E-learning voedselveiligheid HACCP voor productiemedewerkers

Type product
Niveau

E-learning voedselveiligheid HACCP voor productiemedewerkers

JE Ontwikkeling
Logo van JE Ontwikkeling

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Algemene e-learning voedselveiligheid HACCP voor productiemedewerkers behandelt alle onderwerpen van voedselveiligheid. Deze training wordt afgerond met een toets. Bewijs van deelname door middel van een certificaat.

Tijd: +/- 25 minuten

Niveau: MBO

Toets: 20 vragen

Beloning: Certificaat van deelname

Toegang: U krijg 1 jaar onbeperkt toegang tot de e-learningmodule.

Inhoud

Wat is HACCP?

  • Korte uitleg van HACCP
  • Belang van HACCP

Persoonlijke hygiëne

  • Handen wassen
  • Bedrijfskleding
  • Verbod en gebodsborden
  • Ziekte melden

Risico's voor voedselveiligheid

  • Besmettingen voorkomen
  • Bronnen van besmettingen
  • Hoe te handelen bij besmettingen?
  • Productiebeheersing

Schoon en netjes…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: HACCP, Voedingsdeskundige, Horeca, Sociale Hygiene en Voedselveiligheid.

Algemene e-learning voedselveiligheid HACCP voor productiemedewerkers behandelt alle onderwerpen van voedselveiligheid. Deze training wordt afgerond met een toets. Bewijs van deelname door middel van een certificaat.

Tijd: +/- 25 minuten

Niveau: MBO

Toets: 20 vragen

Beloning: Certificaat van deelname

Toegang: U krijg 1 jaar onbeperkt toegang tot de e-learningmodule.

Inhoud

Wat is HACCP?

  • Korte uitleg van HACCP
  • Belang van HACCP

Persoonlijke hygiëne

  • Handen wassen
  • Bedrijfskleding
  • Verbod en gebodsborden
  • Ziekte melden

Risico's voor voedselveiligheid

  • Besmettingen voorkomen
  • Bronnen van besmettingen
  • Hoe te handelen bij besmettingen?
  • Productiebeheersing

Schoon en netjes werken?

  • Hoe moet je schoonmaken?
  • Hoe voorkom je besmetting door slecht schoonmaken
  • Werken met een opgeruimde werkplek.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: HACCP.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met JE Ontwikkeling, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.