Ervaringen met PRINCE2

8,6
Gemiddelde score van PRINCE2 producten
Gebaseerd op 1.148 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Bieuwe Geertsema
Onderzoeker
9
PRINCE2® Foundation klassikaal of online incl. examen

"Prima op maat gesneden cursus. Alfred is zeer ervaren en weet precies hoe de soms wat droge stof goed te overzien wordt. Hij gebruikt ook steeds praktijkvoorbeelden om deze stof tot leven te laten komen. " - 28-07-2020 10:12

"Prima op maat gesneden cursus. Alfred is zeer ervaren en weet precies hoe de soms wat droge stof goed te overzien wordt. Hij gebruikt ook st… alles lezen - 28-07-2020 10:12

starstarstarstarstar_half
Anoniem (bekend bij Springest)
9
PRINCE2® Foundation (English) incl. exam (online course available)

"The set-up, learning, breaks, exercises was very well done and in such away that you dont get lack of attention and it did not get boring. And a very nice trainer" - 27-07-2020 00:00

"The set-up, learning, breaks, exercises was very well done and in such away that you dont get lack of attention and it did not get boring. A… alles lezen - 27-07-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
PRINCE2® Foundation including exam voucher - (English spoken)

"The instructor was good and knows what he is teaching.Also Training is organized well by sending meeting links in advance for remote joining.
How would you rate the courseware? 8
Did the training live up to your (learning)expectations? 8
Would you recommend this training to someone else? 8
In how far are the things you’ve learned relevant to your work? 8
How would you rate Trainer? 8" - 20-07-2020 00:00

"The instructor was good and knows what he is teaching.Also Training is organized well by sending meeting links in advance for remote joining… alles lezen - 20-07-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem (bekend bij Springest)
9
PRINCE2® Practitioner incl. examen (ook online training)

"Professionaliteit en kunde van Tanja, feedback die Tanja gaf op de ?fautjes? in de vragen op de website die ik zag, memotrainer is cruciaal en werkt goed, beta versie was mijn redding met extra vragen en examens. Maar vooral Douwe Brolsma was heel erg goed (?geen? Forsa) als trainer." - 18-07-2020 00:00

"Professionaliteit en kunde van Tanja, feedback die Tanja gaf op de ?fautjes? in de vragen op de website die ik zag, memotrainer is cruciaal … alles lezen - 18-07-2020 00:00

Hallo Anoniem, dank voor de mooie review. Douwe is wel al jaren verbonden aan Forsa Advies :-). En natuurlijk reageren we snel als er iets niet helemaal in orde is. Groetjes, Tanja

- 18-07-2020 00:00
starstarstarstarstar_border
Tjerk
8
PRINCE2® Fasttrack incl. examens (ook online training)

"Ik heb het geluk gehad dat ik een 1-op-1 Prince2-Fasttrack heb mogen volgen via Virtual Classroom. Mijn trainer was Vladimir Vuk die zeer ervaren is in de praktijk en in het overbrengen van de stof. Het maakte van deze taaie training toch nog iets leuks." - 16-07-2020 00:00

"Ik heb het geluk gehad dat ik een 1-op-1 Prince2-Fasttrack heb mogen volgen via Virtual Classroom. Mijn trainer was Vladimir Vuk die zeer er… alles lezen - 16-07-2020 00:00

Hallo Tjerk, ja dat is luxe, he? :-D. Fijn dat je zo geholpen bent. En ook namens Vladimir bedankt voor je mooie review. Groetjes, Tanja

- 16-07-2020 00:00
starstarstarstarstar_half
Victoria
9
PRINCE2® Foundation (English) incl. exam (online course available)

"I really like the topic (project management) and liked the examples and exercises, the training was well balances between theory and practice and the tools used made it easy to digest and professional" - 03-07-2020 00:00

"I really like the topic (project management) and liked the examples and exercises, the training was well balances between theory and practic… alles lezen - 03-07-2020 00:00

Hello Victoria, thank you so much for taking the time to post your review on behalf or Douwe and myself. We wish you lots of success with all the gained insights and hope to see you again in the future. Kind regards, Tanja

- 03-07-2020 00:00
starstarstar_halfstar_borderstar_border
Renske Giesen
5
PRINCE2® Practitioner (6th edition) - online training incl. examen

"Het boek was goed en heel duidelijk en goed opgebouwd.
Het gehele pakket ben ik minder enthousiast over. de online training is en leuke samenvatting van het boek, maar dit heeft me niet heel veel verder geholpen. met alleen het boek en de proefexamens had het ook prima gekund.
Tevens vond ik de begeleiding minimaal en vrij slecht. Er wordt niet eens aangegeven hoe de online training werkt, wat een handige leermethode is in de online training en op vragen wordt alleen het antwoord gegeven waar het in het boek staat.
UIteindelijk prima geslaagd, en de kosten waren aanzienlijk minder dan bij een klassikale cursus. " - 29-06-2020 18:46

"Het boek was goed en heel duidelijk en goed opgebouwd. Het gehele pakket ben ik minder enthousiast over. de online training is en leuke sa… alles lezen - 29-06-2020 18:46

Beste Renske

Het spijt ons dat de cursus niet geheel aan je verwachtingen voldeed. Los van het feit dat we de inhoud van je oordeel niet herkennen in de communicatie die je met de e-coach hebt gevoerd, vinden we het met name jammer dat je dit niet tijdens het traject aan ons kenbaar hebt gemaakt. Dan hadden we allicht nog iets voor je kunnen doen. Dit neemt echter niet weg dat we je hierbij van harte feliciteren met zowel je Foundation als je Practitioner certificaat!

Prince2online.nl - Metier Academy Benelux

- 29-06-2020 18:46
starstarstarstarstar_border
Rick
8
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"Voor mij geeft de training een prima overzicht hoe een project zou moeten lopen. Vooral de beschrijving van verantwoordelijkheden binnen het project is waardevol. Tevens is het boek een waardevol naslag werk voor de opzet van toekomstige projecten." - 25-06-2020 00:00

"Voor mij geeft de training een prima overzicht hoe een project zou moeten lopen. Vooral de beschrijving van verantwoordelijkheden binnen het… alles lezen - 25-06-2020 00:00

Hai Rick, hartelijk dank voor je beoordeling! Van harte gefeliciteerd met het bepaalde certificaat en hopelijk tot ziens. Groetjes, Tanja

- 25-06-2020 00:00
starstarstarstarstar_border
Ruud
8
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"Dit was de eerste ervaring met digitale lesgeving. Dit is me bijzonder meegevallen. Ik ben erg tevreden over de verhouding tussen leerstof en opdrachten. Ook de duur van de training opgedeeld over 3 dagen heb ik als prettig ervaren." - 25-06-2020 00:00

"Dit was de eerste ervaring met digitale lesgeving. Dit is me bijzonder meegevallen. Ik ben erg tevreden over de verhouding tussen leerstof e… alles lezen - 25-06-2020 00:00

Hai Ruud, hartelijk dank voor je beoordeling en fijn dat online les krijgen een positieve ervaring is geweest. Veel succes met het examen en de opgedane kennis! :-) Groetjes, Tanja

- 25-06-2020 00:00
starstarstarstarstar_half
S.V.
9
PRINCE2 Agile Practitioner

"De cursus zelf bereidt doelgericht en duidelijk voor op het examen. Martin heeft zowel praktijkvoorbeelden paraat, als een secure beheersing van de stof. De flexibiliteit bij het vinden van een passend opleidingsmoment en -locatie vond ik ook erg plezierig." - 16-06-2020 08:43

"De cursus zelf bereidt doelgericht en duidelijk voor op het examen. Martin heeft zowel praktijkvoorbeelden paraat, als een secure beheersing… alles lezen - 16-06-2020 08:43

starstarstarstarstar
André Jaspers
10
PRINCE2® Foundation inclusief examen voucher

"Op de trainer zelf, een schat aan praktijkkennis en een goede kunde om een saai onderwerp interessant te maken. Een goede verteller over het onderwerp
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 16-06-2020 00:00

"Op de trainer zelf, een schat aan praktijkkennis en een goede kunde om een saai onderwerp interessant te maken. Een goede verteller over het… alles lezen - 16-06-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Vincent
8
PRINCE2 AGILE Foundation incl. examen (ook online training)

"De uitleg was duidelijk, veel ruimte voor vragen en praktijk voorbeelden. Een ander punt wat erg fijn werkte was de kleine groep. Er was veel tijd en de cursus werd op een persoonlijke manier benaderd.
De lunch was ook erg goed!" - 15-06-2020 00:00

"De uitleg was duidelijk, veel ruimte voor vragen en praktijk voorbeelden. Een ander punt wat erg fijn werkte was de kleine groep. Er was vee… alles lezen - 15-06-2020 00:00

Hallo Vincent, fijn dat je zo tevreden bent! En dank ook namens Paul dat je je ervaring gepost hebt hier. Hopelijk tot gauw. :-) Groetjes, Tanja

- 15-06-2020 00:00
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
PRINCE2® Foundation inclusief examen voucher

"Het omzetten naar een digitale training
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 6
Hoe waardeer je Trainer? 6" - 31-05-2020 00:00

"Het omzetten naar een digitale trainingHoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10In hoever… alles lezen - 31-05-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Roelie den Dulk
8
PRINCE2 Agile® Practitioner inclusief examen voucher

"het snel +kwalitatief goed in elkaar zetten van de online training
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 8" - 28-05-2020 00:00

"het snel +kwalitatief goed in elkaar zetten van de online trainingHoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8In hoeverre heb je geleerd wat j… alles lezen - 28-05-2020 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
PRINCE2 Agile® Practitioner inclusief examen voucher

"Dat je zo'n training online can faciliteren met goede kwaliteit.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 28-05-2020 00:00

"Dat je zo'n training online can faciliteren met goede kwaliteit.Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10In hoeverre heb je geleerd wat je… alles lezen - 28-05-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
PRINCE2 Agile® Practitioner inclusief examen voucher

"Betrokken trainers
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 8" - 28-05-2020 00:00

"Betrokken trainersHoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10In hoeverre zou je deze traini… alles lezen - 28-05-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
PRINCE2® Foundation inclusief examen voucher

"Bevlogenheid waarmee toch wel taaie kost wordt gepresenteerd.

Ik ben de eerste dag op locatie geweest en door de corona-maatregelen heb ik de tweede dag online gevolgd. Beide dagen waren goed. Ik zou zo weer kiezen voor een online training in dit format. Het is gewoon erg prettig dat alle 'ruis' er om heen (reistijd, aanmelden, in zaaltje wachten tot je opgehaald wordt etc. eraf gaat). De pauzes kan je echt even loskomen en je bent aan het eind nog fit om even voor jezelf gedachten te ordenen en wat acties vanuit de training in te plannen. Iedereen lijkt werken met Teams goed op te pikken en het samenwerken in subgroepen ging echt heel makkelijk. Ik zou het in deze vorm ook blijven aanbieden als straks de corona-maatregelen niet meer nodig zijn.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 28-05-2020 00:00

"Bevlogenheid waarmee toch wel taaie kost wordt gepresenteerd. Ik ben de eerste dag op locatie geweest en door de corona-maatregelen heb … alles lezen - 28-05-2020 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
PRINCE2® Foundation inclusief examen voucher

"Ondanks de droge stof heeft de trainer het heeeel goed weten over te brengen!
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 28-05-2020 00:00

"Ondanks de droge stof heeft de trainer het heeeel goed weten over te brengen!Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10In hoeverre heb je g… alles lezen - 28-05-2020 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Victor Stijntjes
7
PRINCE2® Foundation inclusief examen voucher

"Het enthousiasme van dhr. Geerling.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 6
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 4
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 6
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 28-05-2020 00:00

"Het enthousiasme van dhr. Geerling.Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 6In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8In hoeverre zo… alles lezen - 28-05-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
PRINCE2® Foundation inclusief examen voucher

"Bevlogenheid waarmee toch wel taaie kost wordt gepresenteerd.

Ik ben de eerste dag op locatie geweest en door de corona-maatregelen heb ik de tweede dag online gevolgd. Beide dagen waren goed. Ik zou zo weer kiezen voor een online training in dit format. Het is gewoon erg prettig dat alle 'ruis' er om heen (reistijd, aanmelden, in zaaltje wachten tot je opgehaald wordt etc. eraf gaat). De pauzes kan je echt even loskomen en je bent aan het eind nog fit om even voor jezelf gedachten te ordenen en wat acties vanuit de training in te plannen. Iedereen lijkt werken met Teams goed op te pikken en het samenwerken in subgroepen ging echt heel makkelijk. Ik zou het in deze vorm ook blijven aanbieden als straks de corona-maatregelen niet meer nodig zijn.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 28-05-2020 00:00

"Bevlogenheid waarmee toch wel taaie kost wordt gepresenteerd. Ik ben de eerste dag op locatie geweest en door de corona-maatregelen heb … alles lezen - 28-05-2020 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
PRINCE2® Foundation inclusief examen voucher

"Deskundige en vriendelijke trainer!
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 19-05-2020 00:00

"Deskundige en vriendelijke trainer!Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10In hoeverre … alles lezen - 19-05-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
PRINCE2® Foundation inclusief examen voucher

"Goede docent met ervaring, kan goed voorbeelden geven en heeft een duidelijke stem wat het via teams les geven makkelijk maakt
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 14-05-2020 00:00

"Goede docent met ervaring, kan goed voorbeelden geven en heeft een duidelijke stem wat het via teams les geven makkelijk maaktHoe waardeer j… alles lezen - 14-05-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
PRINCE2® Foundation inclusief examen voucher

"De trainer
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 14-05-2020 00:00

"De trainerHoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8In hoeverre zou je deze training aanbe… alles lezen - 14-05-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
PRINCE2® Foundation inclusief examen voucher

"Goede docent met ervaring, kan goed voorbeelden geven en heeft een duidelijke stem wat het via teams les geven makkelijk maakt
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 14-05-2020 00:00

"Goede docent met ervaring, kan goed voorbeelden geven en heeft een duidelijke stem wat het via teams les geven makkelijk maaktHoe waardeer j… alles lezen - 14-05-2020 00:00

starstarstarstarstar
Post
Projectmanager
10
PRINCE2® Practitioner (6th edition) - online training incl. examen

"De persoonlijke coach op afstand zoekt regelmatig contact en helpt bij alle vragen en issues. Ook werd er begrip getoond voor de corona situatie en een kleine vertraging daardoor. Zeker aan te bevelen om een cursus te volgen!" - 13-05-2020 19:22

"De persoonlijke coach op afstand zoekt regelmatig contact en helpt bij alle vragen en issues. Ook werd er begrip getoond voor de corona situ… alles lezen - 13-05-2020 19:22