thumb_up

Gratis informatie aanvragen

Vergelijken en met je collega's overleggen.

3 Thuisstudie Opleidingen & Cursussen Kwaliteitsmanagement

Bekijk ook: Scrum Master, Procesoptimalisatie, INK-model, KAM management, Valideren, Basisopleiding kwaliteit, Management Algemeen, SCIOS Scope, Kwaliteitsmanagement zorg, HACCP, ISO 9000 / 9001 en ISO/ IEC 20000.

check_box_outline_blank

Zelfstudie kwaliteitsmanagement ISO 9001:2015

Logo van Oud Arlesteyn

Zelfstudie kwaliteitsmanagement ISO 9001:2015 Binnen ISO 9001 wordt kwaliteit gezien als het voldoen aan de eisen en verwachtingen van de k…

check_box_outline_blank

Kwaliteitsmanagement

Logo van NHA Thuisstudies

Til kwaliteit naar een hoger niveau: volg de opleiding Kwaliteitsmanagement Hoe verbeter je de kwaliteit van producten en hoe verbeter je d…

check_box_outline_blank

Kwaliteitsmanagement

Logo van Laudius

Kwaliteit is voor elk bedrijf van groot belang. Zonder kwaliteit geen tevreden klanten, en zonder klanten geen bedrijf. Of het nu om de pro…

Kwaliteitsmanagement

Wat is Kwaliteitsmanagement?

Kwaliteitsmanagement is de tak van het management die streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van een product, productieproces, dienst of organisatie. Voor elk bedrijf haar klanten uiteindelijk erg belangrijk. Een kwaliteitsmanager is van bijna elke markt thuis om deze kwaliteit te kunnen leveren. Deze kwaliteit geldt voor zowel de externe wereld - klanten en partners - als intern in het bedrijf zelf.

Spreekt dit je aan?

Dan is een cursus of opleiding kwaliteitsmanagement misschien wel iets voor u! De opleidingen zijn voor iedereen in de richting kwaliteitsmedewerker en -manager of die deze functie in de toekomst gaan bekleden. Dit geld ook als u nieuwe inzichten wilt krijgen in allerlei kwaliteitsaspecten voor uw organisatie. Kwaliteitsmanagement is geen afgebakend vakgebied, maar komt terug in alle delen van het management van een onderneming. De taak van een kwaliteitsmanager is de organisatie 'scherp' te houden en de klant in de bedrijfsprocessen centraal te stellen. Een kwaliteitsmanager is continu op zoek naar verbetering en probeert dat te bereiken door permanent leren, inspireren en stimuleren en onderlinge samenwerking.

Wat voor keuze heb ik?

U kunt kiezen uit 80+ opleidingen van meer dan 15 opleiders. De opleidingen worden gemiddeld excellent beoordeeld met een 9.3, kwaliteit genoeg! Qua trainingen en opleidingen is er dus een breed aanbod. Er zijn MBO & HBO opleidingen van zowel kwaliteit- als procesmanagement die tot wel een jaar duren. De leermethode kan gewoon klassikaal, e-learning en thuisstudie trainingen of zelfs in-company, welke wordt gehouden bij een locatie naar keuze. Wilt u er in opgeleid worden met een diploma, slechts de basis weten of dieper ingaan op bijvoorbeeld ISO certificeringen in specifieke sectoren, het aanbod is er.

Wat kan ik met een kwaliteitsmanagement opleiding?

  • -Beter inzicht in zogenaamde ‘kwaliteitskosten’ die komen met betere kwaliteit van een service/product.
  • -U bent in staat te werken of gecertificeerd te worden voor ISO.
  • -U kunt beter kwaliteitssystemen ontwikkelen, meten en toepassen.
  • -U leert verschillende modellen zoals de Balanced Scorecard, six sigma, EFQM, etcetera. toe te passen.
  • -U zal managementmodellen kunnen toepasse.n
  • -U zal klantgerichter te werk gaan.
  • -Uw kennis over visie, missie en strategie wordt verbreed.

Niet gevonden wat u zocht?

Speciaal voor ISO 27001 en ISO 14000 hebben we ook categorieën van trainingen, opleidingen en cursussen. U kunt ook terecht bij het omvattende onderwerp Kwaliteit- & Projectmanagement. Hopelijk staat daar iets tussen wat bij uw leerbehoeften past!