Systeem In-Zicht II verdieping

Tijdsduur
Logo van KIKI Training & Coaching

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Deze scholing is voor iedereen die de basistraining Systeem In-Zicht 1 heeft gevolgd of een gelijkwaardige opleiding elders en verder de diepte in wil met Systemisch werk.

Het programma is zeer gevarieerd en daarmee voor een grote groep mensen interessant in het kader van persoonlijke én professionele ontwikkeling. Waar de basis van het Systemisch werk vooral gaat over je plek in het familiesysteem en de invloed hiervan op je leven, maken we het systemische in-zicht breder. We verdiepen de kennis en kunde over bijvoorbeeld binding, teruggave, strijd, geweten, magische en wetende liefde. We kijken ook naar andere invloeden zoals man/vrouw-zijn, intimiteit en seksualiteit, relaties, samengeste…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Deze scholing is voor iedereen die de basistraining Systeem In-Zicht 1 heeft gevolgd of een gelijkwaardige opleiding elders en verder de diepte in wil met Systemisch werk.

Het programma is zeer gevarieerd en daarmee voor een grote groep mensen interessant in het kader van persoonlijke én professionele ontwikkeling. Waar de basis van het Systemisch werk vooral gaat over je plek in het familiesysteem en de invloed hiervan op je leven, maken we het systemische in-zicht breder. We verdiepen de kennis en kunde over bijvoorbeeld binding, teruggave, strijd, geweten, magische en wetende liefde. We kijken ook naar andere invloeden zoals man/vrouw-zijn, intimiteit en seksualiteit, relaties, samengestelde gezinnen, dader-slachtoffer, leven en dood. Daarnaast verdiepen we de kennis over bijvoorbeeld eren, teruggave, en het verdiepen van kennis over de basisprincipes herkennen, aanpassen en verbinden. In deze training staat persoonlijke ontwikkeling centraal.

Na de scholing heb je kennis over je plek in het familiesysteem en de invloed hiervan op je leven. Deze kennis zorgt voor persoonlijke én professionele ontwikkeling.

Meer informatie is te vinden in onze flyer of op onze website.

Totaal 70 uur, doorlooptijd 6 tot 12 maanden

* 6 bijeenkomsten 6 uur
* 11 uur intervisie en de mogelijkheid voor groepsdiscussies via community in KIKI kennisinstituut online
* 23 uur online leeromgeving met portfolio, theoretische verdieping, documentaires en praktijkopdrachten
* Begeleiding en ondersteuning: trainer is bereikbaar via online leeromgeving
* Casus bespreking en vragen tijdens bijeenkomsten

* Module 1: Binding
* Module 2: Kindsdeel
* Module 3: Loyaliteit
* Module 4: Relaties
* Module 5: Plek
* Module 6: Verbinden

* Verdiepen van kennis en kunde systemisch werk
* Belang van binding, teruggave en strijd
* Magische en wetende liefde
* Intimiteit en seksualiteit
* Systemische kijk op relaties
* Samen gestelde gezinnen bekijken met systemische blik
* Leven en dood

De training is geschikt voor iedereen die interesse heeft in familieopstellingen, systemisch werk en persoonlijke ontwikkeling.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met KIKI Training & Coaching, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.