Train-de-trainer

Type product
Tijdsduur
Logo van Inzien

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Als trainer of workshopleider ben je vaak kort betrokken in het (leer)proces van de deelnemer. Je raakt aan, prikkelt en motiveert met de intentie nieuwe vaardigheden aan te leren of uit te diepen. Het is de kunst om je deelnemer zo te raken, te interesseren en te faciliteren dat zij de start die gemaakt is kunnen vertalen naar de praktijk en het daar gaan toepassen. Een goed opgebouwde training is hier ondersteunend aan. Evenals de vaardigheden van jou als trainer. Zeker op het moment dat je onderwerpen traint die complex zijn, ongemak oproepen en/of eigen ervaringen triggeren. Durf naar je groep te kijken, wees sensitief en durf te spelen. Het allerbelangrijkste is een authentieke trainer …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Train de trainer, Coaching, Co-actief coachen, Trainersvaardigheden en Didactische vaardigheden.

Als trainer of workshopleider ben je vaak kort betrokken in het (leer)proces van de deelnemer. Je raakt aan, prikkelt en motiveert met de intentie nieuwe vaardigheden aan te leren of uit te diepen. Het is de kunst om je deelnemer zo te raken, te interesseren en te faciliteren dat zij de start die gemaakt is kunnen vertalen naar de praktijk en het daar gaan toepassen. Een goed opgebouwde training is hier ondersteunend aan. Evenals de vaardigheden van jou als trainer. Zeker op het moment dat je onderwerpen traint die complex zijn, ongemak oproepen en/of eigen ervaringen triggeren. Durf naar je groep te kijken, wees sensitief en durf te spelen. Het allerbelangrijkste is een authentieke trainer voor de groep. De kracht van kwetsbaarheid in combinatie met jouw kennis en kunde.

Deze train-de-trainer is voor jou als je regelmatig voor groepenstaat en je presentatie/trainersvaardigheden wil vergroten.

 Na deze training:

  • Weet je precies waar jij je groep mee naar toe wilt nemen;
  • Weet je precies wat je doet en waarom in de opbouw en tijdens de uitvoering van je training;
  • Sta je op jouw unieke manier voor de groep;
  • Maak je gebruik van storytelling;
  • Heb je feeling met de energie in de zaal en weet je hier gebruik van te maken;
  • Weet je hoe om te gaan met complexe onderwerpen;
  • Weet je hoe om te gaan met weerstand;
  • Maak je gebruik van "accelerated learning" -> versneld en breinvriendelijk leren, een totaal pakket;
  • Maak je een effectieve opzet voor je training/workshop.
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.