Ervaringen met Arbeidsrecht producten

8,7
Gemiddelde score van Arbeidsrecht producten
Gebaseerd op 328 ervaringen
starstarstarstarstar
Kevin
10
Actualiteitencursus arbeidsrecht

"De docenten hebben duidelijk diepgaande kennis van het vak.
Wij konden vrijwel meteen dieper op de stof ingaan en eigenlijk ook vrijwel meteen praktijkvoorbeelden bespreken om de stof meteen toe te passen.

Al met al een hele goede cursus.

" - 11-10-2019 00:00

"De docenten hebben duidelijk diepgaande kennis van het vak. Wij konden vrijwel meteen dieper op de stof ingaan en eigenlijk ook vrijwel met… alles lezen - 11-10-2019 00:00

dankjewel voor deze positieve beoordeling Kevin! We geven het compliment door aan de docenten Dirk van Genderen en Ruben Houweling.

- 11-10-2019 00:00
starstarstarstarstar_half
Ella
HR Specialist
9
Arbeidsrecht

"De studie arbeidsrecht is een echte aanrader! In interactieve sessies wordt niet alleen het arbeidsrecht uitvoerig behandeld maar wordt ook telkens de koppeling met de praktijk gemaakt. Dit maakt de cursus van toegevoegde waarde in het dagelijkse werk als HR Adviseur." - 05-07-2019 15:00

"De studie arbeidsrecht is een echte aanrader! In interactieve sessies wordt niet alleen het arbeidsrecht uitvoerig behandeld maar wordt ook … alles lezen - 05-07-2019 15:00

starstarstarstarstar_border
D Kersten
8
Arbeidsrecht

"De module arbeidsrecht werd gegeven door een erg prettige docent met veel ervaring. Hij wist de stof goed over te brengen. Tevens was er voldoende ruimte om eigen vragen en casussen in te brengen.
" - 04-07-2019 07:08

"De module arbeidsrecht werd gegeven door een erg prettige docent met veel ervaring. Hij wist de stof goed over te brengen. Tevens was er vol… alles lezen - 04-07-2019 07:08

starstarstarstarstar_half
Nicoline Koch
HR Generalist
9
Arbeidsrecht

"Goede cursus die door de docent (Jack Damen) interessant, interactief en praktisch wordt gemaakt. Er is veel ruimte voor vragen en inbreng praktijkcasus, die uitgebreid behandeld worden. De praktijkcasus worden zo onderdeel van de lesstof.

Gedurende de cursus zie je langzamerhand de toepassing in je werk ontstaan. Leuk om die vooruitgang te merken." - 03-07-2019 19:43

"Goede cursus die door de docent (Jack Damen) interessant, interactief en praktisch wordt gemaakt. Er is veel ruimte voor vragen en inbreng p… alles lezen - 03-07-2019 19:43

Kathy Hoekwater
starstarstarstarstar_border
Kathy Hoekwater
Belastingadviseur
8
Arbeidsrecht

"De 16 avonden van de opleiding arbeidsrecht zijn omvlogen, met dank aan de trainer. Het was een zeer goede goed mix van theorie en praktijk van het arbeidsrecht (met name ontslag) en het sociaal zekerheidsrecht. Tevens was er veel ruimte om (praktijk)vragen te stellen. " - 03-07-2019 15:25

"De 16 avonden van de opleiding arbeidsrecht zijn omvlogen, met dank aan de trainer. Het was een zeer goede goed mix van theorie en praktijk … alles lezen - 03-07-2019 15:25

Marianne van Dijk
starstarstarstarstar
Marianne van Dijk
HR adviseur
10
Arbeidsrecht

"Het was een zeer praktijkgerichte opleiding heel nuttig en zeer toepasbaar in mijn dagelijkse werk als HR adviseur. Tijdens de lessen konden vragen uit mijn eigen praktijk worden gesteld en werden alleen maar praktijk voorbeelden behandeld waarin arbeidsrechtelijke of sociale zekerheids zaken een rol speelden. Leuk!" - 03-07-2019 13:02

"Het was een zeer praktijkgerichte opleiding heel nuttig en zeer toepasbaar in mijn dagelijkse werk als HR adviseur. Tijdens de lessen konden… alles lezen - 03-07-2019 13:02

Marianne van Dijk
starstarstarstarstar
Marianne van Dijk
Bedrijfsadviseur Serviceteam
10
Arbeidsrecht

"De inhoud sloot heel goed aan op mijn praktijkervaring en het gaat echt de diepte in. De trainingsavonden vlogen voorbij. De trainer werkt met veel praktijkvoorbeelden en zorgt ervoor dat het heel interactief is. Hij zorgt er ook voor, dat de inhoud toekomst-prof is." - 03-07-2019 12:27

"De inhoud sloot heel goed aan op mijn praktijkervaring en het gaat echt de diepte in. De trainingsavonden vlogen voorbij. De trainer werkt m… alles lezen - 03-07-2019 12:27

starstarstarstarstar
Judy Boere
Clinical Director
10
Arbeidsrecht

"Erg interessante opleiding die goed toepasbaar is in het werkveld. Jack is een erg prettige docent die ook veel ruimte geeft voor bespreken en delen van casuïstiek uit de praktijk. Aanrader voor iedereen die meer wil weten van ontslagrecht, sociaalzekerheidsrecht en algemeen arbeidsrecht. " - 03-07-2019 09:22

"Erg interessante opleiding die goed toepasbaar is in het werkveld. Jack is een erg prettige docent die ook veel ruimte geeft voor bespreken … alles lezen - 03-07-2019 09:22

starstarstarstarstar_border
Bjorn Van Kooij
Assistent accountant
8
Arbeidsrecht

"De opleiding heeft een goede mix van theorie en praktijkopdrachten. Daarnaast is de kwaliteit van de lessen hoog, mede doordat de lessen voor een groot deel worden verzorgd door professionals uit diverse vakgebieden. Kortom, een opleiding die goed aansluit op de praktijk. " - 02-07-2019 14:40

"De opleiding heeft een goede mix van theorie en praktijkopdrachten. Daarnaast is de kwaliteit van de lessen hoog, mede doordat de lessen voo… alles lezen - 02-07-2019 14:40

starstarstarstarstar
Arlette Reman
Juridisch adviseur bij FME Serviceteam
10
Arbeidsrecht

"Ik ben zeer positief over deze opleiding. De trainer legt de stof zeer goed uit, goede praktijkvoorbeelden zodat je met de stof goed uit te voeten kunt. Sluit goed aan bij de praktijk! " - 26-06-2019 15:35

"Ik ben zeer positief over deze opleiding. De trainer legt de stof zeer goed uit, goede praktijkvoorbeelden zodat je met de stof goed uit te … alles lezen - 26-06-2019 15:35

starstarstarstarstar_half
Bremen
Teamleader HR
9
Arbeidsrecht

"Trainer met ontzettende veel kennis, die dit ook nog op een leuke manier en aan de hand van actuele voorbeelden uit kan leggen. Inhoudelijk gezien heeft deze cursus volledig gebracht wat ik er van verwacht had en had het nog een aantal weken langer mogen duren. Een must voor iedereen in de HR die ook maar iets met arbeidsrecht of verzuim te maken heeft." - 24-06-2019 12:04

"Trainer met ontzettende veel kennis, die dit ook nog op een leuke manier en aan de hand van actuele voorbeelden uit kan leggen. Inhoudelijk … alles lezen - 24-06-2019 12:04

starstarstarstarstar
Marianne van Kessel
HR Support Officer
10
2Xplain Wet Arbeidsmarkt in balans

"goede inhoud, goede voorbeelden werden besproken, leuke sfeer, goede locatie, kortom zinvolle training.
Goede training, goede begeleiding,
Trainer is aan te bevelen. 2Xplain is aan te bevelen om opleiding te volgen " - 15-06-2019 17:14

"goede inhoud, goede voorbeelden werden besproken, leuke sfeer, goede locatie, kortom zinvolle training. Goede training, goede begeleiding,… alles lezen - 15-06-2019 17:14

starstarstarstarstar
Gitte Hutter
HRofficer / office manager
10
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag

"Martijn is een prettige trainer. De dagen vlogen voorbij met prettig uitgelegde lesstof en goede voorbeelden. Cursus was goed in elkaar gezet. Jammer dat het maar 2 dagen was.Al met al een dikke 10 waard. " - 10-04-2019 08:07

"Martijn is een prettige trainer. De dagen vlogen voorbij met prettig uitgelegde lesstof en goede voorbeelden. Cursus was goed in elkaar geze… alles lezen - 10-04-2019 08:07

Rob Oosterveer
starstarstarstarstar_half
Rob Oosterveer
9
Arbeidsrecht

"Hoogwaardige training met een goede mix van theorie en praktijk waarbij inbreng van eigen praktijksituaties de practische waarde nog verder vergroot. Direct toepasbaar in de praktijk, een aanrader voor iedere HR Adviseur !!" - 08-04-2019 07:51

"Hoogwaardige training met een goede mix van theorie en praktijk waarbij inbreng van eigen praktijksituaties de practische waarde nog verder… alles lezen - 08-04-2019 07:51

starstarstarstar_halfstar_border
Nick van Gemert
HR Consulent
7
Arbeidsrecht

"Arbeidsrecht is een praktische en toepasbare opleiding. Het interactieve karakter is erg prettig. Jack heeft oog en oor voor zijn studenten en zijn casussen uit de praktijk maken de lessen erg boeiend." - 28-03-2019 15:16

"Arbeidsrecht is een praktische en toepasbare opleiding. Het interactieve karakter is erg prettig. Jack heeft oog en oor voor zijn studenten … alles lezen - 28-03-2019 15:16

starstarstarstarstar
Susanne Schattenberg
Senior HR Strateeg Consultancy
10
Arbeidsrecht

"Laten we beginnen met de aanmeldprocedure. Dit verliep erg soepel. Goede uitleg, intake en duidelijkheid in verwachtingen en procedures. Begeleiders die niet afhaken na de start, maar betrokken blijven bij de deelnemers tot aan de diploma uitreiking. De lokatie; daar kan ik kort over zijn. Perfect. Goede lokalen, koffie, thee en fris voldoende aanwezig en een goede lunch. Super goed geregeld allemaal. De Trainer: tja....Jack! Een doorgewinterde vakman. Iemand die met de voeten in de praktijk-klei staat. Weet waar hij het over heeft met een aanstekelijk enthousiasme. Kei van een trainer. De inhoud: Het was erg veel. Heel veel. Een pittige studie. Maar ook een studie die geen moment vervelend werd. Die aan je bleef trekken om het maximale uit jezelf te halen. Ik ben erg blij dat ik deze opleiding gekozen heb. Ik stond eigenlijk ingeschreven bij de concurrent, maar ben zó blij dat die opleiding niet doorging!! Samenvattend: Ik ben erg blij met de opleiding Arbeidsrecht bij Avans+. Heeft me verrijkt in kennis, maar ook als persoon. En het heeft me vriendschappen opgeleverd! Thanks team Avans+ Volgende opleiding is zeker weer bij jullie. " - 14-03-2019 21:38

"Laten we beginnen met de aanmeldprocedure. Dit verliep erg soepel. Goede uitleg, intake en duidelijkheid in verwachtingen en procedures. Beg… alles lezen - 14-03-2019 21:38

starstarstarstarstar_half
Joyce Cijsouw
HR-adviseur
9
Arbeidsrecht

"De ondersteuning van Avans+ was prima geregeld. Echter, had ik graag een keer voor het mondelinge examen klassikaal willen oefenen, zodat de terminologie duidelijk uit Mn mond kwam. Al was het 10 minuten geweest, ben je wel zekerder als je bij het examen zit. Contact met docent verliep prima." - 11-03-2019 10:33

"De ondersteuning van Avans+ was prima geregeld. Echter, had ik graag een keer voor het mondelinge examen klassikaal willen oefenen, zodat de… alles lezen - 11-03-2019 10:33

starstarstarstarstar_half
Annemarie van der Linden
HR adviseur
9
Arbeidsrecht

"Op aanraden van mijn 3 collega's die al eerder de opleiding in Breda hadden gevolgd, mij hiervoor opgegeven en zeer tevreden over de lesinhoud maar vooral de manier van lesgeven door de leraar. Wat wel beter kan is de sobere verzorging tijdens de avondopleiding. Maar verder absoluut een aanrader en heel tevreden over het eindresultaat." - 19-02-2019 11:31

"Op aanraden van mijn 3 collega's die al eerder de opleiding in Breda hadden gevolgd, mij hiervoor opgegeven en zeer tevreden over de lesinho… alles lezen - 19-02-2019 11:31

starstarstarstarstar
Vera Verlooij
Jurist
10
Arbeidsrecht

"Hele nuttige cursus. Zelfs met een achtergrond in het recht, is deze opleiding van toegevoegde waarde. De docent maakt het arbeidsrecht overzichtelijk en geeft handige tips. Na deze cursus weet je hoe het arbeidsrecht werkt en hoe je het in de praktijk moet toepassen. Een aanrader!
Daarnaast is de organisatie prima. Avans+ is goed te bereiken en geeft veel persoonlijke aandacht. Heel fijn." - 15-02-2019 13:05

"Hele nuttige cursus. Zelfs met een achtergrond in het recht, is deze opleiding van toegevoegde waarde. De docent maakt het arbeidsrecht over… alles lezen - 15-02-2019 13:05

Danielle Kok
starstarstarstarstar_border
Danielle Kok
HR Business Partner Volksbank N.V.
8
Arbeidsrecht

"Jacques deelt kennis met veel voorbeelden die ook regelmatig opnieuw langskomen. Diversiteit in groep maakt het ook erg aantrekkelijk door dat er veel ruimte is voor interactie en kennisdeling. Tip: Het oefenen van gesprekken mag wat vaker, richting het examen wordt dit voor somminge mensen toch best een uitdaging. " - 15-02-2019 11:38

"Jacques deelt kennis met veel voorbeelden die ook regelmatig opnieuw langskomen. Diversiteit in groep maakt het ook erg aantrekkelijk door d… alles lezen - 15-02-2019 11:38

starstarstarstarstar_border
Van Dorp
HR Advisor
8
Arbeidsrecht

"Goede leslocatie (Oudlaen Utrecht) met fijne faciliteiten.

Prettige, praktijkgerichte docent met kennis en ervaring. Laagdrempelig en makkelijk pratend.

Boek over sociale verzekeringswet kan wat mij betreft achterwege worden gelaten, heeft weinig toegevoegde waarde. Syllebus was erg handig, echt een fijne aanvulling op de arbeidswet.

Geen tot weinig gebruik gemaakt van Blackboard, ook niet fijn in gebruik. " - 12-02-2019 13:15

"Goede leslocatie (Oudlaen Utrecht) met fijne faciliteiten. Prettige, praktijkgerichte docent met kennis en ervaring. Laagdrempelig en ma… alles lezen - 12-02-2019 13:15

Jan Heuker
starstarstarstarstar
Jan Heuker
P&O adviseur at Gemeente Rheden
10
Arbeidsrecht

"De wijze van lesgeven was voor mij inspirerend. Juridische lesstof op zich kan erg saai zijn, maar de manier waarop de lesstof werd toegelicht was super. Leuk gebracht, mooie voorbeelden, aanscherpen van je eigen gedachten etc.
De klasgenoten en de interactie met de klas heeft daar zeker aan bijgedragen. Jack en klasgenoten bedankt. " - 09-02-2019 18:57

"De wijze van lesgeven was voor mij inspirerend. Juridische lesstof op zich kan erg saai zijn, maar de manier waarop de lesstof werd toegelic… alles lezen - 09-02-2019 18:57

Muriel de Klerk
starstarstarstarstar
Muriel de Klerk
HR Adviseur
10
Arbeidsrecht

"Vanuit een ander vakgebied ben ik het HR vak ingerold. Ik zocht naar een studie waar ik meer kon leren over de juridische kwesties binnen HR. Aangezien ik een juridische achtergrond heb vond ik het belangrijk om een opleiding op niveau te doen. Ik ben ontzettend tevreden over de studie Arbeidsrecht van Avans+. De lesstof is helder, uitdagend en ook direct toepaspaar in de dagelijkse praktijk. Daarbij werd de cursus ook nog gegeven door een bevlogen docent, Jack Damen. Door herhaling van de stof en duidelijke uitleg blijft alles hangen. Als je je meer wilt bekwamen in het ontslagrecht, meer wilt weten over de verschillende contracten, verlofvormen en het sociale zekerheidsstelsel dan raad ik deze studie zéér aan! " - 09-02-2019 15:55

"Vanuit een ander vakgebied ben ik het HR vak ingerold. Ik zocht naar een studie waar ik meer kon leren over de juridische kwesties binnen HR… alles lezen - 09-02-2019 15:55

starstarstarstarstar_half
Bastiaan Benjamins
HR Business Partner
9
Arbeidsrecht

"Het onderwerp arbeidsrecht kende ik tot nu toe enkels als tamelijk droge stof. Dankzij de bijeenkomsten met Jack heb ik mijn oordeel hierin moeten bijstellen. Vooral de link met de praktijk vond ik erg waardevol!" - 07-02-2019 14:40

"Het onderwerp arbeidsrecht kende ik tot nu toe enkels als tamelijk droge stof. Dankzij de bijeenkomsten met Jack heb ik mijn oordeel hierin … alles lezen - 07-02-2019 14:40

Iris de Jong
starstarstarstarstar_border
Iris de Jong
HR adviseur bij CZ
8
Arbeidsrecht

"Hele leerzame maar vooral ook leuke opleiding. Geweldig hoe Jack deze soms taaie kost tot een boeiend verhaal weet te maken. Enige minpunt vind ik de locatie in Breda en het gemis van een arrangement voor de avondopleiding terwijl je die wel betaalt." - 06-02-2019 12:51

"Hele leerzame maar vooral ook leuke opleiding. Geweldig hoe Jack deze soms taaie kost tot een boeiend verhaal weet te maken. Enige minpunt v… alles lezen - 06-02-2019 12:51