22 Hygiënecode HACCP cursussen en certificering
Zoek jij een HACCP cursus? Dan vind je op deze pagina het volledige aanbod. Hier kun je gemakkelijk en snel alle HACCP cursussen bij jou in de buurt vergelijken en kiezen. Ook vind je op deze pagina gespecialiseerde HACCP cursussen voor specifieke beroepsgroepen. Wij helpen je graag in het maken van je keuze. Lees onze HACCP tips.
Bekijk ook: Voedingsdeskundige, Horeca, Sociale Hygiene, Voedselveiligheid en Allergenen.
Bekijk ook: Voedingsdeskundige, Horeca en Sociale Hygiene.
Online HACCP training (basis)

Volgens deze wet zijn bedrijven in de voedselindustrie en de horeca verplicht om te werken volgens het haccp systeem. Voor alle medewerkers …
HACCP Horeca

Met onze Training HACCP voor de horeca voldoet u aan deze wettelijke verplichting. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van inhoud van …
Voedselveiligheid en HACCP e-learning

Daarom is de e-learning voedselveiligheid en HACCP specifiek geschikt voor personen die te maken hebben met voedselhygiëne op de werkvloer, …
HACCP in de Zorg

Voor medewerkers die nog niet eerder het HACCP in de zorg certificaat hebben behaald en gaan werken bij een zorginstelling en eten moeten be…
Thuisstudie Hygiënecode HACCP

Aansluitend stuur je de HACCP toets in en wanneer je deze met een voldoende afsluit, wordt het HACCP Certificaat van Deelname toegestuurd. J…
Training Hygiënecode HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zich…
Online HACCP Video Training

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Bij het verwerken van voedingsmiddelen kunnen er dingen mis gaan, wat de veili…
HACCP Online Video Training

Wil je graag alles leren over voedselveiligheid en alle instructies krijgen zodat jouw gasten niet ziek worden? Wil je graag leren in je ei…
IFS Food

Vertaling van de IFS-norm naar de praktijk van uw bedrijf IFS training in het kort De voedselveiligheidsnorm IFS wordt steeds verder aangesc…
HACCP voor HACCP-teamleden

Binnen uw organisatie is het HACCP-team nauw betrokken bij het actualiseren van het kwaliteitssysteem. Het is dus belangrijk dat het kennisn…
HACCP gevorderd voor QA-afdelingen

Implementeer een betrouwbaar HACCP systeem in uw bedrijf. Met het instellen van de juiste CCP’s borg je de voedselveiligheid van jouw produ…
HACCP Principes en achtergronden

Inleiding Als lid van een HACCP-team wil je graag actief meedoen aan de discussies over gevaren, risico’s en beheersmaatregelen. Daarbij is …
- 1 van 2
- Volgende chevron_right
Tips voor het maken van een goede keuze
Wat is HACCP?
HACCP staat voor 'Hazard Analysis and Critical Control Points' en is een internationaal erkend voedselveiligheidsbeheersysteem dat bedrijven helpt de gevaren te identificeren, evalueren en beheersen die een aanzienlijk risico vormen voor de voedselveiligheid. Het hebben van een HACCP-plan is essentieel om te voorkomen dat voedingsmiddelen onveilig worden voor de consument om te eten. Iedereen die met voedsel werkt of serveert is volgens de NVWA wetelijk verplicht om dit volgens de richtlijnen van de Hygiënecode (HACCP) te doen.