business

Ook voor leren in je organisatie

Social learning met collega's.

Evenement Lean Introductie Trainingen, Opleidingen & Cursussen

Bekijk ook: Lean Green Belt, Lean Yellow Belt, Lean Six Sigma, Lean Six Sigma Yellow Belt, Lean Six Sigma Green Belt, Lean Orange Belt, Lean Black Belt, Lean Six Sigma Orange Belt, Lean Six Sigma Black Belt en Lean management.

Bekijk ook: Lean Green Belt, Lean Yellow Belt en Lean Six Sigma.

check_box_outline_blank

LeanENT Lego Workshop "de eerste stappen naar Lean"

Logo van LeanENT
Startgarantie
date_rangeDonderdag 19 maart 2020 in Apeldoorn en 4 andere data

"De deelname van ons verbeterteam aan de Lego-dag heeft verrassende resultaten en opmerkingenopgeleverd. Het heeft mensen in hele korte tij…

Keuzehulp Lean

Lean, ook wel lean manufacturing of lean production genoemd, is een management filosofie die als doel heeft om verspillingen te elimineren. De Japanse autofabrikant Toyota heeft deze methode ontwikkeld. Volgens hen gaat door de 'slanke productie' de kwaliteit van het product omhoog en de kosten ervan omlaag. Lean bestaat uit drie hoofdcategorieën, waarin beheersing kan ontbreken: Muda, Mura en Muri. Muri betekent oneffenheid in de vraag: overbezetting door onterechte vraagvariatie. Mura betekent oneffenheid het proces: bijvoorbeeld variatie in de maatvoering. Tot slot betekent Muda verspillingen, de activiteiten die geen waarde toevoegen voor de klant. Het voordeel van Lean is dat alle energie en creativiteit van een bedrijf gericht worden op het optimaliseren van alle aspecten die als waardevol worden ervaren door de klant, tegen een goede kostenverdeling. Herken jij jezelf hierin? Dan is een cursus of opleiding Lean misschien wel iets voor jou!

Gebruik de Keuzehulp Lean!