Ervaringen met Lean IT Foundation

8,7
Gemiddelde score van Lean IT Foundation producten
Gebaseerd op 109 ervaringen
starstarstarstarstar
dhr. Lennard Vieveen
10
Lean IT Foundation inclusief examen voucher

"Dit was niet mijn eerste digitale training dit jaar. Als ik deze training met andere digitale trainingen vergelijk dan is Ton erin geslaagd om de fysieke aanwezigheid waarbij praktijkvoorbeelden en oefeningen gedaan worden 1 op 1 te vervangen en mis je dit niet.
Het geleerde is direct toepasbaar in de praktijk, voor de terminologie zal nog even geleed moeten worden, maar ik ga met vol vertrouwen het LEAN examen doen.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 27-08-2020 00:00

"Dit was niet mijn eerste digitale training dit jaar. Als ik deze training met andere digitale trainingen vergelijk dan is Ton erin geslaagd … alles lezen - 27-08-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Lean IT Foundation inclusief examen voucher

"Het digitaal aanbieden van de training. Nieuw voor mij om te volgen maar vond het netjes gefacaliteerd door Ton.
Goed aangepast aan de corona situatie.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 8" - 26-08-2020 00:00

"Het digitaal aanbieden van de training. Nieuw voor mij om te volgen maar vond het netjes gefacaliteerd door Ton. Goed aangepast aan de cor… alles lezen - 26-08-2020 00:00

starstarstarstarstar
Brandon Koffijberg
10
Lean IT Foundation inclusief examen voucher

"De training had een goed tempo en er is veel behandeld om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Om de theorie levendig te maken waren er veel praktijkvoorbeelden waarin de besproken theorie werd toegepast. Daarnaast waren de opdrachten die we hebben gemaakt een mooie toevoeging om er zelf over na te denken." - 27-05-2020 00:00

"De training had een goed tempo en er is veel behandeld om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Om de theorie levendig te make… alles lezen - 27-05-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Lean IT Foundation inclusief examen voucher

"Enthousiaste trainer! Heel knap om dit d.m.v. een virtuele training zo over te brengen. Ik zag een beetje op tegen het virtuele, maar het is me erg meegevallen.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 25-05-2020 00:00

"Enthousiaste trainer! Heel knap om dit d.m.v. een virtuele training zo over te brengen. Ik zag een beetje op tegen het virtuele, maar het is… alles lezen - 25-05-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Lean IT Foundation inclusief examen voucher

"Enthousiaste trainer! Heel knap om dit d.m.v. een virtuele training zo over te brengen. Ik zag een beetje op tegen het virtuele, maar het is me erg meegevallen.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 25-05-2020 00:00

"Enthousiaste trainer! Heel knap om dit d.m.v. een virtuele training zo over te brengen. Ik zag een beetje op tegen het virtuele, maar het is… alles lezen - 25-05-2020 00:00

starstarstarstarstar
Kievits
10
Lean IT Foundation - e-learning

"De online trainingen van Pink zijn ideaal! Dit jaar heb ik zelfstandig een aantal online trainingen gedaan i.p.v. 1 of 2 trainingen op locatie waar ik normaal gesproken tijd en opleidingsbudget voor krijg van mijn werkgever. Ipv volle trainingsdagen doe ik elke dag een uurtje. Hard werken maar de ondersteuning is goed. Fijne e-learnings en vooral complimenten voor de memo trainer." - 30-12-2019 15:51

"De online trainingen van Pink zijn ideaal! Dit jaar heb ik zelfstandig een aantal online trainingen gedaan i.p.v. 1 of 2 trainingen op locat… alles lezen - 30-12-2019 15:51

starstarstarstarstar
Jonathan Gerrits
IT consultant
10
Lean IT Foundation - e-learning

"Ik heb eind vorig jaar het e-learning abonnement aangeschaft. Hierin kun je 8 losse e-learnings volgen zonder examen. Op verzoek van Pink hier mijn beoordeling. kwaliteit was wel wat wisselend maar over het algemeen heel goed. De memo trainer maakt dat je op een hele laagdrempelige manier leert. Iedere dag 5 vragen beantwoorden en na een maand zit de stof er helemaal in. Er komt dus amper meer echt "stampen" bij kijken." - 29-11-2019 10:09

"Ik heb eind vorig jaar het e-learning abonnement aangeschaft. Hierin kun je 8 losse e-learnings volgen zonder examen. Op verzoek van Pink hi… alles lezen - 29-11-2019 10:09

starstarstarstarstar
Ron Bonenkamp
ZZP'er en eigenaar
10
Lean IT Foundation - e-learning

"Ik heb een e-learning pakket afgenomen, best handig. Je krijgt een heel aantal e-learnings, waaronder deze. Anders moet je die los aanschaffen voor een veel hoger bedrag. Examens moet je wel zelf regelen maar als je dit 1 keer hebt gedaan dan zijn de volgende zo geregeld. Ik vond de online lessen echt top. Alles wordt best klein gemaakt met steeds controle vragen. aanrader." - 15-11-2019 15:19

"Ik heb een e-learning pakket afgenomen, best handig. Je krijgt een heel aantal e-learnings, waaronder deze. Anders moet je die los aanschaff… alles lezen - 15-11-2019 15:19

starstarstarstarstar
Johan Bos
Servicedesk Manager
10
Lean IT Foundation - e-learning

"Ik heb bij een e-learning abonnement gevolgd bij PE. Je kunt dan voor €500 een heel aantal online trainingen (waaronder deze) volgen. Op deze manier kan ik elke dag een half uurtje aan training besteden. Super handig systeem dat controlevragen stelt, en met name over de stof die je nog niet goed beheerst. Dit kun je zelf instellen dus als het teveel wordt, zet je het gewoon uit. Examens moet je wel zelf bestellen maar dit is vooraf duidelijk aangegeven. Sinds februari al 8 certificaten gehaald op deze manier. Aanrader!" - 18-10-2019 11:43

"Ik heb bij een e-learning abonnement gevolgd bij PE. Je kunt dan voor €500 een heel aantal online trainingen (waaronder deze) volgen. Op dez… alles lezen - 18-10-2019 11:43

starstarstarstarstar
Kramer
10
Lean IT Foundation - e-learning

"Via mijn werkgever heb ik toegang gekregen tot het e-learning abonnement van Pink Elephant. In een klap toegang tot verschillende trainingen (itil, prince2, agile, scrum, lean). Erg interessant en zo een makkelijke manier om snel veel informatie op te doen over de verschillende onderwerpen." - 18-10-2019 11:26

"Via mijn werkgever heb ik toegang gekregen tot het e-learning abonnement van Pink Elephant. In een klap toegang tot verschillende trainingen… alles lezen - 18-10-2019 11:26

starstarstarstarstar
Eveleens
10
Lean IT Foundation - e-learning

"Uitstekende training met veel toetsvragen zodat je tussentijds kunt checken of je alles goed begrepen hebt. Uitstekende training met veel toetsvragen zodat je tussentijds kunt checken of je alles goed begrepen hebt." - 16-10-2019 13:38

"Uitstekende training met veel toetsvragen zodat je tussentijds kunt checken of je alles goed begrepen hebt. Uitstekende training met veel to… alles lezen - 16-10-2019 13:38

starstarstarstarstar
Frankin
Junior ITSM Consultant
10
Lean IT Foundation

"Deze training gevolgd omdat je er toch veel over hoort in het bedrijfsleven, dus het trok mijn aandacht. LEAN IT was een interessante training en werd ook interactief gegeven. Er was veel discussie en dat vind ik leuk in een training, dan ga je toch nog wat verder denken en word het allemaal wat duidelijker." - 14-10-2019 14:23

"Deze training gevolgd omdat je er toch veel over hoort in het bedrijfsleven, dus het trok mijn aandacht. LEAN IT was een interessante traini… alles lezen - 14-10-2019 14:23

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Lean IT Foundation inclusief examen voucher

"Het was heel fijn dat er bij het bespreken van de methodes voorbeelden werden gegeven, waardoor het duidelijker werd. Dus zeker daarmee doorgaan!
Daarnaast was er ook een duidelijke uitleg van de methodes. " - 26-09-2019 00:00

"Het was heel fijn dat er bij het bespreken van de methodes voorbeelden werden gegeven, waardoor het duidelijker werd. Dus zeker daarmee door… alles lezen - 26-09-2019 00:00

starstarstarstarstar
Vermeulen
Trainee
10
Lean IT Foundation - e-learning

"De lean it e-learning heeft mij goed geholpen om mijn lean certificaat te behalen. De training duurt niet te lang en legt duidelijk de belangrijkste begrippen van lean uit. Je krijgt ook elke keer vragen die ervoor zorgen dat je alles goed onthoudt. " - 24-09-2019 06:27

"De lean it e-learning heeft mij goed geholpen om mijn lean certificaat te behalen. De training duurt niet te lang en legt duidelijk de belan… alles lezen - 24-09-2019 06:27

starstarstarstarstar
Vermeulen
10
Lean IT Foundation

"De Lean IT training van Richard is een mooie inleiding op het Lean gedachtegoed. Richard is een top trainer en geeft goede voorbeelden die aansluiten bij onze praktijk. Certificaat was in no-time behaald. Dank!" - 24-09-2019 06:19

"De Lean IT training van Richard is een mooie inleiding op het Lean gedachtegoed. Richard is een top trainer en geeft goede voorbeelden die a… alles lezen - 24-09-2019 06:19

starstarstarstarstar
Marc gobes
vendor manager
10
Lean IT Foundation

"goed verzorgde opleiding bij Pink Elephant. basis is prima uitgelegd door deze trainer en examen goed kunnen voorbereiden. goede aansluiting met de SCRUM en COBIT opleidingen bij Pink Elephant, aanrader deze cursus!" - 16-09-2019 09:41

"goed verzorgde opleiding bij Pink Elephant. basis is prima uitgelegd door deze trainer en examen goed kunnen voorbereiden. goede aansluiting… alles lezen - 16-09-2019 09:41

starstarstarstarstar
Habiba Tamraoui
System Engineer
10
Lean IT Foundation

"Top begeleiding en leuke lessen. Locatie is ook altijd goed te bereiken. Er worden tijdens de lessen ook altijd lekkere koekjes of een gebakje uitgedeeld. Lunch is ook lekker variërend." - 16-09-2019 07:38

"Top begeleiding en leuke lessen. Locatie is ook altijd goed te bereiken. Er worden tijdens de lessen ook altijd lekkere koekjes of een gebak… alles lezen - 16-09-2019 07:38

Tim Verlinde
starstarstarstarstar
Tim Verlinde
Corporate Recruiter
10
Lean IT Foundation

"Lean IT gevolgd. Kwam behoorlijk overeen met mijn deeltijd studie en was daarom inhoudelijk goed te begrijpen. Is ook goed toepasbaar in de praktijk. Ik ben er zelf erg enthousiast over. " - 13-09-2019 11:58

"Lean IT gevolgd. Kwam behoorlijk overeen met mijn deeltijd studie en was daarom inhoudelijk goed te begrijpen. Is ook goed toepasbaar in de … alles lezen - 13-09-2019 11:58

starstarstarstarstar
Rob Tukker
Customer Succes Manager
10
Lean IT Foundation

"Om processen binnen onze organisatie beter in te richten de Lean IT Foundation training gevolgd. Erg interessant, goede trainer en veel interactie. Aanrader! De training was naast toepasbaar ook een goede voorbereiding op het examen. " - 12-09-2019 11:40

"Om processen binnen onze organisatie beter in te richten de Lean IT Foundation training gevolgd. Erg interessant, goede trainer en veel inte… alles lezen - 12-09-2019 11:40

starstarstarstarstar
Duke Seeuwen
Customer Operations Manager
10
Lean IT Foundation

"Lean IT Foundation was een training naar mijn smaak. In 3 dagen hebben we met een leuke groep op een interactieve manier kennis gemaakt met de grondbeginselen van LEAN. Heel toepasbaar op zowel werk als prive. Er was genoeg tijd in de training, leuke groep, lekkere lunch, fijne trainer. " - 12-09-2019 11:35

"Lean IT Foundation was een training naar mijn smaak. In 3 dagen hebben we met een leuke groep op een interactieve manier kennis gemaakt met … alles lezen - 12-09-2019 11:35

starstarstarstarstar
Melvin van Vliet
netwerkengineer
10
Lean IT Foundation

"Leuke training die mij erg aansprak. De training bestaat uit 2 dagen en zit goed in elkaar. Na de training had ik een goed beeld van Lean IT en hoe ik dit ook kan toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Examen zonder problemen gehaald. Aanrader!" - 11-09-2019 09:55

"Leuke training die mij erg aansprak. De training bestaat uit 2 dagen en zit goed in elkaar. Na de training had ik een goed beeld van Lean IT… alles lezen - 11-09-2019 09:55

starstarstarstarstar
Will van der Schuur
Consultant
10
Lean IT Foundation

"Inhoudelijk een goede training, prima niveau, uitstekende trainer en goede begeleiding.
Locatie is top aangezien het in huis is. Tip? Nieuwe beamer zou mooi zijn.
verder niets aan te merken.
ook de lunch is goed geregeld!" - 11-09-2019 08:09

"Inhoudelijk een goede training, prima niveau, uitstekende trainer en goede begeleiding. Locatie is top aangezien het in huis is. Tip? Nieuw… alles lezen - 11-09-2019 08:09

starstarstarstarstar
Pinhas
10
Lean IT Foundation

"LEAN IT Foundation was een erge leuke training, niet alleen werkgerelateerd maar ook op persoonlijk gebied. Ook goede praktische voorbereidingen voor het examen. Ik heb al zin in de vervolgtraining." - 06-09-2019 07:26

"LEAN IT Foundation was een erge leuke training, niet alleen werkgerelateerd maar ook op persoonlijk gebied. Ook goede praktische voorbereidi… alles lezen - 06-09-2019 07:26

starstarstarstarstar
Henrieke van Bommel
Consultant
10
Lean IT Foundation

"Richard de Boer was een zeer prettige trainer, duidelijke uitleg en veel praktijkvoorbeelden. Hierdoor was de training zeer geschikt voor mijn werkpraktijk en hebben we dankzij deze training een eerste stap kunnen zetten om onze processen intern eens onder de loep te nemen." - 03-09-2019 07:03

"Richard de Boer was een zeer prettige trainer, duidelijke uitleg en veel praktijkvoorbeelden. Hierdoor was de training zeer geschikt voor mi… alles lezen - 03-09-2019 07:03

starstarstarstarstar
Guido van Seeters
10
Lean IT Foundation inclusief examen voucher

"Erg goede trainingen van dhr. van Lieshout. Hij legt de materie duidelijk uit maar houdt het behapbaar door dit af te wisselen met filmpjes die een concept tastbaarder maken of anekdotes uit eigen ervaring." - 05-04-2019 00:00

"Erg goede trainingen van dhr. van Lieshout. Hij legt de materie duidelijk uit maar houdt het behapbaar door dit af te wisselen met filmpjes … alles lezen - 05-04-2019 00:00