Omgaan met Weerstand als Manager

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Kenneth Smit Direct
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Kenneth Smit Direct heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 9 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeAMSTERDAM
25 jan. 2021
Toon rooster
event 25 januari 2021, 09:30-16:30, AMSTERDAM, Lesdag 1
placeBILTHOVEN
25 jan. 2021
Toon rooster
event 25 januari 2021, 09:30-16:30, BILTHOVEN, Lesdag 1
placeEINDHOVEN
25 jan. 2021
Toon rooster
event 25 januari 2021, 09:30-16:30, EINDHOVEN, Lesdag 1
placeZWOLLE
25 jan. 2021
Toon rooster
event 25 januari 2021, 09:30-16:30, ZWOLLE, Lesdag 1

Beschrijving

Als manager loop je regelmatig tegen weerstand aan. Echter, weerstand hoeft niet negatief uit te pakken, als je er maar goed mee om gaat. Een mooie uitspraak is dat mensen wel willen veranderen, maar ze willen niet veranderd worden. Het is belangrijk om dat in beschouwing te nemen als je iets wil veranderen. Tijdens deze training krijg je praktische handvatten om als manager om te gaan met weerstand. Na deze training lukt het je om medewerkers mee en betrokken te krijgen. Als je goed met weerstand kunt omgaan, weet je beoogde veranderingen vaak ook beter en succesvoller te implementeren. Deze training is geschikt voor managers en leidinggevenden die willen weten wat de beste manier is om met…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Omgaan met weerstand, Omgaan met, Assertiviteit, Feedback geven en ontvangen en Omgaan met Agressie & Emotie.

Als manager loop je regelmatig tegen weerstand aan. Echter, weerstand hoeft niet negatief uit te pakken, als je er maar goed mee om gaat. Een mooie uitspraak is dat mensen wel willen veranderen, maar ze willen niet veranderd worden. Het is belangrijk om dat in beschouwing te nemen als je iets wil veranderen. Tijdens deze training krijg je praktische handvatten om als manager om te gaan met weerstand. Na deze training lukt het je om medewerkers mee en betrokken te krijgen. Als je goed met weerstand kunt omgaan, weet je beoogde veranderingen vaak ook beter en succesvoller te implementeren. Deze training is geschikt voor managers en leidinggevenden die willen weten wat de beste manier is om met weerstand om te gaan. De volgende onderwerpen worden in de training behandeld: Fases bij veranderingBronnen van weerstandOvertuigingen – emoties – weerstandenHet achterhalen van weerstandVerlangensJouw beïnvloedingsstijlen

Kenneth Smit Direct is hét directe kanaal voor persoonlijke ontwikkeling. Kenneth Smit Direct maakt groei en resultaat beschikbaar voor iedereen die zelf centraal en aan het roer wil staan van zijn carrièrepad, maar vooral voor de professional die ook zelf aan de knoppen dúrft te draaien.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Kenneth Smit Direct, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.