Effectief Communiceren

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Kenneth Smit Direct
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Kenneth Smit Direct heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 8 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeBILTHOVEN
5 nov. 2020 tot 3 dec. 2020
Toon rooster
event 5 november 2020, 09:30-16:30, BILTHOVEN, Lesdag 1
event 19 november 2020, 09:30-16:30, BILTHOVEN, Lesdag 2
event 3 december 2020, 09:30-16:30, BILTHOVEN, Lesdag 3

Beschrijving

Deze training is uitermate geschikt voor elke professional die prettiger en efficiënter wil omgaan met klanten en collega’s. Leer meer uit je communicatie te halen! Communiceren doe je de hele dag door. Via gesprekken, social media, maar ook via non-verbale communicatie. Maar bereik je met je communicatie ook wat je wil? Communicatie begint bij de basis, namelijk luisteren, waarnemen en interpreteren. In de training ga je ook kijken welk communicatiemiddel op welk moment het beste ingezet kan worden, zeker in de huidige periode met veel online communicatiemiddelen is dat belangrijk. De volgende onderwerpen worden in de training behandeld: Actief luisterenWaarnemenInterpreterenNon-verbale com…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Deze training is uitermate geschikt voor elke professional die prettiger en efficiënter wil omgaan met klanten en collega’s. Leer meer uit je communicatie te halen! Communiceren doe je de hele dag door. Via gesprekken, social media, maar ook via non-verbale communicatie. Maar bereik je met je communicatie ook wat je wil? Communicatie begint bij de basis, namelijk luisteren, waarnemen en interpreteren. In de training ga je ook kijken welk communicatiemiddel op welk moment het beste ingezet kan worden, zeker in de huidige periode met veel online communicatiemiddelen is dat belangrijk. De volgende onderwerpen worden in de training behandeld: Actief luisterenWaarnemenInterpreterenNon-verbale communicatieGespreksvaardigheden

Kenneth Smit Direct is hét directe kanaal voor persoonlijke ontwikkeling. Kenneth Smit Direct maakt groei en resultaat beschikbaar voor iedereen die zelf centraal en aan het roer wil staan van zijn carrièrepad, maar vooral voor de professional die ook zelf aan de knoppen dúrft te draaien.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Kenneth Smit Direct, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.