school

Alles waarvan je verder kunt leren

Meer dan 72.000 cursussen & opleidingen.

Webdesign Cursussen & Opleidingen in Groningen

Bekijk ook: Technisch ontwerp, Content management (CMS), Usability (gebruiksvriendelijkheid), (X)HTML & CSS, Vormgeving, Grafische Vormgeving, Front-end web development, React (JavaScript library) en Bootstrap.

Bekijk ook: Technisch ontwerp, Content management (CMS) en Usability (gebruiksvriendelijkheid).

Tip: bekijk ook de Webdesign producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: E-Learning (34), Individueel (5), Thuisstudie (5), Klassikaal online (4), of Webdesign in heel Nederland (69). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

check_box_outline_blank

Cursus Webdesign

Logo van Global Training
placeWoensdag 6 december 2023 in Groningen en 25 andere datums

Cursus Webdesign: maak carrière als professioneel webdesigner en leer hoe u vanuit scratch complexe en kwalitatieve websites en webshops voo…

Keuzehulp Webdesign

Krijg jij ook kromme tenen van lelijke websites in alle kleuren van de regenboog en sta jij te trappelen om deze te mogen 'restylen'? Dan is een cursus Webdesign misschien wel iets voor jou. Webdesign houdt zich in eerste instantie bezig met het vormgeven van websites. Vaak wordt deze term echter ook gebruikt voor het technisch ontwikkelen van websites. Het onderscheid wordt echter vaak gemaakt tussen Webdesign en Webdevelopment, waarbij het eerste zich richt op de front-end (buitenkant) van de website en het tweede zich richt op de technische ontwikkeling ervan. Webdesign vertoont gelijkenissen met grafisch ontwerpen, maar heeft als voordeel dat er interactieve elementen zoals video en audio deel kunnen uitmaken van het design. 

Alvast een voorproefje?