CCSP Certified Cloud Security ISC2 (Virtual Classroom Plus)

Type product

CCSP Certified Cloud Security ISC2 (Virtual Classroom Plus)

IT-University
Logo van IT-University

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Virtual Classroom Plus is een unieke methode van IT-University waarmee je voor minder geld op een flexibele manier kan leren onder begeleiding van een ervaren praktijkdocent. Hoe krachtig cloud computing ook is voor de organisatie, het is van cruciaal belang om de informatiebeveiligingsrisico's en risicobeperkende strategieën te begrijpen. Legacy-benaderingen zijn onvoldoende en organisaties hebben competente, ervaren professionals nodig die zijn uitgerust met de juiste kennis en vaardigheden op het gebied van cloudbeveiliging om succesvol te zijn. Ze hebben CCSP's nodig. Gesteund door de twee toonaangevende non-profitorganisaties gericht op cloud- en informatiebeveiliging, de Cloud Security…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Cloud Security, Cloud Computing, Cyber Security, Lead Auditor en ISO 27001.

Virtual Classroom Plus is een unieke methode van IT-University waarmee je voor minder geld op een flexibele manier kan leren onder begeleiding van een ervaren praktijkdocent. Hoe krachtig cloud computing ook is voor de organisatie, het is van cruciaal belang om de informatiebeveiligingsrisico's en risicobeperkende strategieën te begrijpen. Legacy-benaderingen zijn onvoldoende en organisaties hebben competente, ervaren professionals nodig die zijn uitgerust met de juiste kennis en vaardigheden op het gebied van cloudbeveiliging om succesvol te zijn. Ze hebben CCSP's nodig. Gesteund door de twee toonaangevende non-profitorganisaties gericht op cloud- en informatiebeveiliging, de Cloud Security Alliance (CSA) en (ISC) ², duidt het CCSP-certificaat op professionals met diepgewortelde kennis en competentie afgeleid van hands-on ervaring met cyber, informatie , software en cloud computing-infrastructuurbeveiliging. CCSP's helpen u de hoogste standaard voor cloudbeveiligingsexpertise te bereiken en stellen uw organisatie in staat om te profiteren van de kracht van cloud computing terwijl gevoelige gegevens veilig blijven.

CCSP Certified Cloud Security ISC2 (Virtual Classroom Plus)

Doelgroep

De CCSP training is bedoeld voor ervaren professionals op het gebied van informatiebeveiliging met ten minste vijf jaar fulltime IT-ervaring, waaronder drie jaar informatiebeveiliging en ten minste een jaar ervaring met cloudbeveiliging. Het CCSP-keurmerk is geschikt voor middelgrote tot gevorderde professionals die zich bezighouden met IT-architectuur, web- en cloudbeveiligingstechniek, informatiebeveiliging, governance, risico en compliance, en zelfs IT-audit.

Vereiste voorkennis (incl. eventueel voorafgaande training)

Deelnemers aan deze training moeten beschikken over vijf jaar ervaring heb in informatiebeveiliging.

Examen

Deze training is ter voorbereiding op de volgende examens: CCSP – Certified Cloud Security Professional

Certificering

Deze training maakt onderdeel uit van het(de) navolgende certificeringstraject(en):

CCSP – Certified Cloud Security Professional

Cursusduur

6 virtual classroom avondsessies verspreid over 7 weken. Deze training wordt binnen heel Europa verkocht. Deze training is Engelstalig. De vermelde prijs is EXCLUSIEF 21% BTW.

Prijs

€ 1250 per training/per cursist (excl 21% btw)

• Domain 1: Architectural Concepts and Design Requirements • Domain 2: Cloud Data Security • Domain 3: Cloud Platform and Infrastructure Security • Domain 4: Cloud Application Security • Domain 5: Operations • Domain 6: Legal and Compliance

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.