Ervaringen met Agile Coach

9,1
Gemiddeld cijfer voor Agile Coach producten
Gebaseerd op 286 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Teije Korteschiel
Agile Coach Gemeente Amersfoort
8
Agile Coach Opleiding

"Ik vond het een leuke en leerzame training. M.i. wel wat veel op de rol en positie van de Agile coach als coach gericht en minder op de inhoudelijke frameworks en instrumenten. Maar he, je kan niet alles hebben. Een mooi begin zo. Steven was een fijne trainer met veel ervaring en veel energie voor het werk en de groep." - 25-04-2024 12:34

"Ik vond het een leuke en leerzame training. M.i. wel wat veel op de rol en positie van de Agile coach als coach gericht en minder op de inho… alles lezen - 25-04-2024 12:34

Janneke Burgers
starstarstarstarstar_half
Janneke Burgers
Innovatie projectleider
9
Liberating Structures Training

"Hele nuttige en leerzame training. Meteen huppakee de praktijk en mer de varieteit aan werkvormen aan de slag tijdens de training. Mooi boek en toolset mee naar huis om direct toe te passen. Dit gaat mij zeker helpen met opzet en organisatie van innovatie workshops in de food sector. Wel wat scrum termen die ik niet kende, maar was niet belastend, en iets grotere zaal met meer oefenruimte zou fijn zijn (tip 😉)" - 18-04-2024 17:04

"Hele nuttige en leerzame training. Meteen huppakee de praktijk en mer de varieteit aan werkvormen aan de slag tijdens de training. Mooi boek… alles lezen - 18-04-2024 17:04

Janneke Burgers
starstarstarstar_halfstar_border
Janneke Burgers
Innovatie projectleider
7
Liberating Structures Training

"Rob Koppenaal was de trainer. Leuke inhoud, super interessant, goed gefaciliteerd, mooie centrale locatie. Wel wat kleine zaal. En link naar scrum, met alle termen, had ik niet dus mistte context daardoor soms" - 17-04-2024 15:18

"Rob Koppenaal was de trainer. Leuke inhoud, super interessant, goed gefaciliteerd, mooie centrale locatie. Wel wat kleine zaal. En link naa… alles lezen - 17-04-2024 15:18

starstarstarstarstar_half
Rik Thijssen
Operations Manager
9
Agile Coach Opleiding

"Deze opleiding heeft me veel gebracht en Fred is een echte inspiratiebron! Een fijne combinatie van theorie en praktijk maakt het het heel laagdrempelig. Bovendien vond ik onze groep fijn en persoonlijk!" - 14-03-2024 19:08

"Deze opleiding heeft me veel gebracht en Fred is een echte inspiratiebron! Een fijne combinatie van theorie en praktijk maakt het het heel l… alles lezen - 14-03-2024 19:08

starstarstarstarstar_border
Thijs Schrijnemakers
Scrum master
8
Liberating Structures training

"Goede training, veel energie, goede mix van toelichting en daarna veel zelf aan de slag. Voorzieningen locatie (locatie nabij Utrecht CS, lunch e.d) waren goed, maar de opleidingsruimte zelf was wat krap. Trainer deed het goed" - 27-02-2024 13:17

"Goede training, veel energie, goede mix van toelichting en daarna veel zelf aan de slag. Voorzieningen locatie (locatie nabij Utrecht CS, lu… alles lezen - 27-02-2024 13:17

starstarstarstarstar_border
Sascha Stevense
Proces Adviseur
8
Liberating Structures training

"Leuke training. Heel veel doen en ervaren. Je krijgt meteen gevoel bij een werkvorm. Willemijn is echt een grote brok energie. Het einde was redelijk abrupt. Het gebeurt niet vaak dat de trainer eerder weg is dan de deelnemers. Maar inhoudelijk was training prima. Genoeg stof tot nadenken en nog even de revue te laten passeren." - 11-10-2023 14:17

"Leuke training. Heel veel doen en ervaren. Je krijgt meteen gevoel bij een werkvorm. Willemijn is echt een grote brok energie. Het einde was… alles lezen - 11-10-2023 14:17

starstarstarstarstar
Tineke en Robine LLN
Eigenaar
10
Liberating Structures Training

"Wij hebben een hele dag training gehad van Willemijn eerder dit jaar. Willemijn is een bevlogen trainer die met passie en kunde de lesinhoud goed kan overbrengen. Met veel inspiratie en een dosis kennis zijn wij na de trainingsdag weer huiswaarts gegaan." - 27-09-2023 15:17

"Wij hebben een hele dag training gehad van Willemijn eerder dit jaar. Willemijn is een bevlogen trainer die met passie en kunde de lesinhoud… alles lezen - 27-09-2023 15:17

Niek van der Lep
starstarstarstarstar
Niek van der Lep
trainer coach en muzikant
10
Agile Coach Training

"Begeleiding en uitleg/toepassing van de overdracht van kennis was echt top. Ali neemt je mee in zijn visie en energie qua agile-coaching. Zeer de moeite waard, goed toepasbaar en een echt waardevolle ervaring. Dankjewel Ali!" - 31-07-2023 07:44

"Begeleiding en uitleg/toepassing van de overdracht van kennis was echt top. Ali neemt je mee in zijn visie en energie qua agile-coaching. Ze… alles lezen - 31-07-2023 07:44

starstarstarstarstar
Stef Smeets
10
Agile Coach Training

"Ali heeft een top training samengesteld en verzorgd. Het tempo en de diepgang werd nauwkeurig aangepast aan de groep die aanwezig was. Hierdoor sloot de training goed aan bij ieders wensen en verwachtingen." - 28-07-2023 12:27

"Ali heeft een top training samengesteld en verzorgd. Het tempo en de diepgang werd nauwkeurig aangepast aan de groep die aanwezig was. Hierd… alles lezen - 28-07-2023 12:27

starstarstarstarstar_half
R. Sadhinoch
9
Agile Coach Training

"Tja…. Ali…… waar zal ik beginnen… .
Superleuke, enthousiaste vent die je op een boeiende en sprankelende manier mee op reis neemt langs de flexibele modellen die toepasbaar zijn in de zogeheten wendbare wereld! " - 27-07-2023 16:56

"Tja…. Ali…… waar zal ik beginnen… . Superleuke, enthousiaste vent die je op een boeiende en sprankelende manier mee op reis neemt langs de… alles lezen - 27-07-2023 16:56

starstarstarstarstar
Jeff Templon
Agile Coach
10
Agile Coach Leergang

"Deze waardevolle training deze week afgerond. Ik vind het lastig om een recensie te schrijven, omdat de training voor mij op zo veel verschillende manieren waarde en betekenis heeft. De samenvatting is echter wel makkelijk: ik ben erg tevreden, en ik raad deze training van harte aan voor allen die als Agile Coach willen ontwikkelen en groeien.

De acht trainingsdagen hadden elk een eigen focus, en trainer Willemijn wist ze heel goed om tot een samenhangend geheel te smeden. "Hier zie je terug waar we het op dag 3 over hadden". Complimenten hiervoor! De 8 dagen zijn verspreid over 4 maanden, en als cursist stelden we (praktijk)leerdoelen na afloop van elk van die dagen. Bij de volgende bijeenkomst werden door elk van ons de bevindingen daarover aan de groep gepresenteerd. Tijdens de dagen zelf werd er ook regelmatig geoefend met de materie ter plekke, waardoor we meteen, onder begeleiding, de theorie op eigen praktijksituaties mochten toepassen. Hierdoor krijgt de leergang een persoonlijk betekenis voor ieder cursist, en door deze structuur wordt de groep cursisten een soort intervisiegroep; we leerden ook veel van elkaar.

Dankjewel Willemijn en team, en ook mijn medecursisten!" - 29-06-2023 11:36

"Deze waardevolle training deze week afgerond. Ik vind het lastig om een recensie te schrijven, omdat de training voor mij op zo veel verschi… alles lezen - 29-06-2023 11:36

starstarstarstarstar_half
van der Kooij
9
Agile Coach Opleiding

"Hele leerzame dagen gehad met een mooi team en een geweldige trainer.
Niet hele dagen Powerpoint sheets afwerken, maar een korte introductie van een onderwerp en daarna meteen aan de slag in tweetallen, drietallen of viertallen. De tijd vloog voorbij." - 23-06-2023 13:10

"Hele leerzame dagen gehad met een mooi team en een geweldige trainer. Niet hele dagen Powerpoint sheets afwerken, maar een korte introducti… alles lezen - 23-06-2023 13:10

Jacqueline van Voorden
starstarstarstarstar
Jacqueline van Voorden
Scrum Master
10
Agile Coach Opleiding

"Wat een geweldige, enthousiaste trainer, ongeacht het onderwerp zou ik zo weer een training van haar volgen. Door de combinatie van theorie, haar praktijkvoorbeelden en oefeningen was het een super leerzame ervaring. Wat een energie en kennis!" - 08-06-2023 08:03

"Wat een geweldige, enthousiaste trainer, ongeacht het onderwerp zou ik zo weer een training van haar volgen. Door de combinatie van theorie,… alles lezen - 08-06-2023 08:03

starstarstarstarstar_border
Zara Mohebiyan
medewerker klantservice KSH wonen
8
Agile met KATA Coach 1.0

"Ik vond de eerste 2 trainingen erg fijn, de derde vond ik helaas niet helemaal van toepassing op mij en mijn doelen. Helaas kon ik de allerlaatste training niet volgen ivm ziekte." - 05-06-2023 07:38

"Ik vond de eerste 2 trainingen erg fijn, de derde vond ik helaas niet helemaal van toepassing op mij en mijn doelen. Helaas kon ik de allerl… alles lezen - 05-06-2023 07:38

Bobby van den Berg
starstarstarstarstar_border
Bobby van den Berg
Quality Engineer, Scrum Master & Agile Coach
8
Agile Coaching Professional (ICP-ACC)

"The pace and diversity of the content of the course matched my expectations and I liked that the content of the course was adapted to improve interaction with the group. I specially liked the Agile Lean Practitioner model!" - 30-05-2023 09:43

"The pace and diversity of the content of the course matched my expectations and I liked that the content of the course was adapted to improv… alles lezen - 30-05-2023 09:43

starstarstarstarstar_half
Jacco van Zandwijk
Release Train Engineer
9
Agile Coaching Professional (ICP-ACC)

"Tanja was great and I learned a lot from the other participants.
The content of the course was good, although I was hoping for more new insights. A lot of models I was already familiar with, so perhaps I should have invested more time upfront in the content of the course." - 25-05-2023 09:22

"Tanja was great and I learned a lot from the other participants. The content of the course was good, although I was hoping for more new ins… alles lezen - 25-05-2023 09:22

starstarstarstarstar
marijke liebregts
Creatieve strategie & concept maker
10
Agile Coach Opleiding

"Wat een cadeau, deze training van Willemijn! Heel veel kennis en bergen inspiratie, ik ben voorlopig nog even bezig om dit cadeau uit te pakken. Het maakt me erg nieuwsgierig naar de agile coach leergang, aanrader!" - 22-04-2023 12:53

"Wat een cadeau, deze training van Willemijn! Heel veel kennis en bergen inspiratie, ik ben voorlopig nog even bezig om dit cadeau uit te pak… alles lezen - 22-04-2023 12:53

starstarstarstarstar_half
Ronald van Nus
ScrumMaster
9
Liberating Structures training

"Willemijn gebruikt input vanuit de cursisten heel goed in haar eigen presentatie. Tevens zorgt ze voor een fijne sfeer, waarin je je kwetsbaar durft op et stellen. Cursus zelf is zeker een eye-opener." - 20-03-2023 08:52

"Willemijn gebruikt input vanuit de cursisten heel goed in haar eigen presentatie. Tevens zorgt ze voor een fijne sfeer, waarin je je kwetsba… alles lezen - 20-03-2023 08:52

starstarstarstarstar_half
Angela Bergsma
Informatie manager
9
Liberating Structures training

"Wat een gave training! Deze training is een aanrader voor iedereen die met groepen of teams werkt en de potentie van de hele groep optimaaal wil benutten. De werkvormen zijn leuk, net even anders, geven energie en zorgen er op efficiënte wijze voor dat ieders inbreng meetelt." - 07-03-2023 03:18

"Wat een gave training! Deze training is een aanrader voor iedereen die met groepen of teams werkt en de potentie van de hele groep optimaaal… alles lezen - 07-03-2023 03:18

starstarstarstarstar
Paula Hertogh
10
Agile Coach Training

"Enorm veel geleerd tijdens deze training, zowel van de theorie als de (praktische) opdrachten. De trainers combineren de theorie 'uit de boeken' met voorbeelden uit hun eigen werk. Hierdoor wordt de theorie duidelijker en onthoud je het beter. Er is altijd ruimte tot vragen/discussie en daardoor leer je ook veel van de mededeelnemers. Er wordt goed rekening gehouden met het energieniveau van de groep, middels korte pauzes en voor wie wil een wandeling. De locatie in Doorn is erg prettig met een prachtige omgeving en is erg goed te bereiken (met de auto, volgens mijn ervaring). Als laatste mijn complimenten wat betreft het persoonlijk contact (voorafgaand en tussen de trainingsdagen), zowel van de trainers als de backoffice." - 27-02-2023 11:32

"Enorm veel geleerd tijdens deze training, zowel van de theorie als de (praktische) opdrachten. De trainers combineren de theorie 'uit de boe… alles lezen - 27-02-2023 11:32

starstarstarstarstar
Sandra Kaandorp
Hoofd Facilitaire Dienst
10
Agile met KATA Coach 1.0

"Ontzettend waardevolle training waarbij ik naast zakelijk vlak ook (of misschien zelfs vooral) op persoonlijk gebied heel veel inzichten heb gekregen. Voornamelijk het stukje waarbij iemand ergens niet aan begint omdat het 'te groot' lijkt was heel herkenbaar. De manier waarop je doelen en acties in kleine stukjes leert knippen werkt ontzettend fijn. Deze manier van coachen gaat mij en ons team zeker helpen om onze doelen te halen.

Het was mooi om te zien hoe het Lenka en Bernadette lukte om eigenlijk vanaf de start al een positieve, veilige en open sfeer te creëren. Er was een goede afwisselingen tussen theorie en praktijk oefeningen, waardoor er de hele dag energieke vibe hing.

Voor mij smaakt dit zeker naar meer!" - 31-01-2023 10:21

"Ontzettend waardevolle training waarbij ik naast zakelijk vlak ook (of misschien zelfs vooral) op persoonlijk gebied heel veel inzichten heb… alles lezen - 31-01-2023 10:21

starstarstarstarstar_half
Ilona Weerkamp - Berendsen
9
Agile Coach Leergang

"Een inspirerende en uitdagende leergang. Willemijn is een enthousiaste trainer met veel ervaring en kennis. Hierdoor kan ze iedereen in de groep op de juiste manier raken en ondersteunen in hun proces. Super tof dat je de hele leergang werkt aan je eigen doelen, maar dit kan doen in zo'n groep. Na deze leergang, wil je het liefst nog zo'n traject doen." - 31-01-2023 08:26

"Een inspirerende en uitdagende leergang. Willemijn is een enthousiaste trainer met veel ervaring en kennis. Hierdoor kan ze iedereen in de g… alles lezen - 31-01-2023 08:26

starstarstarstarstar_border
Arjen Kraak
Technical Lead Consultant
8
Liberating Structures training

"Een energieke en leerzame ervaring. Willemijn is vooral openhartig en flexibel over de inhoud. Is een kundige trainer die toelichting geeft uit de praktijk ervaring die ze heeft.

Ik hou het aanbod van de Agile Scrum Group in de gaten." - 31-01-2023 07:02

"Een energieke en leerzame ervaring. Willemijn is vooral openhartig en flexibel over de inhoud. Is een kundige trainer die toelichting geeft … alles lezen - 31-01-2023 07:02

starstarstarstarstar_half
Maurice Both
Product Owner
9
Liberating Structures training

"Willemijn zorgt voor een ontspannen sfeer. de training begint met een opdracht in plaats van het gebruikelijke voorstelrondje. De verder opbouw van de dag was goed. Korte stukken theorie afgewisseld met leerzame opdrachten en rollenspellen." - 30-01-2023 08:32

"Willemijn zorgt voor een ontspannen sfeer. de training begint met een opdracht in plaats van het gebruikelijke voorstelrondje. De verder opb… alles lezen - 30-01-2023 08:32

starstarstarstarstar_half
Iris Kleine Schaars
9
Agile Coach Leergang

"Het was een diverse en inspirerende opleiding waarbij ik zowel veel theorie als ook veel over mezelf heb geleerd. Doordat deelnemers uit de groep en de verschillende trainers allemaal eigen ervaringen meenamen en deelden, ben ik gestimuleerd om breder te kijken dan mijn eigen organisatie. Doordat de training over meerdere maanden verspreid was heb ik gelijk dingen kunnen toepassen en kunnen bespreken waar ik vast liep." - 30-01-2023 07:30

"Het was een diverse en inspirerende opleiding waarbij ik zowel veel theorie als ook veel over mezelf heb geleerd. Doordat deelnemers uit de … alles lezen - 30-01-2023 07:30