Ervaringen met PRINCE2

8,8
Gemiddeld cijfer voor PRINCE2 producten
Gebaseerd op 885 ervaringen
starstarstarstarstar
Jerry Franken
10
PRINCE2® 6th edition Foundation & Practitioner eLearning, incl. online examen (nu: Gratis herexamen)

"Ik heb zowel Prince2 Foundation als Practitioner gedaan, die zeer goed, praktisch en gemakkelijk te volgen waren. Ik was positief verrast over de service van AVC. (Je weet maar nooit ;) Ze waren zeer persoonlijk en aangenaam. Snelle en to the point reactie en hulp. Dank!" - 26-09-2022 17:23

"Ik heb zowel Prince2 Foundation als Practitioner gedaan, die zeer goed, praktisch en gemakkelijk te volgen waren. Ik was positief verrast ov… alles lezen - 26-09-2022 17:23

starstarstarstarstar
Andries van Dorp
10
PRINCE2 AGILE® Foundation incl. examen (ook online training)

"Ik had nul ervaring met Prince2 en Agile. Door zeer goede cursus en begeleiding heb ik veel geleerd en Prince2 en Agile in de basis goed eigen kunnen maken. De trainer gaf heel goed uitleg en maakte alle tijd voor vragen. Ook was het cursusmateriaal zeer helder. De vragen en proefexamens waren heel representatief voor het officiële examen.

Hopelijk kan ik nog een keer een training volgen bij Forsa Advies. Misschien Prince2 Agile Practitioner? :)" - 19-09-2022 12:09

"Ik had nul ervaring met Prince2 en Agile. Door zeer goede cursus en begeleiding heb ik veel geleerd en Prince2 en Agile in de basis goed eig… alles lezen - 19-09-2022 12:09

starstarstarstarstar
Sander
10
PRINCE2® Fasttrack incl. examens (ook online training)

"Paul is een topper! De training was goed, leuk, afwisselend en leerzaam. Niet alleen is de stof behandeld maar ook zijn er veel ervaring gedeeld door Paul en de overige betrokkenen. " - 14-09-2022 00:00

"Paul is een topper! De training was goed, leuk, afwisselend en leerzaam. Niet alleen is de stof behandeld maar ook zijn er veel ervaring ged… alles lezen - 14-09-2022 00:00

starstarstarstarstar_half
Aniek Rigters
9
PRINCE2® Foundation inclusief examen voucher

"- Frank is een uitstekende leraar met goede energie, veel kennis, aardig, en kan duidelijk uitleggen
- Duidelijke presentatie
- Goede verzorging
- De theorie in praktijk brengen door in groepjes opdrachten te doen was erg leerzaam
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 26-08-2022 00:00

"- Frank is een uitstekende leraar met goede energie, veel kennis, aardig, en kan duidelijk uitleggen - Duidelijke presentatie - Goede verz… alles lezen - 26-08-2022 00:00

starstarstarstarstar_half
Danielle
9
PRINCE2® Fasttrack incl. examens (ook online training)

"Afgelopen weken de PRINCE2 fasttrack training gevolgd met 2 mede cursisten. Dit was een hele kleine groep, maar erg fijn om op deze manier met alle aandacht de training te volgen. Ondanks dat het op het begin allemaal nog wat vaag bleef, kwam dit eindelijk (zoals Paul al had voorspeld) allemaal op zijn plek. Paul is een fijne trainer, die rustig door de lesstof gaat, maar wel veel praktijkvoorbeelden geeft. Ook erg fijn om de examentrainingen in de lessen door te spreken! " - 24-08-2022 00:00

"Afgelopen weken de PRINCE2 fasttrack training gevolgd met 2 mede cursisten. Dit was een hele kleine groep, maar erg fijn om op deze manier m… alles lezen - 24-08-2022 00:00

Hallo Danielle, enorm bedankt voor deze superreview, ook namens Paul Oldenzeel! Heel veel succes in je toekomstige projecten. Groetjes, Tanja

- 24-08-2022 00:00
starstarstarstarstar_half
Mike van de Linden
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"Duidelijk les materiaal op een goede niet al te grote locatie (Rijswijk) met een docent welke de tijd nam om een onderwerp te behandelen en ook hier een uitermate geschikte sparing partner in was.
De praktijk oefeningen welke hij toepaste gaven echt stof tot nadenken en cre?erde een bewustzijn van de materie. " - 15-08-2022 00:00

"Duidelijk les materiaal op een goede niet al te grote locatie (Rijswijk) met een docent welke de tijd nam om een onderwerp te behandelen en … alles lezen - 15-08-2022 00:00

starstarstarstarstar_half
Johanna Linde
9
PRINCE2® Agile Foundation eLearning, inkl. examen (nu: Gratis herexamen)

"Ik ben zeer tevreden met de online training, de informatie is verdeeld in verschillende hoofdstukken op een manier die gemakkelijk te begrijpen is, met een goede mix van theorie, praktische oefeningen en voorbeelden uit de praktijk. En ook goede service en efficiënte hulp van AVC :)" - 09-08-2022 14:48

"Ik ben zeer tevreden met de online training, de informatie is verdeeld in verschillende hoofdstukken op een manier die gemakkelijk te begrij… alles lezen - 09-08-2022 14:48

starstarstarstarstar_half
Christian Fedon
Research Consultant
9
PRINCE2® Foundation in English - including exam (ook online virtual classroom)

"It fits the purpose of why I have attended.
I am satisfy of how it has been developed.
I will definitely applied the concepts learn to my daily work.
Even though the course was online, it holds an very good balance between several topics." - 08-08-2022 12:51

"It fits the purpose of why I have attended. I am satisfy of how it has been developed. I will definitely applied the concepts learn to my … alles lezen - 08-08-2022 12:51

starstarstarstarstar_half
Emelie Bergman
9
PRINCE2® 6th edition Foundation eLearning, incl. online examen (nu: Gratis herexamen)

"Dit is de 2e e-learning die ik van AVC heb gekocht. De kwaliteit van de eerste training (ITIL) was zo goed dat ik opnieuw voor AVC heb gekozen voor PRINCE2.

Het trainingsmateriaal is van hoge kwaliteit, en de mix van video's, oefeningen en praktische case studies zorgde ervoor dat het gemakkelijk te begrijpen en volgen was." - 22-07-2022 13:09

"Dit is de 2e e-learning die ik van AVC heb gekocht. De kwaliteit van de eerste training (ITIL) was zo goed dat ik opnieuw voor AVC heb gekoz… alles lezen - 22-07-2022 13:09

starstarstarstarstar_border
Ms/Mrs. Trina Ganguly
8
PRINCE2® Foundation including exam voucher - (English spoken)

"The Trainer was very knowledgeable.
The participants came from different organizations and different backgrounds which helped discussing different challenges and share best practices.
The facilities and the staff were really helpful. I had an urgent call I had to take in between the training and the staff pointed me to the meeting rooms
How would you rate the courseware? 8
Did the training live up to your (learning)expectations? 8
Would you recommend this training to someone else? 8
In how far are the things you’ve learned relevant to your work? 6
How would you rate Trainer? 8" - 20-07-2022 00:00

"The Trainer was very knowledgeable. The participants came from different organizations and different backgrounds which helped discussing di… alles lezen - 20-07-2022 00:00

starstarstarstarstar
Rosa van der Meer
10
PRINCE2® Foundation including exam voucher - (English spoken)

"Op de faciliteiten, de snackjes waren erg fijn en lekker. Erg genoten van de choco mini's. En de trainer gaf erg goed les.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 20-07-2022 00:00

"Op de faciliteiten, de snackjes waren erg fijn en lekker. Erg genoten van de choco mini's. En de trainer gaf erg goed les.Hoe waardeer je de… alles lezen - 20-07-2022 00:00

starstarstarstarstar
Sjoerd Willems
Vakbeheerder Riool & Water
10
PRINCE2® Practitioner (English) incl. exam (online course available)

"Perfect geholpen door Paul! Oog voor detail en persoonlijke voorkeur. Samen de oefeningen gemaakt waarbij de praktijk het voorbeeld was. Flexibel in tijden en locaties zodat alles op maat gemaakt kon worden." - 12-07-2022 05:30

"Perfect geholpen door Paul! Oog voor detail en persoonlijke voorkeur. Samen de oefeningen gemaakt waarbij de praktijk het voorbeeld was. Fle… alles lezen - 12-07-2022 05:30

Wow, Sjoerd, wat een mooie beoordeling. Die wil ik iedere dag wel. :-D En natuurlijk ook hartelijk bedankt namens Paul. Hopelijk tot kijk en heel veel succes in je volgende projecten.

- 12-07-2022 05:30
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
PRINCE2® Foundation inclusief examen voucher

"Ik vond het een fijne training en de examinator gaf veel praktijkvoorbeelden. Gaandeweg gedurende de presentatie, werd het duidelijker hoe de materie in elkaar stak.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 6
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 6
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 28-06-2022 00:00

"Ik vond het een fijne training en de examinator gaf veel praktijkvoorbeelden. Gaandeweg gedurende de presentatie, werd het duidelijker hoe d… alles lezen - 28-06-2022 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
PRINCE2® Foundation (English) incl. exam (online course available)

"Realising that the training was very much focussed on theory, I find that the trainer did exceptionally well in conveying the content in an easily understandable and practice-oriented manner. This facilitated absorbing the content and memorising a major part sur place already. " - 02-06-2022 00:00

"Realising that the training was very much focussed on theory, I find that the trainer did exceptionally well in conveying the content in an … alles lezen - 02-06-2022 00:00

A big thank you for your nice review, on behalf of Douwe and the whole Forsa Advies team. Lots of succes in your future projects! Kind regards, Tanja

- 02-06-2022 00:00
starstarstarstarstar
Jeroen ter H.
10
PRINCE2® 6th edition Foundation & Practitioner eLearning, incl. online examen (nu: Gratis herexamen)

"Ik vond de training leuk om te doen. Het materiaal en m.n. de presentaties zijn van goede kwaliteit, duidelijk en goed te volgen.

Ik heb al meerdere jaren ervaring als (sr) project manager binnen grotere bedrijven die hun eigen methodologie gebruiken, maar deze zijn allen afgeleid of hebben overeenkomsten met PRINCE2.

Omdat ik nu voor mezelf ben begonnen, merk ik, dat veel opdrachtgevers de wens voor PRINCE2 certificatie hebben." - 25-05-2022 04:50

"Ik vond de training leuk om te doen. Het materiaal en m.n. de presentaties zijn van goede kwaliteit, duidelijk en goed te volgen. Ik heb … alles lezen - 25-05-2022 04:50

starstarstarstarstar_half
Maarten Van der Heijden
9
PRINCE2® 6th edition Foundation & Practitioner eLearning, incl. online examen (nu: Gratis herexamen)

"Geweldig materiaal en presentatievorm - een aanrader!

Door het zelfstandige karakter van de training kon ik de cursus binnen mijn drukke schema afronden. Het cursusmateriaal is van hoge kwaliteit en de mix van video's, oefeningen en case studies bracht alles op een begrijpelijke manier samen." - 18-05-2022 18:44

"Geweldig materiaal en presentatievorm - een aanrader! Door het zelfstandige karakter van de training kon ik de cursus binnen mijn drukke … alles lezen - 18-05-2022 18:44

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"Douwe heeft alle stof tijdens de trainingsdagen goed uitgelegd zodat het totaal plaatje erg duidelijk is geworden. Plus dat het niet als een volledige ontvang sessie werd gepresenteerd maar ook d.m.v. interactie. Uiteraard heeft het daarnaast ook met de mensen in de groep te maken en jezelf. Want vraag je niets dan krijg je alleen de basis mee. De dynamiek tussen ons en Douwe was erg goed en we liepen er soms snel doorheen en andere onderwerpen bleven we juist langer hangen, niet omdat we het niet snapte maar meer om het goed te bespreken en gelijk verder op in te gaan. " - 25-04-2022 00:00

"Douwe heeft alle stof tijdens de trainingsdagen goed uitgelegd zodat het totaal plaatje erg duidelijk is geworden. Plus dat het niet als een… alles lezen - 25-04-2022 00:00

Hallo Anoniem, dank je wel voor je review, ook namens Douwe! Fijn dat het goed is bevallen en dat je interessante gesprekken met elkaar hebt gehad in de training. Hopelijk tot ziens! Groetjes, Tanja

- 25-04-2022 00:00
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
PRINCE2® Fasttrack incl. examens (ook online training)

"Goede verdeling tussen zenden en oefeningen.
Paul heeft veel praktijk ervaring en dat is zeer nuttig bij het uitleggen van moeilijke onderdelen. Een voorbeeld uit de praktijk helpt dan om het volledig te begrijpen. " - 12-04-2022 00:00

"Goede verdeling tussen zenden en oefeningen. Paul heeft veel praktijk ervaring en dat is zeer nuttig bij het uitleggen van moeilijke onderd… alles lezen - 12-04-2022 00:00

Hallo Anoniem, enorm bedankt voor je mooie review, ook namens Paul! Heel veel succes met de opgedane inzichten en graag tot kijk. Groetjes, Tanja

- 12-04-2022 00:00
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
PRINCE2® Foundation inclusief examen voucher

"De content van de training, ik heb het gevoel dat je niks anders nodig had dan de training zelf om te kunnen slagen. Het materiaal dat werd behandeld was compleet en genoeg om je te helpen slagen. Verder vond ik het ook fijn dat er tips werden gegeven over het maken van het examen.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 05-04-2022 00:00

"De content van de training, ik heb het gevoel dat je niks anders nodig had dan de training zelf om te kunnen slagen. Het materiaal dat werd … alles lezen - 05-04-2022 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"De abstracte begrippen werden steeds verduidelijkt adhv praktische voorbeelden.
Door de steeds deze link te leggen was het meeste van de stof gemakkelijker te begrijpen.
Bij enige twijfel of onzekerheid pikte de lesgever dit op en werd het deel nogmaals toegelicht.
Heel compleet. " - 30-03-2022 00:00

"De abstracte begrippen werden steeds verduidelijkt adhv praktische voorbeelden. Door de steeds deze link te leggen was het meeste van de st… alles lezen - 30-03-2022 00:00

Hartelijk dank, anoniem voor je review! Hopelijk tot ziens. :-)

- 30-03-2022 00:00
starstarstarstarstar_border
Jaap Breedveld
8
PRINCE2 AGILE® Foundation incl. examen (ook online training)

"Het was precies wat ik ervan verwachtte. Prettige docent, voorbeelden uit de praktijk, niet alleen luisteren maar ook opdrachten doen en een paar filmpjes, goede faciliteiten waaronder lekker eten en drinken. " - 25-03-2022 00:00

"Het was precies wat ik ervan verwachtte. Prettige docent, voorbeelden uit de praktijk, niet alleen luisteren maar ook opdrachten doen en een… alles lezen - 25-03-2022 00:00

Hallo Jaap, super! dank je wel ook namens Paul. Fijn om je hier in Rijswijk te hebben mogen ontvangen. Heel veel succes met alle opgedane inzichten en skills. En graag tot ziens. Groetjes, Tanja

- 25-03-2022 00:00
starstarstarstarstar_half
Elina Claasen
Consultant
9
PRINCE2® 6th edition Foundation & Practitioner eLearning, incl. online examen (nu: Gratis herexamen)

"Een zeer goede training! De e-learning bevat een goede mix van theorie, praktische oefeningen en voorbeelden uit de praktijk. Het is een goed alternatief voor 'normale' klassikale training. Fijn om in mijn eigen tijd te studeren." - 23-03-2022 16:28

"Een zeer goede training! De e-learning bevat een goede mix van theorie, praktische oefeningen en voorbeelden uit de praktijk. Het is een goe… alles lezen - 23-03-2022 16:28

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"Veel nuttige informatie gekregen tijdens de training. De theorie is erg droog, door de training krijg je net wat meer handvatten en voorbeelden waardoor de theorie een stuk begrijpelijker wordt. " - 07-02-2022 00:00

"Veel nuttige informatie gekregen tijdens de training. De theorie is erg droog, door de training krijg je net wat meer handvatten en voorbeel… alles lezen - 07-02-2022 00:00

Hallo Anoniem, hartelijk dank voor je review! En onze kracht is inderdaad PRINCE2 begrijpelijk en levendig te maken voor jou zodat je precies begrijpt wat je er mee kunt. Heel veel succes met toekomstige projecten! Groetjes, Tanja

- 07-02-2022 00:00
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
PRINCE2® Foundation inclusief examen voucher

"Een mooi opgezette digitale training waarbij er veel interactie plaats vond. Een trainer die enthousiast vertelt en goed vragen wist te beantwoorden.
How would you rate the courseware? 8
Did the training live up to your (learning)expectations? 8
Would you recommend this training to someone else? 10
In how far are the things you’ve learned relevant to your work? 8
How would you rate Trainer? 10" - 14-12-2021 00:00

"Een mooi opgezette digitale training waarbij er veel interactie plaats vond. Een trainer die enthousiast vertelt en goed vragen wist te bean… alles lezen - 14-12-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Ariane
8
PRINCE2® Fasttrack incl. examens (ook online training)

"Vladimir was een ontzettend fijne docent.
De lesstof was best droog en complex maar hij heeft ervoor gezorgd dat we de dagen op een goede, leuke manier zijn doorgekomen. " - 10-12-2021 00:00

"Vladimir was een ontzettend fijne docent. De lesstof was best droog en complex maar hij heeft ervoor gezorgd dat we de dagen op een goede,… alles lezen - 10-12-2021 00:00

Hallo Ariane, hartelijk dank voor je review ook namens Vladimir! Fijn om te horen dat je leuke en goede lesdagen hebt gehad. Heel veel succes je projecten en graag tot een volgende keer! Groetjes, Tanja

- 10-12-2021 00:00