Versterk je persoonlijke kracht (persoonlijke ontwikkeling met blijvende gedragsverandering gebasseerd op o.a. NLP, TA, Persoonlijkheisstructuren, Systemisch Werken)

Tijdsduur
Trainer
Tom Twisk

Versterk je persoonlijke kracht (persoonlijke ontwikkeling met blijvende gedragsverandering gebasseerd op o.a. NLP, TA, Persoonlijkheisstructuren, Systemisch Werken)

INNERLAND
Logo van INNERLAND
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,7 INNERLAND heeft een gemiddelde beoordeling van 9,7 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,3
Gemiddeld cijfer voor Versterk je persoonlijke kracht (persoonlijke ontwikkeling met blijvende gedragsverandering gebasseerd op o.a. NLP, TA, Persoonlijkheisstructuren, Systemisch Werken)
Gebaseerd op 3 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_border
Robby Pijnenborg
Teamlead
8
Versterk je persoonlijke kracht (persoonlijke ontwikkeling met blijvende gedragsverandering gebasseerd op o.a. NLP, TA, Persoonlijkheisstructuren, Systemisch Werken)

"Een praktijkgerichte training die op de wensen van de groep is afgestemd. Er is volop persoonlijke aandacht. Ik zou deze training zeker aanraden voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen." - 05-04-2023 06:58

"Een praktijkgerichte training die op de wensen van de groep is afgestemd. Er is volop persoonlijke aandacht. Ik zou deze training zeker aanr… alles lezen - 05-04-2023 06:58

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Versterk je persoonlijke kracht

In dit programma sta jij en je persoonlijke ontwikkeling centraal. Je krijgt meer inzicht in je drijfveren, talenten, kwaliteiten en ambities, en ontdekt je persoonlijke kracht.

Ook ga je aan de slag met je eigen ontwikkeldoelen. Heb je al helder op welk gebied je wilt groeien en stappen wilt zetten? Misschien wil je leren om anderen gemakkelijker mee te krijgen en wil je je impact/invloed op je omgeving vergroten? Of wil je je zelfvertrouwen vergroten en meer je eigen koers gaan varen? Of wil je minder druk en meer innerlijke rust gaan ervaren?

De trainer helpt je bij het in beeld krijgen van je ontwikkeldoelen en laat je tijdens de trainingsdagen nieuwe e…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Persoonlijke kracht, Systemisch Werk, NLP, Persoonlijke ontwikkeling en Profilering.

Versterk je persoonlijke kracht

In dit programma sta jij en je persoonlijke ontwikkeling centraal. Je krijgt meer inzicht in je drijfveren, talenten, kwaliteiten en ambities, en ontdekt je persoonlijke kracht.

Ook ga je aan de slag met je eigen ontwikkeldoelen. Heb je al helder op welk gebied je wilt groeien en stappen wilt zetten? Misschien wil je leren om anderen gemakkelijker mee te krijgen en wil je je impact/invloed op je omgeving vergroten? Of wil je je zelfvertrouwen vergroten en meer je eigen koers gaan varen? Of wil je minder druk en meer innerlijke rust gaan ervaren?

De trainer helpt je bij het in beeld krijgen van je ontwikkeldoelen en laat je tijdens de trainingsdagen nieuwe en impactvolle inzichten en ervaringen opdoen die je helpen om echt stappen te zetten in je ontwikkeling en je persoonlijke kracht en kwaliteiten meer te benutten. Geen standaardprogramma dus, maar een maatwerkprogramma waarin die zaken aan bod komen die op dat moment aandacht behoeven en je verder helpen. Met respect, diepgang en humor van en met elkaar leren, in een groep mensen die allen met zichzelf aan de slag willen, is de kracht van dit programma.

Voor wie
Het trainingsprogramma is voor jou zinvol als je je in één of meerdere situaties/behoeften herkent:

 • Je wilt meer inzicht in je drijfveren, passie, talenten, kwaliteiten, doelen en je persoonlijke kracht.
 • Je wilt meer inzicht in hoe je kunt veranderen en stappen kunt zetten in je ontwikkeling, nu en in de toekomst.
 • Je wilt jezelf ontwikkelen. Je wilt aan de slag met je ontwikkeldoelen en je wilt je persoonlijke kracht, talenten en kwaliteiten meer benutten.
 • Je wilt effectiever communiceren, je overtuigingskracht vergroten, effectiever leren beïnvloeden, en meer impact hebben op je omgeving.
 • Je wilt keuzes maken die bij je passen en je wilt meer initiatief gaan nemen.
 • Je wilt je persoonlijk leiderschap vergroten. Persoonlijk leiderschap is op basis van diepgaand zelfinzicht passende keuzes maken en ernaar streven om je volledige potentie te benutten. Het gaat om jezelf goed kennen, je eigen koers varen, dichtbij jezelf blijven, zelfvertrouwen hebben, en om regie nemen in je eigen ontwikkeling.

Wat bereik je met dit programma
Door deelname aan dit programma maak je persoonlijke groei door, bijvoorbeeld doordat je:

 • Je persoonlijke kracht en talenten meer benut.
 • Een effectievere manier van denken en doen hebt eigen gemaakt.
 • Meer inzicht in jezelf hebt en anderen beter begrijpt.
 • Beter communiceert en samenwerkt met anderen.
 • Meer overtuigingskracht en impact hebt.
 • Meer initiatief, actie en lef toont.
 • Meer rust en zelfvertrouwen ervaart.

Opzet, aanpak en onderwerpen
Het programma start met een kennismakingsgesprek/intake. Dit kan telefonisch of bij ons op kantoor. In dit gesprek kom je tot concrete ontwikkeldoelen en krijg je een beeld van hoe het programma kan bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van je doelen.

Het programma ‘Versterk je persoonlijke kracht’ duurt 5 dagen en is als volgt opgebouwd:

Blok 1 en 2
Dag 1: start om 9.30 uur (vanaf 9.00 uur inloop) en eindigt met avondprogramma en overnachting Dag 2: eindigt om 17.00 uur

Blok 3
Dag 5: start om 9.30 uur (vanaf 9.00 uur inloop) en eindigt om 17.00 uur. Optioneel sluiten we af met een diner en eindigen we rond 20.00 uur.

Intervisie
Tussen de drie blokken vindt er een intervisiebijeenkomst plaats. In de twee intervisiebijeenkomsten ga je samen met de andere deelnemers doelgericht aan de slag met oefenen en het bespreken van ingebrachte praktijksituaties. De ervaring heeft geleerd dat deelnemers de intervisie als leuk, inspirerend en waardevol ervaren en dat het helpt om het geleerde in de praktijk toe te passen.

Coachingsessie
Tijdens het programma is het mogelijk om een coachingsessie te plannen met de trainer. Deze sessie draagt ook bij aan het versterken van jouw persoonlijk kracht en het bereiken van je persoonlijke ontwikkeldoelen.

Aanpak
Tijdens het programma maken we gebruik van Doorbraakmethode, een beproefde methode bestaande uit vijf fases (bewustwording, beslissen, beginnen, beproeving en bouw succes uit) die leidt tot persoonlijke groei en blijvende gedragsverandering. Ook gebruiken we die inzichten vanuit NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werken (familie- en organisatieopstellingen) die je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

Onderwerpen
Een overzicht van de onderwerpen die onder meer aan bod komen:

Blok 1: Bewustwording, Beslissen & Beginnen

 • Wat is mijn verlangen, mijn droom, mijn ambitie? Wat is nu werkelijk van belang voor mij? Wat geeft mij energie? Waar liggen mijn talenten en kwaliteiten? Wat zijn mijn valkuilen? Wat zijn mijn gewoontepatronen?
 • Waar loop ik tegenaan? Waar wil ik vanaf? Wat wil ik leren? Wat wil ik bereiken?
 • Welke patronen wil ik doorbreken? Wat weerhoudt me?
 • Welke beperkende overtuigingen belemmeren mij en hoe kan ik deze ombuigen naar helpende overtuigingen?
 • Welke keuzes wil ik maken en welke (her)beslissingen wil ik nemen?
 • Hoe werkt gedragsverandering bij mij en hoe zet ik de eerste stap?

Blok 2: Beproeving & Bouw je succes uit Blijvend effectiever denken en doen, met bijvoorbeeld als resultaat:

 • Het meer benutten van mijn persoonlijke kracht en talenten
 • Het vergroten van mijn beïnvloedend vermogen en impact op anderen
 • Het vergroten van mijn persoonlijk leiderschap
 • Effectiever communiceren en samenwerken met anderen
 • Het ervaren van meer zelfvertrouwen, energie, plezier en succes

Blok 3: Hoe het geleerde vasthouden en verder groeien?

 • Successen delen
 • Het borgen van nieuwe, helpende gewoontepatronen
 • Hoe houd ik het geleerde vast?
 • De puntjes op de ‘i’
 • Hoe kan en wil ik me nog verder ontwikkelen?

Studiemateriaal
Op de eerste dag van het programma krijg je het werkboek uitgereikt. Je hoeft geen extra studiemateriaal aan te schaffen.

Certificering
Na afronding van de training ontvang je een certificaat voor deelname.

Waar en wanneer

De Vijverzaal
Landgoed Duin en Bosch
Oude Parklaan 111 Castricum

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Woudenbergseweg 54 Zeist

Deelnamekosten

Wij bieden je dit 5-daagse programma aan voor € 2.497,-, exclusief 21% btw. Dit bedrag is inclusief intake/kennismakingsgesprek, werkboek, deelnemersmaterialen en arrangementskosten (2 overnachtingen, 2 maal ontbijt, 5 maal lunchbuffet, 2 snacks, 2 diners, zaalkosten, thee en koffie).

Vrijgesteld van btw mogelijk
Volg je de training privé of via een btw-vrijgestelde organisatie (bijvoorbeeld overheid, zorginstelling of bank)? Dan bieden wij je de voordelige mogelijkheid om geen btw te betalen over de training. Deze keuze kun je aangeven op het online inschrijfformulier of bij jouw telefonische inschrijving.

Opleidingsbudget werkgever
Veel organisaties investeren in hun mensen. Je kunt ook informeren bij je werkgever of er voor je ontwikkelbehoefte een opleidingsbudget beschikbaar is. Voor een werkgever valt deze investering onder personeelskosten en zijn daarom ook aftrekbaar. Kijk bij de brochure voor verdere informatie over het programma. 

Trainer(s)
De training wordt uitgevoerd door Tom Twisk en/of Ryan Karhof en/of Thérèse Jansen (afhankelijk van de startdatum en groepsgrootte). 

De 10 beloftes INNERLAND

 1. Persoonlijke groei en blijvende gedragsverandering als resultaat. Wij helpen je om blijvend effectiever te gaan denken en doen en stappen te zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Geen trucs of tijdelijke oplossingen.
 2. Ervaren, leren en groeien staat centraal. In een INNERLAND programma ga je ter plekke aan de slag met die zaken waar het bij jou echt om gaat en doe je die inzichten en ervaringen op die je verder helpen in je ontwikkeling. Geen standaard trainingsprogramma’s dus.
 3. Focus op ontwikkeldoelen.Voorafgaand aan het programma brengen we je ontwikkeldoelen in kaart. Op welk gebied wil je je meer ontwikkelen? Welke talenten wil je meer benutten? In het programma focussen we ons continue op het bereiken van je ontwikkeldoelen.
 4. Focus op vergroten persoonlijk leiderschap. Wij helpen je om effectiever leiding te geven aan jezelf, je talenten en persoonlijke kracht meer te benutten en meer de regie te nemen over je eigen ontwikkeling.
 5. Hoge tevredenheid. Onze belofte is dat je na afloop van het programma tevreden bent over de stappen die je gezet hebt in het bereiken van je ontwikkeldoelen. Ben je niet tevreden? Dan helpen we je verder tot je 100% tevreden bent!
 6. Beste methodieken en inzichten. Wij maken gebruik van Doorbraakmethode, een effectieve en unieke methode gericht op jezelf van binnenuit versterken met als resultaat groei en blijvende gedragsverandering. Wij maken ook gebruik van bewezen methodieken en inzichten van Neurolinguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA), Persoonlijkheidsstructuren (PS) en Systemisch Werken (SW) (familie- en organisatieopstellingen). En we maken gebruik van inzichten van onder meer: Stephen Covey, Simon Sinek en Anthony Robbins.
 7. Helder, toepasbaar en inspirerend. Wij hanteren een beproefde en energieke aanpak die goed aansluit bij de dagelijkse praktijk. Niet zweverig dus.
 8. Veilig en ontspannen. INNERLAND trainers creëren een setting waarin je jezelf toestaat naar jezelf te kijken, nieuwe ervaringen op te doen, te zeggen wat je werkelijk vindt en plezier te hebben. Zaken worden op een open en respectvolle wijze bespreekbaar gemaakt.
 9. Kleine groepen. Door kleine groepen kunnen we veel persoonlijke aandacht geven en ons continue focussen op het bereiken van je ontwikkeldoelen.
 10. Voordelen voor werkgevers. Veel organisaties, bedrijven en ondernemers kiezen ervoor om zichzelf, hun leidinggevenden, teams en medewerkers bij INNERLAND te laten opleiden. Of het nu gaat om samenwerking, leidinggeven en coachen, klantcontact, ondernemerschap, of draagvlak krijgen voor ideeën: Medewerkers die goed in hun vel zitten, effectief communiceren met zichzelf en anderen, en zichzelf ontwikkelen, zijn belangrijke sleutels voor succes! Dat zijn precies de doelen waar wij ons in onze programma’s op richten.

Kennismaken met deze opleiding?

Wil je ervaren of deze training iets voor je is? Kom dan naar de kennismakingsdag.

Incompany

Dit programma kan ook incompany en op maat voor een organisatie verzorgd worden. Wij gaan graag in gesprek om de situatie, wensen en mogelijkheden te bespreken. Bel 0800 - 999 79 99 of stuur een e-mail naar advies@innerland.nl. 

9,3
Gemiddeld cijfer voor Versterk je persoonlijke kracht (persoonlijke ontwikkeling met blijvende gedragsverandering gebasseerd op o.a. NLP, TA, Persoonlijkheisstructuren, Systemisch Werken)
Gebaseerd op 3 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Robby Pijnenborg
Teamlead
8
Versterk je persoonlijke kracht (persoonlijke ontwikkeling met blijvende gedragsverandering gebasseerd op o.a. NLP, TA, Persoonlijkheisstructuren, Systemisch Werken)

"Een praktijkgerichte training die op de wensen van de groep is afgestemd. Er is volop persoonlijke aandacht. Ik zou deze training zeker aanraden voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen." - 05-04-2023 06:58

"Een praktijkgerichte training die op de wensen van de groep is afgestemd. Er is volop persoonlijke aandacht. Ik zou deze training zeker aanr… alles lezen - 05-04-2023 06:58

starstarstarstarstar
Francesco Farinelli
Nationale Politie
10
Versterk je persoonlijke kracht (persoonlijke ontwikkeling met blijvende gedragsverandering gebasseerd op o.a. NLP, TA, Persoonlijkheisstructuren, Systemisch Werken)

"Ik wilde meer leiding krijgen over mijn eigen leven. Ik zat in een periode op mijn werk dat ik niet meer fijn op mijn plek zat en ik was op zoek naar meer zelfverzekerdheid om de (schijn)zekerheid/vastigheid van mijn baanzekerheid aan de kant te durven zetten om echt mijn dromen te gaan verwezenlijken. Na deze 5 daagse training heb ik echt weer de ware ik terug gevonden. Naderhand heb ik vele grote beslissingen gemaakt die mijn leven totaal hebben veranderd in positieve zin. Ik wil Tom en de medecursisten bedanken voor hun directheid en kwetsbaarheid. Ik zou zo weer een training bij Innerland gaan volgen." - 03-04-2023 11:06

"Ik wilde meer leiding krijgen over mijn eigen leven. Ik zat in een periode op mijn werk dat ik niet meer fijn op mijn plek zat en ik was op … alles lezen - 03-04-2023 11:06

starstarstarstarstar
Mario Anema
Meewerkend team coordinator
10
Versterk je persoonlijke kracht (persoonlijke ontwikkeling met blijvende gedragsverandering gebasseerd op o.a. NLP, TA, Persoonlijkheisstructuren, Systemisch Werken)

"Ik heb de 5 daagse training versterk je persoonlijke kracht gevolg, wat een geweldige ervaring.
Ze weten op een professionele wijze snel de kern bij je persoonlijk te raken.
Heb prima aan mijn persoonlijke doelen kunnen werken.
Je hebt al heel snel een thuisgevoel in de groep.
Een echte aanrader" - 06-12-2021 08:07

"Ik heb de 5 daagse training versterk je persoonlijke kracht gevolg, wat een geweldige ervaring. Ze weten op een professionele wijze snel de… alles lezen - 06-12-2021 08:07

Tom Twisk
Tom Twisk
Innerland Trainer & Coach
9,6

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.