Virtual Classroom Discovering Team Effectiveness | Insights Discovery

Tijdsduur
Locatie
Online
Startdatum en plaats
Logo van Kenneth Smit Direct
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 Kenneth Smit Direct heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 23 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: VIRTUAL
31 aug. 2021 tot 12 okt. 2021
Toon rooster
event 31 augustus 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 1
event 14 september 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 2
event 28 september 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 3
event 12 oktober 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 4
computer Online: VIRTUAL
1 mrt. 2022 tot 15 mrt. 2022
Toon rooster
event 1 maart 2022, 09:00-13:00, VIRTUAL, Lesdag 1
event 15 maart 2022, 09:00-13:00, VIRTUAL, Lesdag 2

Beschrijving

De Virtual Classroom Discovering Team Effectiveness geeft inzicht in teams en de effectiviteit van een team. Tijdens de training maak je kennis met methoden om meer uit je team te halen. Je leert hoe je nieuwe methoden en werkwijzen kunt toepassen in jouw team. De training is een mooie aanvulling op de Training Zelfinzicht met Kleurenprofiel, maar kan ook los gevolgd worden. Onderdeel van de training is het onderwerp teamdynamiek. De training helpt inzicht te krijgen in hoe en waar problemen in een team kunnen ontstaan, bijvoorbeeld vanwege tegengestelde types. Daarnaast leer je de verschillende persoonlijkheden binnen je team in te zetten voor optimaal resultaat. Door het volgen van deze tr…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Insights Discovery, Zelfontwikkeling, Zelfbewustzijn, Zelfkennis & zelfinzicht en Vitaliteit.

De Virtual Classroom Discovering Team Effectiveness geeft inzicht in teams en de effectiviteit van een team. Tijdens de training maak je kennis met methoden om meer uit je team te halen. Je leert hoe je nieuwe methoden en werkwijzen kunt toepassen in jouw team. De training is een mooie aanvulling op de Training Zelfinzicht met Kleurenprofiel, maar kan ook los gevolgd worden. Onderdeel van de training is het onderwerp teamdynamiek. De training helpt inzicht te krijgen in hoe en waar problemen in een team kunnen ontstaan, bijvoorbeeld vanwege tegengestelde types. Daarnaast leer je de verschillende persoonlijkheden binnen je team in te zetten voor optimaal resultaat. Door het volgen van deze training krijg je een goed beeld van hoe de individuele kleuren zijn vertegenwoordigd binnen het team. Maar ook waar mogelijk de kwaliteiten en valkuilen van het team liggen. De training vindt verdeeld over vier sessies van twee uur plaats. Tussen elke sessie zitten één week om concreet aan de slag te gaan met het geleerde uit de training. De volgende onderwerpen worden in de training besproken: Jungiaanse functiesVier kleuren en de bijpassend acht typesInsights Discovery wiel en jouw wielpositieLeer de verschillende types in jouw team kennenBijpassende manier van leidinggevenCoachend leidinggeven

Kenneth Smit Direct is hét directe kanaal voor persoonlijke ontwikkeling. Kenneth Smit Direct maakt groei en resultaat beschikbaar voor iedereen die zelf centraal en aan het roer wil staan van zijn carrièrepad, maar vooral voor de professional die ook zelf aan de knoppen dúrft te draaien.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Kenneth Smit Direct, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.