Ondernemerschap in je Baan

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Kenneth Smit Direct
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Kenneth Smit Direct heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 8 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeAMSTERDAM
7 jan. 2021 tot 21 jan. 2021
Toon rooster
event 7 januari 2021, 09:30-16:30, AMSTERDAM, Lesdag 1
event 21 januari 2021, 09:30-16:30, AMSTERDAM, Lesdag 2
placeBILTHOVEN
7 jan. 2021 tot 21 jan. 2021
Toon rooster
event 7 januari 2021, 09:30-16:30, BILTHOVEN, Lesdag 1
event 21 januari 2021, 09:30-16:30, BILTHOVEN, Lesdag 2
placeEINDHOVEN
7 jan. 2021 tot 21 jan. 2021
Toon rooster
event 7 januari 2021, 09:30-16:30, EINDHOVEN, Lesdag 1
event 21 januari 2021, 09:30-16:30, EINDHOVEN, Lesdag 2
placeZWOLLE
7 jan. 2021 tot 21 jan. 2021
Toon rooster
event 7 januari 2021, 09:30-16:30, ZWOLLE, Lesdag 1
event 21 januari 2021, 09:30-16:30, ZWOLLE, Lesdag 2

Beschrijving

Het gaat goed op je werk en je hebt het naar je zin, maar je wilt graag extra kansen creëren en nieuwe markten aanboren voor jezelf en voor het bedrijf. Kortom, hoe pas je ondernemerschap toe in je baan? Tijdens deze training wordt ingezoomd op het begrip ondernemerschap en alles wat daar bij komt kijken. Als werknemer heb je (gelukkig) niet de risico’s, waardoor het ondernemen juist nog leuker en makkelijker is toe te passen in de functie. Je leert om nieuwe producten en diensten te bedenken, maar ook om aan de slag te gaan met trends en ontwikkelingen die je signaleert in je huidige functie. Daarnaast is ook het overtuigen van anderen groot onderdeel van het ondernemen, ook dit wordt behan…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Ondernemen, Bedrijfskunde, Middle management, Leidinggeven en Investeren.

Het gaat goed op je werk en je hebt het naar je zin, maar je wilt graag extra kansen creëren en nieuwe markten aanboren voor jezelf en voor het bedrijf. Kortom, hoe pas je ondernemerschap toe in je baan? Tijdens deze training wordt ingezoomd op het begrip ondernemerschap en alles wat daar bij komt kijken. Als werknemer heb je (gelukkig) niet de risico’s, waardoor het ondernemen juist nog leuker en makkelijker is toe te passen in de functie. Je leert om nieuwe producten en diensten te bedenken, maar ook om aan de slag te gaan met trends en ontwikkelingen die je signaleert in je huidige functie. Daarnaast is ook het overtuigen van anderen groot onderdeel van het ondernemen, ook dit wordt behandeld in de training. Zodat je na de training nog sterker in je functie staat en klaar bent voor de volgende stap. De volgende onderwerpen worden behandeld in de training: OndernemerschapTheorie achter ‘van probleem naar oplossing’Kansen en ontwikkelingen signalerenMensen overtuigenNog sterker in jouw eigen functie staan

Kenneth Smit Direct is hét directe kanaal voor persoonlijke ontwikkeling. Kenneth Smit Direct maakt groei en resultaat beschikbaar voor iedereen die zelf centraal en aan het roer wil staan van zijn carrièrepad, maar vooral voor de professional die ook zelf aan de knoppen dúrft te draaien.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Ondernemen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Kenneth Smit Direct, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.