ISO 45001 Arbo management Interne Auditvaardigheden

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van KAM Consultants B.V.
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 KAM Consultants B.V. heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: Roermond of online via Teams
12 mei. 2021 tot 19 mei. 2021
Toon rooster
event 12 mei 2021, 09:00-17:00, Roermond of online via Teams, Interne auditvaardigheden ISO 45001
event 19 mei 2021, 09:00-17:00, Roermond of online via Teams, Interne auditvaardigheden ISO 45001

Beschrijving

(Online) Training Interne auditvaardigheden ISO 45001

Na het volgen van deze 2-daagse training Interne Auditivaardigheden ISO 45001 ben je van alle kennis voorzien om jezelf auditspecialist op gebied van ISO 45001 te mogen noemen.

Het programma van deze training is als volgt ingericht: op de eerste dag gaan we aan de slag met de basis van interne audits en op dag twee gaan we de verdieping in met het auditen van een ISO 45001 systeem. Zo doe je niet alleen kennis op van het plannen, uitvoeren en afhandelen van audits in het algemeen, maar weet je ook precies waar je op moet letten bij het auditen van een Arbo managementsysteem dat is opgezet conform ISO 45001. Op deze manier kun je zelfsta…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Arbowetgeving, Arbo, MVK (Middelbare Veiligheidskunde), Arbocoördinator en Keurmeester.

(Online) Training Interne auditvaardigheden ISO 45001

Na het volgen van deze 2-daagse training Interne Auditivaardigheden ISO 45001 ben je van alle kennis voorzien om jezelf auditspecialist op gebied van ISO 45001 te mogen noemen.

Het programma van deze training is als volgt ingericht: op de eerste dag gaan we aan de slag met de basis van interne audits en op dag twee gaan we de verdieping in met het auditen van een ISO 45001 systeem. Zo doe je niet alleen kennis op van het plannen, uitvoeren en afhandelen van audits in het algemeen, maar weet je ook precies waar je op moet letten bij het auditen van een Arbo managementsysteem dat is opgezet conform ISO 45001. Op deze manier kun je zelfstandig aan de slag om het managementsysteem van jouw organisatie slagvaardig te auditen.

Na afloop van de training

  • Ben je bekend met de term ‘Interne Audits’ en weet je wat het doel ervan is;
  • Weet je het verschil tussen interne, externe en leveranciersaudits;
  • Kun je een auditplanning voor een Arbo managementsysteem conform ISO 45001 opstellen;
  • Weet je hoe je efficiënt en doeltreffend een ISO 45001 Arbo managementsysteem kunt auditen;
  • Weet je hoe je interne audits correct moet afhandelen en rapporteren;
  • Ben je bekend met de aankomende wijzigingen naar de ISO.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je in of neem contact met ons op. Onze trainingadviseurs helpen jou graag verder met het maken van een keuze in de training die bij je past. 

KAM Consultants is specialist in certificatiebegeleiding en trainingen. Onze specialisten brengen graag kennis over op het gebied van management, normen en interne en externe audits. Daarbij ligt de focus op een praktische insteek waarbij de informatie en kennis die wordt overgebracht direct kan worden ingezet. Door middel van praktisch ingerichte cursussen brengen de specialisten van KAM Consultants hun kennis over op cursisten.

Vanaf onze locaties in Roermond en Woerden worden er het hele jaar interessante cursussen en workshops georganiseerd. Ook is het mogelijk om al onze cursussen in een In-Company variant te volgen. Al interessant vanaf 3 cursisten!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met KAM Consultants B.V., om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.