Intuïtief Coachen & Adviseren

Tijdsduur

Intuïtief Coachen & Adviseren

Intuïtief Ondernemen
Logo van Intuïtief Ondernemen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 Intuïtief Ondernemen heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Intuïtief Ondernemen biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Ede, Enschede, Nijmegen, Utrecht, Veenendaal, Zwolle

Beschrijving

Intuïtieve aanpak en kijk op mens & organisatie zorgt voor sneller en beter resultaat

 • Wil jij in de begeleiding van mens & organisatie diepgaande resultaten bereiken?
 • Ben jij klaar voor een nieuwe, frisse en krachtige aanpak?
 • Wil je duurzame transformaties begeleiden bij je klanten?
 • Wil je zelf een sprong maken in je persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling?
 • Ben je bereid in jezelf te investeren?

In de opleiding Intuïtief Coachen & Adviseren leer je om je zuivere intuïtie te ontwikkelen en optimaal in te zetten. Hierbij ga je voorbij aan technieken en methodes. Je wordt zelf het belangrijkste instrument. Door je zuivere intuïtie te ont-wikkelen, zul je merken dat je als vanzelf …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Adviesvaardigheden, Beïnvloeden, Consultancy, Gesprekstechnieken & Gespreksvaardigheden en Pitchen.

Intuïtieve aanpak en kijk op mens & organisatie zorgt voor sneller en beter resultaat

 • Wil jij in de begeleiding van mens & organisatie diepgaande resultaten bereiken?
 • Ben jij klaar voor een nieuwe, frisse en krachtige aanpak?
 • Wil je duurzame transformaties begeleiden bij je klanten?
 • Wil je zelf een sprong maken in je persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling?
 • Ben je bereid in jezelf te investeren?

In de opleiding Intuïtief Coachen & Adviseren leer je om je zuivere intuïtie te ontwikkelen en optimaal in te zetten. Hierbij ga je voorbij aan technieken en methodes. Je wordt zelf het belangrijkste instrument. Door je zuivere intuïtie te ont-wikkelen, zul je merken dat je als vanzelf de juiste interventies op het juiste moment doet.
Daarnaast zul je een nieuwe kijk op mens & organisatie leren; een kijk waarin de onderstroom veel meer ruimte krijgt. Hierdoor zul je op een dieper niveau gaan begrijpen hoe mensen en organisaties werken. Daardoor kun je transformaties in gang zetten en ondersteunen die snel en duurzaam resultaat hebben.

In de opleiding zul je vooral leren door te doen en te ervaren. Er zal veel aandacht zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je gaat oude patronen transformeren, belemmerende overtuigingen loslaten en ballast uit je verleden omvormen tot een kracht die je in kunt zetten. Daarbij is veel ruimte voor oefenen en werken met concrete vragen van de andere deelnemers.

Daarnaast is er ook ruimte voor het ontwikkelen van je eigen bedrijf of het intuïtief kijken naar het bedrijf waar je werkt. Tenslotte zal ik ook theorie behandelen, waardoor het geleerde een kader krijgt.

Wat levert het jou op?

De opleiding levert je in eerste instantie een enorme sprong op in je persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling:

 • Je hebt oude belemmerende overtuigingen en patronen getransformeerd en losgelaten
 • Je hebt je bewustzijn verruimd, waardoor je vrijer in het leven staat
 • Je hebt je intuïtie verder ontwikkeld en durft erop te vertrouwen

Daarnaast leer je om vanuit dit verruimde bewustzijn en met je intuïtie je klanten te begeleiden:

 • Je vertrouwt op intuïtieve inzichten in de begeleiding van anderen
 • Je hebt diverse intuïtieve en bewustzijnstechnieken ervaren en toegepast
 • Je hebt de vorm durven loslaten en vertrouwt op het intuïtieve proces
 • Je bereikt meer resultaat in minder tijd doordat je sneller de vinger op de zere plek legt en de juiste interventies weet te doen.

Tenslotte heb je jezelf een holistische kijk op mens en organisatie eigen gemaakt

 • Je hebt geleerd naar het grotere systeem te kijken en naar de delen
 • Je weet de onderstroom bij mensen en organisaties snel boven tafel te krijgen
 • Je kent de belangrijkste patronen die in de onderstroom kunnen spelen
 • Je doet je interventies vanuit een systemische kijk op mens en organisatie

De 5 modules

De opleiding is opgedeeld in 5 modules:

 1. Bewustzijn en intuïtie, de basis
  Naast een uitleg over bewustzijn en het verbindende veld ga je ervaren hoe jij via je intuïtie in contact komt met dat wat ons allen verbindt. In diverse oefeningen ont-wikkel je jouw intuïtie en verruim je je bewustzijn. Ik maak hierbij gebruik van diverse methoden zoals opstellingen, visualisaties en energiewerk om de blokkades die er nog zijn op te lossen en los te laten.
  We gaan oefenen met de diverse concepten zodat je ze helemaal eigen kunt maken. Daarnaast ga je jouw oordelen toetsen, onderzoeken en loslaten en help je anderen daar ook bij. Zo zul je de leegte gaan ervaren en ontdekken welk potentieel daar voor jezelf in zit. Door de twee dagen heen zal ik steeds de verbinding leggen tussen wat er gebeurt en de concepten die ik behandel. Zo kun je het geleerde blijven toepassen in de praktijk.
 2. Intuïtief Ondernemen
  Naast aandacht voor de mens, intuïtie en bewustzijn, is er in de opleiding ook aandacht voor een intuïtieve manier van kijken naar bedrijven en organisaties. Je leert op een systemische manier naar organisaties kijken. Daarnaast ga je ontdekken hoe dat voor jou werkt. Heb je een eigen bedrijf, dan ga je daarmee een stap maken. Ben je in loondienst, dan ga je daar meer ruimte creëren voor jouw eigenheid. Deze module dompelt je onder in het veld van intuïtief ondernemen en zakendoen.
  Thema’s die aan de orde kunnen komen zijn: persoonlijke missie en bedrijfsmissie, timemanagement, creëren, het gebruik van doelen, marketing, samenwerken en geld verdienen. Naast dat ik je vanuit een intuïtief oogpunt naar deze thema’s leer kijken, ga je dit ook aan den lijve zelf ervaren. Bovendien zul je ook al in tweetallen elkaar gaan coachen en adviseren.
 3. Intuïtief coachen en adviseren
  Hierbij ga je ervaren hoe je vanuit jouw contact met de essentie en met gebruik van je intuïtie écht in verbinding kunt zijn met jouw klant en diens bedrijf/organisatie. Dit betekent dat je vrij van oordelen, met zuivere intenties en moeiteloos bij de kern van de vraagstukken van jouw klant. Dit proces vertaalt zich voor jouw klant in een duurzame transformatie. De basis die je in de eerste modules hebt gelegd ga je hier dus toepassen in coachsessies. Daarbij zul je ook de ervaringen en kennis van module 2 inzetten. Je zult ontdekken dat je met minder moeite een diepgaand effect kunt bewerkstelligen.
 4. Werken met energie
  Wat is de werking van energie in communicatie, in jezelf en bij de ander? Wat heeft de staat van je energieveld en intenties te maken met de effectiviteit van het coachingsproces? Maar nog belangrijker: hoe kun je dit alles bewust leren inzetten zodat de coaching nog effectiever wordt? Je leert jouw vermogens kennen als het gaat om helderzien, heldervoelen, helderweten en/of helderhoren, en je leert deze bewust in te zetten als instrument.
 5. BewustZijn als coach
  Nu is het tijd voor een verdere verdieping. Je gaat nog meer het contact ervaren met het grotere bewustzijn dat je in wezen bent, met de essentie. Je gaat stilte ervaren en de ruimte die stil zijn je geeft. Je gaat de kracht ervaren van liefdevolle aandacht en puur in alle volheid aanwezig zijn. Bij jou en ook bij je klant. Door vanuit een zuiver bewustzijn enkel te zijn en in stilte volledig met al je liefdevolle aandacht in contact te zijn met de klant, merk je dat er al transformatie en bewustzijnsontwikkeling ontstaat. Je leert oordelen los te laten en je ego te laten varen. Dit is een enorme verrijking als je ziet wat het je oplevert.

Waarom deze opleiding volgen?

Een aantal belangrijke aspecten die deze opleiding uniek maken:

 • Je gaat veel oefenen
  Uiteindelijk gaat om zelf doen, zelf ervaren en uitproberen. Daarvoor is voldoende gelegenheid.
 • Aangepast aan jouw wensen
  In de opleiding volg ik het ritme en de wensen van jou en de andere deelnemers. Hierdoor ontstaat een opleiding die precies is wat je nodig hebt.
 • Toegang tot online omgeving
  Je krijgt toegang tot de Intuïtief Ondernemen Academie waarin je alle oefeningen, meditaties, methoden en achtergrondinformatie vindt.
 • Balans
  De opleiding biedt een balans tussen de softere, intuïtieve aanpak en een meer resultaatgerichte, praktische insteek. Daarnaast is er ook een balans in luchtigheid en diepgang, theorie en praktijk, stilte en praten en in je eigen proces en het begeleiden van anderen.
 • Locatie en catering zijn top
  De omgeving is dienend aan het proces. Daarom zijn de lunches vegetarisch en biologisch en biedt de locatie rust en verstilling.

Laatste mogelijkheid

Deze opleiding heeft haar bestemming bijna bereikt. Daarom is dit de laatste keer dat ik deze opleiding volg. Voel je dat deze opleiding iets voor je is, dan is dit het moment om aan te haken.

Startgarantie

Omdat het de laatste keer is, heb ik besloten om de opleiding zeker door te laten gaan. Ook als er maar weinig deelnemers zijn.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.