school

Alles waarvan je verder kunt leren

Meer dan 72.000 cursussen & opleidingen.

22 Hygiënecode HACCP cursussen en certificering

Zoek jij een HACCP cursus? Dan vind je op deze pagina het volledige aanbod. Hier kun je gemakkelijk en snel alle HACCP cursussen bij jou in de buurt vergelijken en kiezen. Ook vind je op deze pagina gespecialiseerde HACCP cursussen voor specifieke beroepsgroepen. Wij helpen je graag in het maken van je keuze. Lees onze HACCP tips.

Bekijk ook: Voedingsdeskundige, Horeca, Sociale Hygiene, Voedselveiligheid en Allergenen.

Bekijk ook: Voedingsdeskundige, Horeca en Sociale Hygiene.

check_box_outline_blank

HACCP cursus 2023/2024

Logo van ToetsJeKennis.nl

De beste HACCP cursus die je volledig online kunt volgen volgens ruim 1000 gebruikers. Nadat je de cursus hebt doorlopen, en je het online e…

check_box_outline_blank

Online HACCP training (basis)

Logo van SQA-T

Volgens deze wet zijn bedrijven in de voedselindustrie en de horeca verplicht om te werken volgens het haccp systeem. Voor alle medewerkers …

check_box_outline_blank

HACCP Horeca

Logo van SQA-T

Met onze Training HACCP voor de horeca voldoet u aan deze wettelijke verplichting. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van inhoud van …

check_box_outline_blank

Voedselveiligheid en HACCP e-learning

Logo van Cbt
STAP-budget erkend

Daarom is de e-learning voedselveiligheid en HACCP specifiek geschikt voor personen die te maken hebben met voedselhygiëne op de werkvloer, …

check_box_outline_blank

HACCP in de Zorg

Logo van 112BHV
STAP-budget erkend

Voor medewerkers die nog niet eerder het HACCP in de zorg certificaat hebben behaald en gaan werken bij een zorginstelling en eten moeten be…

check_box_outline_blank

Thuisstudie Hygiënecode HACCP

Logo van Sociale-Hygiene.nl

Aansluitend stuur je de HACCP toets in en wanneer je deze met een voldoende afsluit, wordt het HACCP Certificaat van Deelname toegestuurd. J…

check_box_outline_blank

Training Hygiënecode HACCP

Logo van Sociale-Hygiene.nl
place's-Hertogenbosch, Alkmaar en 35 andere regio's

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zich…

check_box_outline_blank

Online HACCP Video Training

Logo van HOC.nl - Horeca Opleidingscentrum

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Bij het verwerken van voedingsmiddelen kunnen er dingen mis gaan, wat de veili…

check_box_outline_blank

HACCP Online Video Training

Logo van Horeca Stichting Nederland (HSN)

Wil je graag alles leren over voedselveiligheid en alle instructies krijgen zodat jouw gasten niet ziek worden? Wil je graag leren in je ei…

check_box_outline_blank

HACCP E-Learning

Logo van NHA Thuisstudies

Met de HACCP cursus leer jij alle regels omtrent de Hygiënecode voor de horecaBen jij als ondernemer, medewerker of vrijwilliger werkzaam in…

check_box_outline_blank

HACCP Thuisstudie

Logo van NHA Thuisstudies

Met de HACCP cursus leer jij alle regels omtrent de Hygiënecode voor de horecaBen jij als ondernemer, medewerker of vrijwilliger werkzaam in…

check_box_outline_blank

IFS Food

Logo van Normec Training & Education

Vertaling van de IFS-norm naar de praktijk van uw bedrijf IFS training in het kort De voedselveiligheidsnorm IFS wordt steeds verder aangesc…

check_box_outline_blank

HACCP voor HACCP-teamleden

Logo van Normec Training & Education

Binnen uw organisatie is het HACCP-team nauw betrokken bij het actualiseren van het kwaliteitssysteem. Het is dus belangrijk dat het kennisn…

check_box_outline_blank

HACCP gevorderd voor QA-afdelingen

Logo van Normec Training & Education

Implementeer een betrouwbaar HACCP systeem in uw bedrijf. Met het instellen van de juiste CCP’s borg je de voedselveiligheid van jouw produ…

check_box_outline_blank

HACCP Principes en achtergronden

Logo van Précon Food Management

Inleiding Als lid van een HACCP-team wil je graag actief meedoen aan de discussies over gevaren, risico’s en beheersmaatregelen. Daarbij is …

Tips voor het maken van een goede keuze

Wat is HACCP?

HACCP staat voor 'Hazard Analysis and Critical Control Points' en is een internationaal erkend voedselveiligheidsbeheersysteem dat bedrijven helpt de gevaren te identificeren, evalueren en beheersen die een aanzienlijk risico vormen voor de voedselveiligheid. Het hebben van een HACCP-plan is essentieel om te voorkomen dat voedingsmiddelen onveilig worden voor de consument om te eten. Iedereen die met voedsel werkt of serveert is volgens de NVWA wetelijk verplicht om dit volgens de richtlijnen van de Hygiënecode (HACCP) te doen.

Bekijk de keuzehulp HACCP voor meer tips!

keyboard_arrow_upTerug naar boven