Ervaringen met Voorraadbeheer

8,4
Gemiddelde score van Voorraadbeheer producten
Gebaseerd op 14 ervaringen
starstarstar_halfstar_borderstar_border
Martijn van de Kamp
Medewerker Expeditie
5
MBO Magazijn- en Voorraadbeheer

"Wat er beter kan is dit boek komt uit de jaren 90 en mag wel worden geüpdatet worden en er staan ook opdrachten waar je eigenlijk niks meedoet of helemaal nodig hebt. " - 22-11-2020 14:26

"Wat er beter kan is dit boek komt uit de jaren 90 en mag wel worden geüpdatet worden en er staan ook opdrachten waar je eigenlijk niks meedo… alles lezen - 22-11-2020 14:26

Beste Martijn,

Bedankt voor het delen van deze feedback, dit kunnen wij gebruiken om onszelf te verbeteren. We zullen deze feedback intern delen. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dat graag.

- 22-11-2020 14:26
Paul van der Loo
starstarstarstarstar_border
Paul van der Loo
Proces Engineer
8
Basisopleiding Inkoop en Voorraadbeheer

"Goede en interessante lessen, goede koppeling naar de praktijk met de VPC's. Docent is prima op de hoogte van de huidige lesstof. Vanwege de persoonlijke lessen goed toepasbaar in het bedrijfsleven." - 20-10-2020 10:42

"Goede en interessante lessen, goede koppeling naar de praktijk met de VPC's. Docent is prima op de hoogte van de huidige lesstof. Vanwege de… alles lezen - 20-10-2020 10:42

Beste Paul,

Bedankt voor deze feedback en het delen van je ervaring!

- 20-10-2020 10:42
Sylvia Verheijke
starstarstarstarstar_half
Sylvia Verheijke
Administratief Medewerker C
9
MHBO Magazijn- en Voorraadbeheer (1 jaar)

"MHBO-Projectassistent, met de startgarantie was ik de enige leerling. Ik wilde graag de opleiding doen en ben akoord gegaan. Maar ik kan iedereen aanbevelen om 1 op 1 les te krijgen. Het is erg intensief maar voor mij de beste investering in tijd die ik heb kunnen doen!
Top begeleiding van Hans en het team Holland opleidingen." - 05-04-2019 07:37

"MHBO-Projectassistent, met de startgarantie was ik de enige leerling. Ik wilde graag de opleiding doen en ben akoord gegaan. Maar ik kan ied… alles lezen - 05-04-2019 07:37

starstarstarstarstar_half
Gert-Jan Smit
Supply Chain Manager
9
Cursus Productieplanning, voorraadbeheer en levertijdbeheersing

"Deze in-company cursus via Hessel Visser was ontzettend gaaf: logistieke concepten bieden kans op onderscheidend vermogen, maar logistiek wordt vooral succesvol door de ‘mensfactor’ en wat een passie voor dit vak heeft deze man. De opbouw van de cursus was door de interactie doelmatig en de mindset welke door deze cursus verder is gevormd helpt ons bedrijf naar een volgend level! Tenslotte vormden de zgn. afrondende presentaties het begin van iets nieuws, Betap -> Be-together. " - 07-02-2019 20:50

"Deze in-company cursus via Hessel Visser was ontzettend gaaf: logistieke concepten bieden kans op onderscheidend vermogen, maar logistiek wo… alles lezen - 07-02-2019 20:50

starstarstarstarstar_border
Edwin Baaij
Inkoper
8
Voorraadbeheer in de praktijk

"Er zijn veel voorbeelden besproken en laten zien via diverse Sheets welke op een zeer vakkundige manier zijn toegelicht.
Enige wat ik gemist heb is de theorie in tekst zodat ik later terugslagwerk heb na het afronden van de cursus " - 29-11-2018 14:39

"Er zijn veel voorbeelden besproken en laten zien via diverse Sheets welke op een zeer vakkundige manier zijn toegelicht. Enige wat ik gemis… alles lezen - 29-11-2018 14:39

starstarstarstar_borderstar_border
Ron Ramaekers
Senior medewerker DCA
6
Voorraadbeheer bij onregelmatige vraag

"Het is makkelijker als de video's in een nieuw tabblad worden geopend, dan hoef je niet telkens terug te keren naar de vorige pagina, maar kun je gewoon sluiten. Video 3 en 5 van blok 1 zijn identiek. Pas 1 blok gehad dus definitieve beoordeling volgt nog. Het begin van blok 1 was gesneden koek, het einde zeer interessant." - 30-03-2018 12:29

"Het is makkelijker als de video's in een nieuw tabblad worden geopend, dan hoef je niet telkens terug te keren naar de vorige pagina, maar k… alles lezen - 30-03-2018 12:29

starstarstarstar_halfstar_border
Marco Maas
Planner
7
Cursus Productieplanning, voorraadbeheer en levertijdbeheersing

"Ik vond de cursus interessant en gelukkig niet al te theoretisch. Hessel haalt veel praktijkvoorbeelden aan wat het interessant maakt. Wel hadden het voor mij iets minder praktijkvoorbeelden mogen zijn, ze leken redelijk veel op elkaar en je krijgt dan algauw het gevoel, dit heb ik al eens gehoord?
Het niveau en tempo had voor mij iets hoger gemogen maar dat komt denk ik om dat het MBO is. Ik had zelf graag liever een cursus op HBO niveau gezien. Overall ben ik tevreden en ben zeker getriggerd om er meer over te lezen." - 09-06-2017 07:24

"Ik vond de cursus interessant en gelukkig niet al te theoretisch. Hessel haalt veel praktijkvoorbeelden aan wat het interessant maakt. Wel h… alles lezen - 09-06-2017 07:24

starstarstarstarstar
Monique Rochd-Maas
Logistics & Process Manager at VRF Europe BV
10
Cursus Productieplanning, voorraadbeheer en levertijdbeheersing

"De cursus heeft zeker aan mijn verwachtingen heeft voldaan.
Ik ben verrijkt met een groot aantal praktische tools en inzichten om onderwerpen die spelen binnen onze organisatie aan te pakken.

De manier van lesgeven heb ik als erg inspirerend en concreet ervaren, met veel herkenbare voorbeelden uit de praktijk.
Ook de interactie in de groep heeft positief bijgedragen aan het resultaat van de cursus.

Al met al, een waardevolle tijdsinvestering die onze organisatie zeker ten goede zal komen en die ik aan velen in dit vakgebied kan aanbevelen!!
" - 03-05-2017 13:12

"De cursus heeft zeker aan mijn verwachtingen heeft voldaan. Ik ben verrijkt met een groot aantal praktische tools en inzichten om onderwerp… alles lezen - 03-05-2017 13:12

starstarstarstarstar
Hrvoja Malbasic
Logistiek Coordinator
10
Cursus Productieplanning, voorraadbeheer en levertijdbeheersing

"In het begin was ik een beetje verbaasd over de klassikale manier van de cursus. Zodoende heeft de heer Visser heel veel voorbeelden laten zien van bedrijven en ik dacht dat dit niet echt zou blijven hangen.
Wat zat ik ernaast !!!! Juist door de voorbeelden kon ik heel veel processen herkennen binnen ons bedrijf en deze ook goed herinneren. Door het boek en de website van de heer Visser kan je de benodigde informatie alsnog terug vinden en heb je je handen vol met projecten die allemaal veel efficiënter en effectiever kunnen worden gemaakt. " - 20-03-2017 13:54

"In het begin was ik een beetje verbaasd over de klassikale manier van de cursus. Zodoende heeft de heer Visser heel veel voorbeelden laten z… alles lezen - 20-03-2017 13:54

starstarstarstarstar
Lindsay van Sliedrecht-Brentjes
Productieleider/Logistiek manager
10
Cursus Productieplanning, voorraadbeheer en levertijdbeheersing

"Een echte aanrader! Een waardevolle cursus die gelijk in de praktijk kan worden gebruikt.
Hessel is een zeer toegankelijke en behulpzame leraar. Hij weet de theorie op een plezierige interactieve manier over te brengen. " - 29-11-2016 13:32

"Een echte aanrader! Een waardevolle cursus die gelijk in de praktijk kan worden gebruikt. Hessel is een zeer toegankelijke en behulpzame … alles lezen - 29-11-2016 13:32

Manon van den Oetelaar
starstarstarstarstar_half
Manon van den Oetelaar
Planner
9
EJLog - Voorraadbeheer

"De training is heel erg fijn! Alles wordt glashelder en met geduld uitgelegd. Stapsgewijs kom je steeds dichter bij meer kennis. Dat is superprettig. Ik heb er veel van opgestoken en dit geeft me meer rust in het werkveld. Ben erg blij dat ik deze training heb gevolgd.

Verbeterpuntje: ik zou de training ook graag op mijn iPad willen volgen. " - 10-08-2015 08:57

"De training is heel erg fijn! Alles wordt glashelder en met geduld uitgelegd. Stapsgewijs kom je steeds dichter bij meer kennis. Dat is supe… alles lezen - 10-08-2015 08:57

René van Gestel
starstarstarstarstar
René van Gestel
Activities Facilitator (Voluntary Work) at PSW Activities Center Industrial Work.
10
Cursus Productieplanning, voorraadbeheer en levertijdbeheersing

"Zeer interessante cursus gegeven door een hele prettige leraar die zeer ondersteunend, open en behulpzaam was en zeker kennis van zaken en zeer veel ervaring had.
Hij was ook de schrijver van het erg uitgebreide cursusboek!" - 29-04-2015 17:31

"Zeer interessante cursus gegeven door een hele prettige leraar die zeer ondersteunend, open en behulpzaam was en zeker kennis van zaken en z… alles lezen - 29-04-2015 17:31

starstarstarstarstar_border
Nasira Bayrak-Huizinga
8
Voorraadbeheer-basistraining

"De opleiding bevat goede lesstof en wordt goed begeleid door de trainer.
Ik kreeg altijd zeer snel reactie op mijn mail/antwoorden.
De trainer gaf me de gelegenheid mijn antwoorden toe te lichten en gaf mij duidelijke uitleg als er zaken waren die ik niet begreep.
Al met al een goede opleiding voor als je een onlinetraining Voorraadbeheer wil volgen." - 12-09-2011 09:58

"De opleiding bevat goede lesstof en wordt goed begeleid door de trainer.Ik kreeg altijd zeer snel reactie op mijn mail/antwoorden.De traine… alles lezen - 12-09-2011 09:58

starstarstarstarstar_border
Anoniem (bekend bij Springest)
8,2
Voorraadbeheer bij onregelmatige vraag

"De webquest Bootstrapping heeft mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt.
Erg prettig om op elk gewenst moment verder te kunnen werken aan de cursus. Ook heb ik de begeleiding als uitstekend ervaren. Vrijwel altijd binnen 24uur een duidelijk en bruikbaar antwoord. Er is altijd uitgebreid de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Aan persoonlijke begeleiding absoluut geen gebrek.
De cursus heeft binnen onze organisatie een cruciale rol gespeeld bij het verlagen van onze voorraadkosten. Deze was een veelvoud van de kosten van de cursus. Wat dat betreft zie ik het als een win-winsituatie, voor zowel de werknemer (kennis) als werkgever (minder kosten).
De cursus Bootstrapping was mijn eerste online ervaring, maar zeker niet mijn laatste. Succes!
Aart" - 05-07-2011 13:37

"De webquest Bootstrapping heeft mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt.Erg prettig om op elk gewenst moment verder te kunnen werken aan de… alles lezen - 05-07-2011 13:37