Recharge, rethink & retreat - Persoonlijke groei, focus en inspiratie dankzij de natuur

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van Jobtraining
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,4 Jobtraining heeft een gemiddelde beoordeling van 8,4 (uit 172 ervaringen)

Wil je dit evenement bijwonen? Schrijf je hier in!

Startdata en plaatsen

placeZelfgekozen locatie in de natuur
10 sep. 2020
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 10 september 2020, 09:30-13:00

Beschrijving

In deze tijden van online en binnen zitten, nemen we jullie op deze dag graag mee naar buiten. Je trekt er zelf op uit, alleen, naar een bos of een park, maar wel in verbinding met andere deelnemers aan deze activiteit. We doen dit door middel van een gezamenlijke WhatsApp-groep: van tevoren krijg je een programma opgestuurd waardoor je weet hoe laat we starten en op welke momenten je online kunt zijn. In de WhatsApp-groep sturen we de dag zelf verschillende opdrachten, die je alleen of soms telefonisch met een andere deelnemer kunt doen. Ook deel je soms een ervaring of foto in de groep. Zo doorloop je allemaal tegelijk hetzelfde programma, op je eigen plek, in verbinding met anderen. De oc…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Productiviteit & Focus, Persoonlijke ontwikkeling, Time management, Stress en Werkdruk.

In deze tijden van online en binnen zitten, nemen we jullie op deze dag graag mee naar buiten. Je trekt er zelf op uit, alleen, naar een bos of een park, maar wel in verbinding met andere deelnemers aan deze activiteit. We doen dit door middel van een gezamenlijke WhatsApp-groep: van tevoren krijg je een programma opgestuurd waardoor je weet hoe laat we starten en op welke momenten je online kunt zijn. In de WhatsApp-groep sturen we de dag zelf verschillende opdrachten, die je alleen of soms telefonisch met een andere deelnemer kunt doen. Ook deel je soms een ervaring of foto in de groep. Zo doorloop je allemaal tegelijk hetzelfde programma, op je eigen plek, in verbinding met anderen. De ochtend wordt op afstand begeleid door een coach van Nature Quest en Jobtraining. 

RESULTATEN

  • Je voelt je weer opgeladen en bent tot rust gekomen 
  • Je bent meer in contact met wat voor jou belangrijk is 
  • Je hebt nieuwe inzichten vertaald naar praktische handvatten voor je dagelijkse (werk)leven 

COMPETENTIES

  • Thuis werken
  • Productiviteit & Focus
  • Persoonlijke effectiviteit

GLOBAAL PROGRAMMA (HET DEFINITIEVE PROGRAMMA IS EEN VERRASSING)   

09:30 Je komt aan op een zelfgekozen plek in de natuur, een bos of park, of het strand (je gaat hier op eigen gelegenheid naartoe) 

09:40 Check-in (via WhatsApp) en videoboodschap met eerste opdracht  

10:00 Eerste opdracht al wandelend   

10:45 Rethink reflectie opdracht  

11:15 Korte check-in met een buddy uit de groep (telefonisch) 

11:30 Dosis inspiratie en instructie voor een mini-retreat 

11:45 Mini-retreat 

12:45 Bestendigen van je ervaring   

13:00 Check-out met een buddy en check-out met de gehele groep via WhatsApp of Zoom. 

INCOMPANY
Wil je deze challenges samen met je team doen? Bel of Whatsapp ons op 020 4230603 of stuur een e-mail naar jobtraining@jobtraining.nl

Tot snel!

Team Jobtraining

Onze visie: One Life. Own it. 
Het leven is geen generale repetitie. Dus pak je verantwoordelijkheid en maak er het mooiste leven van dat je kunt leiden. Wij helpen je hierbij. Door de vaardigheden te ontwikkelen om positieve veranderingen in gang te zetten. En de mindset te ontwikkelen die kan helpen bij tegenslag. Hoe ga jij om met werkdruk? Hoe overtuig jij anderen? Hoe pak je kansen?

Wij geloven in een mix van leren van een expert, leren van elkaar en leren door te doen. Altijd met praktische relevantie en vooral ook plezier. Je hebt 1 leven en het enige dat jij moet doen is beslissen over de tijd die je hebt. Doe wat jij wilt en doe het nu. 

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.