Ervaringen met Mediation

9,1
Gemiddelde score van Mediation producten
Gebaseerd op 420 ervaringen
starstarstarstarstar
Patricia Boer
10
Preventieve Mediation - Thema Business

"Zoals altijd weer een heldere masterclass met veel informatie, bruikbare modellen en een goede presentatie door Erik Baijens. De masterclasses van AMV zijn een aanrader.
Binnen 1 dag krijg je alle informatie die je nodig hebt." - 20-10-2020 15:52

"Zoals altijd weer een heldere masterclass met veel informatie, bruikbare modellen en een goede presentatie door Erik Baijens. De masterclass… alles lezen - 20-10-2020 15:52

starstarstarstarstar
Jacqueline van Someren
Ondernemer
10
Masterclass Preventieve Mediation - Thema Business

"De masterclass preventieve mediation was echt een eye opener. Ik zie de kansen in de markt. Preventief is de oplossing voor de toekomst. Heel inspirerend. De trainer is enorm deskundig en weet waar hij het over heeft. " - 19-10-2020 18:20

"De masterclass preventieve mediation was echt een eye opener. Ik zie de kansen in de markt. Preventief is de oplossing voor de toekomst. Hee… alles lezen - 19-10-2020 18:20

starstarstarstarstar_border
Hans Van de nieuwenhof
mediator
8
Preventieve Mediation - Thema Business

"Over het algemeen goed en interessant en wellicht ook bruikbaar. laatste gedeelte ging te veel over de mediation techniek en was veeeel te lang.
Trainer deed het goed.30 woorden volgemaakt omdat dit moet" - 19-10-2020 17:29

"Over het algemeen goed en interessant en wellicht ook bruikbaar. laatste gedeelte ging te veel over de mediation techniek en was veeeel te l… alles lezen - 19-10-2020 17:29

starstarstarstarstar
Iris Gündel
10
Preventieve Mediation - Thema Business

"Zeer inspirerende, verdiepende en kwalitatieve masterclass rondom preventieve mediation! Van A tot Z meegenomen door de trainer, inclusief stappenplannen en theoretische kaders. Echt een aanrader als je preventief aan de slag wil gaan!" - 19-10-2020 07:48

"Zeer inspirerende, verdiepende en kwalitatieve masterclass rondom preventieve mediation! Van A tot Z meegenomen door de trainer, inclusief s… alles lezen - 19-10-2020 07:48

✔️ Claudia Dane
starstarstarstarstar
✔️ Claudia Dane
10
Preventieve Mediation - Thema Business

"Preventieve Mediation is de toekomst! Goed dat AMV hier op een voortvarende manier op inspeelt. De trainer (Eric) is erg bevlogen over dit onderwerp en weet op een enthousiaste manier te inspireren." - 16-10-2020 08:35

"Preventieve Mediation is de toekomst! Goed dat AMV hier op een voortvarende manier op inspeelt. De trainer (Eric) is erg bevlogen over dit o… alles lezen - 16-10-2020 08:35

Will-Jan van Cranenbroek
starstarstarstarstar
Will-Jan van Cranenbroek
Consultant, Coach en mediator voor de MkB-er
10
Preventieve Mediation - Thema Relatie

"Business Pre-mediation staat aan de vooravond van de nieuwe manier hoe men in de zakenwereld afspraken met elkaar gaat maken. Erik is met veel enthousiasme en passie aan de slag om mediators hiervoor te trainen. Een betere trainer kun je hiervoor niet vinden. Top Erik, hoe jij dit aanvliegt en ons meeneemt in deze nieuwe wereld van Pre-Mediation. " - 13-10-2020 11:15

"Business Pre-mediation staat aan de vooravond van de nieuwe manier hoe men in de zakenwereld afspraken met elkaar gaat maken. Erik is met v… alles lezen - 13-10-2020 11:15

starstarstarstarstar
Marijke de Wildt
Jurist
10
E-Learing Mediator worden MfN accreditatie

"Bij de eerste review per ongeluk cijfer 5 gegeven. Doet moet een 10 zijn. De opleiding is echt een topper!
"Dankzij deze E-learning kon ik op mijn eigen tempo de opleiding doen.
Ik heb tijdens de opleiding veel geleerd, ook over mijzelf. Hoe kijk ik zelf tegen een conflict aan? Hoe ga ik ermee om? Niet alleen zakelijk, maar ook privé? Ik ga nu veel bewuster om met conflicten. Ik heb geleerd dat een conflict vaak over hele andere dingen gaat dan waar het in eerste instantie over lijkt te gaan. Het is heel mooi als je in een mediation de verbinding tussen partijen kan herstellen, zodat het gesprek over die waarden kan gaan. Mijn ervaring is dat er dan ook weer ruimte ontstaat en partijen bereid zijn om naar elkaar te luisteren en het conflict op te lossen.Deze opleiding heeft mij alle handvatten gegeven om het werk te gaan doen. Chapeau." - " - 10-10-2020 06:53

"Bij de eerste review per ongeluk cijfer 5 gegeven. Doet moet een 10 zijn. De opleiding is echt een topper! "Dankzij deze E-learning kon ik… alles lezen - 10-10-2020 06:53

starstarstar_halfstar_borderstar_border
Marijke de Wildt
Jurist
5
E-Learing Mediator worden MfN accreditatie

"Dankzij deze E-learning kon ik op mijn eigen tempo de opleiding doen.
Ik heb tijdens de opleiding veel geleerd, ook over mijzelf. Hoe kijk ik zelf tegen een conflict aan? Hoe ga ik ermee om? Niet alleen zakelijk, maar ook privé? Ik ga nu veel bewuster om met conflicten. Ik heb geleerd dat een conflict vaak over hele andere dingen gaat dan waar het in eerste instantie over lijkt te gaan. Het is heel mooi als je in een mediation de verbinding tussen partijen kan herstellen, zodat het gesprek over die waarden kan gaan. Mijn ervaring is dat er dan ook weer ruimte ontstaat en partijen bereid zijn om naar elkaar te luisteren en het conflict op te lossen.Deze opleiding heeft mij alle handvatten gegeven om het werk te gaan doen. Chapeau." - 09-10-2020 18:47

"Dankzij deze E-learning kon ik op mijn eigen tempo de opleiding doen. Ik heb tijdens de opleiding veel geleerd, ook over mijzelf. Hoe kijk … alles lezen - 09-10-2020 18:47

starstarstarstarstar_half
Gerd van Rooij
Manager
9
E-Learing Mediator worden MfN accreditatie

"Juist in deze tijd van Corona heb ik veilig deze opleiding kunnen doen. Je krijgt zeer goede begeleiding van Hans Kramer en de gehele opleiding staat als een blok. Handig in verschillende modules opgebouwd. Zeer professioneel.Stap voor stap leer je het vak van mediator. Wat ook handig is, is de module voor examen training. Ben in een keer geslaagd. Dank je Hans!" - 09-10-2020 18:40

"Juist in deze tijd van Corona heb ik veilig deze opleiding kunnen doen. Je krijgt zeer goede begeleiding van Hans Kramer en de gehele opleid… alles lezen - 09-10-2020 18:40

Leonie Poth 🎯 mediator, coach, verbinder
MfN mediator en vergevingscoach
9
Preventieve Mediation - Thema Relatie

"Deze training sloot precies aan bij mijn werk als scheidingsmediator en vergevingscoach. De training was praktisch, duidelijk opgezet. Gezien het nog onbekende terrein zal het nog concreter moeten worden maar het overtuigend enthousiasme van Erik en met mijn eigen overtuiging ben ik er zeker van dat het een belangrijke schakel in relatie-markt worden. Ik ben blij dat AMV de draad heeft opgepakt waar ik het niet wist op te pakken. Nu heb ik de handvatten om aan de slag te gaan." - 07-10-2020 09:13

"Deze training sloot precies aan bij mijn werk als scheidingsmediator en vergevingscoach. De training was praktisch, duidelijk opgezet. Gezi… alles lezen - 07-10-2020 09:13

starstarstarstarstar_half
Sophie Bloemert
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Na een´hete´ summercourse (begin augustus 2020) met plezier het Certificaat Conflictspecialist ontvangen. Belangrijk voor de toekomst: aandacht voor de kracht van verschillen. En een definitie: een conflict is een botsing tussen twee waarheden die niet in één verhaal passen. Mooi en ontwapenend, vind ik. En nog veel meer geleerd. Aanbevolen!" - 27-08-2020 09:05

"Na een´hete´ summercourse (begin augustus 2020) met plezier het Certificaat Conflictspecialist ontvangen. Belangrijk voor de toekomst: aanda… alles lezen - 27-08-2020 09:05

starstarstarstarstar
Sophie Bloemert
beleidsmedewerker bij Protestantse Kerk in Nederland
10
Conflictspecialist - Mediationvaardigheden

"Deze zes dagen summercourse waren in meerdere opzichten ¨hot´. Het waren de heetste serie dagen in Nederland ooit gemeten. In de prettige airco-trainingsruimte heb ik veel geleerd in korte tijd. Marion en Bas zijn prima trainers die adequaat en effectief hun kennis hebben gedeeld, gelardeerd met veel voorbeelden uit de praktijk. Dat helpt bij het verwerken van de informatie en toepassen van de diverse schema´s. De oefeningen in onze groep van 8 (in wisselende samenstelling) hebben veel impact, merk ik. En ik hoop van harte dat ik dit in de komende tijd kan vasthouden en uitbouwen. Ben ik nu, zoals het certificaat vermeldt, conflictspecialist? Mij past op dit punt nog wel wat bescheidenheid. Maar de basis is gelegd; nog nooit zoveel over (persoonlijk omgaan met) conflicten gesproken in zo´n korte tijd. Dynamiek in de groep was ook ´hot´, inclusief af en toe flink lachen. Het was mooi - en de Bilderbergambiance heeft ook geholpen. " - 15-08-2020 13:33

"Deze zes dagen summercourse waren in meerdere opzichten ¨hot´. Het waren de heetste serie dagen in Nederland ooit gemeten. In de prettige ai… alles lezen - 15-08-2020 13:33

starstarstarstarstar
Claudia Dane
Ondernemer
10
Basis Mediation Opleiding Live ONLINE - 26 Okt

"Mijn ervaring met AMV Opleidingen is erg goed. Als een van de eerste groepen gestart in het online traject. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ondanks dat de opleiding online was, was er meer dan voldoende ruimte voor interactieve oefeningen en heeft de groep zelfs online een hechte band opgebouwd. De inhoud van de opleiding was goed te volgen en en duidelijk. De trainer is zeer ervaren en inspirerend. " - 29-07-2020 10:39

"Mijn ervaring met AMV Opleidingen is erg goed. Als een van de eerste groepen gestart in het online traject. Dit heb ik als zeer prettig erva… alles lezen - 29-07-2020 10:39

starstarstarstarstar
Mendi De Bruijn
10
Basis Mediation Opleiding Live ONLINE - 26 Okt

"De online leeromgeving heb ik als heel positief ervaren. Er was voldoende ruimte om met elkaar te oefenen en voor interactie tussen trainer en de cursisten. Daarnaast zijn er ook nog twee live dagen. Ik heb echt een rugzak vol met extra kennis meegekregen door deze opleiding, die ik direct in de praktijk kan gebruiken. Ik raad deze opleiding echt aan voor iedereen die een mediation opleiding wil gaan doen. " - 26-07-2020 11:23

"De online leeromgeving heb ik als heel positief ervaren. Er was voldoende ruimte om met elkaar te oefenen en voor interactie tussen trainer … alles lezen - 26-07-2020 11:23

starstarstarstarstar
Quintalle Nix
10
Mediationopleiding (MfN & ADR geaccrediteerd) - Drenthe - Zuid-Holland - Gelderland

"Een fijne, leerzame opleiding, gegeven door een deskundige trainer. De inhoud werd aangevuld met een ruime praktijkervaring van Ton. Het sloot goed aan bij mijn verwachting. Ik zou het iedereen die geïnteresseerd is in mediation zeker aanraden!
" - 14-07-2020 12:46

"Een fijne, leerzame opleiding, gegeven door een deskundige trainer. De inhoud werd aangevuld met een ruime praktijkervaring van Ton. Het slo… alles lezen - 14-07-2020 12:46

starstarstarstarstar
Tina Smits-Kraai
Opbouwwerker
10
Mediationopleiding (MfN & ADR geaccrediteerd) - Drenthe - Zuid-Holland - Gelderland

"De opleiding voldeed geheel aan mijn verwachtingen. De inhoud was interessant en werd op een boeiende manier gebracht. De ervaring van de trainers was met name merkbaar tijdens de rollenspellen. Ik heb veel aan deze opleiding gehad!" - 06-07-2020 19:22

"De opleiding voldeed geheel aan mijn verwachtingen. De inhoud was interessant en werd op een boeiende manier gebracht. De ervaring van de tr… alles lezen - 06-07-2020 19:22

Nicolien Eising
starstarstarstarstar_half
Nicolien Eising
Adviseur Mens en Arbeid
9
Mediationopleiding (MfN & ADR geaccrediteerd) - Drenthe - Zuid-Holland - Gelderland

"Afgelopen week de basisopleiding Mediator afgerond bij Conflictbemiddeling.nl Een zeer leerzame opleiding die extra boeiend is door de wijze van lesgeven van Jeroen en Joppe. Door de veelheid aan rollenspellen kruip je steeds een beetje meer in de rol van Mediator. De jarenlange ervaring van Joppe als mediator is een fijne bijkomstigheid. Alle facetten van het vak worden belicht. Ik had het niet beter kunnen treffen. Nu door voor de specialisatie Arbeidsmediation " - 06-07-2020 15:11

"Afgelopen week de basisopleiding Mediator afgerond bij Conflictbemiddeling.nl Een zeer leerzame opleiding die extra boeiend is door de wijze… alles lezen - 06-07-2020 15:11

starstarstarstarstar_half
Markus de Vries
9
Mediationopleiding (MfN & ADR geaccrediteerd) - Drenthe - Zuid-Holland - Gelderland

"De verwachtingen ruimschoots overtroffen. Veel oefenen in de praktijk van de mediator. Veel gewerkt en de beschikbare tijd efficiënt benut. Voldoende tijd voor persoonlijke begeleiding. Locatie prima. Prijs kwaliteit zeer goed." - 06-07-2020 10:46

"De verwachtingen ruimschoots overtroffen. Veel oefenen in de praktijk van de mediator. Veel gewerkt en de beschikbare tijd efficiënt benut. … alles lezen - 06-07-2020 10:46

starstarstarstarstar
Nicole Klazen
10
Basis Mediation Opleiding

"Enthousiaste en leerzame opleiding waarbij je ook veel leert over communicatiestijlen, interventies en verschillen tussen mannen en vrouwen. Er wordt veel aandacht besteed aan praktijkopdrachten die een goede afwisseling vormen met de theorie. Naast de leerstof is er ook voldoende aandacht voor zelfrefelectie. " - 02-07-2020 08:27

"Enthousiaste en leerzame opleiding waarbij je ook veel leert over communicatiestijlen, interventies en verschillen tussen mannen en vrouwen.… alles lezen - 02-07-2020 08:27

starstarstarstarstar
Heidi de Kleijn-Konings
Scheidingsbemiddelaar
10
Basis Mediation Opleiding Live ONLINE - 26 Okt

"De online ervaring was heel positief. Er was meer dan voldoende interactie mogelijk. Het was prettig dat we met een kleine groep waren. Hierdoor was er veel ruimte om te oefenen. Bij de praktijkdagen elkaar ontmoeten was erg leuk. Karen als trainer was top!" - 30-06-2020 10:08

"De online ervaring was heel positief. Er was meer dan voldoende interactie mogelijk. Het was prettig dat we met een kleine groep waren. Hier… alles lezen - 30-06-2020 10:08

starstarstarstarstar_border
Jetske Van Santen
Commercial legal counsel
8
Basis Mediation Opleiding

"Het enthousiasme en de bereidheid om mee te denken, te verplaatsen in de individuele behoefte, is groot bij de trainers. Verder complimenten voor het O goed als probleemloos organiseren van een volledige online leeromgeving. " - 25-06-2020 06:51

"Het enthousiasme en de bereidheid om mee te denken, te verplaatsen in de individuele behoefte, is groot bij de trainers. Verder complimenten… alles lezen - 25-06-2020 06:51

starstarstarstarstar_border
E. van den Ende
8
Specialisatieopleiding Familie mediation en echtscheiding (geaccrediteerd)

"De opleiding bij Caleidoscoop Leertrajecten is sterk inhoudelijk, docenten zijn erg bekwaam en hebben veel ervaring en kennis die zij op een prettige manier delen. Er is ook erg veel ruimte om te leren, ondanks het online leren (wegens het Corona virus) is er veel kennis overgebracht." - 29-05-2020 13:30

"De opleiding bij Caleidoscoop Leertrajecten is sterk inhoudelijk, docenten zijn erg bekwaam en hebben veel ervaring en kennis die zij op een… alles lezen - 29-05-2020 13:30

starstarstarstarstar_border
M. Ruijs
8
Specialisatieopleiding Familie mediation en echtscheiding (geaccrediteerd)

"Onlangs heb ik de Specialisatie opleiding Familiemediation en echtscheiding gevolgd. De opleiding stak qua opbouw erg goed in elkaar en de trainers waren allen zeer professioneel en hadden heel veel ervaring in hun vakgebied. Veel geleerd en nog enthousiaster geworden voor het vak." - 01-05-2020 08:39

"Onlangs heb ik de Specialisatie opleiding Familiemediation en echtscheiding gevolgd. De opleiding stak qua opbouw erg goed in elkaar en de t… alles lezen - 01-05-2020 08:39

starstarstarstarstar_border
P.M. Van der Graaf
8
Specialisatieopleiding Familie mediation en echtscheiding (geaccrediteerd)

"Een ontdekking om online lessen te combineren met face-to-face contact. Het is een fijne opleiding met goed voorbereide docenten. Ik heb erg veel geleerd en het was een gezellige groep." - 01-05-2020 08:35

"Een ontdekking om online lessen te combineren met face-to-face contact. Het is een fijne opleiding met goed voorbereide docenten. Ik heb erg… alles lezen - 01-05-2020 08:35

starstarstarstarstar_half
J. Van Gils-Konings
9
Specialisatieopleiding Familie mediation en echtscheiding (geaccrediteerd)

"(Door corona) een bijzondere ervaring, waarbij Caleidoscoop snel en op-maat een goed lesaanbod heeft gegeven. Ik ben erg tevreden over de manier waarop jullie dit hebben opgemaakt, hierdoor heb ik enorm veel heb geleerd!" - 01-05-2020 08:23

"(Door corona) een bijzondere ervaring, waarbij Caleidoscoop snel en op-maat een goed lesaanbod heeft gegeven. Ik ben erg tevreden over de ma… alles lezen - 01-05-2020 08:23