Ervaringen met Lean Startup

8,5
Gemiddelde score van Lean Startup producten
Gebaseerd op 8 ervaringen
starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
Lean Startup

"Kundige docent, leuk om een groep te hebben met Capgemini en externen door elkaar.
Goed virtueel gegeven, Mural werkt top.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 6
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 6
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 6
Hoe waardeer je Trainer? 8" - 28-05-2020 00:00

"Kundige docent, leuk om een groep te hebben met Capgemini en externen door elkaar. Goed virtueel gegeven, Mural werkt top.Hoe waardeer je d… alles lezen - 28-05-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Lean Startup

"Goede trainer, goede praktische voorbeelden bij het invullen van de canvas boards, keeping up the mood van de training participants
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 6
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 6
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 28-05-2020 00:00

"Goede trainer, goede praktische voorbeelden bij het invullen van de canvas boards, keeping up the mood van de training participantsHoe waard… alles lezen - 28-05-2020 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
Lean Startup

"Kundige docent, leuk om een groep te hebben met Capgemini en externen door elkaar.
Goed virtueel gegeven, Mural werkt top.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 6
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 6
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 6
Hoe waardeer je Trainer? 8" - 28-05-2020 00:00

"Kundige docent, leuk om een groep te hebben met Capgemini en externen door elkaar. Goed virtueel gegeven, Mural werkt top.Hoe waardeer je d… alles lezen - 28-05-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Lean Startup

"Goede trainer, goede praktische voorbeelden bij het invullen van de canvas boards, keeping up the mood van de training participants
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 6
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 6
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 28-05-2020 00:00

"Goede trainer, goede praktische voorbeelden bij het invullen van de canvas boards, keeping up the mood van de training participantsHoe waard… alles lezen - 28-05-2020 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Lean Startup

"Training geven op afstand is goed gelukt.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 27-05-2020 00:00

"Training geven op afstand is goed gelukt.Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10In hoe… alles lezen - 27-05-2020 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Lean Startup

"Op trainer Thijs, zijn kennis, kunde om kennis over te brengen en zijn humor die helpt om de kennis te laten beklijven
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 17-10-2019 00:00

"Op trainer Thijs, zijn kennis, kunde om kennis over te brengen en zijn humor die helpt om de kennis te laten beklijvenHoe waardeer je de tra… alles lezen - 17-10-2019 00:00

Joris van de Sande
starstarstarstarstar_border
Joris van de Sande
8
Lean Startup training

"Dit was nu een leuke inspirerende training. Denken als een startup! Zeer relevant in de wereld van 3D printing waar je in aanraking komt met vele startups en wilt innoveren door startuptechnieken te gebruiken." - 19-04-2019 10:02

"Dit was nu een leuke inspirerende training. Denken als een startup! Zeer relevant in de wereld van 3D printing waar je in aanraking komt met… alles lezen - 19-04-2019 10:02

starstarstarstarstar
Jan Muis
10
Business Development met Lean Startup

"Training die goed in elkaar zat. Goede combinatie van theorie en praktijk opdrachten. Vooral de combinatie van de kleine groep, de trainer en de ruimte om eigen onderwerpen in te brengen, maakt dat ik deze cursus erg aanbeveel." - 16-07-2018 11:48

"Training die goed in elkaar zat. Goede combinatie van theorie en praktijk opdrachten. Vooral de combinatie van de kleine groep, de trainer e… alles lezen - 16-07-2018 11:48