Ervaringen met Verbintenissenrecht / Contractrecht producten

8,7
Gemiddelde score van Verbintenissenrecht / Contractrecht producten
Gebaseerd op 100 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Simone Hoogland
HR-adviseur
8
Adviesvaardigheden HR / P&O-ers

"Mooie praktijkgerichte training, geeft veel inzicht in je eigen functioneren. Geef je direct handvatten waarmee je in je werk als adviseur aan de slag kan gaan. Goede balans in opdrachten en theorie." - 21-10-2019 05:19

"Mooie praktijkgerichte training, geeft veel inzicht in je eigen functioneren. Geef je direct handvatten waarmee je in je werk als adviseur a… alles lezen - 21-10-2019 05:19

Esmiralda Ketelaar
starstarstarstarstar_half
Esmiralda Ketelaar
9
Adviesvaardigheden HR / P&O-ers

"Deze training geeft je een goed inzicht in jezelf en in je gesprekspartner. De inzichten kunnen direct in de praktijk worden gebruikt.
Een training waarbij theorie en praktijk in een goede combinatie worden gebruikt.
Ik zou deze training dan ook zeker aanbevelen." - 16-10-2019 13:40

"Deze training geeft je een goed inzicht in jezelf en in je gesprekspartner. De inzichten kunnen direct in de praktijk worden gebruikt. Een… alles lezen - 16-10-2019 13:40

starstarstarstarstar
Antoinette Hejinen
HR adviseur
10
Adviesvaardigheden HR / P&O-ers

"Rob vind ik echt een heel prettige trainer, hij houdt de boel interactief en creëert een veilige setting Daarnaast hanteren ze maximaal 6 cursisten en dat is voor zo’n soort training erg prettig.
" - 15-10-2019 13:28

"Rob vind ik echt een heel prettige trainer, hij houdt de boel interactief en creëert een veilige setting Daarnaast hanteren ze maximaal 6 cu… alles lezen - 15-10-2019 13:28

starstarstarstarstar_half
Kim Beisser-Olde Meule
HRM adviseur
9
Adviesvaardigheden HR / P&O-ers

"Ik vond het een leerzame cursus. De training was afwisselend qua theorie en oefeningen. De trainer bracht het op een interessante manier, met praktijkvoorbeelden. Doordat het een kleine groep is, heb je veel interactie met elkaar, leuk om praktijkvoorbeelden uit te wisselen." - 10-10-2019 07:46

"Ik vond het een leerzame cursus. De training was afwisselend qua theorie en oefeningen. De trainer bracht het op een interessante manier, me… alles lezen - 10-10-2019 07:46

Michel van Beek
starstarstarstarstar_border
Michel van Beek
Product- en Contractmanager
8
Contractmanagement CATS CM Foundation

"De opleiding geeft mij onafhankelijk van hoe je contractmanagement zou willen uitvoeren handvaten, hoe het kan en wat de valkuilen zijn. Het verruimt je gezichtsveld op het gebied van het toepassen van contractmanagement in je hedendaagse werkveld." - 12-08-2019 10:57

"De opleiding geeft mij onafhankelijk van hoe je contractmanagement zou willen uitvoeren handvaten, hoe het kan en wat de valkuilen zijn. Het… alles lezen - 12-08-2019 10:57

starstarstarstar_halfstar_border
H. van Dam
7
Contractmanagement CATS CM Foundation

"De training bestond logischerwijs alleen uit theorie, aangevuld met ervaringen door de deelnemers en trainer. De presentatie was eenzijdig en bestond alleen uit het tonen van slides die allemaal werden besproken. Ik vond dit vermoeiend en had daar graag meer variatie in gezien." - 28-05-2019 05:46

"De training bestond logischerwijs alleen uit theorie, aangevuld met ervaringen door de deelnemers en trainer. De presentatie was eenzijdig e… alles lezen - 28-05-2019 05:46

Beste heer Van Dam, hartelijk dank voor uw review en feedback op onze training, we gaan kijken hoe we meer afwisseling in werkvormen kunnen toepassen in de training.

- 28-05-2019 05:46
starstarstarstarstar_border
R. Duinker
Inkoopcoordinator
8
Contractbeheer op basis van CATS CM

"In een heldere taal met praktische voorbeelden werden de rollen en verwachtingen van Contract beheer en Contract management uitgelegd. Fijne bijeenkomst voor de basis kennis van inkoop en contractbeheer. Daarnaast was er voldoende ruimte om de diepte in te gaan en kritisch naar het proces te kijken." - 20-05-2019 13:16

"In een heldere taal met praktische voorbeelden werden de rollen en verwachtingen van Contract beheer en Contract management uitgelegd. Fijne… alles lezen - 20-05-2019 13:16

Yvonne van't Goor
starstarstarstarstar
Yvonne van't Goor
Contractmanager Allinq Networks B.V.
10
Contractmanagement CATS CM Practitioner

"Interessante trainingsdagen met een mooie combinatie van theorie en praktijk.
Door het bespreken van eigen praktijkvoorbeelden gaat de stof leven en door dit gezamenlijk te bespreken leer je veel van de andere aanwezigen.
Linda heeft veel kennis en ervaring, waardoor zij de juiste ondersteuning kan bieden bij de trainingsdagen." - 07-05-2019 08:33

"Interessante trainingsdagen met een mooie combinatie van theorie en praktijk. Door het bespreken van eigen praktijkvoorbeelden gaat de sto… alles lezen - 07-05-2019 08:33

Beste Yvonne, bedankt voor je mooie review, fijn dat je zo tevreden bent over de training!

- 07-05-2019 08:33
Dianne Mathieu
starstarstarstarstar_border
Dianne Mathieu
Teamleider inkoop Facility services
8
Contractmanagement CATS CM Foundation

"Goede training die handvatten geeft voor contractmanagement. Gert-Jan legt het op een prettige manier uit en er is ook goede interactie met de groep. Hij weet waar hij het over heeft. De afwisseling tussen uitleg en toepassen in de opdrachten is goed in balans." - 09-04-2019 09:24

"Goede training die handvatten geeft voor contractmanagement. Gert-Jan legt het op een prettige manier uit en er is ook goede interactie met… alles lezen - 09-04-2019 09:24

starstarstarstarstar_half
Jocelyne Ladru
Senior HR Adviseur
9
Adviesvaardigheden HR / P&O-ers

"Een hele praktische training die je de dag erna direct kunt toepassen in al je contacten en adviezen. Het Insights Discovery model geeft inzicht in je eigen sterke kanten en ontwikkelpunten maar ook in die van de mensen om je heen. Dit is zeer waardevol bij het geven van een passend advies. Rob is heel toegankelijk en verzorgt de training vol passie! Een absolute aanrader! " - 08-04-2019 16:52

"Een hele praktische training die je de dag erna direct kunt toepassen in al je contacten en adviezen. Het Insights Discovery model geeft inz… alles lezen - 08-04-2019 16:52

starstarstarstarstar
Marcel Vogels
HR Adviseur
10
Adviesvaardigheden HR / P&O-ers

"De training sluit perfect aan als je op zoek bent naar handvatten om je advies- en beinvloedingsvaardigheden te verbeteren. Daarnaast leer je veel over jezelf door de theorie en resultaten van het Insights model. Als trainer is Rob in staat om een ideale leeromgeving te creëren, waardoor de trainingsdagen erg prettig verliepen. Ik kijk dan ook terug op een geslaagde training en zou Xzellent dan ook ten alle tijden aanbevelen!

Marcel Vogels" - 08-04-2019 09:54

"De training sluit perfect aan als je op zoek bent naar handvatten om je advies- en beinvloedingsvaardigheden te verbeteren. Daarnaast leer j… alles lezen - 08-04-2019 09:54

starstarstarstarstar_border
Kirsten Swienink
8
Contractmanagement - Cloud computing contracten in juridisch perspectief voor contractmanagers

"Wij hebben de in-company training gevolgd. Tijdens de training een een reeds bestaand contract doorgenomen. A.d.v. dit contract heeft Robert ons de valkuilen laten zien t.a.v. Cloudcontracten. Er nuttig en veel nieuwe inzichten." - 08-04-2019 05:22

"Wij hebben de in-company training gevolgd. Tijdens de training een een reeds bestaand contract doorgenomen. A.d.v. dit contract heeft Robert… alles lezen - 08-04-2019 05:22

starstarstarstarstar_half
Christine Hose
9
Adviesvaardigheden HR / P&O-ers

"Zeer leerzame en praktische training! Na deze 2 dagen training heb ik echt in mijn werk toepasbare handvaten gekregen.
Rob (de trainer) is zeer deskundig. Hij omlijstte de theorie met allerlei interessante praktijkvoorbeelden.
" - 04-04-2019 14:00

"Zeer leerzame en praktische training! Na deze 2 dagen training heb ik echt in mijn werk toepasbare handvaten gekregen. Rob (de trainer) is… alles lezen - 04-04-2019 14:00

Anne Ensing
starstarstarstarstar_border
Anne Ensing
Consultant
8
Contractmanagement CATS CM Foundation

"De training 'Contractmanagement CATS CM Foundation' is een leerzame training en kan direct in de praktijk worden toegepast. De training geeft handvatten voor het zo optimaal mogelijk uitnutten van contracten." - 03-04-2019 12:24

"De training 'Contractmanagement CATS CM Foundation' is een leerzame training en kan direct in de praktijk worden toegepast. De training geef… alles lezen - 03-04-2019 12:24

starstarstarstarstar_half
Yvonne van't Goor
Contractmanager Allinq Networks B.V.
9
Contractmanagement CATS CM Foundation

"Interessante trainingsdagen met een mooie combinatie van theorie en praktijk.
Door het bespreken van eigen praktijkvoorbeelden gaat de stof leven en door dit gezamenlijk te bespreken leer je veel van de andere aanwezigen." - 14-03-2019 19:16

"Interessante trainingsdagen met een mooie combinatie van theorie en praktijk. Door het bespreken van eigen praktijkvoorbeelden gaat de stof… alles lezen - 14-03-2019 19:16

starstarstarstarstar_border
H. Kuipers
informatiemanager documentbeheer
8
Adviesvaardigheden HR / P&O-ers

"De trainer is enthousiast en hij weet waar hij over praat. Er is een goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Goede praktijkvoorbeelden worden gegeven, zodat de theorie ook echt duidelijk wordt." - 04-03-2019 07:46

"De trainer is enthousiast en hij weet waar hij over praat. Er is een goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Goede praktijkvoorbeelden… alles lezen - 04-03-2019 07:46

starstarstarstarstar
Filiz Ada
10
Contractbeheer op basis van CATS CM

"Gert-Jan zorgde voor een prettige en open sfeer. Hij heeft een kalme en fijne manier van lesgeven, duidelijke uitleg en antwoord op gestelde vragen. Ik vond het een zeer prettige training!" - 07-02-2019 14:11

"Gert-Jan zorgde voor een prettige en open sfeer. Hij heeft een kalme en fijne manier van lesgeven, duidelijke uitleg en antwoord op gestelde… alles lezen - 07-02-2019 14:11

starstarstarstarstar_half
Anita Slee
managementassistente HR/coördinator Medezeggenschap
9
Adviesvaardigheden HR / P&O-ers

"Veel geleerd in twee dagen! Erg interessant om met het Insights-model in de hand jezelf te verbeteren en zo meer zelfvertrouwen te krijgen.

Rob is een erg plezierige man om training van te krijgen. Zijn kijk op de wereld is verfrissend en zijn praktische kennis en ervaring zijn in deze training zeker een toegevoegde waarde. " - 17-01-2019 17:16

"Veel geleerd in twee dagen! Erg interessant om met het Insights-model in de hand jezelf te verbeteren en zo meer zelfvertrouwen te krijgen. … alles lezen - 17-01-2019 17:16

starstarstarstarstar
E Nijkamp
P&O adviseur
10
Adviesvaardigheden HR / P&O-ers

"Zeer praktisch ingestoken training. Veel praktijkvoorbeelden worden besproken. Je wordt je bewust van je eigen houding en leert te begrijpen waarom een ander op een andere manier reageert en krijgt handvaten om die persoon van het juiste advies te voorzien.
Een training waar je echt wat aan hebt! " - 16-01-2019 14:29

"Zeer praktisch ingestoken training. Veel praktijkvoorbeelden worden besproken. Je wordt je bewust van je eigen houding en leert te begrijpen… alles lezen - 16-01-2019 14:29

starstarstarstarstar_border
jordi
Student facility management
8
Contractmanagement CATS CM Foundation

"Ik heb de kans gekregen om dit certificaat te behalen terwijl ik de minor FM & Procurement volgde. Het boek en het examen waren heel duidelijk en het gaf mij inzichten in hoe je een contract managet." - 12-01-2019 09:47

"Ik heb de kans gekregen om dit certificaat te behalen terwijl ik de minor FM & Procurement volgde. Het boek en het examen waren heel duideli… alles lezen - 12-01-2019 09:47

Beste Jordi, Hartelijk dank voor je goede review, dat stellen we zeer op prijs. De CATS CM methode is zeer praktisch ingestoken, fijn dat je het zo duidelijk vond!

- 12-01-2019 09:47
starstarstarstarstar_border
Jose van Steijn
Implementatie manager
8
Contractmanagement CATS CM Foundation

"Duidelijke omschrijving wat contract management is. Kan hier heel veel mee in de praktijk. Te weinig informatie over het beheren, delen en veiligstellen van contracten en alles wat daarbij hoort. " - 28-11-2018 08:42

"Duidelijke omschrijving wat contract management is. Kan hier heel veel mee in de praktijk. Te weinig informatie over het beheren, delen en… alles lezen - 28-11-2018 08:42

Beste José, hartelijk dank voor deze mooie review! Misschien goed om te weten: voor het beheren van contracten hebben we een aparte training, Contractbeheer op basis van CATS CM. Ook het delen van informatie over een contract en ondersteunende systemen komen daarin aan de orde. Wellicht een goede aanvullende training.

- 28-11-2018 08:42
starstarstarstarstar_half
Peter Aarts
Manager Locomotive Workshops
9
Contractmanagement CATS CM Foundation

"ik heb de training ervaren als effectief en to the point. Een andere benadering die goed aan kan sluiten bij de dagelijkse praktijk. Ik pas het momenteel al toe in een project wat onlangs verworven is " - 27-11-2018 12:08

"ik heb de training ervaren als effectief en to the point. Een andere benadering die goed aan kan sluiten bij de dagelijkse praktijk. Ik pas … alles lezen - 27-11-2018 12:08

Romy Olislagers
starstarstarstarstar
Romy Olislagers
Human Resources Manager bij DentConnect
10
Adviesvaardigheden HR / P&O-ers

"Voor mijn team was de training van Insights zeer waardevol en gaf veel inzichten. Een zeer leerzame, interactieve en inhoudelijk sterke training. Een hele plezierige samenwerking gehad met Rob, die de training verzorgde.
" - 29-08-2018 10:22

"Voor mijn team was de training van Insights zeer waardevol en gaf veel inzichten. Een zeer leerzame, interactieve en inhoudelijk sterke trai… alles lezen - 29-08-2018 10:22

starstarstarstarstar
Chantel Koo
Junior contractmanager
10
Contractmanagement CATS CM Foundation

"De training was helder, inhoudelijk sterk en overzichtelijk. De training geeft duidelijk weer hoe je structuur aan kan brengen aan contractmanagement en hoe je een contract optimaal kan uit nutten." - 09-07-2018 16:05

"De training was helder, inhoudelijk sterk en overzichtelijk. De training geeft duidelijk weer hoe je structuur aan kan brengen aan contractm… alles lezen - 09-07-2018 16:05

starstarstarstarstar_half
C Paul
9
Adviesvaardigheden HR / P&O-ers

"Leerzame training: aan de hand van Insights model en praktische oefeningen meer inzicht gekregen welke strategieën ik in kan zetten bij verschillende type mensen om succesvoller te communiceren en adviseren.
Enthousiaste trainer met veel ervaring, die zoekt op welke manier iedereen het maximale uit de training kan halen. " - 11-05-2018 15:27

"Leerzame training: aan de hand van Insights model en praktische oefeningen meer inzicht gekregen welke strategieën ik in kan zetten bij vers… alles lezen - 11-05-2018 15:27