ISO 45001 Interne Auditvaardigheden

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van KAM Consultants B.V.
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 KAM Consultants B.V. heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Roermond
5 mrt. 2020 tot 10 mrt. 2020
Toon rooster
event 5 maart 2020, 09:00-17:00, ISO 9001 Dag 1
event 10 maart 2020, 09:00-17:00, ISO 9001 Dag 2
Woerden
9 apr. 2020 tot 14 apr. 2020
Toon rooster
event 9 april 2020, 09:00-17:00, ISO 9001 Dag 1
event 14 april 2020, 09:00-17:00, ISO 9001 Dag 2

Beschrijving

Deze training is zowel in Woerden als in Roermond te volgen. Check de data voor de mogelijkheden.

Na het volgen van deze 2-daagse cursus interne Auditing ISO 45001 ben je van alle kennis voorzien om jezelf specialist auditen op gebied van ISO 45001 te mogen noemen.

Het programma van deze cursus is als volgt ingericht: op de eerste dag gaan we aan de slag met de basis van interne audits en op dag 2 gaan we de verdieping in met het auditen van een ISO 45001 systeem. Zo doe je niet alleen kennis op van het plannen, uitvoeren en afhandelen van audits in het algemeen maar weet je ook precies waar je op moet letten bij het auditen van een Arbo managementsysteem dat is opgezet conform ISO 45001. …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Internal Auditing, ISO 9001, Excel, Kwaliteitsmanagement en ISO/ IEC 20000.

Deze training is zowel in Woerden als in Roermond te volgen. Check de data voor de mogelijkheden.

Na het volgen van deze 2-daagse cursus interne Auditing ISO 45001 ben je van alle kennis voorzien om jezelf specialist auditen op gebied van ISO 45001 te mogen noemen.

Het programma van deze cursus is als volgt ingericht: op de eerste dag gaan we aan de slag met de basis van interne audits en op dag 2 gaan we de verdieping in met het auditen van een ISO 45001 systeem. Zo doe je niet alleen kennis op van het plannen, uitvoeren en afhandelen van audits in het algemeen maar weet je ook precies waar je op moet letten bij het auditen van een Arbo managementsysteem dat is opgezet conform ISO 45001. Op deze manier kun je dadelijk zelfstandig aan de slag om het managementsysteem van jouw organisatie slagvaardig te auditen!

Na afloop van deze cursus

  • Ben je bekend met de term Interne Audits en weet je wat het doel ervan is.
  • Weet je het verschil tussen interne, externe en leveranciers audits.
  • Kun je een auditplanning voor een Arbo managementsysteem conform ISO 45001 opstellen.
  • Weet je hoe je efficiënt en doeltreffend een ISO 45001 Arbo managementsysteem kunt auditen.
  • Weet je hoe je interne audits correct moet afhandelen en rapporteren.
  • Ben je bekend met de aankomende wijzigingen naar de ISO.

Voor wie is deze training?

Wij hebben deze cursus speciaal ontwikkeld voor mensen die interne audits moeten uitvoeren op een managementsysteem dat is opgezet conform ISO 45001. Het maakt hierbij niet uit of je al jaren met dit systeem werkt of nog maar net begint. Voor eenieder is er altijd wat te leren!

Wil je alleen meer weten over de basis van auditen en heb je geen interesse in de verdieping op ISO 45001? Wellicht past onze Basiscursus Interne Audits dan beter bij jou. Je volgt in dat geval alleen de eerste dag van deze training.

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

KAM Consultants is specialist in certificatiebegeleiding en trainingen. Onze specialisten brengen graag kennis over op het gebied van management, normen en interne en externe audits. Daarbij ligt de focus op een praktische insteek waarbij de informatie en kennis die wordt overgebracht direct kan worden ingezet. Door middel van praktisch ingerichte cursussen brengen de specialisten van KAM Consultants hun kennis over op cursisten.

Vanaf onze locaties in Roermond en Woerden worden er het hele jaar interessante cursussen en workshops georganiseerd. Ook is het mogelijk om al onze cursussen in een In-Company variant te volgen. Al interessant vanaf 3 cursisten!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met KAM Consultants B.V., om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.