business

Ook voor leren in je organisatie

Social learning met collega's.

37 Hygiënecode HACCP cursussen en certificering

Zoek jij een HACCP cursus? Dan vind je op deze pagina het volledige aanbod. Hier kun je gemakkelijk en snel alle HACCP cursussen bij jou in de buurt vergelijken en kiezen. Ook vind je op deze pagina gespecialiseerde HACCP cursussen voor specifieke beroepsgroepen. Wij helpen je graag in het maken van je keuze. Lees onze HACCP tips.

Bekijk ook: Voedingsdeskundige, Horeca, Sociale Hygiene, Voedselveiligheid en Allergenen.

Bekijk ook: Voedingsdeskundige, Horeca en Sociale Hygiene.

check_box_outline_blank

Advance Excel - Series1 Vlookup IFs Match Cell Referencing

Logo van Simpliv LLC

Description If you thinking of learning Excel - This is the perfect lecture for you. We are starting the excel in this program and covering…

check_box_outline_blank

HACCP cursus [UPDATE: 1 januari 2021]

Logo van ToetsJeKennis.nl

Op ToetsjeKennis.nl vind je de beste HACCP cursus die je volledig online kunt volgen. Nadat je de volledige cursus hebt doorlopen, en je het…

check_box_outline_blank

Hygiene en infectiepreventie begint bij jezelf

Logo van YouBeDo

Goede hygiëne op het werk, vooral in de zorg en de dienstverlening, voorkomt dat mensen met een verminderde weerstand met ziekteverwekkers b…

check_box_outline_blank

Veilig voedsel

Logo van YouBeDo

De vraag naar veilig voedsel is groot. Naar schatting worden jaarlijks 680.000 mensen ziek door het eten van besmet voedsel. Daarom is het w…

check_box_outline_blank

Hygiene en infectiepreventie

Logo van YouBeDo

In het ziekenhuis vormen ziekenhuisinfecties, als complicatie van de ziekenhuisopname, nog altijd een groot probleem. Uit onderzoek blijkt d…

check_box_outline_blank

E-learning voedselveiligheid HACCP voor productiemedewerkers

Logo van JE Ontwikkeling

Algemene e-learning voedselveiligheid HACCP voor productiemedewerkers behandelt alle onderwerpen van voedselveiligheid. Deze training wordt …

check_box_outline_blank

Hygiëne en infectiepreventie in de mondzorgpraktijk

Logo van YouBeDo

Author(s): Catherine Volgenant Hans de Soet Alexa Laheij Publisher: Prelum Uitgevers Published at: December 2018 Edition: 1

check_box_outline_blank

Van hygiëne tot infectiepreventie

Logo van YouBeDo

Hygiëne en infectiepreventie zijn basiskenmerken van professionele zorgverlening. Een goed inzicht in alle mogelijke infectiebronnen en over…

check_box_outline_blank

Hygiëne en infectiepreventie

Logo van YouBeDo

In het ziekenhuis vormen ziekenhuisinfecties, als complicatie van de ziekenhuisopname, nog altijd een groot probleem. Uit onderzoek blijkt d…

check_box_outline_blank

HACCP: gevaren- en risicoanalyse

Logo van YouBeDo

Het Bow- Tie-principe wordt gecombineerd met de principes van HACCP uit de General Principles of Food Hygiene van de Codex Alimentarius en m…

check_box_outline_blank

Online HACCP training (basis)

Logo van SQA-T

Volgens deze wet zijn bedrijven in de voedselindustrie en de horeca verplicht om te werken volgens het haccp systeem. Voor alle medewerkers …

check_box_outline_blank

Voedselveiligheid en HACCP e-learning

Logo van CBT

Daarom is de e-learning voedselveiligheid en HACCP specifiek geschikt voor personen die te maken hebben met voedselhygiëne op de werkvloer, …

check_box_outline_blank

HACCP Horeca

Logo van SQA-T

Met onze Training HACCP voor de horeca voldoet u aan deze wettelijke verplichting. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van inhoud van …

check_box_outline_blank

Hygiëne en infectiepreventie in de mondzorgpraktijk

Logo van YouBeDo

Author(s): Catherine Volgenant Hans de Soet Alexa Laheij Publisher: Prelum Uitgevers Published at: December 2018 Edition: 1

check_box_outline_blank

Praktijkgids Waar & Wet HACCP : 2015

Logo van YouBeDo

Author(s): Paul Besseling Publisher: Sdu Uitgevers Published at: November 2014 Edition: 1

Tips voor het maken van een goede keuze

Wat is HACCP?

HACCP staat voor 'Hazard Analysis and Critical Control Points' en is een internationaal erkend voedselveiligheidsbeheersysteem dat bedrijven helpt de gevaren te identificeren, evalueren en beheersen die een aanzienlijk risico vormen voor de voedselveiligheid. Het hebben van een HACCP-plan is essentieel om te voorkomen dat voedingsmiddelen onveilig worden voor de consument om te eten. Iedereen die met voedsel werkt of serveert is volgens de NVWA wetelijk verplicht om dit volgens de richtlijnen van de Hygiënecode (HACCP) te doen.

Bekijk de keuzehulp HACCP voor meer tips!

keyboard_arrow_upTerug naar boven