Communicatieve vaardigheden voor Digital Professionals

Niveau
Tijdsduur
Trainer
Wim Gertenaar
Startdatum en plaats
Logo van IPro Training NL
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 IPro Training NL heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 108 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Rotterdam
18 mrt. 2020
check_circle Startgarantie
Amsterdam
16 apr. 2020
check_circle Startgarantie
Den Haag
15 mei. 2020
check_circle Startgarantie
Utrecht
19 jun. 2020
check_circle Startgarantie
Rotterdam
16 jul. 2020
check_circle Startgarantie
Amsterdam
14 aug. 2020
check_circle Startgarantie
Rotterdam
16 sep. 2020
check_circle Startgarantie
Den Haag
14 okt. 2020
check_circle Startgarantie
Utrecht
10 dec. 2020
check_circle Startgarantie

Beschrijving

Het belang van effectieve communicatie in een organisatie is enorm. Niet dat dat zo eenvoudig is maar het valt te leren. Veel van onze communicatie in 2020 is digital. We mailen, appen, bellen en skypen wat af. Op kantoor spreken we collega´s face to face, overleggen we en stemmen we af. Omdat we graag duidelijkheid willen hebben over het werk dat we uitbesteden of het werk dat we zelf moeten doen. Ervaar je daar wel eens haperingen? Dat het allemaal zo stroef verloopt of dat gesprekken stagneren. Dat kon ons allemaal overkomen. Waar je in kunt groeien is herkennen van situaties waarin dit gebeurt. Welke niet werkende patronen kunnen we onderscheiden. Om vervolgens hier vandaan opnieuw bewus…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het belang van effectieve communicatie in een organisatie is enorm. Niet dat dat zo eenvoudig is maar het valt te leren. Veel van onze communicatie in 2020 is digital. We mailen, appen, bellen en skypen wat af. Op kantoor spreken we collega´s face to face, overleggen we en stemmen we af. Omdat we graag duidelijkheid willen hebben over het werk dat we uitbesteden of het werk dat we zelf moeten doen. Ervaar je daar wel eens haperingen? Dat het allemaal zo stroef verloopt of dat gesprekken stagneren. Dat kon ons allemaal overkomen. Waar je in kunt groeien is herkennen van situaties waarin dit gebeurt. Welke niet werkende patronen kunnen we onderscheiden. Om vervolgens hier vandaan opnieuw bewust te gaan communiceren met je doel voor ogen. Zodat jij bereikt waar je op uit was, elke dag.

Programma

In deze training communicatieve vaardigheden voor digital professionals gaan we diverse onderwerpen behandelen. Hoe komt je informatie over op je gesprekspartners? Begrijpt je gesprekspartner het direct? Herken je weerstand bij je gesprekspartner? Welk effect heeft je verbale en non-verbale gedrag op anderen? In deze training communicatieve vaardigheden van IPro Training NL wordt jouw manier van communiceren tegen het licht gehouden. Je leert hoe je in gesprekken optimaal jouw belang kunt sturen, omgaat met weerstand en een sterke gesprekspartner kunt zijn.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor digital professionals die graag meer rendement halen uit hun communicatie. Die in minder woorden hun punt willen maken. Die digital professional die meerdere belangen herkent en ook zijn of haar eigen belang wil neerzetten.

Resultaten na de training

  • Je ben je nog meer bewust van het feit dat contact voor contract gaat.
  • Je waardeert de relatie nog meer.
  • Je weet wat voor jou belangrijk is in elk gesprek.
  • Je kent je eigen valkuilen beter.
  • Je bent bereid door te vragen om achter de werkelijke boodschap te komen.
  • Je signaleert misverstanden en pakt deze op een goede manier aan
  • Je bent in staat om tijdens een gesprek je belang, idee of gevoel op een heldere manier neer te zetten.
  • Je hebt helder inzicht gekregen in je verbale en non-verbale communicatie.

IPro Training NL werkt met kleine groepen van maximaal 4 deelnemers. Een hoge leeropbrengst is het resultaat. De tijden van onze trainingen zijn van 09.00 tot 12.00 h en van 13.00 tot 16.00 h.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Wim Gertenaar - Trainer communicatieve vaardigheden,
Wim Gertenaar
Trainer communicatieve vaardigheden,

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met IPro Training NL, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.