Ervaringen met Verbintenissenrecht / Contractrecht

8,5
Gemiddelde score van Verbintenissenrecht / Contractrecht producten
Gebaseerd op 35 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Christiaan Bennik
Service level manager
9
Contractmanagement - Cloud computing contracten in juridisch perspectief voor contractmanagers

"Zeer compacte training met veel handvatten voor de praktijk.
Goede afwisseling tussen theorie en praktijkvoorbeelden en ook voldoende mogelijkheid om eigen praktijk cases in te brengen. kortom goede cursus en cursusvorm" - 19-12-2019 06:54

"Zeer compacte training met veel handvatten voor de praktijk. Goede afwisseling tussen theorie en praktijkvoorbeelden en ook voldoende moge… alles lezen - 19-12-2019 06:54

Beste heer Bennink, bedankt voor uw mooie review, fijn te lezen dat de training uw veel praktische handvatten heeft gegeven!

- 19-12-2019 06:54
Pleuni Kronenberg
starstarstarstarstar_border
Pleuni Kronenberg
Contractmanager
8
Contract en Leveranciersmanagement

"In één van de goed verzorgde Aristo zalen in Utrecht heeft Tom ons enthousiast meegenomen in de wereld van contract- en leveranciersmanagement. Voor mij, als nieuweling in dit vak, was het goede basis om mijn rol als contractmanager te snappen en een stap verder te gaan brengen. We hebben veel theorie en kennis opgedaan, maar er was ook ruimte voor eigen praktijkvoorbeelden. De groep was niet te groot en heel divers. We hebben veel plezier gehad, maar ook veel van elkaar kunnen leren. " - 13-12-2019 14:33

"In één van de goed verzorgde Aristo zalen in Utrecht heeft Tom ons enthousiast meegenomen in de wereld van contract- en leveranciersmanageme… alles lezen - 13-12-2019 14:33

Beste Pleuni, Dank je voor deze mooie referentie. Groet, Tom

- 13-12-2019 14:33
John Bakker
starstarstarstarstar
John Bakker
Contractmanagement
10
Contractmanagement - Aanbesteden voor contractmanagers

"Een zeer interessante training, met veel verwijzingen naar de praktijk. De trainers wisten hun verhaal boeiend te brengen. Volop gelegenheid om vragen te stellen die voor het overgrote deel direct werden beantwoord. Verder ook aandacht voor de komende perikelen, zoals de Brexit. " - 18-07-2019 14:23

"Een zeer interessante training, met veel verwijzingen naar de praktijk. De trainers wisten hun verhaal boeiend te brengen. Volop gelegenheid… alles lezen - 18-07-2019 14:23

Hans Kunz
starstarstarstarstar
Hans Kunz
Contractmanager
10
Contractmanagement - Juridische zaken voor contractmanagers

"In de training wordt ingegaan op het signaleren van risico’s en valkuilen bij contracten. Je krijgt basiskennis voor het opstellen en beoordelen van contracten, maar ook wat je bij een geschil kunt doen.

Trainer Robert Grandia heeft ruime ervaring als advocaat en is zeer kundig op het vlak van juridische zaken. Hij neemt voldoende tijd om in te gaan op specifieke vragen van de deelnemers.

De training werd gegeven bij NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Een goed bereikbare locatie met auto en openbaar vervoer en prima catering." - 30-06-2019 11:41

"In de training wordt ingegaan op het signaleren van risico’s en valkuilen bij contracten. Je krijgt basiskennis voor het opstellen en beoord… alles lezen - 30-06-2019 11:41

Hans Kunz
starstarstarstarstar
Hans Kunz
Contractmanager
10
Contractmanagement - Financiële zaken voor contractmanagers

"De training is specifiek bedoeld voor contractmanagers. In de training krijg je handvatten voor het maken van een financieel dashboard. Dit stelt je als contractmanager beter in staat je contracten uit te nutten.

Trainer Linda Tonkes is zeer kundig op het vlak van financiële zaken, waarbij ze goed in staat is de soms complexe materie met humor en heldere voorbeelden begrijpelijk te maken.

De training werd gegeven bij NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Een goed bereikbare locatie met auto en openbaar vervoer en prima catering." - 10-04-2019 15:29

"De training is specifiek bedoeld voor contractmanagers. In de training krijg je handvatten voor het maken van een financieel dashboard. Dit … alles lezen - 10-04-2019 15:29

starstarstarstarstar_border
Kirsten Swienink
8
Contractmanagement - Cloud computing contracten in juridisch perspectief voor contractmanagers

"Wij hebben de in-company training gevolgd. Tijdens de training een een reeds bestaand contract doorgenomen. A.d.v. dit contract heeft Robert ons de valkuilen laten zien t.a.v. Cloudcontracten. Er nuttig en veel nieuwe inzichten." - 08-04-2019 05:22

"Wij hebben de in-company training gevolgd. Tijdens de training een een reeds bestaand contract doorgenomen. A.d.v. dit contract heeft Robert… alles lezen - 08-04-2019 05:22

starstarstarstarstar
Yvonne van't Goor
Contractmanager
10
Contractmanagement - Financiële zaken voor contractmanagers

"Inhoudelijk een goede en duidelijke training.
Ik was benieuwd naar de rolverdeling tussen de businesscontroller en de contractmanager en deze is goed toegelicht.
Heeft geeft een goed beeld hoe financiën invloed hebben op het contract. " - 22-11-2018 12:50

"Inhoudelijk een goede en duidelijke training. Ik was benieuwd naar de rolverdeling tussen de businesscontroller en de contractmanager en d… alles lezen - 22-11-2018 12:50

starstarstarstarstar_border
Nienke
Jurist
8
Contractmanagement - Aanbesteden voor contractmanagers

"Heldere training met een duidelijke opbouw.

Deskundige trainer(s) beantwoorden alle vragen en geven praktijkvoorbeelden.

Voldoende ruimte voor discussie en uitwisseling ervaringen tussen de deelnemers.

Training heeft mij een goed overzicht van het aanbestedingsrecht geboden. " - 18-07-2018 10:06

"Heldere training met een duidelijke opbouw. Deskundige trainer(s) beantwoorden alle vragen en geven praktijkvoorbeelden. Voldoende r… alles lezen - 18-07-2018 10:06

starstarstarstarstar
Henk van der Pol
Contractmanager
10
Contractmanagement - Financiële zaken voor contractmanagers

"Prima training. Geleerd een eigen financieel contract dashboard te maken en ik heb ook meer begrip voor de afdeling financien gekregen. Samenstelling cursisten van zowel inkoop als verkoop (leverancier) kant is waardevol." - 10-07-2018 07:00

"Prima training. Geleerd een eigen financieel contract dashboard te maken en ik heb ook meer begrip voor de afdeling financien gekregen. Same… alles lezen - 10-07-2018 07:00

Andrew Flierman
starstarstarstarstar_border
Andrew Flierman
Freelance Full Stack web developer
8
Smart Contract (Blockchain) Masterclass

"Een zeer brede masterclass waarbij technische kennis van blockchain, smart contracts, governance, risk en compliance in de gedecentraliseerde context opgedaan wordt.

Ook het technische aspect wordt aangeraakt d.m.v. het maken van een eigen dApp.

Trainers zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen in deze nog nieuwe wereld en brengen dit ook op een prettige manier over.

Door het brede karakter van de masterclass was dit een fijne introductie tot de wereld van blockchain en smart contracts. " - 28-06-2018 20:40

"Een zeer brede masterclass waarbij technische kennis van blockchain, smart contracts, governance, risk en compliance in de gedecentraliseerd… alles lezen - 28-06-2018 20:40

starstarstarstar_halfstar_border
Peter van den Nieuwenhof
Contract Adviseur
7
Contractmanagement - Cloud computing contracten in juridisch perspectief voor contractmanagers

"Een nieuwe kijk op contracteren. Contracteren van Cloud Computing is toch anders dan je van te voren zou verwachten. Robert gaf duidelijk in de training aan wat de valkuilen waren." - 01-03-2018 15:46

"Een nieuwe kijk op contracteren. Contracteren van Cloud Computing is toch anders dan je van te voren zou verwachten. Robert gaf duidelijk in… alles lezen - 01-03-2018 15:46

Jan Timmerman
starstarstarstarstar_border
Jan Timmerman
Contractmanager at Municipality of Almere
8
Juridisch: AVG-verwerkersovereenkomsten monitoren voor contractmanagers

"In 1 dag bijgepraat door experts uit het veld over de impact van de AVG voor contractmanagers. Zoals gebruikelijk van CM Partners was niveau van de training goed en de toepasbaarheid groot." - 01-03-2018 15:18

"In 1 dag bijgepraat door experts uit het veld over de impact van de AVG voor contractmanagers. Zoals gebruikelijk van CM Partners was niveau… alles lezen - 01-03-2018 15:18

Frouzan Soltani
starstarstarstarstar_border
Frouzan Soltani
Contract Manager at Leiden University Medical Center
8
Contractmanagement - Juridische zaken voor contractmanagers

"Inhoudelijk sterke en heldere bijeenkomst. Echt wijzer geworden wat juridisch handig is en waar ik op moet letten in de toekomst. Klein klasje, waardoor we onze eigen situatie goed konden bespreken. Daarnaast ook een goede accomodatie." - 14-07-2017 11:35

"Inhoudelijk sterke en heldere bijeenkomst. Echt wijzer geworden wat juridisch handig is en waar ik op moet letten in de toekomst. Klein klas… alles lezen - 14-07-2017 11:35

starstarstarstar_halfstar_border
Ward Boersma
Contractmanager
7
Contractmanagement - Financiële zaken voor contractmanagers

"Kort geleden heb ik de training Financiële zaken voor contractmanagers gevolgd bij CM Partners. In de training werd de financiële context van contractmanagement duidelijk uitgelegd door een zeer deskundige trainer" - 14-07-2017 11:28

"Kort geleden heb ik de training Financiële zaken voor contractmanagers gevolgd bij CM Partners. In de training werd de financiële context va… alles lezen - 14-07-2017 11:28

Jean-Paul Sorée
starstarstarstar_halfstar_border
Jean-Paul Sorée
Senior Contract Manager ICT
7
Contractmanagement - Financiële zaken voor contractmanagers

"Fijne groep: zowel opdrachtgevers als leveranciers vertegenwoordigd; zowel bedrijfsleven als overheid vertegenwoordigd.
Fijne trainer: een accountant met veel verstand van cijfers en met trainersvaardigheden.
Fijne locatie: NBC Nieuwegein is goed ingesteld op zowel kleine als grote groepen. De lunch was prima.
Eén dag is eigenlijk te weinig om de diverse onderwerpen grondig te bespreken. Het blijft links en rechts wat oppervlakkig.
De handout is een handig naslagwerk. Tijdens de training zouden sheets met minder tekst gebruikt kunnen worden.
Al met al een aardige kennismaking of opfrissing voor contractmanagers die zich (gaan) verdiepen in de financiële kant van contracten." - 21-06-2017 12:56

"Fijne groep: zowel opdrachtgevers als leveranciers vertegenwoordigd; zowel bedrijfsleven als overheid vertegenwoordigd. Fijne trainer: een … alles lezen - 21-06-2017 12:56

Beste Jean-Paul, dank voor het delen van je ervaring. Het geeft ons de nodige feedback om deze relatief nieuwe cursus verder te verbeteren!

- 21-06-2017 12:56
Ans Teuwen
starstarstarstarstar_border
Ans Teuwen
Senior Contractmanager bij ING Nederland
8
Contractmanagement - Financiële zaken voor contractmanagers

"Recentelijk heb ik de training Financiële zaken voor contractmanagers gevolgd bij CM Partners. Deze training heeft mij met name geleerd hoe ik een betere gesprekspartner kan zijn voor onze financiële afdelingen/controller." - 06-03-2017 10:32

"Recentelijk heb ik de training Financiële zaken voor contractmanagers gevolgd bij CM Partners. Deze training heeft mij met name geleerd hoe … alles lezen - 06-03-2017 10:32

Marcel Everaars
starstarstarstarstar
Marcel Everaars
Teamleider bij Stedin
10
Contractmanagement - Juridische zaken voor contractmanagers

"Wat een leerzame dag! Juiste kennis van de trainers, goede opbouw van de dag en inspirerende locatie. Kleine groep maakt de training intens en geeft ruimte om praktijkvoorbeelden te bespreken.

Ik heb enorm veel opgestoken, deze training is ook waardevol voor niet-contractmanagers!" - 27-02-2017 11:55

"Wat een leerzame dag! Juiste kennis van de trainers, goede opbouw van de dag en inspirerende locatie. Kleine groep maakt de training intens … alles lezen - 27-02-2017 11:55

Jean-Paul Sorée
starstarstarstarstar_half
Jean-Paul Sorée
Senior Contract Manager ICT
9
Contractmanagement - Aanbesteden voor contractmanagers

"Een introductie tot aanbestedingsrecht in twee dagen, kan dat? Deze training bewijst dat dat kan. Zeer prettige trainingsstijl: duidelijk, goede structuur, toegankelijk en herhaling = kracht. Een aanrader voor iedere contractmanager die betrokken is bij (Europese) aanbestedingen." - 02-01-2017 10:16

"Een introductie tot aanbestedingsrecht in twee dagen, kan dat? Deze training bewijst dat dat kan. Zeer prettige trainingsstijl: duidelijk, g… alles lezen - 02-01-2017 10:16

starstarstarstarstar_border
Ben Koops
Contract Manager
8
Contractmanagement - Cloud computing contracten in juridisch perspectief voor contractmanagers

"Cloud Computing, vergt een nieuwe vorm van Contracteren. We organiseerden een In-House training voor Contractmanagers, Inkoop adviseurs en juristen. Robert Grandia nam ons mee door deze materie. Wees ons op de specifieke juridische aspecten. Ook bespraken we de cases welke we van te voren hadden aangeleverd. Deze contracten ware verre van helder. Met dit gegeven gingen we huiswaarts.Een leerzame dag voor ons allen." - 29-12-2016 07:08

"Cloud Computing, vergt een nieuwe vorm van Contracteren. We organiseerden een In-House training voor Contractmanagers, Inkoop adviseurs en j… alles lezen - 29-12-2016 07:08

Tanja Bos eigenaar van Gewoon Speciaal
starstarstarstarstar_border
Tanja Bos eigenaar van Gewoon Speciaal
Ambulant begeleider vanuit Stichting Orthopedagogisch Centrum De Ambelt
8
Individuele Coaching: Intake: van Coachvraag tot Contract

"De dag was prettig gestructureerd. Ik kwam met vragen over het zandlopermodel en was vooral ook erg benieuwd naar de feedback van mijn medecursisten over het presenteren van jezelf als coach. Door de verschillende voorbeelden van anderen te beluisteren heb ik nog weer meer ideetjes opgedaan. Wat dit betreft een zeer waardevolle dag." - 05-05-2016 08:16

"De dag was prettig gestructureerd. Ik kwam met vragen over het zandlopermodel en was vooral ook erg benieuwd naar de feedback van mijn medec… alles lezen - 05-05-2016 08:16

starstarstarstarstar_border
Jan Maarten de Jong
contract manager
8
Contractmanagement - Cloud computing contracten in juridisch perspectief voor contractmanagers

"Prima training om thuis te raken met de contract onderwerpen die specifiek met Cloud samenhangen. Ook aandacht voor Bewerkersovereenkomst (actueel bij ons) en Intellectueel eigendom en exit-regeling (hoe kom ik bij afscheid aan mijn data)" - 09-10-2015 18:42

"Prima training om thuis te raken met de contract onderwerpen die specifiek met Cloud samenhangen. Ook aandacht voor Bewerkersovereenkomst (a… alles lezen - 09-10-2015 18:42

starstarstarstarstar_half
C Gonzalez
Contracting department
9
Contractmanagement - Juridische zaken voor contractmanagers

"Goed georganiseerd training in klein groepsverband. Er was voldoende ruimte om eigen ervaringen te delen en daar dieper op in te gaan. De stof was doel gericht en erg duidelijk. Ik heb me geen moment verveeld tijdens de training." - 15-06-2015 09:00

"Goed georganiseerd training in klein groepsverband. Er was voldoende ruimte om eigen ervaringen te delen en daar dieper op in te gaan. De st… alles lezen - 15-06-2015 09:00

starstarstarstarstar_border
Marina Schut
8
Individuele Coaching: Intake: van Coachvraag tot Contract

"Training sloot goed aan op de BC lesdagen. Herhaling van de KSF’s en nieuwe methodieken zoals de Het Zandlopermodel voor de intake met daarin de Functionele Analyse. Wel een overvolle dag met veel input en veel oefenen met medecursisten. " - 16-04-2015 09:59

"Training sloot goed aan op de BC lesdagen. Herhaling van de KSF’s en nieuwe methodieken zoals de Het Zandlopermodel voor de intake met daari… alles lezen - 16-04-2015 09:59

starstarstarstarstar_border
Bert Herweijer
Warranty & Services Engineer
8
Contractmanagement - Juridische zaken voor contractmanagers

"De kennis van de trainer, de inhoud en de verstrekte materialen bij de training zijn goed.
Ik heb er veel geleerd, maar de training is iets teveel ICT gerelateerd. " - 26-03-2015 08:23

"De kennis van de trainer, de inhoud en de verstrekte materialen bij de training zijn goed. Ik heb er veel geleerd, maar de training is ie… alles lezen - 26-03-2015 08:23

starstarstarstarstar_border
Albert Visser
Asset Manager, Purchase, Projects, Facilities, Contracts
8
Contractmanagement - Juridische zaken voor contractmanagers

"De kennis van de trainer is overtuigend. De inhoud van de cursus goed toepasbaar in de praktijk. Iets 'teveel' IT-gerelateerde voorbeelden. Vooraf een handout ontvangen zou prettig zijn. Locatie en catering prima geregeld." - 29-10-2014 05:09

"De kennis van de trainer is overtuigend. De inhoud van de cursus goed toepasbaar in de praktijk. Iets 'teveel' IT-gerelateerde voorbeelden. … alles lezen - 29-10-2014 05:09