Virtual Classroom Het Voeren van Online Coachingsgesprekken

Tijdsduur
Locatie
Online
Startdatum en plaats
Logo van Kenneth Smit Direct
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 Kenneth Smit Direct heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 24 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: VIRTUAL
3 nov. 2021
Toon rooster
event 3 november 2021, 09:00-13:00, VIRTUAL, Lesdag 2
event 17 november 2021, 09:00-13:00, VIRTUAL, Lesdag 1
computer Online: VIRTUAL
15 feb. 2022 tot 1 mrt. 2022
Toon rooster
event 15 februari 2022, 09:00-13:00, VIRTUAL, Lesdag 1
event 1 maart 2022, 09:00-13:00, VIRTUAL, Lesdag 2
computer Online: VIRTUAL
16 mei. 2022 tot 30 mei. 2022
Toon rooster
event 16 mei 2022, 09:00-13:00, VIRTUAL, Lesdag 1
event 30 mei 2022, 09:00-13:00, VIRTUAL, Lesdag 2

Beschrijving

Op zoek naar een training die een specifiek onderdeel van het leidinggeven behandelt? Deze virtual classroom van Kenneth Smit Direct helpt jou bij het voeren van coachingsgesprekken. Door het volgen van deze virtual classroom weet jij je medewerkers optimaal te motiveren om samen voor het beste resultaat te gaan. Merk je dat collega's vast zitten qua houding en gedrag? Coachen helpt! Het biedt perspectief en helpt zo prestaties verbeteren. Deze training is geschikt voor managers en leidinggevenden die willen leren hoe ze teamleden kunnen coachen. De volgende onderwerpen worden in de virtual classroom behandeld: Wat is coaching?Het verschil tussen coachen en sturenDe stappen binnen coaching v…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Coachingsgesprekken voeren, Coaching, Business / Executive Coaching, Loopbaancoaching en Coachingsvaardigheden.

Op zoek naar een training die een specifiek onderdeel van het leidinggeven behandelt? Deze virtual classroom van Kenneth Smit Direct helpt jou bij het voeren van coachingsgesprekken. Door het volgen van deze virtual classroom weet jij je medewerkers optimaal te motiveren om samen voor het beste resultaat te gaan. Merk je dat collega's vast zitten qua houding en gedrag? Coachen helpt! Het biedt perspectief en helpt zo prestaties verbeteren. Deze training is geschikt voor managers en leidinggevenden die willen leren hoe ze teamleden kunnen coachen. De volgende onderwerpen worden in de virtual classroom behandeld: Wat is coaching?Het verschil tussen coachen en sturenDe stappen binnen coaching volgens het GROW-modelJij als coach

Kenneth Smit Direct is hét directe kanaal voor persoonlijke ontwikkeling. Kenneth Smit Direct maakt groei en resultaat beschikbaar voor iedereen die zelf centraal en aan het roer wil staan van zijn carrièrepad, maar vooral voor de professional die ook zelf aan de knoppen dúrft te draaien.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Kenneth Smit Direct, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.