T-Mobile only deel 2 NLP

Niveau
Tijdsduur
Logo van JBBX
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 JBBX heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 90 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

JBBX biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Haarlem, Haarlemmermeer, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Westland, Zaanstad, Zoetermeer

Beschrijving

Deze opleiding is voor mensen die deel 1 van de T-Mobile Practitioner hebben gevolgd. De essentie hiervan bestaat eruit dat het geleerde in de blokken een en twee voortgezet wordt in blokken drie en vier. Alleen dus voor mensen die deze vooropleiding gehad hebben. Te behandelen onderwerpen omvatten bijvoorbeeld strategieën, werken met delen, werken met het onbewuste, anchoring, werken met energie, werken met een doorbraak van overtuigingen, uitwisseling over en verdieping van emoties, processen van tijd en tijdlijnen, systemisch werk, impactvol leiderschap, richting geven aan de eigen verandering, herkaderen in diverse vormen, uitdaging in de vorm van het delen van het eigen proces van ontwi…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: NLP Business Practitioner, NLP, NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en NLP Coach.

Deze opleiding is voor mensen die deel 1 van de T-Mobile Practitioner hebben gevolgd. De essentie hiervan bestaat eruit dat het geleerde in de blokken een en twee voortgezet wordt in blokken drie en vier. Alleen dus voor mensen die deze vooropleiding gehad hebben. Te behandelen onderwerpen omvatten bijvoorbeeld strategieën, werken met delen, werken met het onbewuste, anchoring, werken met energie, werken met een doorbraak van overtuigingen, uitwisseling over en verdieping van emoties, processen van tijd en tijdlijnen, systemisch werk, impactvol leiderschap, richting geven aan de eigen verandering, herkaderen in diverse vormen, uitdaging in de vorm van het delen van het eigen proces van ontwikkeling. 

Het is de bedoeling dat u meer informatie kunt vinden in de flyer van de Business en Leiderschap NLP Practitioner die te vinden is op de site van JBBX. De opleiding zal zoveel mogelijk in een fysieke groep gegeven worden, tenzij we uitwijken naar online.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met JBBX, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.