Opleiding Sjamanistisch Genezer

Tijdsduur

Opleiding Sjamanistisch Genezer

Instituut Mirre
Logo van Instituut Mirre

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Ahamkara is een Sjamaan die zijn opleiding in het Altai-gebergte in Siberië heeft gevolgd. Hij geeft regelmatig workshops in verschillende landen in Europa om zijn kennis van de oude Siberische cultuur over te brengen naar het westen. Hoewel Ahamkara nog jong is, is het een krachtige en kundige Sjamaan. De deelnemers aan de Teachings, de workshops en de opleiding die hij op Mirre heeft gegeven, zijn erg enthousiast over hem.

Ahamkara geeft al jaren op het Opleidingscentrum Mirre de opleiding tot Sjamanistisch genezer. De opleiding is gericht op het werken met Siberische Sjamanistische technieken en bestaat uit zeven blokken van twee dagen verspreid over een jaar. In elk blok staat een speci…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Spiritualiteit, Coaching, NLP, Yoga en Mindfulness.

Ahamkara is een Sjamaan die zijn opleiding in het Altai-gebergte in Siberië heeft gevolgd. Hij geeft regelmatig workshops in verschillende landen in Europa om zijn kennis van de oude Siberische cultuur over te brengen naar het westen. Hoewel Ahamkara nog jong is, is het een krachtige en kundige Sjamaan. De deelnemers aan de Teachings, de workshops en de opleiding die hij op Mirre heeft gegeven, zijn erg enthousiast over hem.

Ahamkara geeft al jaren op het Opleidingscentrum Mirre de opleiding tot Sjamanistisch genezer. De opleiding is gericht op het werken met Siberische Sjamanistische technieken en bestaat uit zeven blokken van twee dagen verspreid over een jaar. In elk blok staat een specifiek onderwerp van het Siberisch Sjamanisme centraal. Tijdens de opleiding vindt een diepgaande transformatie plaats. Aan het eind van de opleiding ben je in staat jezelf en anderen te helen en naar elk punt in tijd en ruimte met je droomlichaam te reizen.

Blok 1  Sjamanistische trance/werken met de ziel Sur

Je leert met behulp van ademhalingstechnieken, zang, dans en het gebruik van de drum in trance te komen. De trance gebruik je daarna om je zintuiglijke gewaarwording en intuïtieve capaciteiten te ontwikkelen. Om in de droomwereld te kunnen werken, word je droomlichaam Sur geactiveerd.  In dit blok wordt ook een Sjamanistisch genezingsritueel gedaan om het lichaam en al de organen te genezen. 

Blok 2  Boog  van Tengri

Tijdens dit blok wordt uitgebreid ingegaan op de Sjamanistische mandala met de Goden Erlik, Umai, Ulgen, Tengri. Deze kennis zal je helpen om een leven te leiden zoals jij dat wilt. Je gaat op zoek naar je geestenhelpers om met hun hulp de tegenvallers in je leven in het positieve om te zetten. Daarnaast hebben we het deze tweedaagse over het zoeken aar een eigen Krachtplaats waar je vertrouwen in jezelf en de krachten zult (her)vinden. 

Blok 3  Middenwereld, godin Umai en de kracht Koet

Umai is de godin van de middenwereld, het nu, en geeft bescherming tegen boze geesten. We hebben het over de Sjamanistische ziel Koet die voor je levenskracht staat en je helpt snel en makkelijk je intenties en wensen te realiseren en succes en welvaart in het leven te bereiken. Om deze ziel te ontwikkelen, werken we met de geesten van de elementen aarde, water, vuur en lucht. 

Blok 4  Geesten van Sjamanistische werelden

In deze twee dagen ontmoet je verschillende Siberische geesten: 

  • de geesten van succes: door verbinding met deze geesten kun je een groot succes bereiken
  • de geest van het gezin: bewaarder van harmonie en wederzijds begrip
  • de geesten van de familie, Kormesj: verbinding met voorouders
  • de geest van een plek, Ajami: de geestbeschermer die een gevoel van geluk en verrukking geeft.

Blok 5  Onderwereld, het verleden en de god Erlik

Je maakt een Sjamanistische reis naar de onderwereld om jouw stamboom schoon te maken en op die manier jezelf, jouw voorouders en familie te helpen. In de onderwereld vind je verloren kracht terug, zodat de gezondheid kan verbeteren.

Je werkt met de geesten van de onderwereld om jezelf en anderen te verlossen van pijn, lijden en depressiviteit. Ook voor het loslaten van negatieve gewoonten, zoals roken, alcohol- en drugsgebruik, heb je de geesten van de onderwereld nodig. Met een Sjamanistisch ritueel snijden we de banden met het verleden door en word je opnieuw geboren. Je krijgt daardoor genezende krachten om ziekte van jezelf en anderen te helen. 

Blok 6  Bovenwereld, de toekomst en de god Ulgen

In dit blok ga je met behulp van een Sjamanistische reis naar de wereld van de toekomst, de bovenwereld, om positieve veranderingen in je persoonlijk leven en relatie tot stand te brengen. Na de zegen van de god van de bovenwereld, Ulgen, ben je in staat de toekomst naar je eigen wens te creëren. Je gaat daarna naar de Sjamanistische wensboom, een oud ritueel om wensen te vervullen. Uiteraard ga je ook aan het werk met de geesten van de bovenwereld en leer je de kunst van het Sjamanistisch voorspellen en waarzeggen.

Blok 7  De wereld van Eeuwigheid, de god Tengri

In dit laatste blok maak je kennis met de Grote God Tengri, de schepper van het Universum en de goddelijke indivi- dualiteit. Volgens het Siberische Sjamanisme zul je het hoogst mogelijke niveau van bewustzijn op aarde bereiken wanneer je aan de oever van Tengri aankomt. We doen een Sjamanistisch ritueel om karma te zuiveren. In deze laatste tweedaagse zal je hogere ziel Ayi ontwaken waardoor het mogelijk wordt dat jouw levensdoel, voorbestemming en missie op Aarde wordt onthuld. Het is dan ook tijd voor Sjamanistische astrologie, de kosmische wijsheid om het lot te beïnvloeden, en het ontwikkelen van het Sjamanistisch zien. 

Praktisch

De blokken starten om 10.00 uur en eindigen de volgende dag om 17.00 uur. Data zie website, instromen kan tot in het tweede blok.

Ahamkara

AhamkaraSiberische Sjamaan

Ahamkara is een Siberische Sjamaan van de nieuwe tijd. Zijn lessen zijn vol van dynamiek en beweging. De wijsheid uit Altai wordt niet alleen verteld, maar ook meteen in de praktijk toegepast.

Ahamkara is opgegroeid in het Altai gebergte in Siberië. Zijn overgrootmoeder nam Ahamkara mee naar de bossen, waar zij hem over helende kruiden en bessen leerde.  Zij had de gave om te helen en veel mensen kwamen bij haar voor hulp en advies, dit heeft hij als kind van haar geleerd.

Hij is volledig afgestemd op deze tijd en dat maakt hem zowel voor volwassen, als de kinderen van nu speciaal.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.