Ervaringen met PRINCE2

8,6
Gemiddelde score van PRINCE2 producten
Gebaseerd op 1.165 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"Ron staat open voor reacties vanuit de deelnemers
past waar nodig structuur van de training aan
plaatst waar mogelijk de onderwerpen in de voor ons actuele situatie bij ons bedrijf

" - 01-04-2021 00:00

"Ron staat open voor reacties vanuit de deelnemers past waar nodig structuur van de training aan plaatst waar mogelijk de onderwerpen in de… alles lezen - 01-04-2021 00:00

Hallo Anoniem,
Hartelijk dank voor je review op de PRINCE2 foundation training in de virtual classroom, ook namens Ron. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Veel succes in de praktijk en hopelijk tot ziens! Groetjes, Tanja

- 01-04-2021 00:00
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
PRINCE2 Agile® Practitioner inclusief examen voucher

"Having a trainer that has experience in practice with Agile and PM. And giving actual use case examples and advice
How would you rate the courseware? 8
Did the training live up to your (learning)expectations? 10
Would you recommend this training to someone else? 8
In how far are the things you’ve learned relevant to your work? 10
How would you rate Trainer? 10" - 22-03-2021 00:00

"Having a trainer that has experience in practice with Agile and PM. And giving actual use case examples and adviceHow would you rate the cou… alles lezen - 22-03-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Der Kinderen
Student
8
PRINCE2® Foundation (6th edition) - online training incl. examen

"De locatie van examen vond ik goed verzorgd en vriendelijke omgang van het personeel. De examen afname werd op een duidelijke manier toegelicht. Vooraf een duidelijke toelichting gehad wat de lesstof was en waar ik het kon vinden. Ik ben ook tevreden over de oefenexamens.

Wat ik merkte was dat de thema's, principes en processen evenveel geprioriteerd waren in de lesstof. Mijn beleving is dat die 3 elementen niet evenveel aandacht nodig hebben. " - 08-03-2021 12:33

"De locatie van examen vond ik goed verzorgd en vriendelijke omgang van het personeel. De examen afname werd op een duidelijke manier toegeli… alles lezen - 08-03-2021 12:33

starstarstarstarstar
Eveline Rosloot
10
PRINCE2® Foundation inclusief examen voucher

"Op de trainer. Veel kennis, goed uitgelegd en houdt het juiste tempo aan om de beginnelingen kennis te laten maken met de materie. Er is niet in de valkuil gestapt om de avondtraining "leuk en licht" te houden. De mate waarin Mural is gebruikt was precies genoeg.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 02-03-2021 00:00

"Op de trainer. Veel kennis, goed uitgelegd en houdt het juiste tempo aan om de beginnelingen kennis te laten maken met de materie. Er is nie… alles lezen - 02-03-2021 00:00

starstarstarstar_borderstar_border
Floor Hermans
6
PRINCE2® Foundation inclusief examen voucher

"In vier avonden door een toch best theoretisch en soms ietwat stoffige methode heen is bewonderenswaardig. Dan dus heel fijn dat de trainer de hoofdzaken van de bijzaken weet te scheiden.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 4
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 6
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 6
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 6
Hoe waardeer je Trainer? 8" - 02-03-2021 00:00

"In vier avonden door een toch best theoretisch en soms ietwat stoffige methode heen is bewonderenswaardig. Dan dus heel fijn dat de trainer … alles lezen - 02-03-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Bart
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"Ron Seegers heeft het prima gestuurd. Ik heb een team met collega"s zonder prince 2 ervaring. Daarbij heeft de trainer tijdens de training goed ingespeeld op de vragen en laagdrempelige voorbeelden aangedragen. " - 25-02-2021 00:00

"Ron Seegers heeft het prima gestuurd. Ik heb een team met collega"s zonder prince 2 ervaring. Daarbij heeft de trainer tijdens de training g… alles lezen - 25-02-2021 00:00

Hallo Bart, enorm bedankt voor je mooie review ook namens Ron. heel veel plezier met de opgedane inzichten. We zien jullie graag weer terug. :-) Groetjes, Tanja

- 25-02-2021 00:00
starstarstarstarstar
Lena Mähler
Project Manager
10
PRINCE2® 6th edition Foundation eLearning, incl. online examen (nu: Gratis herexamen)

"Een zeer leerzame en goed gestructureerde cursus. Competente en persoonlijke service en ondersteuning van AVC. Ik raad deze cursus echt aan aan iedereen die een goede projectmanager wil worden. Veel dank AVC! Nu ga ik een ITIL4 eLearning van AVC doen! " - 01-02-2021 11:08

"Een zeer leerzame en goed gestructureerde cursus. Competente en persoonlijke service en ondersteuning van AVC. Ik raad deze cursus echt aan … alles lezen - 01-02-2021 11:08

starstarstarstarstar
Douwe Wiersma
Head of FSSC
10
PRINCE2® Agile fasttrack (PRINCE2 Agile Foundation & Practitioner) inclusief examen!

"Pittige 5 daagse training met ook wat studie in de avonduren. Goede informatie vooraf van D-ICT. Ben is een uitstekende trainer die veel praktische voorbeelden geeft uit zijn eigen rijke ervaring als project manager waardoor de theorie gaat leven. Ik heb deze training online via Teams gevolgd en dat was prima te doen. Het helpt wel als je van tevoren het bijbehorende boek kan doorlezen." - 30-01-2021 15:08

"Pittige 5 daagse training met ook wat studie in de avonduren. Goede informatie vooraf van D-ICT. Ben is een uitstekende trainer die veel pra… alles lezen - 30-01-2021 15:08

starstarstarstarstar
Anoniem
10
PRINCE2® Foundation inclusief examen voucher

"- Cursus was goed opgezet en bood (hoewel met 2 dagen in tijd beperkt) een goede aanvulling op het boek dat veelvuldig werd gebruikt.
- De manier waarop de cursus werd gegeven: ivm Covid-19 heb ik de cursus in een Teams setting gevolgd en dat werkte qua kennisoverdracht en break-outs prima
- de snelheid waarmee ook "de achterkant" een en ander geregeld heeft. Ik heb mij pas enkele dagen voor aanvang ingeschreven, maar ontving ondanks de Kerstperiode toch alle materialen ruim op tijd
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 13-01-2021 00:00

"- Cursus was goed opgezet en bood (hoewel met 2 dagen in tijd beperkt) een goede aanvulling op het boek dat veelvuldig werd gebruikt. - De … alles lezen - 13-01-2021 00:00

Cas Booij
starstarstarstarstar_border
Cas Booij
Business Controller
8
PRINCE2® Practitioner in 2 maanden - inclusief examen (ook online virtual classroom)

"PRINCE2 Practitioner een zekere meerwaarde bovenop het PRINCE2 Foundation certificaat. De cursus gaat voor het grootste gedeelte in op praktijksituaties en business casussen.
Voor iedereen die zich wel ontwikkelen tot projectmanager is de Practitioner cursus een logische stap en biedt inzichten die op elk vakgebied toegepast kunnen worden. " - 30-12-2020 12:16

"PRINCE2 Practitioner een zekere meerwaarde bovenop het PRINCE2 Foundation certificaat. De cursus gaat voor het grootste gedeelte in op prakt… alles lezen - 30-12-2020 12:16

starstarstarstarstar_border
René van Oevelen
Consultant / Projectleider
8
PRINCE2® Practitioner in 2 weken - inclusief examen (ook online virtual classroom)

"Ondanks corona was de organisatie perfect. Ik begreep dat dit weer de één van de eerste klassikale cursussen was en toch liep alles op rolletjes. De trainer was duidelijk zeer ervaren en had een brede kennis van PRINCE2." - 30-12-2020 11:21

"Ondanks corona was de organisatie perfect. Ik begreep dat dit weer de één van de eerste klassikale cursussen was en toch liep alles op rolle… alles lezen - 30-12-2020 11:21

Cas Booij
starstarstarstarstar_half
Cas Booij
Business Controller
9
PRINCE2® Foundation in 1 maand - inclusief examen (ook online virtual classroom)

"Zeer interessante cursus! Lesmateriaal werd op eenvoudige en praktische wijze uitgelegd. De bijeenkomsten waren leerzaam en interactief.
Voor iedereen die een start wilt maken met projectmanagement zeker een waardevolle cursus! " - 30-12-2020 11:16

"Zeer interessante cursus! Lesmateriaal werd op eenvoudige en praktische wijze uitgelegd. De bijeenkomsten waren leerzaam en interactief. V… alles lezen - 30-12-2020 11:16

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
PRINCE2® Foundation inclusief examen voucher

"Op de prettige 'relaxte' manier van lesgeven en de groep online aangehaakt te houden.
Er was veel interactie en er werd goed geluisterd naar de wensen van 'de klant'.
Ook werd er regelmatig getoetst of de materie/toelichting duidelijk was.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 6
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 29-12-2020 00:00

"Op de prettige 'relaxte' manier van lesgeven en de groep online aangehaakt te houden. Er was veel interactie en er werd goed geluisterd na… alles lezen - 29-12-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"Tijdens een hectische periode op kantoor heb ik mij iedere keer weer verheugd op de training. Door de interactieve insteek konden we als groep verdiepende vragen stellen. Ondanks Corona heb ik een goede leer ervaring gehad in de online wereld. Alles is goed geregeld met trainingsmateriaal, trainer en informatie. Zeker een instituut die ik zal benaderen voor een vervolg training. " - 23-12-2020 00:00

"Tijdens een hectische periode op kantoor heb ik mij iedere keer weer verheugd op de training. Door de interactieve insteek konden we als gro… alles lezen - 23-12-2020 00:00

Hallo Anoniem, enorm bedankt voor de mooie review en tot binnenkort! Groetjes, Tanja

- 23-12-2020 00:00
starstarstarstarstar
Brouwer H
Project assistent
10
PRINCE2: PRINCE2 Foundation Training

"Deze training heeft me geholpen om de principes van het effectief projectmanagement te leren en toe te passen. Ook heb ik mijn Foundation certificaat behaald met hoge score! Alles ging soepel en professioneel!" - 21-12-2020 20:16

"Deze training heeft me geholpen om de principes van het effectief projectmanagement te leren en toe te passen. Ook heb ik mijn Foundation ce… alles lezen - 21-12-2020 20:16

Priscilla van Etten
starstarstarstarstar_border
Priscilla van Etten
Eigenaar
8
PRINCE2® Foundation (6th edition) - online training incl. examen

"Goede e-learning. Wel een beetje geërgerd aan de vele spel-/typfouten in de e-learning. Ik zou adviseren die nog eens kritisch na te lezen. Verder perfect geregeld. Goed en ruim lokaal voor het examen." - 21-12-2020 15:05

"Goede e-learning. Wel een beetje geërgerd aan de vele spel-/typfouten in de e-learning. Ik zou adviseren die nog eens kritisch na te lezen. … alles lezen - 21-12-2020 15:05

starstarstarstarstar
Miranda G
Projectmanager
10
PRINCE2: PRINCE2 Foundation (English)

"This training was in a small group and Online with a live trainer because of the Corona lock down. Despite that it was very good and practical. I learned a lot from the very experienced trainer. I feel I can manage my projects a lot better now. Thank you Akbar!" - 20-12-2020 17:27

"This training was in a small group and Online with a live trainer because of the Corona lock down. Despite that it was very good and practic… alles lezen - 20-12-2020 17:27

starstarstarstarstar
Huub Vos
Project lead
10
PRINCE2: PRINCE2 Foundation (English) incl. Exam

"The trainier is enthousiastc and knowledgeable. He helped me to understand the Prince2 concepts and pass the exam as well! More importantly, I can apply them to my projects to gain more control with less effort and energy. " - 19-12-2020 19:44

"The trainier is enthousiastc and knowledgeable. He helped me to understand the Prince2 concepts and pass the exam as well! More importantly,… alles lezen - 19-12-2020 19:44

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"Paul gaf aan dat hij de training nog maar een keer eerder online had gegeven. Hij ging gezien deze omstandigheden goed om met de technische kant, maar ook met de ongemakkelijkheid die een online training soms meebrengt. Online is natuurlijk niet ideaal, maar ik heb wel het gevoel gehad alles uit de training te hebben kunnen halen en nu ook geslaagd voor het examen. " - 18-12-2020 00:00

"Paul gaf aan dat hij de training nog maar een keer eerder online had gegeven. Hij ging gezien deze omstandigheden goed om met de technische … alles lezen - 18-12-2020 00:00

Hallo Anoniem, heel hartelijk dank! Paul heeft inmiddels in november gelijk nog een keer de PRINCE2 Foundation verzorgt dus zijn ervaring bouwt snel op. :-). Hartelijk dank voor je mooie review met toelichting en heel veel plezier met je certificaat! Graag tot ziens. Groetjes, Tanja

- 18-12-2020 00:00
starstarstarstarstar
B Heijnens
IT consultant
10
PRINCE2® Foundation in 1 maand - inclusief examen (ook online virtual classroom)

"Een zeer enthousiaste opleider en goed van stof. De manier waarop les wordt gegeven d.m.v. een combinatie van ervaringen delen, theorie en praktijk voorbeelden was erg prettig. De locaties zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Je hoeft je geen zorgen te maken alles wordt voor je geregeld, tot aan een smakelijke lunch toe." - 17-12-2020 16:58

"Een zeer enthousiaste opleider en goed van stof. De manier waarop les wordt gegeven d.m.v. een combinatie van ervaringen delen, theorie en p… alles lezen - 17-12-2020 16:58

starstarstarstarstar_half
Madelinde
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"Ron geeft heel erg duidelijk uitleg, met humor en afwisseling van filmpjes, duidelijke uitleg (niet alleen van het juiste antwoord, maar ook van de andere opties - waarom horen zij er niet bij). Hij is ook accuraat in beantwoording van emails. :) Top! " - 17-12-2020 00:00

"Ron geeft heel erg duidelijk uitleg, met humor en afwisseling van filmpjes, duidelijke uitleg (niet alleen van het juiste antwoord, maar ook… alles lezen - 17-12-2020 00:00

Hallo Madelinde, fijn dat te horen! Ook namens Ron heel hartelijk dank voor jouw mooie review en toelichting. Groetjes, Tanja

- 17-12-2020 00:00
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"De coach/trainer heeft de leerstof goed over kunnen brengen. Het was erg gevarieerd, met leuke voorbeelden. Het was geen moment vervelend. Nu hopen dat het examen ook goed gaat.
Ook de combinatie met de e-learning werkt mooi. " - 17-12-2020 00:00

"De coach/trainer heeft de leerstof goed over kunnen brengen. Het was erg gevarieerd, met leuke voorbeelden. Het was geen moment vervelend. N… alles lezen - 17-12-2020 00:00

Hallo Anoniem, hartelijk dank voor je mooie review! Veel mensen zijn toch bezorgd dat een online training saai of vermoeiend is, maar we hebben samen met alle trainers inmiddels best veel ervaring opgedaan en van elkaar geleerd. Dus fijn dat je dat ook zo hebt ervaren. Heel veel succes met het examen en laat het ajb weten als je nog vragen hebt in je voorbereidingen. Groetjes, Tanja

- 17-12-2020 00:00
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"Prince2 foundation theorie werd goed en overzichtelijk uitgelegd en de afwisseling met oefeningen maakte het inzichtelijk en aangenaam. De on line versie is prima bevallen en omdat we maar met 2 deelnemers waren was het ook mogelijk om het interactief te maken. Verder is Vladimir een uitstekende cursusleider! " - 16-12-2020 00:00

"Prince2 foundation theorie werd goed en overzichtelijk uitgelegd en de afwisseling met oefeningen maakte het inzichtelijk en aangenaam. De o… alles lezen - 16-12-2020 00:00

Hallo anoniempje ;-) enorm bedankt voor de mooie review ook namens Vladimir. Heel fijn om dit te lezen. Veel succes met de voorbereidingen op je examen. Groetjes, Tanja

- 16-12-2020 00:00
starstarstarstarstar_half
Lilian
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"ik heb met veel plezier de 3 dagen de lessen van Vladimir gevolgd. De voor mij, abstracte en relatief droge inhoud, werd door hem heel illustratief levendig gemaakt. De aanpak van de virtual room vind ik op alle fronten een goede aanpak, zowel nu in Corona tijd, als daarna. Doordat we maar met 2 cursisten waren kon de les wellicht veel interactiever zijn dan normaal, hetgeen ik ook als zeer prettig heb ervaren. Het concept van de e-learning en memo-trainer spreekt met ook zeer aan en vind ik een zeer fijne aanvulling op het aangeboden lesmateriaal. " - 15-12-2020 00:00

"ik heb met veel plezier de 3 dagen de lessen van Vladimir gevolgd. De voor mij, abstracte en relatief droge inhoud, werd door hem heel illus… alles lezen - 15-12-2020 00:00

Hai Lilian, superfijne review. Hartelijk dank hiervoor en heel succes in de voorbereiding op je examen :-). Groetjes, Tanja

- 15-12-2020 00:00
starstarstarstarstar
Anoniem
10
PRINCE2® Practitioner incl. examen (ook online training)

"Ondanks de coronasituatie waarin wij ons allemaal bevinden is de training zeer goed gehouden en georganiseerd. Er is rekening gehouden met individuele wensen, thuiswerksituaties, ad hoc aan- en afmeldingen, flexibele planning en feedback van studenten. De sessies waren interactief en goed vol te houden, ondanks het constante beeldscherm kijken. " - 01-12-2020 00:00

"Ondanks de coronasituatie waarin wij ons allemaal bevinden is de training zeer goed gehouden en georganiseerd. Er is rekening gehouden met i… alles lezen - 01-12-2020 00:00