Ervaringen met Scrum

8,8
Gemiddelde score van Scrum producten
Gebaseerd op 626 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Nassira Ahamri
9
Agile Scrum online training

"De inhoud en niveau van de training was goed. Verder was de begeleiding fijn online gergeld. De Agile methode pas ik bijna dagelijks toe in mijn werkzaamheden. Bedankt voor de training Gidion en Michiel." - 26-10-2020 12:59

"De inhoud en niveau van de training was goed. Verder was de begeleiding fijn online gergeld. De Agile methode pas ik bijna dagelijks toe in … alles lezen - 26-10-2020 12:59

starstarstarstarstar
Sylvia Walter
10
Agile Scrum training

"Er zat vaart in maar ging nooit te snel, het was leerzaam maar werd nooit saai. Er was veel ruimte om te lachen maar we bleven 'on topic'. Door corona waren we afzonderlijk online maar volldig verbonden. Ik heb veel geleerd." - 19-10-2020 06:48

"Er zat vaart in maar ging nooit te snel, het was leerzaam maar werd nooit saai. Er was veel ruimte om te lachen maar we bleven 'on topic'. D… alles lezen - 19-10-2020 06:48

starstarstarstarstar_border
Jan Cas Smit
8
Scrum Kickstart

"De open en vrije wijze waarop de cursus gegeven werd. Je wordt inter-actief betrokken. Vooral de open en niet gestreste manier van communiceren is mij goed bevallen. De cursusleider gaf ook al tips voor onderdelen waar ik extra aandacht aan moest besteden omdat dat belangrijk is voor de volgende cursus (Product Owner).
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 6
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 19-10-2020 00:00

"De open en vrije wijze waarop de cursus gegeven werd. Je wordt inter-actief betrokken. Vooral de open en niet gestreste manier van communice… alles lezen - 19-10-2020 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Scrum Kickstart

"Fijne trainer. Goede kleinschalige training en leuk opgezet. Goed beeld gekregen van hoe Scrum werkt, ik wist ik er al wel wat van, maar het was alsnog nuttig.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 16-10-2020 00:00

"Fijne trainer. Goede kleinschalige training en leuk opgezet. Goed beeld gekregen van hoe Scrum werkt, ik wist ik er al wel wat van, maar het… alles lezen - 16-10-2020 00:00

Sadiya El-Maghraby
starstarstarstarstar_half
Sadiya El-Maghraby
9
Agile Scrum online training

"Goede online begeleiding en zeer handige training onderbouwd met praktijkgerichte casussen. Daarnaast kennis opgedaan over de toepassingen van SCRUM. De training is zeer aan te raden. Bedankt Gidion en Michiel voor jullie deskundigheid, passie en energie! " - 15-10-2020 10:01

"Goede online begeleiding en zeer handige training onderbouwd met praktijkgerichte casussen. Daarnaast kennis opgedaan over de toepassingen v… alles lezen - 15-10-2020 10:01

starstarstarstarstar
Romy de Haan
Beleidsmedewerker
10
Agile Scrum training

"Goede training, die ook online afwisselend genoeg was om de hele dag aan je scherm te zitten. Veel geleerd en het was ook direct toepasbaar. Een mooie afwisseling tussen theorie en samen aan de slag om te oefenen. " - 15-10-2020 06:22

"Goede training, die ook online afwisselend genoeg was om de hele dag aan je scherm te zitten. Veel geleerd en het was ook direct toepasbaar.… alles lezen - 15-10-2020 06:22

starstarstarstarstar
Rutten
Developer
10
Professional Scrum Developer PSD - Scrum.org certified

"In October I joined the scrum training. I had a really good time and learned a lot. Phani is a great trainer. There was a lot of practical examples and exercises. If I have any possible improvements, I would say that the introductions should maybe be a bit more extensive. It would also be nice if at the start of the day there would be a short overview of what things would be learned and at the end a short summary." - 14-10-2020 14:50

"In October I joined the scrum training. I had a really good time and learned a lot. Phani is a great trainer. There was a lot of practical e… alles lezen - 14-10-2020 14:50

Nadzeya Drazdova
starstarstarstarstar
Nadzeya Drazdova
10
Professional Scrum Developer PSD - Scrum.org certified

"I really enjoyed every part of this training. I work in SCRUM teams more then 8 years, but still have got a lot of tips and tricks what I would like to introduce in my current team. It helps me to understand and improve me as a SCRUM developer" - 14-10-2020 14:49

"I really enjoyed every part of this training. I work in SCRUM teams more then 8 years, but still have got a lot of tips and tricks what I wo… alles lezen - 14-10-2020 14:49

starstarstarstarstar_border
Aman Chhabra
Java Developer
8
Professional Scrum Developer PSD - Scrum.org certified

"The session was good. Enjoyed various activities and case studies. The schedule and timelines could be a bit better. Lunch was same for vegetarian for all days and quantity was also less which needs to be better." - 14-10-2020 14:47

"The session was good. Enjoyed various activities and case studies. The schedule and timelines could be a bit better. Lunch was same for vege… alles lezen - 14-10-2020 14:47

starstarstarstarstar_border
Alwin Gerrits
Development engineer
8
Professional Scrum Developer PSD - Scrum.org certified

"Bijzonder goede training die duidelijk inspeelt op de behoeftes van het team. Voor mij waren er eigenlijk geen negatieve punten aan de training. De onderwerpen waren duidelijk en werden goed besproken, de trainer was erg duidelijk en gaf handige voorbeelden, niets negatiefs en dat zeg ik niet vaak." - 14-10-2020 14:46

"Bijzonder goede training die duidelijk inspeelt op de behoeftes van het team. Voor mij waren er eigenlijk geen negatieve punten aan de train… alles lezen - 14-10-2020 14:46

starstarstarstarstar_border
Tjaard Kooiman
Development Engineer
8
Professional Scrum Developer PSD - Scrum.org certified

"Extensive practical exercises to really get the essence of the theory. Had plenty of room for questions and discussions, with clear answers for them. Also had a good demo of Test Driven Development." - 14-10-2020 14:46

"Extensive practical exercises to really get the essence of the theory. Had plenty of room for questions and discussions, with clear answers … alles lezen - 14-10-2020 14:46

starstarstarstarstar
R.L.M. Diemer
Directeur
10
Agile en Scrum (leerlijn)

"Een systematisch opgezette leerlijn met een aantal goede online trainingen waarin de voornaamste elementen van agile en scrum worden behandeld. Leuk ook dat er een aantal zeer goede audioboeken inzitten. Deze leerlijn heeft me echt op het juiste spoor gezet en was voor mij een nuttige eyeopener." - 13-10-2020 19:56

"Een systematisch opgezette leerlijn met een aantal goede online trainingen waarin de voornaamste elementen van agile en scrum worden behan… alles lezen - 13-10-2020 19:56

starstarstarstarstar
Rob Klootwijk
Commissaris van politie
10
Agile Scrum training

"Perfecte tweedaagse scrumtraining online van Scrum Company. Zeer enthousiaste en inspirerende trainers, die in korte tijd middels handige mural workshops en online oefeningen de scrumtheorie praktijk weten te maken. Deelname genereert absoluut waarde voor jouw organisatie. " - 02-10-2020 18:39

"Perfecte tweedaagse scrumtraining online van Scrum Company. Zeer enthousiaste en inspirerende trainers, die in korte tijd middels handige mu… alles lezen - 02-10-2020 18:39

starstarstarstarstar_border
Marcel Jansen
Bankier
8
Agile & Scrum Basistraining

"Inspirerend, duidelijk, betrokken, passie met verstand van zijn vakgebied. Fijne kerel om les van te krijgen. Het lesmateriaal ondersteunt de training perfect. Ik kan iedereen die op een andere manier doeltreffend projecten of anderszins wil oppakken binnen zijn of haar bedrijf, deze cursus adviseren." - 03-09-2020 15:14

"Inspirerend, duidelijk, betrokken, passie met verstand van zijn vakgebied. Fijne kerel om les van te krijgen. Het lesmateriaal ondersteunt d… alles lezen - 03-09-2020 15:14

starstarstarstarstar_half
Jan van Koenen
9
Agile Scrum Foundation

"De training Agile Scrum Foundation gevolgd bij ExplainIT. Erg veel tips en trucs geleerd van de zeer bekwame trainer. Prima voorbereiding op het examen die ik er ook bij gehaald heb." - 28-08-2020 12:27

"De training Agile Scrum Foundation gevolgd bij ExplainIT. Erg veel tips en trucs geleerd van de zeer bekwame trainer. Prima voorbereiding op… alles lezen - 28-08-2020 12:27

starstarstarstarstar
dhr. Edsel Camero
10
Scrum Kickstart

"De training gaf een goed beeld van wat Scrum is.
Bryan was duidelijk in zijn uitleg en illustreerde de materie met duidelijke voorbeelden.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 27-08-2020 00:00

"De training gaf een goed beeld van wat Scrum is. Bryan was duidelijk in zijn uitleg en illustreerde de materie met duidelijke voorbeelden.H… alles lezen - 27-08-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Scrum Kickstart

"Het was een inspirerende sessie, waarin de spreker aan de hand van veel praktijkvoorbeelden je goed wist te blijven boeien!
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 6
Hoe waardeer je Trainer? 8" - 27-08-2020 00:00

"Het was een inspirerende sessie, waarin de spreker aan de hand van veel praktijkvoorbeelden je goed wist te blijven boeien!Hoe waardeer je d… alles lezen - 27-08-2020 00:00

starstarstarstarstar
Alwin Buskens
10
Scrum Kickstart

"De cursus is goed opgezet, geschikt voor beginners en wordt op een prettige wijze gegeven. De organisatie eromheen is ook goed geregeld met pauzes eten drinken etc (ook ivm corona goede maatregelen).
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 27-08-2020 00:00

"De cursus is goed opgezet, geschikt voor beginners en wordt op een prettige wijze gegeven. De organisatie eromheen is ook goed geregeld met … alles lezen - 27-08-2020 00:00

Birgitte Kochuijt MBA
starstarstarstar_halfstar_border
Birgitte Kochuijt MBA
Manager Werk & Ontwikkeling
7
Agile Scrum training

"Na de training voelde ik me nog wat onzeker of ik wel een goede scrummaster zou zijn. Inmiddels heb ik scrums begeleid en aan scrums deelgenomen. De basis die in de training wordt meegegeven is ruim voldoende om in de praktijk gedegen aan de slag te kunnen. Het gebruik van alle Engelse termen blijft een uitdaging omdat dit in mijn huidige werkomgeving ongebruikelijk is." - 24-08-2020 07:45

"Na de training voelde ik me nog wat onzeker of ik wel een goede scrummaster zou zijn. Inmiddels heb ik scrums begeleid en aan scrums deelgen… alles lezen - 24-08-2020 07:45

Matthijs Hammer
starstarstarstarstar_half
Matthijs Hammer
Senior Key Account Manager
9
Agile Scrum training

"Doormiddel van het boek wat een paar weken van te voren wordt opgestuurd ben je al aardig op de hoogte wat de training inhoud. Het fijne hiervan is dat je gelijk aan de slag kunt met het team. Er is veel tijd voor het team en er is alle ruimte om vragen te stellen. Voor mij was dit de perfecte training." - 06-08-2020 08:59

"Doormiddel van het boek wat een paar weken van te voren wordt opgestuurd ben je al aardig op de hoogte wat de training inhoud. Het fijne hie… alles lezen - 06-08-2020 08:59

starstarstarstarstar
Brigitta Marchal
LEAN projectleider en tactisch inkoper
10
Agile & Scrum Basistraining

"Goede uitleg met praktische tips en voorbeelden, ook hele leerzame oefeningen in teamverband, wat ging er goed en wat niet, soort dagstart gedaan wat we ook vanuit LEAN hebben geleerd " - 30-07-2020 10:56

"Goede uitleg met praktische tips en voorbeelden, ook hele leerzame oefeningen in teamverband, wat ging er goed en wat niet, soort dagstart g… alles lezen - 30-07-2020 10:56

starstarstarstarstar_half
Henk Jan Ouwerkerk
Teamleider taktisch transport
9
Agile & Scrum Basistraining

"Een goed opgezette en duidelijke training. Mede door de kleine groep was de training direct gericht op onze situatie (waren van één bedrijf). De case bracht direct aan het licht waarom agile / scrum werken zo efficiënt is. " - 29-07-2020 07:43

"Een goed opgezette en duidelijke training. Mede door de kleine groep was de training direct gericht op onze situatie (waren van één bedrijf)… alles lezen - 29-07-2020 07:43

starstarstarstarstar
Jordy van Leeuwen
Transport Analist
10
Agile & Scrum Basistraining

"Vriendelijke en vrolijke coach, heldere uitleg, goed tempo. De lesstof was duidelijk en goed toepasbaar. Persoonlijke benadering door kleine groep. Genoeg ruimte voor vragen en proefexamen. Mooie locatie met goede faciliteiten. " - 28-07-2020 17:05

"Vriendelijke en vrolijke coach, heldere uitleg, goed tempo. De lesstof was duidelijk en goed toepasbaar. Persoonlijke benadering door kleine… alles lezen - 28-07-2020 17:05

Thomas Thijssen
starstarstarstarstar
Thomas Thijssen
10
Agile Scrum online training

"De trainer was erg enthousiast over zijn werk, en leidde de training met energie en passie. Dit maakte het erg leuk voor mijn traineegroep de training te volgen, en we hebben veel geleerd. Online trainingen kunnen vaak heel saai en repetitief worden, maar Gidion en Michiel maakte er wat erg moois van. Heb echt genoten van hun als trainers!" - 24-07-2020 08:11

"De trainer was erg enthousiast over zijn werk, en leidde de training met energie en passie. Dit maakte het erg leuk voor mijn traineegroep d… alles lezen - 24-07-2020 08:11

Evelyn Leiva Deantonio
starstarstarstarstar_border
Evelyn Leiva Deantonio
Secretaris Regionale & Internationale Samenwerking (CIO Office)
8
Agile Scrum online training

"Ontzettend handige training. Veel inzichten geboden (digitaal) op een creatieve, interactieve manier. De trainers wisten goed het publiek geboeid te houden en brachten goede structuur aan de dag. Veel tips gekregen die ik in mijn dagelijks werk kan toepassen. Dus helemaal tevreden :)" - 21-07-2020 09:50

"Ontzettend handige training. Veel inzichten geboden (digitaal) op een creatieve, interactieve manier. De trainers wisten goed het publiek ge… alles lezen - 21-07-2020 09:50