school

Alles waarvan je verder kunt leren

Meer dan 93.000 cursussen & opleidingen.

2 E-Learning Procesmanagement Opleidingen & Cursussen

Bekijk ook: Kwaliteitsmanagement, Projectmanagement, Programmamanagement, Projectmedewerker, Business Process Management (BPM / BPR), Lean, Procesoptimalisatie, Proces mining, Bedrijfskundige Processen en Procesregie.

Bekijk ook: Kwaliteitsmanagement, Projectmanagement en Programmamanagement.

E-LearningPerlegoErasmus AcademieErasmus AcademieIcademyPerlegoWijzig filterskeyboard_arrow_right
check_box_outline_blank

Controleren - Kwaliteits- en procesmanagement met behulp van PDCA.

Logo van Icademy

Als je deze online training wilt inzetten voor de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): B…

check_box_outline_blank

Operations and Process Management

Logo van Perlego

With Perlego (The Spotify for Books) you get unlimited access to more than 250,000 professional and self-development books in one simple spa…

Procesmanagement video

Met het oog op de kwaliteit van de bedrijfsvoering is het belangrijk dat de processen in een bedrijf zo efficient mogelijk verlopen. Procesmanagement wordt dan ook een managementgebied waar steeds meer nadruk op komt te liggen. In een opleiding of cursus procesmanagement leert u wat er komt kijken bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen.

Het onderstaande overzicht met opleidingen kunt u naar uw voorkeuren aanpassen. U kunt de opleidingen op onder andere locatie, duur en lesvorm filteren en zo bij de cursus procesmanagement uitkomen die het beste bij u past.