Ervaringen met Projectmanagement

8,7
Gemiddeld cijfer voor Projectmanagement producten
Gebaseerd op 322 ervaringen
starstarstarstarstar
Lukasse
Fysiotherapeut, Projectleider
10
Projectmanagement

"Leuke cursus die een stevige basis biedt voor projectmatig werken. Hier kan je wat mee! Fijne cursusleider, goede locatie, fijne groep. Zou zo weer voor een volgende cursus tekenen gekeken naar hoe dit was. Ga zo door! " - 30-09-2021 06:39

"Leuke cursus die een stevige basis biedt voor projectmatig werken. Hier kan je wat mee! Fijne cursusleider, goede locatie, fijne groep. Zou … alles lezen - 30-09-2021 06:39

starstarstarstarstar_half
Christian van Ramshorst
Senior Consultant
9
Projectmanagement

"Goede energie, veel praktijkvoorbeelden. Betrekt de persoonlijke projectsituaties van deelnemers goed in het verhaal.
Goede mix van de basis van projectmatig werken, de rol van de projectleider en samenwerken in een team.
Zeker aan te raden voor startende of aankomende projectleiders" - 24-09-2021 21:22

"Goede energie, veel praktijkvoorbeelden. Betrekt de persoonlijke projectsituaties van deelnemers goed in het verhaal. Goede mix van de basi… alles lezen - 24-09-2021 21:22

starstarstarstarstar
Jacqueline Hageman
Labelling Specialist
10
Projectmanagement

"Veel persoonlijke aandacht. Er wordt geen standaard verhaal afgestoken, maar de cursus is praktijkgericht en er is veel ruimte voor eigen inbreng van voorbeelden en vragen. De cursus geeft inzicht in het proces, maar ook waar de knelpunten zitten in de praktijk." - 07-09-2021 09:00

"Veel persoonlijke aandacht. Er wordt geen standaard verhaal afgestoken, maar de cursus is praktijkgericht en er is veel ruimte voor eigen in… alles lezen - 07-09-2021 09:00

starstarstarstarstar_border
Edwin van Kesteren
Projectleider
8
Projectmanagement

"Fijne training. Onze groep bestaat uit ervaren projectleiders. Hierdoor was de meeste stof wel bekend. De theorie achter je handelen werd goed behandeld en verschaft duidelijkheid. Het was goed om dit weer onder de aandacht te brengen. " - 13-08-2021 11:29

"Fijne training. Onze groep bestaat uit ervaren projectleiders. Hierdoor was de meeste stof wel bekend. De theorie achter je handelen werd go… alles lezen - 13-08-2021 11:29

starstarstarstarstar_half
Monique Dings
strategisch HRM adviseur
9
Projectmanagement

"Twee leuke en interessante dagen gehad in het kader van projectmanagement. Wouter heeft veel kennis, gaat flexibel om met vragen en koppelt theorie en praktijk goed aan elkaar. Kortom: een aan te bevelen training." - 11-07-2021 18:53

"Twee leuke en interessante dagen gehad in het kader van projectmanagement. Wouter heeft veel kennis, gaat flexibel om met vragen en koppelt … alles lezen - 11-07-2021 18:53

starstarstarstarstar
Simone Ladisa
10
Project Management (English with optional extra day for soft skills)

"Good & interesting training by an expert in the field of project management. Topic covered are both hard skills PM (how to build a project, how to manage and choose the people etc ) and soft skills PM (leadership, communication etc)" - 02-07-2021 13:25

"Good & interesting training by an expert in the field of project management. Topic covered are both hard skills PM (how to build a project, … alles lezen - 02-07-2021 13:25

Lisa Posthuma
starstarstarstarstar
Lisa Posthuma
10
Project Management (English with optional extra day for soft skills)

"Had a very learningful training from Akbar I really recommend it if you would like to develop your management skills. Nice atmosphere and after the training you still can get help if that is needed. " - 02-07-2021 13:24

"Had a very learningful training from Akbar I really recommend it if you would like to develop your management skills. Nice atmosphere and af… alles lezen - 02-07-2021 13:24

Erik Menger
starstarstarstarstar_half
Erik Menger
Werkvoorbereider Technische Zaken
9
Professioneel Projectmanagement – basis

"De cursus had inhoudelijk een prima niveau en was goed gestructureerd. Het lesmateriaal/boek was helder.
Het lesmateriaal ( Powerpoint )werd na iedere cursusdag per mail toegestuurd.
De trainer is betrokken en neemt uitgebreid de tijd voor jou persoonlijk.
De actieve opdrachten waren leuk om te doen.
Ook was de catering prima in orde!

" - 01-07-2021 09:28

"De cursus had inhoudelijk een prima niveau en was goed gestructureerd. Het lesmateriaal/boek was helder. Het lesmateriaal ( Powerpoint )wer… alles lezen - 01-07-2021 09:28

Erwin Teitler
starstarstarstarstar
Erwin Teitler
senior consultant
10
Projectmanagement

"Een hele fijne training door een zeer ervaren en kundige trainer. Weet je dmv actuele praktijkvoorbeelden van zowel hemzelf als de andere cursisten mee te nemen door de stof. Zeer aan te bevelen
" - 30-06-2021 17:31

"Een hele fijne training door een zeer ervaren en kundige trainer. Weet je dmv actuele praktijkvoorbeelden van zowel hemzelf als de andere cu… alles lezen - 30-06-2021 17:31

starstarstarstarstar_half
Stijn Berben
Teammanager Accountmanagement
9
Projectmanagement

"Duidelijke en praktische training van een bevlogen trainer welke veel ervaring in het werkveld heeft opgedaan als het gaat om projectmanagement. Prettige ongedwongen sfeer en een beperkte groep waardoor er voldoende aandacht is voor eenieder. " - 29-06-2021 13:38

"Duidelijke en praktische training van een bevlogen trainer welke veel ervaring in het werkveld heeft opgedaan als het gaat om projectmanagem… alles lezen - 29-06-2021 13:38

starstarstarstarstar_half
Rene pijning
E&w en alarm/beveiliging monteur
9
Professioneel Projectmanagement – basis

"Ik vond het persoonlijk een hele goeie cursus ,ik heb er veel aan gehad en gebruik veel onderwerpen nu al in de praktijk.
Ik vond met name de gesprekken heel mooi en rustig gaan niks gedwongen maar toch een klein beetje uitdagen om mezelf te laten gaan in bepaalde gesprekken ik heb hier veel van geleerd en kan eigenlijk niet wachten op een vervolg cursus.

Nogmaals dank en succes met de volgende "lichting" ;-)
" - 25-06-2021 14:30

"Ik vond het persoonlijk een hele goeie cursus ,ik heb er veel aan gehad en gebruik veel onderwerpen nu al in de praktijk. Ik vond met name … alles lezen - 25-06-2021 14:30

starstarstarstarstar_border
Karin van Zomeren
Managementondersteuner
8
PMO-Opleiding Project Management Ondersteuner (Project Control)

"Bij de Opleiding Project Management Ondersteuner zijn drie docenten ingezet, met ieder hun eigen expertise, wat ik een groot voordeel vind.
Alle docenten konden moeilijk te begrijpen onderwerpen simplistisch met voorbeelden uitleggen.
Alhoewel de deelnemers uit verschillende organisaties kwamen en verschillende achtergronden hadden, bevatte deze opleiding voor iedereen wel toepasbare aspecten voor in de praktijk.
Ik persoonlijk kan na het volgen van deze opleiding zeggen dat dit mijn kennis t.a.v. projecten zeker heeft uitgebreid.
" - 23-06-2021 13:31

"Bij de Opleiding Project Management Ondersteuner zijn drie docenten ingezet, met ieder hun eigen expertise, wat ik een groot voordeel vind. … alles lezen - 23-06-2021 13:31

starstarstarstarstar
Sylvia Paardekooper
10
PMO-Opleiding Project Management Ondersteuner (Project Control)

"Voor iedereen die meer kennis nodig heeft omtrent het werken met projecten en projectmanagement ondersteuner als een nieuwe uitdaging ziet in zijn/haar carrière, is deze opleiding een goede start. Alle fases in een project worden meegenomen. de opleiding is kort maar krachtig." - 23-06-2021 07:22

"Voor iedereen die meer kennis nodig heeft omtrent het werken met projecten en projectmanagement ondersteuner als een nieuwe uitdaging ziet i… alles lezen - 23-06-2021 07:22

Claudia Jansen
starstarstarstarstar_half
Claudia Jansen
Sociaal werken en projectlid Become a Local Hero
9
Projectmanagement

"Roel is een energieke trainer, zeer fijn om naar te luisteren. Weet de theorie goed te koppelen aan de praktijk. Veel behandeld in drie dagen tijd. Kortom een complete training en zeker een aanrader om te volgen. " - 07-06-2021 09:57

"Roel is een energieke trainer, zeer fijn om naar te luisteren. Weet de theorie goed te koppelen aan de praktijk. Veel behandeld in drie dage… alles lezen - 07-06-2021 09:57

starstarstarstarstar
Karin Luyten
Ondernemer
10
Projectmanagement

"De energieke trainer bleef drie dagen boeiend. De inhoud van de training is zeer afwisselend waardoor de dagen omvlogen. Ook de praktische voorbeelden en oefeningen waren goed gekozen. Het is leuk dat je hetgeen je geleerd hebt tijdens de training in de praktijk kunt oefenen. Ik ga zeker op mijn werk een aantal zaken die we geleerd hebben in de praktijk brengen. Dank je Roel. " - 05-06-2021 11:37

"De energieke trainer bleef drie dagen boeiend. De inhoud van de training is zeer afwisselend waardoor de dagen omvlogen. Ook de praktische v… alles lezen - 05-06-2021 11:37

starstarstarstarstar
Lydia van Straalen
Projectleider Veiligheidsregio
10
Projectmanagement

"Fijne training gegeven vanuit de praktijk. Deze training heeft mij erg geholpen in het uitvoeren van mijn huidige werk, maar biedt vaardigheden die je in iedere (toekomstige) baan kan toepassen. Je leert vaardigheden, opzet, inzicht in organisatie en bedrijfsprocessen, omgaan met knelpunten en weerstand. Dat alles vanuit een stevige feitelijke basis maakt dat je je in je kracht voelt. Tom is vriendelijk en open. Je krijgt zin in het leren! " - 20-05-2021 12:12

"Fijne training gegeven vanuit de praktijk. Deze training heeft mij erg geholpen in het uitvoeren van mijn huidige werk, maar biedt vaardighe… alles lezen - 20-05-2021 12:12

starstarstarstarstar
Ulla Möller
10
Projectmanagement (+ optie verdiepingsdag)

"Zeer goede cursus, zeer leerzaam in twee dagen een speedcursus gehad. Hiermee kan ik de volgende stappen nemen! Dit is een goed fundament. De cursus van Akhbar is zeer inspirerend! " - 14-05-2021 15:15

"Zeer goede cursus, zeer leerzaam in twee dagen een speedcursus gehad. Hiermee kan ik de volgende stappen nemen! Dit is een goed fundament. D… alles lezen - 14-05-2021 15:15

starstarstarstarstar_half
Martin Dekker
EU Market Development Manager
9
Projectmanagement Het managen van stakeholders (ook virtueel)

"Leerzaam, reflecterend, prettig, opbouwend, inspirerend. Meer bewust bekwaam de leerelementen aan het toepassen in mijn dagdagelijkse activiteiten. Zal in 2022 weer een training bij Schouten en Nelissen willen volgen. Welke nader te bepalen en gericht op huidige functie." - 11-05-2021 13:11

"Leerzaam, reflecterend, prettig, opbouwend, inspirerend. Meer bewust bekwaam de leerelementen aan het toepassen in mijn dagdagelijkse activi… alles lezen - 11-05-2021 13:11

starstarstarstarstar_border
Miriam van der aar
HR medewerker
8
Projectmanagement (+ optie verdiepingsdag)

"Akbar is een zeer ervaren trainer, prettig in de communicatie en vol enthousiasme. Akbar heeft mij met deze cursus op weg geholpen in het opstellen van een projectplan. Dank daarvoor.

" - 11-05-2021 07:00

"Akbar is een zeer ervaren trainer, prettig in de communicatie en vol enthousiasme. Akbar heeft mij met deze cursus op weg geholpen in het op… alles lezen - 11-05-2021 07:00

starstarstarstarstar_half
Johan Matthijsse
Team Manager
9
Projectmanagement (+ optie verdiepingsdag)

"Hele fijne en leerzame Project Management. Eerder al eens PM trainingen gehad, maar Akbar stuurt bij naar de behoeften en expertise van de kandidaten. Dus naar inhoud, support en gebruiksvriendelijkheid Dit soort training is zeer aanbevolen. Top Akbar" - 29-04-2021 15:15

"Hele fijne en leerzame Project Management. Eerder al eens PM trainingen gehad, maar Akbar stuurt bij naar de behoeften en expertise van de k… alles lezen - 29-04-2021 15:15

starstarstarstarstar_half
Leupen
Financial Planning & Corporate Cost Controller
9
Projectmanagement Het managen van stakeholders (ook virtueel)

"De trainer was erg betrokken bij de cursus en kon goed advies geven. De huiswerkopdrachten pasten goed bij het leerproces. Fijn ook dat er werd gezorgd dat je gebruikt maakte van de kennis en ervaring van de andere deelnemers. " - 23-04-2021 09:20

"De trainer was erg betrokken bij de cursus en kon goed advies geven. De huiswerkopdrachten pasten goed bij het leerproces. Fijn ook dat er w… alles lezen - 23-04-2021 09:20

starstarstarstarstar_half
Niels Boersma
9
Projectmanagement (+ optie verdiepingsdag)

"Ik heb in Februari de cursus Project Management afgerond bij Dimensions Training. Het was duidelijk dat Akbar veel ervaring in het veld heeft opgedaan en deelde met passie zijn ervaringen. Ook was het prettig om met de overige deelnemers specifieke cases door te nemen.
Al met al zeer leerzaam voor iedereen die geïnteresseerd is in de basis van Projectmatig werken.
Na de Cursus PM zal ik ook nog Agile en Prince2 bij Akbar volgen." - 16-04-2021 10:51

"Ik heb in Februari de cursus Project Management afgerond bij Dimensions Training. Het was duidelijk dat Akbar veel ervaring in het veld heef… alles lezen - 16-04-2021 10:51

starstarstarstarstar_border
Reshma Bipat
Projectondersteuner
8
PMO-Opleiding Project Management Ondersteuner (Project Control)

"De opleiding PMO geeft zicht op de meerdere methodieken die in het vakgebied projectmanagement mogelijk zijn. Die kennis slaat niet altijd direct op de werkzaamheden van een ondersteuner, maar geven wel zicht op de taken en verantwoordelijkheden van een projectleider. Dit maakt het vervolgens mogelijk om een passende vorm van ondersteuning te bieden. Daarnaast is er binnen de opleiding ook ruimte voor zelfreflectie en het belang hiervan word ook duidelijk aangekaart. De lessen worden gegeven door trainers uit de praktijk die weten waar ze het over hebben." - 15-04-2021 14:03

"De opleiding PMO geeft zicht op de meerdere methodieken die in het vakgebied projectmanagement mogelijk zijn. Die kennis slaat niet altijd d… alles lezen - 15-04-2021 14:03

starstarstarstarstar_border
Ilse de lange
Secretaresse
8
PMO-Opleiding Project Management Ondersteuner (Project Control)

"Zeer geslaagde opleiding die in deze tijd online gegeven werd. De informatie en vele voorbeelden waren direct toepasbaar/herkenbaar in mijn functie als secretaresse/project ondersteuner. Deze opleiding gaf mij een basis en inzicht in waar ik mij nog meer in wil verdiepen. " - 01-12-2020 13:29

"Zeer geslaagde opleiding die in deze tijd online gegeven werd. De informatie en vele voorbeelden waren direct toepasbaar/herkenbaar in mijn … alles lezen - 01-12-2020 13:29

starstarstarstarstar_border
Anja Hulshof
Programmamanager RIF Gas 2.0
8
Projectmanagement

"Onlangs een online projectmanagament training gevolgd i.p.v. fysiek. Ondanks de beperkingen wist Wouter Baars door zo interactief mogelijk de training te geven de boodschap goed over te brengen. Een helder en interessante training waar ik veel aan heb gehad. Met name ook de nazorg is heel goed. Ook dan staat Wouter klaar met raad en daad." - 01-12-2020 07:30

"Onlangs een online projectmanagament training gevolgd i.p.v. fysiek. Ondanks de beperkingen wist Wouter Baars door zo interactief mogelijk d… alles lezen - 01-12-2020 07:30