Levenlangleren Krediet

Leren doe je je hele leven. Een opleiding geeft je dat steuntje in de rug om je doel te behalen. Bijvoorbeeld als je wilt solliciteren op die nieuwe baan, maar je niet zeker bent van je huidige opleidingsniveau. Het volgen van een opleiding kan jou net dat streepje voor geven. Want juist in deze tijd, met een snel veranderende arbeidsmarkt, is er behoefte aan een voortdurende bij- en omscholing.

Om jou hierbij te ondersteunen bestaat het Levenglanglerenkrediet van DUO. Iedereen tot 55 jaar die geen recht meer heeft op studiefinanciering kan geld lenen om collegegeld of lesgeld te betalen.

Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je voldoen aan bepaalde voorwaarden. Lees dit artkel om te kijken of jij aan alle voorwaarden voldoet.

Hoe vind ik de juiste opleiding?

Om je op weg te helpen hebben we een aantal opleidingen het Levenlanglerenkrediet keurmerk gegeven. Links op deze pagina staan opleiders met het Levenlangleren keurmerk. Als je op één van de opleiders klikt, zie je alle leerproducten van deze opleider met het keurmerk.