event_available

Inschrijven met laagste prijsgarantie

Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in.

62 Lean Trainingen, Opleidingen & Cursussen (Pagina 5)

Bekijk ook: Lean Green Belt, Lean Yellow Belt, Lean management, Lean Six Sigma, Verandermanagement, Procesmanagement, Lean Orange Belt en Lean Black Belt.

Bekijk ook: Lean Green Belt, Lean Yellow Belt en Lean management.

Tip: bekijk ook de Lean producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Boek (42), E-Learning (28), Thuisstudie (7), of Lean in heel Nederland (413). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

Voor deze producten is er nog geen startdatum bekend, of kun je je niet direct inschrijven.

check_box_outline_blank

Lean Yellow Belt

Logo van Pure & Lean
placeLeiden, Rotterdam en 9 andere regio's

De Lean Yellow Belt opleiding is betaalbaar en levert een hoog leerrendement dankzij recent materiaal en het opdoen van praktijk ervaring. …

check_box_outline_blank

LEAN Practitioner

Logo van Competentie Netwerk B.V.
placeLeiden, Rotterdam en 17 andere regio's

De Lean Practitioner is de eerste stap in het Lean traject. Dit is een opleiding van 2 dagen. Aan het begin van deze opleiding spreekt u me…

Keuzehulp Lean

Lean, ook wel lean manufacturing of lean production genoemd, is een management filosofie die als doel heeft om verspillingen te elimineren. De Japanse autofabrikant Toyota heeft deze methode ontwikkeld. Volgens hen gaat door de 'slanke productie' de kwaliteit van het product omhoog en de kosten ervan omlaag. Lean bestaat uit drie hoofdcategorieën, waarin beheersing kan ontbreken: Muda, Mura en Muri. Muri betekent oneffenheid in de vraag: overbezetting door onterechte vraagvariatie. Mura betekent oneffenheid het proces: bijvoorbeeld variatie in de maatvoering. Tot slot betekent Muda verspillingen, de activiteiten die geen waarde toevoegen voor de klant. Het voordeel van Lean is dat alle energie en creativiteit van een bedrijf gericht worden op het optimaliseren van alle aspecten die als waardevol worden ervaren door de klant, tegen een goede kostenverdeling. Herken jij jezelf hierin? Dan is een cursus of opleiding Lean misschien wel iets voor jou!