ISBW

Logo van ISBW
Adres:

Marathon 7
1213 PD Hilversum

Telefoon 035 - 7 604 800Laat telefoonnummer zien

Overzicht

Ervaringen (1.548)

7
“Denk met gemengde gevoelens terug aan de gevolgde opleiding. Uiteindelijk hebben de trainers (op een enkeling na) het verschil gemaakt. De lesstof ...”

 

Wij bieden ruim 500 praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan op MBO-, HBO-, en Post-HBO niveau. We bieden trainingsprogramma's aan van één dag tot opleidingen van enkele jaren. Daarmee helpen wij werknemers en organisaties verder met hun professionele ontwikkeling.

Rendement voor u en uw organisatie

Dankzij onze wetenschappelijk onderbouwde studiemethode hebben onze opleidingen en training…

Lees de volledige beschrijving

Beschrijving

Wij bieden ruim 500 praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan op MBO-, HBO-, en Post-HBO niveau. We bieden trainingsprogramma's aan van één dag tot opleidingen van enkele jaren. Daarmee helpen wij werknemers en organisaties verder met hun professionele ontwikkeling.

Rendement voor u en uw organisatie

Dankzij onze wetenschappelijk onderbouwde studiemethode hebben onze opleidingen en trainingen een bewezen rendement. Bij ISBW doet u geen examen, maar wordt uw kennis getoetst aan de hand van een businesscase. Die businesscase is gebaseerd op een actueel vraagstuk uit uw eigen organisatie waarin u alle geleerde theorie toepast in de praktijk.
Onderzoek laat zien dat ruim 80% van de businesscases ook daadwerkelijk in de organisatie wordt toegepast. In bijna de helft van de gevallen levert de businesscase bovendien een concreet aan te tonen besparing of extra omzet op. Wilt u zien hoe het studeren bij ISBW in zijn werk gaat? Bekijk dan het filmpje van Ferry Steevens die bij ISBW de opleiding Praktische Bedrijfskunde afrondde.

Maatwerk via een InCompany traject

Wilt u met een aantal collega’s op uw werk opgeleid worden? Dan kan uw werkgever kiezen voor eenmaatwerkoplossing. Het voordeel daarvan is dat de opleiding volledig is toegesneden op de situatie bij u op de werkvloer: uw bedrijf vormt de leerschool. Wilt u als enige van uw bedrijf de opleiding volgen? Kies dan voor één van de opleidingen of trainingen die u hier op de site vindt. 

Bewezen kwaliteit

Uit onafhankelijk onderzoek van CEDEO (de autoriteit die opleidingsinstituten beoordeelt) is gebleken dat ISBW een klanttevredenheidscore van maar liefst 95,9% haalt.

Enkele highlights uit het onderzoeksverslag:

  • Deelnemers geven aan de inhoud van de lessen goed te vinden en de praktische toepasbaarheid te waarderen
  • Men is unaniem tevreden over de organisatie en administratie van ISBW. De telefonische bereikbaarheid is goed en ook het e-mailverkeer verloopt vlot.
  • Deelnemers geven aan dat ze voor ISBW hebben gekozen vanwege eerdere positieve ervaringen en goede aansluitingen van de opleidingen bij de praktijk in hun organisatie

Gratis opleidingsadvies? Bel 035 – 760 48 00

Heeft u vragen of hulp nodig bij uw keuze? Bel dan voor een vrijblijvend opleidingsadvies met onze adviseurs via 035 – 760 48 00. We staan u graag te woord!  Tip: vraag nu de opleidingsgids aan!

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor ISBW (Deel je ervaring)

7,7Gebaseerd op 1.548 ervaringen van 121 opleidingen, trainingen en cursussen

 

Enkele ervaringen met cursussen van ISBW

Key Account Management

Key Account Management

Logo van ISBW

Denk met gemengde gevoelens terug aan de gevolgde opleiding. Uiteindelijk hebben de trainers (op een enkeling na) het verschil gemaakt. De lesstof was verouderd en sloot niet aan op de dagelijkse werkzaamheden. Hoewel ik zeker iets heb opgestoken tijdens de bijeenkomsten, welk inderdaad erg nuttig waren. Overheerst het gevoel dat de opleiding enkel bestaat uit het schrijven van een businesscase. De beloofde onderwerpen als presenteren, coaching etc heb ik helaas niet meegekregen. Denk met gemengde gevoelens terug aan de gevolgde opleiding. Uiteindelijk hebben de trainers (op een enkeling na) het verschil gemaakt. De l… Lees volledige ervaring

HBO Analyse van het marketingcommunicatieplan

HBO Analyse van het marketingcommunicatieplan

Logo van ISBW

Het heeft mij enorm geholpen met het opzetten van mijn eigen plan. Voorheen was het voornamelijk Google en nu kan ik het helemaal zelf doen. Bij deze raad ik het andere mensen ook aan. Het heeft mij enorm geholpen met het opzetten van mijn eigen plan. Voorheen was het voornamelijk Google en nu kan ik het helemaal zelf doen.… Lees volledige ervaring

HBO Leergang Middle Management - avond

HBO Leergang Middle Management - avond

Logo van ISBW

Mijn ervaring met de opleiding is goed. Het boek Management van processen van Hardjono en Bakker dat we ontvangen hebben is te ingewikkeld. De theorie zoals Cor Rink deze in de lessen heeft behandeld is beter te begrijpen. Mijn ervaring met de opleiding is goed. Het boek Management van processen van Hardjono en Bakker dat we ontvangen hebben is te ingewikkeld. … Lees volledige ervaring

HBO Basisopleiding Projectmanagement - avond

HBO Basisopleiding Projectmanagement - avond

Logo van ISBW

Ik vond de bijeenkomsten heel erg interessant en erg intensief. De uren zijn goed besteed. De docent wist goed evenwicht te brengen in de soms lastige stof en praktijkvoorbeelden die dit goed duidelijk maakten. Al met al een geslaagde opleiding. Het schriftelijk werk is voor mij moeilijker, het schrijven van de Businesscase was (is nog steeds) een pittige kluif! Ik vond de bijeenkomsten heel erg interessant en erg intensief. De uren zijn goed besteed. De docent wist goed evenwicht te brengen in de so… Lees volledige ervaring

HBO Social Media voor zakelijk gebruik

HBO Social Media voor zakelijk gebruik

Logo van ISBW

Ik vond de opleiding leuk en nuttig. Vooral de business case waarbij je de geleerde theorie direct in praktijk kunt brengen is goed bevallen. De begeleiding was prima en de leslocatie was heel geschikt. Ik vond de opleiding leuk en nuttig. Vooral de business case waarbij je de geleerde theorie direct in praktijk kunt brengen is goed bevallen… Lees volledige ervaring

Laat nog 5 ervaringen zien
Spinner

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Opleidingen & Trainingen

Beantwoorde vragen

ISBW heeft 29 vragen beantwoord.

Keurmerken

  • Logo van ISO register
  • Logo van Cedeo
  • Logo van NRTO
Not for humans