Ervaringen met Arbeidsrecht

8,6
Gemiddelde score van Arbeidsrecht producten
Gebaseerd op 213 ervaringen
starstarstarstarstar
Norah Rietdijk
10
Online cursus Arbeidsrecht (werken met overeenkomsten)

"Goed opgezette training! in deze training leerde ik stap voor stap wat wettelijk vereist is voor een arbeidsovereenkomst en wat niet. Gave training om te volgen en zeker blij met het certificaat." - 18-11-2020 12:52

"Goed opgezette training! in deze training leerde ik stap voor stap wat wettelijk vereist is voor een arbeidsovereenkomst en wat niet. Gave t… alles lezen - 18-11-2020 12:52

Tessa Marie van Avendonk
starstarstarstarstar
Tessa Marie van Avendonk
10
Employment law for contemporary management in the Netherlands BASIC (Dutch HRM & Labour Law module 1, in English)

"Content was well paced and all suitable for application in an HR setting. Arthur was a very good trainer in that he not explained the what the law states but also gave some very good examples that were easy to grasp and see how the law is applied. " - 25-06-2020 09:54

"Content was well paced and all suitable for application in an HR setting. Arthur was a very good trainer in that he not explained the what t… alles lezen - 25-06-2020 09:54

starstarstarstarstar
Elizabeth Elizabeth Korten
10
Basisopleiding arbeidsrecht

"Een heel interessante opleiding met een duidelijke praktische insteek. De leraren waren zeer bekwaam en hadden allen veel ervaring om te delen. Voor mij waren de voorbeelden uit de praktijk het best hanteerbaar. En zeker omdat ik geen jurist ben maar HR Manager, was ik op voorhand onzeker of ik de lesstof bij kon houden. Maar dit bleek in de praktijk geen enkel probleem. Een zeer waardevolle aanvulling voor mensen in het HR vakgebied." - 19-12-2019 00:00

"Een heel interessante opleiding met een duidelijke praktische insteek. De leraren waren zeer bekwaam en hadden allen veel ervaring om te del… alles lezen - 19-12-2019 00:00

starstarstarstarstar
Kevin
10
Online actualiteitencursus arbeidsrecht

"De docenten hebben duidelijk diepgaande kennis van het vak.
Wij konden vrijwel meteen dieper op de stof ingaan en eigenlijk ook vrijwel meteen praktijkvoorbeelden bespreken om de stof meteen toe te passen.

Al met al een hele goede cursus.

" - 11-10-2019 00:00

"De docenten hebben duidelijk diepgaande kennis van het vak. Wij konden vrijwel meteen dieper op de stof ingaan en eigenlijk ook vrijwel met… alles lezen - 11-10-2019 00:00

dankjewel voor deze positieve beoordeling Kevin! We geven het compliment door aan de docenten Dirk van Genderen en Ruben Houweling.

- 11-10-2019 00:00
starstarstarstarstar
Gitte Hutter
HRofficer / office manager
10
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag

"Martijn is een prettige trainer. De dagen vlogen voorbij met prettig uitgelegde lesstof en goede voorbeelden. Cursus was goed in elkaar gezet. Jammer dat het maar 2 dagen was.Al met al een dikke 10 waard. " - 10-04-2019 08:07

"Martijn is een prettige trainer. De dagen vlogen voorbij met prettig uitgelegde lesstof en goede voorbeelden. Cursus was goed in elkaar geze… alles lezen - 10-04-2019 08:07

starstarstarstarstar_border
Vos
Advocaat Arbeidsrecht
8
Postacademische Leergang Arbeidsrecht

"Goede opleiding en nuttige aanvulling op mijn beroep als arbeidsrechtadvocaat. De docenten zijn vakinhoudelijk sterk en de onderwerpen zijn interessant en allesomvattend. Ook de afsluitende toetsing via een examen is een goede 'test' om te controleren of de stof wordt beheerst." - 28-06-2018 08:32

"Goede opleiding en nuttige aanvulling op mijn beroep als arbeidsrechtadvocaat. De docenten zijn vakinhoudelijk sterk en de onderwerpen zijn … alles lezen - 28-06-2018 08:32

starstarstarstarstar_half
Heer Bouchrit
bedrijfsleider
9
Arbeidsrecht

"Interessante opfris cursus om geïnformeerd te blijven v.w.b. arbeidsrecht. De locatie was prima bereikbaar met goede faciliteiten. Groep van 4 personen wat als voordeel had dat iedereen zijn persoonlijke vragen kon stellen. Docent Frank Edeling duidelijk is de uitleg en heeft mijn vragen goed kunnen beantwoorden. Zeer tevreden over deze cursus" - 14-06-2018 10:21

"Interessante opfris cursus om geïnformeerd te blijven v.w.b. arbeidsrecht. De locatie was prima bereikbaar met goede faciliteiten. Groep van… alles lezen - 14-06-2018 10:21

starstarstarstarstar_border
Mevrouw Yvonne Lunes
8
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag

"Inhoudelijk goed, trainer die ervaren arbeidsrechtadvocaat is is super. Trainer deed het ook leuk, met veel (aansprekende) praktijkvoorbeelden.
Tip: sommige sheets waren wat achterhaald. Ik zou de gebruikte sheets periodiek actualiseren." - 01-06-2018 00:00

"Inhoudelijk goed, trainer die ervaren arbeidsrechtadvocaat is is super. Trainer deed het ook leuk, met veel (aansprekende) praktijkvoorbeeld… alles lezen - 01-06-2018 00:00

Beste mevrouw Lunes,

Hartelijk dank voor uw reactie. Met uw tip over de sheets gaan we mee aan de slag.

Met vriendelijke groet,
Paola Hoogervorst

- 01-06-2018 00:00
Eline Vermeulen
starstarstarstarstar
Eline Vermeulen
Recruiter
10
2 Cursusdagen Strategisch Arbeidsrecht Post-master cursusdagen (Juridisch, HR)

"DE cursus was boven verwachting interessant. Het feit dat je met allerlei vakspecialisten bij elkaar zit en allemaal hetzelfde doel voor ogen hebt maakt het erg leerzaam voor mij. Vooral de interactieve setting en het enthousiasme van de docent maakten het een bijzonder prettige cursus." - 04-04-2018 06:55

"DE cursus was boven verwachting interessant. Het feit dat je met allerlei vakspecialisten bij elkaar zit en allemaal hetzelfde doel voor oge… alles lezen - 04-04-2018 06:55

starstarstarstarstar_border
Petra de jong
8
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag

"Een goede training met ervaren trainers die veel praktijkvoorbeelden hebben.
jammer was dat wij materiaal ontvingen uit 2017 en dat terwijl de cursus in 2018 is.
Verder hadden we twee trainers vanwege ziekte en deze heren waren niet echt op elkaar afgestemd.

" - 02-03-2018 00:00

"Een goede training met ervaren trainers die veel praktijkvoorbeelden hebben. jammer was dat wij materiaal ontvingen uit 2017 en dat terwijl… alles lezen - 02-03-2018 00:00

starstarstarstarstar_border
Mevrouw Anita Stuiver
8
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag

"Duidelijk, veel geleerd, veel ruimte voor stellen van vragen.
Ik vond het jammer dat de stof die online werd aangeboden totaal niet overeenkwam met dat wat de trainers als leidraad aanhielden." - 24-02-2018 00:00

"Duidelijk, veel geleerd, veel ruimte voor stellen van vragen. Ik vond het jammer dat de stof die online werd aangeboden totaal niet overeen… alles lezen - 24-02-2018 00:00

Marid van der Zee
starstarstarstarstar
Marid van der Zee
HR medewerker
10
Arbeidsrecht (ook online virtual classroom)

"De training biedt een goeie combinatie van theorie en praktijk. Er is veel ruimte/aandacht voor vragen. De lesstof en vragen worden ook duidelijk uitgelegd/toegelicht. De trainer is deskundig en doceert op een zeer prettige wijze. Leuke interacties met medecursisten. Prima locatie!" - 25-01-2018 13:44

"De training biedt een goeie combinatie van theorie en praktijk. Er is veel ruimte/aandacht voor vragen. De lesstof en vragen worden ook duid… alles lezen - 25-01-2018 13:44

starstarstarstarstar
Yvonne de Jong
HR consulent in Servicebureau Thuiszorg
10
Arbeidsrecht (ook online virtual classroom)

"Mijn ervaring was dat beide trainingsdagen zo leuk waren dat ik er echt blij van werd. Inhoudelijk een goed opgezette training met alle onderwerpen goed aanstippend die voor mij relevant waren. Een gedegen enthousiasmerende trainer die de stof op een levendige manier wist over te brengen,de interactie van de groep enorm stimuleerde zodat een prettige en lerende sfeer gecreeerd werd.daarbij was de locatie perfect. Goed bereikbaar met openbaar vervoer, mooie ruintes en een goed restaurant.
Kortom een lerend feestje!" - 25-01-2018 13:33

"Mijn ervaring was dat beide trainingsdagen zo leuk waren dat ik er echt blij van werd. Inhoudelijk een goed opgezette training met alle onde… alles lezen - 25-01-2018 13:33

Sandra Hessels
starstarstarstarstar
Sandra Hessels
HR Officer
10
Arbeidsrecht (ook online virtual classroom)

"Ik heb de cursus praktisch personeelsmanagement en arbeidsrecht met veel plezier gevolgd. De trainer is zeer ervaren en geeft veel voorbeelden uit de praktijk, wat ervoor zorgt dat de lesstof goed blijft hangen. Erg veel geleerd en heerlijke lunch genoten" - 24-01-2018 15:23

"Ik heb de cursus praktisch personeelsmanagement en arbeidsrecht met veel plezier gevolgd. De trainer is zeer ervaren en geeft veel voorbeeld… alles lezen - 24-01-2018 15:23

starstarstarstarstar
Van Dam
10
Postacademische Leergang Arbeidsrecht

"Een erg nuttige toevoeging voor de arbeidsrechtpraktijk. In twintig deelonderwerpen doorkruis je in een paar maanden tijd het hele arbeidsrecht. Goede docenten die alle actuele ontwikkelingen meenemen.

Een prettige praktische bijkomstigheid is dat de opleiding om en om in Amsterdam en Rotterdam wordt gehouden. " - 28-12-2017 13:03

"Een erg nuttige toevoeging voor de arbeidsrechtpraktijk. In twintig deelonderwerpen doorkruis je in een paar maanden tijd het hele arbeidsre… alles lezen - 28-12-2017 13:03

starstarstarstarstar_half
Wendy Droppert
med Fac. Management
9
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag

"goedemiddag ik heb dit al eerder ingevuld en naar aanleiding van mijn antwoorden/ opmerkingen is er inmiddels contact geweest.
een en ander is me nu duidelijk.
Het was een prima cursus.
met vr groet Wendy Droppert " - 28-11-2017 15:21

"goedemiddag ik heb dit al eerder ingevuld en naar aanleiding van mijn antwoorden/ opmerkingen is er inmiddels contact geweest. een en ander… alles lezen - 28-11-2017 15:21

starstarstarstarstar_border
Trea Van den Ende
8
Arbeidsrecht (ook online virtual classroom)

"Goede training door een zeer ervaren en enthousiaste trainer. Tijdens de training werd ook tijd genoeg tijd genomen om praktijksituaties goed te behandelen.De locatie was ook perfect bereikbaar. Ik ga zeker nog een andere training volgen bij ICM." - 28-11-2017 08:24

"Goede training door een zeer ervaren en enthousiaste trainer. Tijdens de training werd ook tijd genoeg tijd genomen om praktijksituaties goe… alles lezen - 28-11-2017 08:24

starstarstarstarstar_half
Najia Jamal
Or lid
9
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag

"2 leuke en leerzame trainingsdagen gehad. Afwisselend met leuke praktijkvoorbeelden. Niks aan te merken op de training. De mede-cursisten deden ook actief mee. Hierdoor kwamen interessante vragen op tafel. Een kleine opmerking over de ruimte, het was er best warm. " - 17-11-2017 09:53

"2 leuke en leerzame trainingsdagen gehad. Afwisselend met leuke praktijkvoorbeelden. Niks aan te merken op de training. De mede-cursisten de… alles lezen - 17-11-2017 09:53

starstarstarstarstar
Sandra van Gessel
HR adviseur
10
Arbeidsrecht (ook online virtual classroom)

"De combinatie van de sterke theoretische kennis en veelzijdige praktijkervaring van de trainer waren voor mij bijzonder waardevol en leerzaam. Met voorbeelden werd de theorie verduidelijkt en ook de diverse praktijksituaties van de cursisten werden meegenomen in de training. Ik ben dus zéér tevreden!" - 30-10-2017 10:55

"De combinatie van de sterke theoretische kennis en veelzijdige praktijkervaring van de trainer waren voor mij bijzonder waardevol en leerzaa… alles lezen - 30-10-2017 10:55

starstarstarstarstar_border
Mevrouw Vivian de Wit
8
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag

"Ik vond het een erg interessante training, ik heb veel geleerd van deze training. De vakkennis van de trainer stak hier bovenuit. Hij kwam met veel praktijkgerichte voorbeelden, erg interessant." - 11-10-2017 00:00

"Ik vond het een erg interessante training, ik heb veel geleerd van deze training. De vakkennis van de trainer stak hier bovenuit. Hij kwam m… alles lezen - 11-10-2017 00:00

starstarstarstarstar
Peter Vos
HR Manager
10
Arbeidsrecht

"Een breed scala aan onderwerpen op het gebied van arbeidsrecht is aan de orde geweest. Die werden op heldere en gestructureerde wijze gepresenteerd en bediscusseerd. Boeiende dag, die wat mij betreft een vervolg mag krijgen." - 09-10-2017 09:47

"Een breed scala aan onderwerpen op het gebied van arbeidsrecht is aan de orde geweest. Die werden op heldere en gestructureerde wijze gepres… alles lezen - 09-10-2017 09:47

starstarstarstarstar_border
Mevrouw Cristel Beek
8
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag

"Goede trainer met veel praktische kennis en veel humor. Er is zeer veel besproken in 2 dagen. Ik was blij dat ik al veel afwist van arbeidsrecht, want anders is het echt te pittig.
Helaas zaten er in mijn training veel mensen die in de or zaten en verder niets te maken hadden met arbeidsrecht of Hr. Dus niet veel chemie uit de groep.
Tempo en niveau was goed voor mij." - 05-10-2017 00:00

"Goede trainer met veel praktische kennis en veel humor. Er is zeer veel besproken in 2 dagen. Ik was blij dat ik al veel afwist van arbeidsr… alles lezen - 05-10-2017 00:00

starstarstarstarstar_half
Mevrouw M.C.T. van de Put
9
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag

"erg praktijkgericht, goede voorbeelden en inspirerende leraar!
goede wisselwerking tussen uitleg, betrekken van de groep, vragen vanuit de groep en theorie praktijk. de uurtjes vliegen voorbij. zeker voor herhaling vatbaar." - 06-06-2017 00:00

"erg praktijkgericht, goede voorbeelden en inspirerende leraar! goede wisselwerking tussen uitleg, betrekken van de groep, vragen vanuit de … alles lezen - 06-06-2017 00:00

starstarstarstarstar
Mevrouw A. Leon
10
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag

"Zeer informatief! De manier van lesgeven met praktijk voorbeelden spreekt mij erg aan waardoor de stof minder saai is en beter blijft hangen" - 03-06-2017 00:00

"Zeer informatief! De manier van lesgeven met praktijk voorbeelden spreekt mij erg aan waardoor de stof minder saai is en beter blijft hange… alles lezen - 03-06-2017 00:00

starstarstarstarstar
Christa Hudepohl
hoofd administratie
10
Arbeidsrecht (ook online virtual classroom)

"Zeer op de praktijk gerichte opleiding. Een aanrader. De wijze waarop de training gegeven wordt is zeer goed. Ook de accommodatie verdient een "pluim" Eigen casus wordt dieper op in gegaan en op de juiste wijze toegelicht. " - 02-06-2017 09:00

"Zeer op de praktijk gerichte opleiding. Een aanrader. De wijze waarop de training gegeven wordt is zeer goed. Ook de accommodatie verdient e… alles lezen - 02-06-2017 09:00