phone

Hulp bij het zoeken en inschrijven

Bel met een Springest adviseur.

HBO Webdesign Cursussen & Opleidingen in Amsterdam

Bekijk ook: Content management (CMS), Vormgeving, (X)HTML & CSS, Technisch ontwerp en Usability (gebruiksvriendelijkheid).

Bekijk ook: Content management (CMS), Vormgeving en (X)HTML & CSS.

Tip: bekijk ook de Webdesign producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: E-Learning (12), Thuisstudie (4), of Webdesign in heel Nederland (58). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

check_box_outline_blank
Thumbnail cursus springest aatc webdesign

Webdesign cursus

Logo van DOESUM software + support
date_rangeMaandag 25 maart 2019 in Amsterdam en 13 andere data
Thumbnail cursus springest aatc webdesign

Cursus Webdesign met HTML, CSS & Adobe Dreamweaver basis In de cursus Webdesign leert u in 3 dagen de basisinzichten van HTML en CSS. De bou…

Voor de overige producten is er nog geen startdatum bekend, of kun je je niet direct inschrijven.

check_box_outline_blank
Thumbnail cursus aatc webdesign

Cursus Webdesign Maatwerk

Logo van DOESUM software + support
placeAmsterdam en 45 andere regio's
Thumbnail cursus aatc webdesign

Cursus Webdesign: html&css met Adobe Dreamweaver Adobe Dreamweaver biedt de mogelijkheid tot automatische codegeneratie. Op deze manier heef…

Keuzehulp Webdesign

Krijg jij ook kromme tenen van lelijke websites in alle kleuren van de regenboog en sta jij te trappelen om deze te mogen 'restylen'? Dan is een cursus Webdesign misschien wel iets voor jou. Webdesign houdt zich in eerste instantie bezig met het vormgeven van websites. Vaak wordt deze term echter ook gebruikt voor het technisch ontwikkelen van websites. Het onderscheid wordt echter vaak gemaakt tussen Webdesign en Webdevelopment, waarbij het eerste zich richt op de front-end (buitenkant) van de website en het tweede zich richt op de technische ontwikkeling ervan. Webdesign vertoont gelijkenissen met grafisch ontwerpen, maar heeft als voordeel dat er interactieve elementen zoals video en audio deel kunnen uitmaken van het design. 

Alvast een voorproefje?