Ervaringen met SAFe Lean Portfolio Management

8,2
Gemiddeld cijfer voor SAFe Lean Portfolio Management producten
Gebaseerd op 11 ervaringen
starstarstarstarstar_border
dhr. Derk Venema
8
Lean Portfolio Management based on SAFe inclusief examen voucher

"1. Time management was heel goed. Daarnaast voldoende pauze ingepland waardoor je als deelnemer scherp blijft
2. Goede uitleg Pieter. Natuurlijk lastig om zonder fysiek (oogcontact) een training te geven, maar Pieter deed dit heel goed.
3. Leuke opzet a la slimste mens.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 9" - 25-06-2021 00:00

"1. Time management was heel goed. Daarnaast voldoende pauze ingepland waardoor je als deelnemer scherp blijft 2. Goede uitleg Pieter. Natuu… alles lezen - 25-06-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Lean Portfolio Management based on SAFe inclusief examen voucher

"De training werkt prima online. Sterker nog, ik zou dit ook blijven aanbieden naast op locatie. Dit is een type training die heel goed te doen is via Teams. En het is veel relaxter om het vanuit huis te doen ipv eerst een tijd in de file te moeten staan of met de trein te moeten.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 15-04-2021 00:00

"De training werkt prima online. Sterker nog, ik zou dit ook blijven aanbieden naast op locatie. Dit is een type training die heel goed te do… alles lezen - 15-04-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Valery Kalee
9
Scaled Agile Framework 5.1: Lean Portfolio Management (LPM)

"Het is zeer prettig dat de training in het Nederlands werd gegeven. Het is een handicap dat al het materiaal in het Engels is, de woorden zijn natuurlijk wel redelijke goed te vertalen, maar dat geldt niet voor alle begrippen. Niet alle begrippen hebben een 1 op 1 vertaling naar het Nederlands. " - 17-03-2021 00:00

"Het is zeer prettig dat de training in het Nederlands werd gegeven. Het is een handicap dat al het materiaal in het Engels is, de woorden zi… alles lezen - 17-03-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Wiro van Wel
8
Scaled Agile Framework 5.1: Lean Portfolio Management (LPM)

"Het niveau is prima, lekker hoog. De trainer beheerst het onderwerp zeer goed. Hij speelde ook goed in op het streefmodel van het I-domein van de gemeente Amsterdam.Er mogen misschien iets meer oefeningen in, om de mensen te activeren en af te wisselen tussen zenden en ontvangen. " - 10-03-2021 00:00

"Het niveau is prima, lekker hoog. De trainer beheerst het onderwerp zeer goed. Hij speelde ook goed in op het streefmodel van het I-domein v… alles lezen - 10-03-2021 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
Lean Portfolio Management based on SAFe inclusief examen voucher

"De gestructureerde en efficiente manier waarop de training is gegeven. Linda brengt het verhaal goed en duidelijk. Deze wijze lokt interactie met deelnemers uit. Dit is ook belangrijk voor het er bij houden van de concentratie. Voor mij een geslaagde training.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 6
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 6
Hoe waardeer je Trainer? 8" - 08-12-2020 00:00

"De gestructureerde en efficiente manier waarop de training is gegeven. Linda brengt het verhaal goed en duidelijk. Deze wijze lokt interacti… alles lezen - 08-12-2020 00:00

starstarstarstar_borderstar_border
Anoniem
6
Lean Portfolio Management based on SAFe inclusief examen voucher

"- De koffie sochtends van de koffie corner
- Adhoc printjes geregeld van de slides op verzoek
- prima verzorgde training, voorafgaand qua proces en tijdens in geval van dat er iets is (cursisten die niet meer naar binnen mochten omdat ze niet aangemeld waren, werden netjes opgehaald en werd er excuses gemaakt)
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 6
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 6
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 2
Hoe waardeer je Trainer? 8" - 28-08-2020 00:00

"- De koffie sochtends van de koffie corner - Adhoc printjes geregeld van de slides op verzoek - prima verzorgde training, voorafgaand qua … alles lezen - 28-08-2020 00:00

starstarstarstarstar
dhr. Jan Pieter Noordermeer
10
Lean Portfolio Management based on SAFe inclusief examen voucher

"Je mag trots zijn om zo'n kanjer als Linda Husmann als trainer te hebben; zij had zich goed ingeleerd in een niche onderwerp als SAFe LPM en dat vind ik een knappe prestatie.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 28-08-2020 00:00

"Je mag trots zijn om zo'n kanjer als Linda Husmann als trainer te hebben; zij had zich goed ingeleerd in een niche onderwerp als SAFe LPM en… alles lezen - 28-08-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Karen DiPierro
8
Scaled Agile Framework 5.1: Lean Portfolio Management (LPM)

"Abram was excellent. He brought real-world experience to the training. The material, although from SAFe, doesnt appear to be comprehensive enough for the exam. The practice questions do seem to have more than 1 correct answer - (I know this is an issue with SAFe and not Gladwell).

The course was workshop driven, which allowed us to work with people from other companies and differing experiences. This was a definite plus." - 12-11-2019 00:00

"Abram was excellent. He brought real-world experience to the training. The material, although from SAFe, doesnt appear to be comprehensive… alles lezen - 12-11-2019 00:00

starstarstarstarstar_half
Remko Maier
Project & Portfolio Manager
9
Lean Portfolio Management 5.0 SAFe (Scaled Agile Framework)

"De LPM training aan de Accenture Academy werd door een goed teams gegeven. De trainers hebben veel ervaring en konden de stof goed aanvullen met eigen ervaringen. Een echte aanrader!" - 31-10-2019 14:39

"De LPM training aan de Accenture Academy werd door een goed teams gegeven. De trainers hebben veel ervaring en konden de stof goed aanvullen… alles lezen - 31-10-2019 14:39

starstarstarstarstar_border
Bent Schwanenfl?gel
8
Scaled Agile Framework 5.1: Lean Portfolio Management (LPM)

"Good trainer with a good focus.
Stating that the course could be taken without any knowledge regarding SAFe is unfair. I had no previos knowledge, and it was a strucle to understand all the SAFe terms on the top of the other stuff." - 07-10-2019 00:00

"Good trainer with a good focus. Stating that the course could be taken without any knowledge regarding SAFe is unfair. I had no previos kno… alles lezen - 07-10-2019 00:00

starstarstarstarstar_half
Daniela Pleiner
9
Scaled Agile Framework 5.1: Lean Portfolio Management (LPM)

"Content: Training material is more concrete on LPM than Implementing SAFe. However, some sections are not fully conclusive and therefore not contributing to the LPM big picture.
Trainer: Frank was good, he gave us space to reflect, create a trusted atmosphere and a natural flow during the training.
Location: Is fine, but the lunch was repetitive." - 14-08-2019 00:00

"Content: Training material is more concrete on LPM than Implementing SAFe. However, some sections are not fully conclusive and therefore not… alles lezen - 14-08-2019 00:00