Involvation

Adres:

Prinsenlaan 3
3732GN De Bilt

Beschrijving

Involvation is een adviesbureau dat zich richt op het verbeteren van de supply chain en de besturing daarvan. Steeds meer middelgrote en grote ondernemingen vragen ons om ondersteuning, in de wetenschap dat wij alleen tevreden zijn met zichtbaar resultaat.

Want dat zijn we.
Gedreven en vol passie zoeken we naar de optimale besturing van de supply chain. We ontwerpen logistieke grondvormen en suppl…

Lees de volledige beschrijving

Involvation is een adviesbureau dat zich richt op het verbeteren van de supply chain en de besturing daarvan. Steeds meer middelgrote en grote ondernemingen vragen ons om ondersteuning, in de wetenschap dat wij alleen tevreden zijn met zichtbaar resultaat.

Want dat zijn we.
Gedreven en vol passie zoeken we naar de optimale besturing van de supply chain. We ontwerpen logistieke grondvormen en supply chains, rekenen we modellen door, presenteren we visies en gaan we aan de slag.

Totdat we hebben bereikt wat ú wilt bereiken. Drastisch gedaalde voorraden, stijgende klanttevredenheid, overtuigende concurrentievoordelen, dalende kosten, korte doorlooptijden, een hoger rendement en/of een flexibele organisatie.

In elk geval zichtbaar resultaat.

Ratio én passieWij ontdekken bij opdrachtgevers onbenutte en vaak onverwachte verbetermogelijkheden. Met rationele blik observeren we organisaties, analyseren we goederenstromen en ontrafelen we complexe vraagstukken.

We kijken breed en onbevooroordeeld naar uw organisatie. Ambitieus zijn onze voorstellen, grensverleggend onze plannen. Maar altijd inzichtelijk en onderbouwd, gestoeld op theorieën en modellen, berekend tot in de details.

En vooral: praktisch haalbaar. Daar staan we voor in. Sterker nog, u kunt de implementatie met een gerust hart aan ons overlaten.

Samen met uSamen met u zetten we onze schouders eronder en overwinnen we barrières. Samen met u voeren we plannen uit en brengen we veelbelovende concepten in praktijk. Samen met u realiseren we zichtbaar resultaat.

Samen – dat is de essentie van onze naam. Involvement is voor ons geen bijzaak, maar een kritische succesfactor. U zult onze rol waarderen als klankbord, spiegel, troubleshooter, kartrekker, doordenker en stimulerende factor.

Dat is de kracht van Involvation.

De combinatie van ratio en passie, van denken en doen, van hoofdlijn en detail, van ontwerp en implementatie, van overzicht en inzicht. Die combinatie bevat voor u vier aanknopingspunten voor de verbetering van uw goederenstroombesturing.

Ervaring met Involvation?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Involvation? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Leerproducten (0)

Involvation heeft momenteel geen gepubliceerde leerproducten.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt om naast je werk te leren. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze leeradviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 70.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 83.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!