Versterk je persoonlijke kracht (persoonlijke ontwikkeling)

Tijdsduur
Trainer
Tom Twisk
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Innerland

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeCastricum
21 jan. 2021 tot 2 apr. 2021
Toon rooster
event 21 januari 2021, 09:30-19:00, Castricum, Dag 1
event 22 januari 2021, 09:30-17:00, Castricum, Dag 2
event 1 maart 2021, 09:30-19:00, Castricum, Dag 3
event 2 maart 2021, 09:30-17:00, Castricum, Dag 4
event 2 april 2021, 09:30-17:00, Castricum, Dag 5

Beschrijving

In dit programma sta jij en je persoonlijke ontwikkeling centraal. Je krijgt meer inzicht in je drijfveren, talenten, kwaliteiten en ambities, en ontdekt je persoonlijke kracht.

Ook ga je aan de slag met je eigen ontwikkeldoelen. Heb je al helder op welk gebied je wilt groeien en stappen wilt zetten? Misschien wil je leren om anderen gemakkelijker mee te krijgen en wil je je impact/invloed op je omgeving vergroten? Of wil je je zelfvertrouwen vergroten en meer je eigen koers gaan varen? Of wil je minder druk en meer innerlijke rust gaan ervaren?
De trainer helpt je bij het in beeld krijgen van je ontwikkeldoelen en laat je tijdens de trainingsdagen nieuwe en impactvolle inzichten en ervaring…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Persoonlijke kracht, Persoonlijke ontwikkeling, Profilering, Persoonlijke presentatie & uitstraling en Filosofie.

In dit programma sta jij en je persoonlijke ontwikkeling centraal. Je krijgt meer inzicht in je drijfveren, talenten, kwaliteiten en ambities, en ontdekt je persoonlijke kracht.

Ook ga je aan de slag met je eigen ontwikkeldoelen. Heb je al helder op welk gebied je wilt groeien en stappen wilt zetten? Misschien wil je leren om anderen gemakkelijker mee te krijgen en wil je je impact/invloed op je omgeving vergroten? Of wil je je zelfvertrouwen vergroten en meer je eigen koers gaan varen? Of wil je minder druk en meer innerlijke rust gaan ervaren?
De trainer helpt je bij het in beeld krijgen van je ontwikkeldoelen en laat je tijdens de trainingsdagen nieuwe en impactvolle inzichten en ervaringen opdoen die je helpen om echt stappen te zetten in je ontwikkeling en je persoonlijke kracht en kwaliteiten meer te benutten.
Geen standaardprogramma dus, maar een maatwerkprogramma waarin die zaken aan bod komen die op dat moment aandacht behoeven en je verder helpen.
Met respect, diepgang en humor van en met elkaar leren, in een groep mensen die allen met zichzelf aan de slag willen, is de kracht van dit programma.

VOOR WIE 

Het trainingsprogramma is voor jou zinvol als je je in één of meerdere situaties/behoeften herkent:

 • Je wilt meer inzicht in je drijfveren, passie, talenten, kwaliteiten, doelen en je persoonlijke kracht.
 • Je wilt meer inzicht in hoe je kunt veranderen en stappen kunt zetten in je ontwikkeling, nu en in de toekomst.
 • Je wilt jezelf ontwikkelen. Je wilt aan de slag met je ontwikkeldoelen en je wilt je persoonlijke kracht, talenten en kwaliteiten meer benutten.
 • Je wilt effectiever communiceren, je overtuigingskracht vergroten, effectiever leren beïnvloeden, en meer impact hebben op je omgeving.
 • Je wilt keuzes maken die bij je passen en je wilt meer initiatief gaan nemen.
 • Je wilt je persoonlijk leiderschap vergroten. Persoonlijk leiderschap is op basis van diepgaand zelfinzicht passende keuzes maken en ernaar streven om je volledige potentie te benutten. Het gaat om jezelf goed kennen, je eigen koers varen, dichtbij jezelf blijven, zelfvertrouwen hebben, en om regie nemen in je eigen ontwikkeling.

WAT BEREIK JE MET DIT PROGRAMMA

Door deelname aan dit programma maak je een persoonlijke groei door, bijvoorbeeld doordat je:

 • Je persoonlijke kracht en talenten meer benut.
 • Een effectievere manier van denken en doen hebt eigen gemaakt.
 • Meer inzicht in jezelf hebt en anderen beter begrijpt.
 • Beter communiceert en samenwerkt met anderen.
 • Meer overtuigingskracht en impact hebt.
 • Meer initiatief, actie en lef toont.
 • Meer rust en zelfvertrouwen ervaart.

ONDERWERPEN EN AANPAK

Het programma ‘Versterk je persoonlijke kracht’ duurt 5 dagen (twee blokken van twee dagen en een afsluitende dag).

Een overzicht van de onderwerpen die onder meer aan bod komen:

BLOK 1, TWEE DAGEN (MET OP DE EERSTE DAG EEN AVONDPROGRAMMA)

Bewustwording, Beslissen & Beginnen

 • Wat is mijn verlangen, mijn droom, mijn ambitie? Wat is nu werkelijk van belang voor mij? Wat geeft mij energie? Waar liggen mijn talenten en kwaliteiten? Wat zijn mijn valkuilen? Wat zijn mijn gewoontepatronen?
 • Waar loop ik tegenaan? Waar wil ik vanaf? Wat wil ik leren? Wat wil ik bereiken?
 • Welke patronen wil ik doorbreken? Wat weerhoudt me?
 • Welke beperkende overtuigingen belemmeren mij en hoe kan ik deze ombuigen naar helpende overtuigingen?
 • Welke keuzes wil ik maken en welke (her)beslissingen wil ik nemen?
 • Hoe werkt gedragsverandering bij mij en hoe zet ik de eerste stap?

BLOK 2, TWEE DAGEN (MET OP DE EERSTE DAG EEN AVONDPROGRAMMA)

Beproeving & Bouw je succes uit
Blijvend effectiever denken en doen, met bijvoorbeeld als resultaat:

 • Het meer benutten van mijn persoonlijke kracht en talenten
 • Het vergroten van mijn beïnvloedend vermogen en impact op anderen
 • Het vergroten van mijn persoonlijk leiderschap
 • Effectiever communiceren en samenwerken met anderen
 • Het ervaren van meer zelfvertrouwen, energie, plezier en succes

BLOK 3, EEN DAG (MET EEN AFSLUITEND DINER)

Hoe het geleerde vasthouden en verder groeien?

 • Successen delen
 • Het borgen van nieuwe, helpende gewoontepatronen
 • Hoe houd ik het geleerde vast?
 • De puntjes op de ‘i’
 • Hoe kan en wil ik me nog verder ontwikkelen?

AANPAK

Tijdens het programma maken we gebruik van Doorbraakmethode, een beproefde methode bestaande uit vijf fases (bewustwording, beslissen, beginnen, beproeving en bouw succes uit) die leidt tot persoonlijke groei en blijvende gedragsverandering. Ook gebruiken we die inzichten vanuit NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werken(familie- en organisatieopstellingen) die je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

OPZET, WAAR EN WANNEER

Het programma start met een kennismakingsgesprek/intake. Dit kan telefonisch of bij ons op kantoor of een andere locatie. In dit gesprek kom je tot concrete ontwikkeldoelen en krijg je een beeld van hoe het programma kan bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van je doelen.

Het programma is als volgt opgebouwd:

Blok 1
Dag 1: start om 9.30 uur (vanaf 9.00 uur inloop) en eindigt met avondprogramma en overnachting
Dag 2: eindigt om 17.00 uur

Blok 2
Dag 3: start om 9.30 uur (vanaf 9.00 uur inloop) en eindigt met avondprogramma en overnachting
Dag 4: eindigt om 17.00 uur

Blok 3
Dag 5: start om 9.30 uur (vanaf 9.00 uur inloop) en eindigt met diner tot 20.00 uur

Tussen de drie blokken vindt er een intervisiebijeenkomst plaats. In de twee intervisiebijeenkomsten ga je samen met de andere deelnemers doelgericht aan de slag met oefenen en het bespreken van ingebrachte praktijksituaties.

Tijdens het programma is het mogelijk om een coachingsessie te plannen met de trainer. Deze sessie draagt ook bij aan het versterken van jouw persoonlijk kracht en het bereiken van je persoonlijke ontwikkeldoelen.

STUDIEMATERIAAL

Op de eerste dag van het programma krijg je het werkboek uitgereikt. Je hoeft geen extra studiemateriaal aan te schaffen.

LOCATIES

Het Innerland Huis
Landgoed Duin en Bosch
Oude Parklaan 111
Castricum

CERTIFICERING

Na afronding van de training ontvang je een certificaat voor deelname.

OVER DE PRIJS

Fiscaal voordeel
Betaal je dit programma (gedeeltelijk) zelf?
De scholingsaftrek blijft in tegenstelling tot eerdere berichten in 2019 behouden. Dat is goed nieuws! Maak gebruik van het belastingvoordeel en vraag tot bijna 52% van de kosten terug van de Belastingdienst, afhankelijk van het belastingtarief waaronder je jaarinkomen valt (box 1, 2 of 3). Informatie naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Opleidingsbudget werkgever
Veel organisaties investeren in hun mensen. Je kunt ook informeren bij je werkgever of er voor je ontwikkelbehoefte een opleidingsbudget beschikbaar is. Voor een werkgever valt deze investering onder personeelskosten en zijn daarom ook aftrekbaar.

Vrijgesteld van btw
Innerland is aangesloten bij het CRKBO en kan deze training daarom vrijgesteld van btw aanbieden.

INCOMPANY

Dit programma kan ook incompany en op maat voor een organisatie verzorgd worden. Wij gaan graag in gesprek om de situatie, wensen en mogelijkheden te bespreken.

ONZE 10 BELOFTES

 1. Persoonlijke groei en blijvende gedragsverandering als resultaat. Innerland helpt je om blijvend effectiever te gaan denken en doen en stappen te zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Geen trucs of tijdelijke oplossingen.
 2. Ervaren, leren en groeien staat centraal. In een Innerlandprogramma ga je ter plekke aan de slag met die zaken waar het bij jou echt om gaat en doe je die inzichten en ervaringen op die je verder helpen in je ontwikkeling. Geen standaard trainingsprogramma’s dus.
 3. Focus op ontwikkeldoelen. Voorafgaand aan het programma brengen we je ontwikkeldoelen in kaart. Op welk gebied wil je je meer ontwikkelen? Welke talenten wil je meer benutten? In het programma focussen we ons continue op het bereiken van je ontwikkeldoelen.
 4. Focus op vergroten persoonlijk leiderschap. Innerland helpt je om effectiever leiding te geven aan jezelf, je talenten en persoonlijke kracht meer te benutten en meer de regie te nemen over je eigen ontwikkeling.
 5. Hoge tevredenheid. Onze belofte is dat je na afloop van het programma tevreden bent over de stappen die je gezet hebt in het bereiken van je ontwikkeldoelen. Ben je niet tevreden? Dan helpen we je verder tot je 100% tevreden bent!
 6. Beste methodieken en inzichten. Wij maken gebruik van De Doorbraakmethode, een effectieve en unieke methode gericht op jezelf van binnenuit versterken met als resultaat groei en blijvende gedragsverandering. Wij maken ook gebruik van bewezen methodieken en inzichten van NLP, TA, Persoonlijkheidsstructuren en Systemisch Werken (familie- en organisatieopstellingen). En we maken gebruik van inzichten van onder meer: Simon Sinek, Stephen Covey en Anthony Robbins.
 7. Helder, toepasbaar en inspirerend. Wij hanteren een beproefde en energieke aanpak die goed aansluit bij de dagelijkse praktijk. Niet zweverig dus.
 8. Veilig en ontspannen. Innerland trainers creëren een setting waarin je jezelf toestaat naar jezelf te kijken, nieuwe ervaringen op te doen, te zeggen wat je werkelijk vindt en plezier te hebben. Zaken worden op een open en respectvolle wijze bespreekbaar gemaakt.
 9. Kleine groepen. Door kleine groepen kunnen we veel persoonlijke aandacht geven en ons continue focussen op het bereiken van je ontwikkeldoelen.
 10. Voordelen voor werkgevers. Veel organisaties, bedrijven en ondernemers kiezen ervoor om zichzelf, hun leidinggevenden, teams en medewerkers bij Innerland te laten opleiden. Of het nu gaat om samenwerking, leidinggeven en coachen, klantcontact, ondernemerschap, of draagvlak krijgen voor ideeën: Medewerkers die goed in hun vel zitten, effectief communiceren met zichzelf en anderen, en zichzelf ontwikkelen, zijn belangrijke sleutels voor succes! Dat zijn precies de doelen waar wij ons in onze programma’s op richten.
  Door deelname aan een Innerlandprogramma maken deelnemers een persoonlijke groei door, bijvoorbeeld doordat zij:
  - hun persoonlijke kracht en talenten meer benutten.
  - een effectievere manier van denken en doen hebben eigen gemaakt.
  - meer inzicht in zichzelf en anderen hebben en anderen beter begrijpen.
  - beter communiceren en samenwerken met anderen.
  - mensen op een dieper niveau raken, verbinden en verder brengen.
  - meer overtuigingskracht en impact hebben.
  - anderen effectiever beïnvloeden.
  - meer initiatief, actie en lef tonen.
  - meer de regie nemen over hun leven, werk en loopbaan.
  - meer innerlijke rust en zelfvertrouwen ervaren.
  - betere resultaten behalen en meer succes hebben.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Tom Twisk - Innerland Trainer & Coach
Tom Twisk
Innerland Trainer & Coach

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Innerland, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.