Wellbeing training - vitaliteit, persoonlijke effectiviteit en zelfkennis

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Hello New You by Jobtraining
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,5 Hello New You by Jobtraining heeft een gemiddelde beoordeling van 8,5 (uit 193 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeBant
17 nov. 2021 tot 15 dec. 2021
Toon rooster
event 17 november 2021, 10:00-18:00, Bant, Dag 1
event 15 december 2021, 09:00-12:00, Microsoft Teams, Dag 2

Beschrijving

WELLBEING: VESTERK JOUW FYSIEKE EN MENTALE GEZONDHEID 
Vanuit rust en ontspanning in je werk en leven staan, je fysiek goed voelen, weten waar je voor staat en je positief verbinden met anderen: het zijn allemaal onderdelen van jouw wellbeing. Het is de basis voor werkgeluk. Raar eigenlijk dat wellbeing dan niet altijd bovenaan de agenda staat van persoonlijke ontwikkeling op het werk. We werken hard, we piekeren veel, we bewegen te weinig en vergeten waar we blij van worden. Tijd voor verandering.  

In deze training nemen we je mee de natuur in. Je gaat actief aan de slag met alle elementen van wellbeing: mentaal, fysiek, sociaal-emotioneel en zingeving. Je gaat zelf ervaren. Je gaat doen. …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Zelfkennis & zelfinzicht, Vitaliteit, Persoonlijke effectiviteit, Assertiviteit en Zelfbewustzijn.

WELLBEING: VESTERK JOUW FYSIEKE EN MENTALE GEZONDHEID 
Vanuit rust en ontspanning in je werk en leven staan, je fysiek goed voelen, weten waar je voor staat en je positief verbinden met anderen: het zijn allemaal onderdelen van jouw wellbeing. Het is de basis voor werkgeluk. Raar eigenlijk dat wellbeing dan niet altijd bovenaan de agenda staat van persoonlijke ontwikkeling op het werk. We werken hard, we piekeren veel, we bewegen te weinig en vergeten waar we blij van worden. Tijd voor verandering.  

In deze training nemen we je mee de natuur in. Je gaat actief aan de slag met alle elementen van wellbeing: mentaal, fysiek, sociaal-emotioneel en zingeving. Je gaat zelf ervaren. Je gaat doen. Je wordt niet alleen een ervaring rijker, maar krijgt ook een praktische toolbox die je helpt om structureel te bouwen aan jouw welzijn in werk en privé.  

WAT KUN JE VERWACHTEN IN DEZE TRAINING? 
Deze training wordt verzorgd door een enthousiaste en ervaren trainer én natuurexpert die niets liever doet dan jou helpen jouw welzijn te vergroten middenin de natuur.   
 
Het belangrijkste kenmerk van de aanpak van onze trainers is de sterke vertaling van de training naar jouw werkpraktijk. Daarnaast weten zij snel een veilige sfeer te creëren, waardoor er in vertrouwen wordt gewerkt aan persoonlijke groei. 
 
Body boost. Gezamenlijke check-in op een prachtige plek in de natuur en de start van een dag offline. Je doet oefeningen in ademhaling en mindset, en gebruikt deze inzichten om een duik te nemen in koud natuurwater. Het resultaat? Een positieve boost voor lichaam en geest: een verbeterde bloedcirculatie, een verhoogde weerstand, een grotere weerbaarheid en verminderde stress. Brrr… te spannend? Je kunt ook alleen de ademhalingssessie te doen.  
 
Mind boost. We baseren de werkelijkheid op onze gedachten, maar zijn deze gedachten wel waar? Vaak belemmeren deze jou om actie te ondernemen op de dingen die jij belangrijk vindt. Je ontdekt de kracht van jouw intenties en gedachten en onderzoekt jouw belemmerende overtuigingen.  

Spirit boost. Vanuit een heldere vraag over je eigen wellbeing breng je 2,5 uur alleen door op een zelf gekozen plek in het bos. Dit brengt je bij je eigen wijsheid, het vertrouwen in jezelf en wat belangrijk voor jou is. Daarbij kom je helemaal los van je dagelijkse routines, zoals werk, social media en Netflix.  
 
Hearth boost. Kampvuurgesprek waarin je jouw inzichten deelt uit de Solo Quest. Je leert hoe je je open/kwetsbaarder kunt opstellen. In verschillende rondes deel je jouw inzichten en leer je van de ervaringen van anderen. Je ontdekt wat openheid je kan opleveren.  
 
OPZET TRAINING: LEARNING TRACK 
Wij geloven in leren door te doen. Daarom volg je bij ons niet alleen een training, maar ga jij ook experimenteren, proberen en daarvan leren. Dit doe je door middel van challenges die je thuis of op je werk kunt doen. Challenges zijn wekelijkse opdrachten per mail die je helpen om nieuw geleerd gedrag in praktijk te brengen. 

Deze learning track bestaat uit een live training op een inspirerende buitenlocatie in de natuur, een training in een virtuele klas en challenges: 

 • Dag 1 | 10:00 - 18:00 uur 
  Live training op een inspirerende buitenlocatie met een heerlijke lunch  
   
 • Challenges | 6 weken 
  Aan de slag met kleine opdrachten die je helpen om nieuw gedrag in praktijk te brengen 
    
 • Dag 2 | 09:00 - 12:00 uur 
  Training in een virtuele klas  

 
RESULTAAT: WAT KUN JE NA DEZE LEARNING TRACK? 

 • Je weet waar jouw persoonlijke uitdagingen liggen als het gaat om wellbeing, waardoor je bewuster en met meer plezier werkt. 
 • Je kunt tools inzetten om werkstress te verminderen en meer balans te ervaren. 
 • Je ervaart meer zingeving. Je weet beter waar je staat in je werk en leven. 
 • Je verdiept je relaties met collega’s en klanten. Je weet hoe je opener met anderen kunt verbinden en communiceren. 
 • Je voelt je mentaal weerbaarder op je werk. Je bent je bewust van jouw gedragspatronen en weet hoe je negatieve gedachten kunt onderzoeken en verminderen.  

 
COMPETENTIES 

 • Zelfkennis 
 • Stressbestendigheid  
 • Mentale weerbaarheid 
 • Fysieke weerbaarheid 
 • Zingeving 
 • Mindfulness  

Algemeen

Wil je deze training voor je team organiseren of de hele afdeling? Bel of Whatsapp ons op 020 4230603 of stuur een e-mail naar jobtraining@jobtraining.nl

Tot snel!

Team Jobtraining

Act. You are ready!
Wij gaan ervan uit dat jij veel wel een keer hebt gehoord, gezien of gelezen. Je weet best wat je anders zou willen doen en wat daarvoor nodig is. Wat ontbreekt is de actie. Het doen: experimenteren, proberen en daarvan leren. Fouten maken en er beter uitkomen. Wij helpen je razendsnel zelfvertrouwen op te bouwen in het onderwerp waarin jij je wilt ontwikkelen door gewoon te beginnen. Want doen is de basis voor groei.

Wij bieden trainingen aan voor professionals met één belangrijk doel: jou helpen om direct positieve veranderingen in gang te laten zetten. Laat ons je helpen om de touwtjes in handen te nemen over jouw persoonlijke ontwikkeling en de persoon te lanceren die altijd bedoeld was om de hoogte in te schieten. Hello New You gelooft in jou. Jouw potentieel. Jouw kunnen. Jouw groei. Act. You are ready!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Hello New You by Jobtraining, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.