Ervaringen met Lean Six Sigma Green Belt naar Black Belt Upgrade

9,2
Gemiddelde score van Lean Six Sigma Green Belt naar Black Belt Upgrade producten
Gebaseerd op 39 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Dhr. Nota
Customer Journey Expert
9
Lean Six Sigma Green Belt to Black Belt Compleet

"Remco zorgde ervoor dat het team elke les gemotiveerd werd/bleef en geïnspireerd raakte om de theorie in praktijk te brengen. We kregen genoeg ruimte om onze praktijkervaringen te delen. Hierdoor werden we een hechte groep en verkregen we nog meer kennis. " - 22-07-2019 09:23

"Remco zorgde ervoor dat het team elke les gemotiveerd werd/bleef en geïnspireerd raakte om de theorie in praktijk te brengen. We kregen geno… alles lezen - 22-07-2019 09:23

Hallo Dhr. Nota, dank je wel voor het schrijven van een review. Het is fijn om te horen dat er voor iedere cursist genoeg ruimte was in de training. Wij wensen je veel succes met je verbeterproject.
Team Lean Six Sigma Groep

- 22-07-2019 09:23
starstarstarstarstar
Solange Galvez
10
Lean Six Sigma Green Belt to Black Belt Compleet

"De green to black belt training is heel goed in elkaar gezet en bevat veel theorie maar ook praktijkvoorbeelden. Tijdens de black belt traingsdagen wordt waar nodig even de green belt theorie herhaalt, dit biedt nog meer duidelijkheid tussen de relatie van green en black belt. " - 19-07-2019 10:20

"De green to black belt training is heel goed in elkaar gezet en bevat veel theorie maar ook praktijkvoorbeelden. Tijdens de black belt train… alles lezen - 19-07-2019 10:20

starstarstarstarstar
Eva van Solkema
Blackbelt
10
Lean Six Sigma Green Belt to Black Belt Compleet

"Goede training waar je in korte tijd veel theorie én praktijk leert over het Lean Six Sigma vak. Trainer is ervaren en heeft goed door waar wij als groep behoefte aan hebben. Hij zorgt ervoor dat wij tevreden zijn, terwijl hij wel de stof zoals in de planning op een goede manier aan ons overbrengt. Overall heel tevreden! " - 26-06-2019 08:21

"Goede training waar je in korte tijd veel theorie én praktijk leert over het Lean Six Sigma vak. Trainer is ervaren en heeft goed door waar … alles lezen - 26-06-2019 08:21

Hallo Eva, fijn om te horen dat de training zo aan sluit bij je behoefte en je het zo waardeert. Succes met het in praktijk brengen van het geen je geleerd hebt.
Team Lean Six Sigma Groep

- 26-06-2019 08:21
starstarstarstarstar
Simone van Ruiten
Customer Journey Expert
10
Lean Six Sigma Green Belt to Black Belt Compleet

"Super waardevolle training! Bruikbare theorie waarmee je aan de hand van leuke en relevante oefeningen direct actief aan de slag gaat. En een uiterst sympathieke trainer met veel praktijkervaring die de stof continu tot leven wekt met voorbeelden uit het bedrijfsleven. Een kleine groep, waardoor er voldoende persoonlijke begeleiding is, maar je ook kunt leren van elkaar. En naast de Blackbelt theorie, ook aandacht voor de zachtere en de meer organisatorische kant van continu verbeteren en hoe je ervoor zorgt dat een verbetering beklijft. Al met al een toptraining!" - 26-06-2019 08:02

"Super waardevolle training! Bruikbare theorie waarmee je aan de hand van leuke en relevante oefeningen direct actief aan de slag gaat. En ee… alles lezen - 26-06-2019 08:02

Dank je wel Simone voor je mooie en waardevolle review. We hopen dat je het geleerde in de praktijk gaat brengen met je praktijkopdracht! Heel veel succes hiermee.
Team Lean Six Sigma Groep

- 26-06-2019 08:02
starstarstarstarstar
Mariëlle van Veggel-Nieuwenweg
Project manager
10
Lean Six Sigma Green Belt to Black Belt Compleet

"Heel veel geleerd van gedreven leraar Remco. De praktijkvoorbeelden waren prettig, dat visualiseert net iets beter. Tempo was prima in lesdagen van 9-17 uur op mooie locatie in Amsterdam. Was een fantastische training, met een heel fijne groep. " - 19-06-2019 05:41

"Heel veel geleerd van gedreven leraar Remco. De praktijkvoorbeelden waren prettig, dat visualiseert net iets beter. Tempo was prima in lesd… alles lezen - 19-06-2019 05:41

Hoi Mariëlle, fijn om te horen dat de training je goed is bevallen. We hopen dat je veel mooie projecten kunt neer zetten op je werk. Dank je wel voor de mooie review.
Team Lean Six Sigma Groep

- 19-06-2019 05:41
Marco Meesters
starstarstarstarstar
Marco Meesters
Reliability engineer
10
Upgrade Green Belt to Black Belt in Lean

"Leuke groep vanuit verschillende werkachtergronden. Zorgt voor discussie en dialoog; wat leerzaam werkt. Combinatie theorie en praktijkvoorbeelden wisselen elkaar goed af. Daarnaast een enthousiaste trainer wat inspirerend werkt. Kort samengevat; top!" - 23-04-2019 06:32

"Leuke groep vanuit verschillende werkachtergronden. Zorgt voor discussie en dialoog; wat leerzaam werkt. Combinatie theorie en praktijkvoorb… alles lezen - 23-04-2019 06:32

starstarstarstarstar_half
Waji Manookian
Risk Control Partner Bedrijven
9
Upgrade Green Belt to Black Belt in Lean

"Super goed geregeld en zeer aan te raden training. Een goede mix van Theorie en Praktijk. Trainer bracht de stof goed over en checkte regelmatig bij de groep of een extra toelichting benodigd was. " - 18-04-2019 13:57

"Super goed geregeld en zeer aan te raden training. Een goede mix van Theorie en Praktijk. Trainer bracht de stof goed over en checkte regelm… alles lezen - 18-04-2019 13:57

Hans Schriemer MRE
starstarstarstarstar_half
Hans Schriemer MRE
Manager Vastgoed
9
Upgrade Green Belt to Black Belt in Lean

"De Opleiding sluit goed aan bij de praktijk. Na elke trainingsdag krijg je gelijk tools om aan de slag te gaan. de combinatie E-learning en contact uren is ideaal. De trainer heeft aansluiting mat de praktijk en speelt goed in op vragen. de lesstof is helder en overzichtelijk." - 18-04-2019 07:13

"De Opleiding sluit goed aan bij de praktijk. Na elke trainingsdag krijg je gelijk tools om aan de slag te gaan. de combinatie E-learning en … alles lezen - 18-04-2019 07:13

Wim Genechten van
starstarstarstarstar
Wim Genechten van
Business Consultant bij Feenstra
10
Lean Six Sigma Green Belt naar Black Belt Upgrade

"Een zeer deskundige trainer met ervaring en goede chemie in onze groep. Resultaat gericht maar ook tijd voor vragen en extra uitleg.Wat extra stof behandeld betrekking op draagvlak creëren voor je project icm DISC modellen. kortom veel van Remco geleerd deze dagen" - 03-04-2019 15:43

"Een zeer deskundige trainer met ervaring en goede chemie in onze groep. Resultaat gericht maar ook tijd voor vragen en extra uitleg.Wat extr… alles lezen - 03-04-2019 15:43

starstarstarstarstar_half
Koen Straathof
Manager Techniek
9
Lean Six Sigma Green Belt naar Black Belt Upgrade

"Een mooi vervolg op de Lean Six Sigma Green Belt opleiding die ik bij dezelfde instantie heb mogen volgen. Enthousiaste en inhoudelijk goed onderlegde trainer waarbij ik mij op mijn gemak voelde. Locatie gaf hierbij een huiselijk gevoel in een mooie omgeving. Materie is uitdagend en op sommige momenten complex, maar met voldoende inzet en discipline goed te doorgronden. Kortom wat mij betreft een aanrader. " - 03-04-2019 14:03

"Een mooi vervolg op de Lean Six Sigma Green Belt opleiding die ik bij dezelfde instantie heb mogen volgen. Enthousiaste en inhoudelijk goed … alles lezen - 03-04-2019 14:03

Laurens Klawer
starstarstarstarstar
Laurens Klawer
Project Management Officer met een passie voor Lean Management
10
Lean Six Sigma Green Belt naar Black Belt Upgrade

"De opleiding Lean Six Sigma Black belt heeft mij de juiste skills gegeven om complexe problemen aan te pakken. De combinatie van pragmatiek en theorie maakten de training interessant en effectief! Ik raad de lean six sigma groep van harte aan." - 29-01-2019 14:55

"De opleiding Lean Six Sigma Black belt heeft mij de juiste skills gegeven om complexe problemen aan te pakken. De combinatie van pragmatiek … alles lezen - 29-01-2019 14:55

starstarstarstarstar_half
Wendy Schenkels
Procesmanager
9
Lean Six Sigma Green Belt naar Black Belt Upgrade

"Een hele praktische opleiding. Een aanrader! Ik kreeg tools aangereikt die ik direct in mijn eigen werk kon toepassen. De praktijkopdracht was een win-win-project. Voor mij een leertraject en de mogelijkheid om het certificaat te behalen. Voor mijn werkgever een oplossing voor een probleem dat al jaren speelde. Na mijn project konden mijn collega's zelf verder met de nieuwe werkwijze en met de weekstart. Daarnaast is met het project de basis gelegd voor continu verbeteren. Ik vond het prettig om tijdens het project een aantal keer te kunnen overleggen met de docent. Ook organiseert de Lean Six Sigma groep een aantal keer per jaar Lean-spiratie bijeenkomsten. Hierbij kunnen oud cursisten ervaringen uitwisselen over implementatie van Lean Six Sigma binnen hun organisatie. Heel leerzaam." - 25-12-2018 10:01

"Een hele praktische opleiding. Een aanrader! Ik kreeg tools aangereikt die ik direct in mijn eigen werk kon toepassen. De praktijkopdracht w… alles lezen - 25-12-2018 10:01

Bart Rinsma
starstarstarstarstar_half
Bart Rinsma
Project manager
9
Lean Six Sigma Green Belt naar Black Belt Upgrade

"Ondanks dat ik de Green Belt training ergens anders gedaan heb, sloot deze Green Belt to Black Belt training goed aan. De opleiding had twee duidelijke richtingen, namelijk Lean Six Sigma implementatie in de organisatie en hoe datagericht analyses te doen om zo gedegen verbeteringen door te voeren.
Chris (de trainer) nam goed de tijd om door de stof heen te gaan, zodat we netjes door konden naar het volgende onderwerp als iedereen het begreep. Verder waren er goede voorbeelden en konden vragen goed beantwoord worden.
De praktijk opdracht, zijn twee projecten die je zelf doet, met coachingssessies tussendoor. Ook hier nam Chris goed de tijd met constructieve opbouwende feed-back om verder te kunnen.

Overall dus zeer goede ervaringen met Lean Six Sigma Groep (en Chris). Alles was netjes verzorgd en de theorie van de training werd praktisch uitgelegd en is goed toepasbaar in de praktijk! " - 24-12-2018 14:12

"Ondanks dat ik de Green Belt training ergens anders gedaan heb, sloot deze Green Belt to Black Belt training goed aan. De opleiding had twee… alles lezen - 24-12-2018 14:12

starstarstarstarstar
Greet van Dijk
Programma medewerker procesgericht werken
10
Lean Six Sigma Green Belt naar Black Belt Upgrade

"De Lean Six Sigma Groep (LSSG)verzorgt bij ons een incompany training. Heel waardevol voor de implementatie van Lean Six Sigma (LSS)is dat zij naast de theoretische maatwerk training, die goed aansluit op onze behoeften, ook coaching bieden. Met de coaching krijg je zicht op jouw eigen gedrag en hoe dat implementatie bevordert of in de weg zit. Daarmee wordt de training dubbel zo veel waard. " - 03-12-2018 09:22

"De Lean Six Sigma Groep (LSSG)verzorgt bij ons een incompany training. Heel waardevol voor de implementatie van Lean Six Sigma (LSS)is dat z… alles lezen - 03-12-2018 09:22

starstarstarstarstar_half
Karolien de Jager
Programmamanager procesoptimalisatie
9
Lean Six Sigma Green Belt naar Black Belt Upgrade

"Suzanne’s praktijkervaring in het LEAN verbeteren maakt dat ze de relatie naar de praktijk goed kan leggen. Het is daardoor geen theoretisch idealistische training, maar erg gericht op hoe het in real life kan worden ingezet. Daarnaast is Suzanne easy-going en goed in staat om te reflecteren en vervolgstappen te bepalen. Zowel op project- als organisatieniveau. Dat alles geldt eigenlijk ook voor Colin. Zijn grootste kracht zit daarbij in de kwalitatief goede feedback die hij door de hele organisatie heen geeft, juist als het moeilijk wordt. " - 02-12-2018 21:41

"Suzanne’s praktijkervaring in het LEAN verbeteren maakt dat ze de relatie naar de praktijk goed kan leggen. Het is daardoor geen theoretisch… alles lezen - 02-12-2018 21:41

starstarstarstarstar_border
Tessa van Bemmel
Traffic- en Control Manager
8
Lean Six Sigma Green Belt naar Black Belt Upgrade

"Ik vond dat de training goed op Vestia is afgestemd. Daarbij was de trainer erg deskundig. Ook was er ruimte om aan bepaalde onderwerpen meer of juist minder tijd te besteden. Meer vlieguren met minitab was wel fijn geweest. (voorbeeld oefeningen + antwoorden voor zelfstudie) " - 02-12-2018 13:42

"Ik vond dat de training goed op Vestia is afgestemd. Daarbij was de trainer erg deskundig. Ook was er ruimte om aan bepaalde onderwerpen mee… alles lezen - 02-12-2018 13:42

starstarstarstarstar
Mies Beljaars
Adviseur
10
Lean Six Sigma Green Belt naar Black Belt Upgrade

"Ik heb de Green Belt to Black Belt opleiding gevolgd in Amstelveen gevolgd. Mijn open waren al geopend, maar na deze opleiding kan ik mijn Lean projecten veel beter in de praktijk brengen. We hebben daardoor nieuwe projecten kunnen opstarten.
Dat was allemaal niet mogelijk geweest zonder de bevlogen begeleiding en coaching van Chris Snellen van Vollenhoven. Hij is zeer ervaren en bekwaam!" - 02-12-2018 11:06

"Ik heb de Green Belt to Black Belt opleiding gevolgd in Amstelveen gevolgd. Mijn open waren al geopend, maar na deze opleiding kan ik mijn L… alles lezen - 02-12-2018 11:06

Luuk Muskens
starstarstarstarstar_half
Luuk Muskens
Lean Six Sigma Black Belt (certified) @ Hendriks Bouw en Ontwikkeling
9
Lean Six Sigma Green Belt naar Black Belt Upgrade

"Via Lean Six Sigma Groep heb ik mijn Black Belt gehaald. De trainingen waren praktisch, begrijpelijk en meteen toepasbaar. Dankzij deze training heb ik de kennis verkregen om Lean Six Sigma verder uit te rollen in onze organisatie en lopen er momenteel 10 Green Belts in ons bedrijf. " - 30-11-2018 14:28

"Via Lean Six Sigma Groep heb ik mijn Black Belt gehaald. De trainingen waren praktisch, begrijpelijk en meteen toepasbaar. Dankzij deze trai… alles lezen - 30-11-2018 14:28

starstarstarstarstar
Lea de Weerd-Khan
10
Lean Six Sigma Green Belt naar Black Belt Upgrade

"De training is zeer goed toegankelijk. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en behoeften van de cursisten en hier tijd en aandacht voor gegeven. Met mijn faalangst heb ik mijn examen gewoon afgelegd (en gehaald)." - 10-11-2018 10:20

"De training is zeer goed toegankelijk. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en behoeften van de cursisten en hier tijd en aandacht voor g… alles lezen - 10-11-2018 10:20

starstarstarstarstar_border
Alex Blok
Procesmanager
8
Lean Six Sigma - upgrade van Green naar Black Belt

"Het waren twee interessante en leerzame dagen waarbij er onderling kennis en ervaring werden uitgewisseld. Remko is een enthousiaste opleider en legt de theorie goed uit en vertaalt deze goed naar de praktijk." - 06-07-2018 06:30

"Het waren twee interessante en leerzame dagen waarbij er onderling kennis en ervaring werden uitgewisseld. Remko is een enthousiaste opleide… alles lezen - 06-07-2018 06:30

Cathelijne van Duren
starstarstarstarstar_border
Cathelijne van Duren
head of manufacturing
8
Lean Six Sigma - upgrade van Green naar Black Belt

"Remko is een bevlogen trainer die door middel van praktijkvoorbeelden de soms droge stof toch tot leven weet te brengen. Ik heb nu een andere kant van de statistiek leren kennen die goed in te zetten is in verbeterprojecten." - 26-09-2017 19:55

"Remko is een bevlogen trainer die door middel van praktijkvoorbeelden de soms droge stof toch tot leven weet te brengen. Ik heb nu een ander… alles lezen - 26-09-2017 19:55

starstarstarstarstar_border
Berno van den Hombergh
Improvement Engineer at MSD Oss
8
Lean Six Sigma - upgrade van Green naar Black Belt

"Ik heb met heel veel plezier deelgenomen aan de Maruna Black Belt opleiding. Remco is echt een super trainer die het met zijn vele praktijkvoorbeelden en deelnemers gerichte voorbeelden zo praktisch mogelijk wil maken. De Black Belt opleiding is voornamelijk gericht op het toepassen van statistische toetsen om o.a. na te gaan of proces goed lopen en wat het effect is van doorgevoerde verbeteringen. Na een aantal dagen begint het wel enigszins te duizelen als de zoveelste soort toets voorbij komt. Het praktisch toepassen van alle statistische toetsen blijft onderbelicht. Dat is erg jammer. Er zouden meer oefeningen gedaan moet worden zodat de theorie ook veel beter blijft hangen bij de cursisten. Een deel hiervan kan zeker ook in huiswerkvorm. Wellicht een verbetering voor de toekomst. Nu op naar het examen." - 22-09-2017 16:44

"Ik heb met heel veel plezier deelgenomen aan de Maruna Black Belt opleiding. Remco is echt een super trainer die het met zijn vele praktijkv… alles lezen - 22-09-2017 16:44

starstarstarstarstar_half
Gert-Jan van Zuijlen
Improvement Engineer
9
Lean Six Sigma - upgrade van Green naar Black Belt

"ELO is gebruiksvriendelijk en voorzien van goede inhoud, communicatie rond de training is super, ervaren en competente trainer, locatie is goed bereikbaar en van alle gemakken voorzien. Als je geen minitab ervaring hebt gaat dit wel erg snel, maar door de huiswerkopdrachten te maken kom je wel op nivo. Training bij Maruna is echt een aanrader!! een " - 21-09-2017 06:28

"ELO is gebruiksvriendelijk en voorzien van goede inhoud, communicatie rond de training is super, ervaren en competente trainer, locatie is g… alles lezen - 21-09-2017 06:28

Gerard Geurts
starstarstarstarstar_half
Gerard Geurts
Beschikbaar als Senior Projectmanager en Procesverbeteraar aankomend Black Belt. Prikkelend veranderingen doorvoeren.
9
Lean Six Sigma - upgrade van Green naar Black Belt

"Mijn doelstelling om mijn opgedane Lean Six Sigma -kennis op de juiste wijze te kunnen gaan gebruiken op verbeterprojecten in de praktijk is bereikt. De Lean- en DMAIC- tools kunnen nu optimaal gebruikt worden." - 23-07-2017 14:05

"Mijn doelstelling om mijn opgedane Lean Six Sigma -kennis op de juiste wijze te kunnen gaan gebruiken op verbeterprojecten in de praktijk is… alles lezen - 23-07-2017 14:05

Mark Voetman
starstarstarstarstar_half
Mark Voetman
Senior Business Consultant at International Card Services
9
Lean Six Sigma Green Belt naar Black Belt Upgrade

"Een leerzame en interactieve training. Het tempo en niveau wordt op de groep aangepast en kan op aangeven worden bijgesteld. Tijdens de training wordn er regelmatig voorbeelden uit de praktijk gebruikt om de geleerde stof visueel te maken. Ook is er voldoende ruimte om zelf te oefenen met de lesstof.
Absoluut een aanrader." - 29-05-2017 10:06

"Een leerzame en interactieve training. Het tempo en niveau wordt op de groep aangepast en kan op aangeven worden bijgesteld. Tijdens de trai… alles lezen - 29-05-2017 10:06