Kwaliteit- & Projectmanagement Opleiding, Training & Cursus

Met het succesvol afronden van een opleiding of cursus projectmanagement bewijs je dat het managen van projecten bij jou in goede handen is. Dat je meerdere interne en externe partijen op één lijn weet te brengen en te houden ten behoeve van het gezamenlijk succes. En dat is precies wat opdrachtgevers en/of werkgevers zoeken in een projectleider, projectcoördinator of kwaliteitsmanager. Omdat het bij dergelijke functies draait om projecten die op tijd, volgens afspraak, en binnen het budget opgeleverd moeten worden. Waarbij geleverde kwaliteit geen onderwerp van discussie mag zijn. Hoe je dat in goede banen leidt, is het centrale onderwerp bij de onderstaande kwaliteit- en projectmanagement opleidingen en cursussen!

CapGemini Projectmanagement opleiding
De Projectmanagement opleidingen van Capgemini Academy bieden aan beginnende en door de wol geverfde projectmanagers de mogelijkheid aan hoge eisen te voldoen.

Beste opleiders in Kwaliteit- & Projectmanagementquestion-circleHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een leerproduct hebben afgerond.

Categoriescore (2017)
1Bureau Tromp 8,5 (38 ervaringen)
2Agile Scrum Group 8,4 (20 ervaringen)

Bekijk de winnaars van voorgaande jaren:

Bovnl 16Bovnl 15Bovnl 14
Not for humans