12 Hygiënecode HACCP cursussen en certificering
Zoek jij een HACCP cursus? Dan vind je op deze pagina het volledige aanbod. Hier kun je gemakkelijk en snel alle HACCP cursussen bij jou in de buurt vergelijken en kiezen. Ook vind je op deze pagina gespecialiseerde HACCP cursussen voor specifieke beroepsgroepen. Wij helpen je graag in het maken van je keuze. Lees onze HACCP tips.
Bekijk ook: Voedingsdeskundige, Horeca, Sociale Hygiene, Voedselveiligheid en Allergenen.
Bekijk ook: Voedingsdeskundige, Horeca en Sociale Hygiene.
HACCP Online Video Training
Wil je graag leren in je eigen tijd en zelf bepalen wanneer je de cursus volgt? Volg dan deze HACCP Online video training! Alle instructies …
Online HACCP Video Training
HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Bij het verwerken van voedingsmiddelen kunnen er dingen mis gaan, wat de veili…
Training Hygiënecode HACCP
HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zich…
HACCP TOP training
De HACCP TOP training biedt u een broodnodige update van uw HACCP-kennis. De training gaat in op de lastige onderwerpen zoals validatie en h…
HACCP Theorie en praktijk
Inleiding Als lid van een HACCP-team wil je graag actief meedoen aan de discussies over gevaren, risico’s en beheersmaatregelen. Daarbij is …
HACCP Principes en achtergronden
Inleiding Als lid van een HACCP-team wil je graag actief meedoen aan de discussies over gevaren, risico’s en beheersmaatregelen. Daarbij is …
Voedselveiligheid en HACCP e-learning
De Voedselveiligheid HACCP is geschikt voor iedereen die te maken heeft met voedselhygiëne op de werkvloer (productiemedewerkers, operators,…
Tips voor het maken van een goede keuze
Wat is HACCP?
HACCP staat voor 'Hazard Analysis and Critical Control Points' en is een internationaal erkend voedselveiligheidsbeheersysteem dat bedrijven helpt de gevaren te identificeren, evalueren en beheersen die een aanzienlijk risico vormen voor de voedselveiligheid. Het hebben van een HACCP-plan is essentieel om te voorkomen dat voedingsmiddelen onveilig worden voor de consument om te eten. Iedereen die met voedsel werkt of serveert is volgens de NVWA wetelijk verplicht om dit volgens de richtlijnen van de Hygiënecode (HACCP) te doen.