Ervaringen met Kwaliteitsmanagement producten

8,5
Gemiddelde score van Kwaliteitsmanagement producten
Gebaseerd op 60 ervaringen
starstarstarstarstar
Mariska van Valen
Operator
10
Opleiding Kwaliteitscoördinator

"Hele fijne ervaring super veel geleerd.
In duidelijke taal werd er uitleg geven.
Er ook nog achter gekomen hoe ik mijzelf kan verbeteren in het vak.
Het bijna een op een vond ik erg fijn, zon kan je altijd vragen stellen" - 03-12-2019 17:38

"Hele fijne ervaring super veel geleerd. In duidelijke taal werd er uitleg geven. Er ook nog achter gekomen hoe ik mijzelf kan verbeteren … alles lezen - 03-12-2019 17:38

starstarstarstarstar
Michelle van Dommele - de Jonge
Kwaliteitsmanager.
10
HBO Kwaliteitsmanagement

"Ik ben erg tevreden over de inhoud van de training en vond het erg fijn dat ik de les individueel had. Ik vond het erg leerzaam om 1 op 1 les te krijgen en ook via de laptop, dus thuis les, vond ik erg fijn. " - 31-10-2019 07:50

"Ik ben erg tevreden over de inhoud van de training en vond het erg fijn dat ik de les individueel had. Ik vond het erg leerzaam om 1 op 1 le… alles lezen - 31-10-2019 07:50

Bedankt voor het delen van deze ervaring, Michelle. We hopen in de toekomst nog iets voor je te kunnen betekenen!

- 31-10-2019 07:50
starstarstarstarstar_border
Emmo Weisenbach
KAM coördinator
8
MHBO Kwaliteitsmanagement (privé-les)

"De trainer is inspirerend door zijn eigen werkervaringen als voorbeeld te gebruiken. Er is veel gebruik gemaakt van mijn eigen projecten in onze organisatie, waardoor ik het aangeboden lesmateriaal goed heb kunnen gebruiken als naslag en als leidraad voor het afronden van een inplementatieproject op het gebied van kwaliteitsmanagement. (invoering ISO9001)." - 04-09-2019 19:03

"De trainer is inspirerend door zijn eigen werkervaringen als voorbeeld te gebruiken. Er is veel gebruik gemaakt van mijn eigen projecten in … alles lezen - 04-09-2019 19:03

Bedankt voor het delen van deze ervaring, Emmo! We hopen dat we in de toekomst nog eens iets voor je kunnen betekenen!

- 04-09-2019 19:03
starstarstarstarstar_border
Helen van Dalen
Kwaliteitsmedewerker
8
Kwaliteitsmanagement

"Prima opleiding, voldeed aan mijn verwachting. Trainer goed, kon de koppeling goed maken richting de praktijk. De inhoud sloot ook prima aan op praktijk. Locatie training was goed, verzorging goed, lunch heerlijk." - 11-06-2019 08:34

"Prima opleiding, voldeed aan mijn verwachting. Trainer goed, kon de koppeling goed maken richting de praktijk. De inhoud sloot ook prima aan… alles lezen - 11-06-2019 08:34

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
ISO 9001: Kwaliteitsmanagement in de praktijk

"Sterke punten van deze training: De docent wist de theorie goed te ondersteunen met praktijkvoorbeelden. Dit kwam ook met de nodige humor en relativering wat goed is omdat het toch taaie kost is. Eventuele verbetertips voor deze training: Is het mogelijk om wat praktijk oefeningen te doen tussen de theorie door? Bijvoorbeeld een stakeholdersanalyse maken van fictief bedrijf x of het opzetten van een procedure voor bedrijf x." - 07-05-2019 00:00

"Sterke punten van deze training: De docent wist de theorie goed te ondersteunen met praktijkvoorbeelden. Dit kwam ook met de nodige humor en… alles lezen - 07-05-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
ISO 9001: Kwaliteitsmanagement in de praktijk

"Sterke punten van deze training: De vele praktijkvoorbeelden die besproken worden en de directe toepassing naar het eigen bedrijf toe zijn heel positief. De docent vertelt de "droge stof" heel levendig en boeiend. Eventuele verbetertips voor deze training: Waar mogelijk zou de training nog praktischer gemaakt kunnen worden, nog meer de theorie direct omzetten naar praktijkvoorbeelden." - 29-04-2019 00:00

"Sterke punten van deze training: De vele praktijkvoorbeelden die besproken worden en de directe toepassing naar het eigen bedrijf toe zijn h… alles lezen - 29-04-2019 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
ISO 9001: Kwaliteitsmanagement in de praktijk

"Sterke punten van deze training: De docent heeft enorm weel kennis en ervaring en is prettig in de omgang, Je word uitgedaagd om met elkaar in discussie te gaan waardoor je van elkaar leert. Eventuele verbetertips voor deze training: ik heb geen verbeterpunten." - 25-04-2019 00:00

"Sterke punten van deze training: De docent heeft enorm weel kennis en ervaring en is prettig in de omgang, Je word uitgedaagd om met elkaar … alles lezen - 25-04-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
ISO 9001: Kwaliteitsmanagement in de praktijk

"Sterke punten van deze training: Docent brengt veel praktijkvoorbeelden in, wat de training levendig maakt. Eventuele verbetertips voor deze training: Sheets op scherm matchen vaak niet met uitgereikte hand-out, is ook al door docent opgemerkt. Dit is verwarrend." - 24-04-2019 00:00

"Sterke punten van deze training: Docent brengt veel praktijkvoorbeelden in, wat de training levendig maakt. Eventuele verbetertips voor dez… alles lezen - 24-04-2019 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
ISO 9001: Kwaliteitsmanagement in de praktijk

"Sterke punten van deze training: Duidelijk, veel voorbeelden uit de praktijk werden gegeven. Eventuele verbetertips voor deze training: De praktische vertaalslag nog iets meer maken. Bijvoorbeeld over het onderwerp beheer documenten." - 24-04-2019 00:00

"Sterke punten van deze training: Duidelijk, veel voorbeelden uit de praktijk werden gegeven. Eventuele verbetertips voor deze training: De … alles lezen - 24-04-2019 00:00

starstarstarstar_borderstar_border
Anoniem
6
ISO 9001: Kwaliteitsmanagement in de praktijk

"Sterke punten van deze training: De training doorloopt het volledige ISO proces. Eventuele verbetertips voor deze training: De verwachting die ik had was dat er een aantal voorbeelden van registraties werden meegenomen in de training. Dit is mijns inziens de essentie van ISO 9001 in de praktijk. Het borgen van het KMS." - 19-03-2019 00:00

"Sterke punten van deze training: De training doorloopt het volledige ISO proces. Eventuele verbetertips voor deze training: De verwachting … alles lezen - 19-03-2019 00:00

starstarstarstarstar_half
Branbantse
9
HBO Kwaliteitsmanagement

"Uitstekende opleiding, leuke trainer die moeilijke onderwerpen eenvoudig vertelt. Heel praktijkgericht. Onderwerpen sluiten perfect aan op mijn organisatie, Fijne groep waarmee het fijn sparren is. Lesmethode zorgt ervoor dat ik alles goed kan onthouden.
Veel van geleerd." - 08-03-2019 16:11

"Uitstekende opleiding, leuke trainer die moeilijke onderwerpen eenvoudig vertelt. Heel praktijkgericht. Onderwerpen sluiten perfect aan op m… alles lezen - 08-03-2019 16:11

starstarstarstarstar
Joosten
10
HBO Kwaliteitsmanagement

"Veel van deze opleiding geleerd.
Als je geen kwaliteit of toegevoegde waarde levert dan is het snel afgelopen. Daarom kan ik deze opleiding heel goed gebruiken voor mijn dagelijks werk. De docent heeft een fijne manier van lesgeven en wist moeilijke dingen eenvoudig uit te leggen. Geeft veel inspiratie en stof tot nadenken en toepassen." - 29-01-2019 17:58

"Veel van deze opleiding geleerd. Als je geen kwaliteit of toegevoegde waarde levert dan is het snel afgelopen. Daarom kan ik deze opleiding… alles lezen - 29-01-2019 17:58

starstarstarstarstar_border
Thijs Janssen
Quality Assurance Associate
8
Opleiding Kwaliteitscoördinator

"Het was een goede en duidelijke cursus, door de kleine groep was het een fijne ervaring. Er zijn veel dingen duidelijker geworden, maar hierdoor heb ik ook meer vragen gekregen vooral voor onze onderneming, dus hier gaan we het nog even over hebben.
Bedankt voor de fijne opleiding." - 31-12-2018 10:01

"Het was een goede en duidelijke cursus, door de kleine groep was het een fijne ervaring. Er zijn veel dingen duidelijker geworden, maar hier… alles lezen - 31-12-2018 10:01

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
ISO 9001: Kwaliteitsmanagement in de praktijk

"Sterke punten van deze training: Alle normpunten werden behandeld. Eventuele verbetertips voor deze training: Meer interactie met de groep, meer laten doen i.p.v. alleen maar laten luisteren. Wellicht gaat het dan meer ''leven'' de training heet tenslotte ''Kwaliteitsmanagement in de praktijk'' en niet in de theorie." - 18-12-2018 00:00

"Sterke punten van deze training: Alle normpunten werden behandeld. Eventuele verbetertips voor deze training: Meer interactie met de groep,… alles lezen - 18-12-2018 00:00

starstarstarstar_borderstar_border
Bastmeijer, A.
6
ISO 9001: Kwaliteitsmanagement in de praktijk

"Sterke punten van deze training: Dat er op de ISO norm wordt ingegaan. Eventuele verbetertips voor deze training: Het kan veel beter. Ik heb hiervoor "de norm verklaard" gedaan, 1 dag. Het was niet veel meer dan dat de docent de norm voorleest, aan de hand van een PowerPoint presentatie. En deze sessie "kwaliteitsmanagement in de praktijk" was gewoon precies weer dat. De norm voorlezen aan de hand van een PowerPointpresentatie. Bij beide sessies waren de docenten goed op de hoogte van de norm, maar niet veel didactische vaardigheden. De norm voorlezen, dat kan ik zelf ook wel. Oefeningen werden bijna allemaal overgeslagen. Er waren wel wat anekdotes over de praktijk, maar niet erg overtuigend. Op de problemen in de praktijk werd bijna niet ingegaan. En vooral niet over hoe die te voorkomen / repareren zijn. " - 13-12-2018 00:00

"Sterke punten van deze training: Dat er op de ISO norm wordt ingegaan. Eventuele verbetertips voor deze training: Het kan veel beter. Ik … alles lezen - 13-12-2018 00:00

starstarstarstarstar_border
Susanne ten have
QC/QA
8
Opleiding Kwaliteitscoördinator

"De inhoud van de cursus was goed. Voor mij was het vooral belabgrijk om te begrijpen wat het vak van kwaliteitsmedewerker inhoudt. En dat is gelukt. De stof is naar mijn mening soms wat aan de 'droge' kant. Maar dit is bekend bij de instructeur en aan het begin van de stof aangegeven. Daaruit begrijp ik dat daar weinig aan te veranderen valt. " - 07-12-2018 09:45

"De inhoud van de cursus was goed. Voor mij was het vooral belabgrijk om te begrijpen wat het vak van kwaliteitsmedewerker inhoudt. En dat is… alles lezen - 07-12-2018 09:45

starstarstarstarstar_border
Jesse Clarijs
Senior Medsich Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige
8
Integraal Kwaliteitsmanagement

"Goede diepgaande en breede opleiding. De opleiding biedt veel verdieping en theoriën rondom kwaliteitsmanagement in een heel breedt perpectief. De docenten zijn mensen met veel feeling met de onderwerpen en met veel praktijkervaring. Omdat het mensen uit de praktijk zijn, moet je als student wel meer inlezen in de wensen vanuit de opleiding en moet je hierin bruggen kunnen slaan. Maar dat vindt ik m.i. passend bij een Post-HBO opleiding.
Al met al een opleiding die mij meer heeft gebracht dan ik had gedacht en waar ik dagelijks nog profijt van heb!" - 26-11-2018 08:59

"Goede diepgaande en breede opleiding. De opleiding biedt veel verdieping en theoriën rondom kwaliteitsmanagement in een heel breedt perpecti… alles lezen - 26-11-2018 08:59

starstarstarstarstar_border
Jaco Scheurwater
?
8
Integraal Kwaliteitsmanagement

"Inhoud en niveau van de stof sloten perfect aan bij mijn dagelijks werk, vooral het feit dat je aan een project werkt wat je direct toepast binnen je bedrijf maakt het leuk en leerzaam.
Het portal laat nogal wat te wensen over, erg onoverzichtelijk en storingsgevoelig." - 26-11-2018 07:47

"Inhoud en niveau van de stof sloten perfect aan bij mijn dagelijks werk, vooral het feit dat je aan een project werkt wat je direct toepast … alles lezen - 26-11-2018 07:47

starstarstarstarstar
Anoniem
10
ISO 9001: Kwaliteitsmanagement in de praktijk

"Sterke punten van deze training: We waren met een kleine (5) groep dus veel tijd voor interactie. Daarnaast was het erg leuk om kwaliteitsmanagement op verschillende branches en bedrijven te kunnen toepassen. Dat vond ik echt leerzaam en een sterk punt zodat je minder in vaste denk patronen van je eigen bedrijf blijft zitten. Eventuele verbetertips voor deze training: Gezonde tussendoortjes bij de training i.p.v. koek en snickers, en blikjes frisdrank." - 12-10-2018 00:00

"Sterke punten van deze training: We waren met een kleine (5) groep dus veel tijd voor interactie. Daarnaast was het erg leuk om kwaliteitsma… alles lezen - 12-10-2018 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
ISO 9001: Kwaliteitsmanagement in de praktijk

"Sterke punten van deze training: Docent was zeer prettig. we hadden een kleine groep ( 5 pers ) dus konden veel vragen stellen en alles betrekken op ons eigen bedrijf. Eventuele verbetertips voor deze training: In het leerboek stonden nog best veel afkortingen... die waren mij niet altijd duidelijk. " - 11-10-2018 00:00

"Sterke punten van deze training: Docent was zeer prettig. we hadden een kleine groep ( 5 pers ) dus konden veel vragen stellen en alles betr… alles lezen - 11-10-2018 00:00

José Reuvekamp-Tijink
starstarstarstarstar
José Reuvekamp-Tijink
Kwaliteitscoördinator bij Gemeentelijk Belastingkantoor Twente
10
Kwaliteitsmanagement

"Trainer was super enthousiast, had veel kennis en een mooie opbouw en manier van lesgeven doordat je actief betrokken werd (opdrachten). Het niveau en de begeleiding was prima; heb er veel geleerd. Locatie Utrecht was ook goed en prima bereikbaar." - 11-09-2018 08:00

"Trainer was super enthousiast, had veel kennis en een mooie opbouw en manier van lesgeven doordat je actief betrokken werd (opdrachten). Het… alles lezen - 11-09-2018 08:00

starstarstarstarstar_border
Gerald Palm
Medewerker Planning & Control / Coordinator Kwaliteitszorg
8
Kwaliteitsmanagement

"“Goede samenwerking praktijk tussen de cursisten”`
“Geweldige cursus”
“De cursus sluit goed aan bij de praktijk. Er was veel ruimte voor eigen inbreng en casussen. Via de ''intervisie'' methode zijn 2 maal onderwerpen uitgediept. Hoewel het programma natuurlijk wel stond, is het door de flexibele insteek toch een cursus geworden waar we echt konden oefenen met eigen praktijkvoorbeelden.”
" - 30-08-2018 14:26

"“Goede samenwerking praktijk tussen de cursisten”` “Geweldige cursus” “De cursus sluit goed aan bij de praktijk. Er was veel ruimte voor e… alles lezen - 30-08-2018 14:26

starstarstarstarstar_border
Griet De Becker
8
Opleiding Kwaliteitscoördinator

"Duidelijk gebracht door de trainer, alleen was de link soms ver zoek met het onderwijs en dit werd bij aanvang niet zo doorgegeven. Waardoor kostprijs versus nuttige informatie niet evenredig verdeeld waren." - 16-03-2018 14:40

"Duidelijk gebracht door de trainer, alleen was de link soms ver zoek met het onderwijs en dit werd bij aanvang niet zo doorgegeven. Waardoor… alles lezen - 16-03-2018 14:40

Dankjewel voor je reactie en scores, dat waarderen we. Mocht je extra informatie wensen, laat het gerust weten. We helpen je graag verder.

- 16-03-2018 14:40
starstarstarstarstar_border
Ger Giessen
Monteur Bus
8
Opleiding Kwaliteitscoördinator

"De aangeboden documentatie is prima waardevol en zeer uitgebreid.
Om er in thuis te komen ben ik er door de uitleg goed uitgekomen om begrijpend te lezen in de stukken.
Dus leerzaam tijdens maar ook na re cursus." - 09-03-2018 10:12

"De aangeboden documentatie is prima waardevol en zeer uitgebreid. Om er in thuis te komen ben ik er door de uitleg goed uitgekomen om begri… alles lezen - 09-03-2018 10:12

Dat is mooi om te lezen. We stellen ook updates ter beschikking, dus als je nog iets nodig hebt, laat het gerust weten. Succes met de toepassingen.

- 09-03-2018 10:12
starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
ISO 9001: Kwaliteitsmanagement in de praktijk

"Sterke punten van deze training: de trainer: met veel praktijk ervaring voorbeelden. de vorm van het lesmateriaal vond ik erg fijn, en ook het afdrukken van de PPP zonder kader, erg handig voor het bijschrijven van de aantekeningen. Eventuele verbetertips voor deze training: 1) de leesbaarheid van de sheets, het was te klein afgedrukt (bijvoorbeeld de sheets met al die rondjes, die vaker terugkwamen in de training) 2) daarnaast heb ik een certificaat ontvangen zonder vermelding van de versie van de norm. Dit begrijp ik oprecht niet. Nu heb ik het verzoek vorige week ingediend om een certificaat te ontvangen met vermelding van de versie, en ik heb nu een week later nog geen reactie ontvangen! (alleen de bevestiging van mijn vraag) Geen goeie afhandeling van mijn vraag op dit moment!" - 27-02-2018 00:00

"Sterke punten van deze training: de trainer: met veel praktijk ervaring voorbeelden. de vorm van het lesmateriaal vond ik erg fijn, en ook h… alles lezen - 27-02-2018 00:00