Ervaringen met Professional Scrum Master II (PSM II)

9,3
Gemiddeld cijfer voor Professional Scrum Master II (PSM II) producten
Gebaseerd op 78 ervaringen
starstarstarstarstar
Nieuwenhuizen
Scrum Master
10
Professional Scrum Master II training (PSM II)

"De training was uitstekend. Het enthousiasme van Guido, als trainer, zorgde ervoor dat geen moment saai werd. Perfect voorbeeld van hoe een training hoort te zijn. PowerPoint alleen ter ondersteuning en continu interactie met het publiek. Kan het elke Scrum Master aanbevelen!" - 19-07-2021 09:27

"De training was uitstekend. Het enthousiasme van Guido, als trainer, zorgde ervoor dat geen moment saai werd. Perfect voorbeeld van hoe een … alles lezen - 19-07-2021 09:27

Cleo Wester
starstarstarstarstar
Cleo Wester
10
Professional Scrum Master II virtual training (PSM II)

"Echt een hele vrolijke interactieve training gehad, waarbij de digitale tools de training enorm versterkten en geen enkele keer hinderlijk waren.

In twee dagen had ik alle kennis op gedaan om de certificering te halen, maar de training helpt je ook om casussen uit de praktijk te evalueren en bespreken, zodat je ook zonder certificering jezelf gelijk als Scrum Master weer een stapje beter kan maken.

Guido is echt een topper, voelt goed aan waar de groep behoefte aan heeft, checkt dat ook regelmatig, maar weet daarnaast ook alle lesstof met veel humor en oefeningen over te brengen." - 11-06-2021 07:04

"Echt een hele vrolijke interactieve training gehad, waarbij de digitale tools de training enorm versterkten en geen enkele keer hinderlijk w… alles lezen - 11-06-2021 07:04

starstarstarstarstar
Carl Kai Earl Tan
10
Professional Scrum Master II including exam voucher - (English spoken)

"The very friendly atmosphere, the facilitation of very good conversations not just with trainer but among the trainees and learning from each others' experiences has been extremely uplifting, encouraging, and beneficial. The many real-world examples shared by trainer and trainees help to reinforce critical concepts required at PSM II level, and also to make the learning real. Application of soft aspects (values, attitudes, mindsets) of scrum mastering is not easy, but the trainer managed to bring the concepts to life. Additional hints, tips, online resources and book recommendations were very welcome additions to help us improve in the craft, beyond just passing the exam. Thanks for an educational experience, but more than that, an enjoyable one!
How would you rate the courseware? 10
Did the training live up to your (learning)expectations? 8
Would you recommend this training to someone else? 10
In how far are the things you’ve learned relevant to your work? 10
How would you rate Trainer? 10" - 11-05-2021 00:00

"The very friendly atmosphere, the facilitation of very good conversations not just with trainer but among the trainees and learning from eac… alles lezen - 11-05-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Robbe Delie
8
Scrum: Scrum Master Advanced Training (PSM-II)

"De trainer gaf een duidelijke en onderbouwde uitleg over de verschillende hoofdstukken. Er werd ruim tijd gemaakt om vragen te beantwoorden en dieper in te gaan op onderwerpen die voor mij belangrijk waren." - 01-03-2021 12:49

"De trainer gaf een duidelijke en onderbouwde uitleg over de verschillende hoofdstukken. Er werd ruim tijd gemaakt om vragen te beantwoorden … alles lezen - 01-03-2021 12:49

starstarstarstarstar_half
Lea Philine Grellmann
9
Professional Scrum Master II (PSM II)

"I really enjoyed the fact that this course was completely focusing on our individual experience with Scrum as Scrum Master and that we had enough time to share different points of view. It was an amazing experience to get theoretical input without feeling like being back at school. If there is anything to improve, its the number of relevant cases for the PSMII assessment. However, my learning goal was to get insights and ideas and not to get prepared for the assessment. " - 24-02-2021 00:00

"I really enjoyed the fact that this course was completely focusing on our individual experience with Scrum as Scrum Master and that we had e… alles lezen - 24-02-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Professional Scrum Master II including exam voucher - (English spoken)

"Wat een mooie vraag. Jullie mogen trots zijn op de manier waarop Paul de training heeft gegeven. Paul kan de zaken goed uitleggen en zaken in perspectief zien. De training was interactief, er was ruimte voor het stellen van vragen en ruimte voor discussie. Ik kan verder met mijn Scrum Master ontwikkeling. Er is nog wel een hoop te leren maar daar sta ik open voor. Agile door het leven!
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 23-02-2021 00:00

"Wat een mooie vraag. Jullie mogen trots zijn op de manier waarop Paul de training heeft gegeven. Paul kan de zaken goed uitleggen en zaken i… alles lezen - 23-02-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Professional Scrum Master II including exam voucher - (English spoken)

"Strak georganiseerde online meeting waarbij interactie 'key' is. Erg knap om de training met bijbehorende interacties op zo'n manier te faciliteren, dat het bijna niet opviel dat de training volledig online was.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 23-02-2021 00:00

"Strak georganiseerde online meeting waarbij interactie 'key' is. Erg knap om de training met bijbehorende interacties op zo'n manier te faci… alles lezen - 23-02-2021 00:00

starstarstar_halfstar_borderstar_border
Anoniem
5
Professional Scrum Master II including exam voucher - (English spoken)

"Voor een online training wist Paul goed de energie erin te houden door veel af te wisselen, veel pauzes en veel oefeningen. De breakout rooms werkte ook goed. Ik heb leuke gesprekken gehad en weer een aantal waardevolle tips voor nieuwe games voor met het team gekregen van mede cursisten.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 6
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 4
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 2
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 4
Hoe waardeer je Trainer? 8" - 19-02-2021 00:00

"Voor een online training wist Paul goed de energie erin te houden door veel af te wisselen, veel pauzes en veel oefeningen. De breakout room… alles lezen - 19-02-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Professional Scrum Master II including exam voucher - (English spoken)

"Dat jullie in deze lastige periode waarin alles online plaatsvindt, er nog een kwalitatief hoogwaardig en interactief programma neergezet is. Daarom onderstaande wat beter kan los van de inhoud!
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 19-02-2021 00:00

"Dat jullie in deze lastige periode waarin alles online plaatsvindt, er nog een kwalitatief hoogwaardig en interactief programma neergezet is… alles lezen - 19-02-2021 00:00

Lawrence Stolk
starstarstarstarstar
Lawrence Stolk
10
Professional Scrum Master II training (PSM II)

"Een van de beste trainingen die ik tot nu toe heb gehad. Het was mijn eerste online training. Guido weet de energie van een offline training goed te vertalen naar een online omgeving. Veel geleerd over hoe ik Scrum kan toepassen binnen organisaties." - 30-12-2020 13:20

"Een van de beste trainingen die ik tot nu toe heb gehad. Het was mijn eerste online training. Guido weet de energie van een offline training… alles lezen - 30-12-2020 13:20

starstarstarstarstar
Marty De Leij
Scrum Master
10
Professional Scrum Master II training (PSM II)

"Super leuke training. Heel dynamisch, veel kennis opgedaan. Guido is een heel enthousiaste trainer met heel veel kennis. Ik heb hem flink bestookt met vragen, maar hij had overal duidelijke antwoorden voor en heeft me voorzien van veel practische handvatten om in de praktijk te brengen." - 18-12-2020 16:28

"Super leuke training. Heel dynamisch, veel kennis opgedaan. Guido is een heel enthousiaste trainer met heel veel kennis. Ik heb hem flink be… alles lezen - 18-12-2020 16:28

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Professional Scrum Master II including exam voucher - (English spoken)

"Professionele, effectieve en leuke training en trainer
Goede interactie met trainer en groep
Veel verschillende (online) werkvormen
Grote ervaring en kennis van de trainer
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 14-12-2020 00:00

"Professionele, effectieve en leuke training en trainer Goede interactie met trainer en groep Veel verschillende (online) werkvormen Grote… alles lezen - 14-12-2020 00:00

José Non
starstarstarstarstar
José Non
Scrum Master
10
Professional Scrum Master II training (PSM II)

"Ondanks dat de training "remote" werd gegeven, wisten de trainers de groep van begin tot het einde van de twee-daagse training enthousiast en vol energie te houden. Geen lange luistersessies, maar veel onderlinge interactie en elk uur een korte break." - 07-12-2020 18:42

"Ondanks dat de training "remote" werd gegeven, wisten de trainers de groep van begin tot het einde van de twee-daagse training enthousiast e… alles lezen - 07-12-2020 18:42

Sandra Fransen ✔
starstarstarstarstar
Sandra Fransen ✔
Scrum master
10
Professional Scrum Master II training (PSM II)

"Guido heeft op voortreffelijke en energieke wijze, met voldoende afwisseling de PSMII training gegeven.
Hij gebruikte online tools voor heldere uitleg en mooie sheets. Maar ook een doodgewone flipover heeft hij tijdens de uitleg gebruikt. Met Zoom kon hij de groep uiteen sturen en weer bij zich terugroepen.

Ik kijk met vertrouwen uit naar het examen!" - 07-12-2020 09:58

"Guido heeft op voortreffelijke en energieke wijze, met voldoende afwisseling de PSMII training gegeven. Hij gebruikte online tools voor hel… alles lezen - 07-12-2020 09:58

starstarstarstarstar
Mladenka varicak
scrum master
10
Professional Scrum Master II training (PSM II)

"Input geldt uiteraard ook voor Martijn Ham. Ondanks dat het een virtuele 2 daagse training was (waar ik tegenop zag) was het een zeer inspirerende training...en dat wordt gebruik ik echt niet vaak. Door de training heb ik een 'wishlist'gemaakt voor mijzelf/het team die ik wil gaan oppakken/bespreken/voorstellen. Gevoel waarmee ik uit de training kwam: Enthousiast. De hele logistiek (murals, 9min pauze, flipovers etc)rond de training was top, ik begin veel van de scrum events zelf met muziek, dus dat Guido/Martijn dat ook deden was helemaal top. Ik heb geen verbeterpunten. " - 07-12-2020 07:40

"Input geldt uiteraard ook voor Martijn Ham. Ondanks dat het een virtuele 2 daagse training was (waar ik tegenop zag) was het een zeer inspir… alles lezen - 07-12-2020 07:40

starstarstarstarstar
Penny Broman
Scrum Master
10
Professional Scrum Master II training (PSM II)

"Top training met 2 ervaren en energieke trainers. De Zoom break-outs en de Mural whiteboards maken van de online training in Corona tijden een top ervaring. Een goede manier om je ervaring en kennis met anderen uit te wisselen. " - 05-12-2020 17:56

"Top training met 2 ervaren en energieke trainers. De Zoom break-outs en de Mural whiteboards maken van de online training in Corona tijden e… alles lezen - 05-12-2020 17:56

Paul Staal
starstarstarstarstar
Paul Staal
10
Professional Scrum Master II training (PSM II)

"Ik heb een tweedaagse PSM-2 training gevolgd via Prowareness. Trainers Guido en Martijn hebben dit uitstekend verzorgd. Een goede afwisseling tussen theorie en zelf aan de slag gaan met uitdagende oefeningen. Het was leuk en leerzaam om ervaringen te delen met de andere cursisten (scrum masters). De training was volledig remote, maar door het gebruik van tools als Zoom (break out rooms) en Mural boards was dat zeker geen belemmering." - 04-12-2020 16:53

"Ik heb een tweedaagse PSM-2 training gevolgd via Prowareness. Trainers Guido en Martijn hebben dit uitstekend verzorgd. Een goede afwisselin… alles lezen - 04-12-2020 16:53

starstarstarstarstar
Daniël de la Parrra
Scrum Master
10
Professional Scrum Master II training (PSM II)

"Gewoon een keigoede training en dat op afstand!Een mooie balans tussen theorie en praktijk, Praktisch en uitdagend! Vooral de oefeningen zijn herbruikbaar met Mural! Daarnaast krijg je goede tooling en tips om in complexe situaties met de Scrum Master rol om te gaan. bedankt Guido en Martijn!" - 04-12-2020 15:45

"Gewoon een keigoede training en dat op afstand!Een mooie balans tussen theorie en praktijk, Praktisch en uitdagend! Vooral de oefeningen zij… alles lezen - 04-12-2020 15:45

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Professional Scrum Master II including exam voucher - (English spoken)

"De enthousiaste trainer die veel ervaring meebrengt en daar over wil vertellen maar ook andere aanspoort om ervaringen te delen. Dat was voor mij het meest waardevolle van de training, het horen hoe het er bij anderen aan toe gaat. Dankjewel!
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 6
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 20-11-2020 00:00

"De enthousiaste trainer die veel ervaring meebrengt en daar over wil vertellen maar ook andere aanspoort om ervaringen te delen. Dat was voo… alles lezen - 20-11-2020 00:00

starstarstarstarstar
Nanda Nirsoe
10
Professional Scrum Master II including exam voucher - (English spoken)

"De hoeveelheid aan voorbeelden en oefeningen om de stof je meer eigen te maken. Het was een prettige gelijkgestemde groep om mee aan de slag te gaan. Ook de trainer, Paul voorzag ook goed in de wens van ons als deelnemer als er diepgaandere vragen werden gesteld. Zeer gewaardeerd.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 19-11-2020 00:00

"De hoeveelheid aan voorbeelden en oefeningen om de stof je meer eigen te maken. Het was een prettige gelijkgestemde groep om mee aan de slag… alles lezen - 19-11-2020 00:00

starstarstarstarstar
Esther van der Bent
Functioneel beheerder
10
Professional Scrum Master II training (PSM II)

"Erg enthousiaste trainer, speelt goed in op de hulpvragen. Hamert er op een leuke manier in wat je niet moet vergeten tijdens het maken van het PSM II examen...bounty eiland. " - 18-11-2020 08:30

"Erg enthousiaste trainer, speelt goed in op de hulpvragen. Hamert er op een leuke manier in wat je niet moet vergeten tijdens het maken van … alles lezen - 18-11-2020 08:30

starstarstarstarstar
Sylvia Peters
Scrum Master
10
Professional Scrum Master II training (PSM II)

"Guido en Guus hebben op een super toffe en interactieve manier in een online training mijn kennis over Scrum en Agile vergroot. Ik heb veel mooie dingen toegevoegd aan mijn toolkit! " - 17-11-2020 15:46

"Guido en Guus hebben op een super toffe en interactieve manier in een online training mijn kennis over Scrum en Agile vergroot. Ik heb veel … alles lezen - 17-11-2020 15:46

Pim Godding
starstarstarstarstar
Pim Godding
Scrum Master
10
Professional Scrum Master II training (PSM II)

"Hele goede training gehad met duidelijke uitleg en interactie. Inzichten gekregen op zaken die in de praktijk nog verbeterd kunnen worden. Oefeningen & tools meegekregen die je verder kunnen helpen als scrum master om de gehele organisatie verder te brengen. Leuk om te volgen. Goede voorbereiding voor het PSM II examen. " - 17-11-2020 15:44

"Hele goede training gehad met duidelijke uitleg en interactie. Inzichten gekregen op zaken die in de praktijk nog verbeterd kunnen worden. … alles lezen - 17-11-2020 15:44

starstarstarstarstar
Bert de Groot
Scrum master
10
Professional Scrum Master II training (PSM II)

"Zelden zo'n goede training gehad. de trainer heeft wat in principe droge stof op een mooie manier tot leven gewekt door heel veel voorbeelden uit de dagelijkse praktijk in te zetten. Heeft ook een sfeer van openheid gecreëerd waarbinnen het fijn leren was." - 17-11-2020 15:41

"Zelden zo'n goede training gehad. de trainer heeft wat in principe droge stof op een mooie manier tot leven gewekt door heel veel voorbeelde… alles lezen - 17-11-2020 15:41

starstarstarstarstar
Wouter Hag
10
Professional Scrum Master II training (PSM II)

"Samen met Guus een TOP duo! Geweldige training gehad. Veel interactie, humor en veel geleerd van de kennis en kunde van deze 2 heren! Mooi samenspel en ook online inspirerend!" - 17-11-2020 15:40

"Samen met Guus een TOP duo! Geweldige training gehad. Veel interactie, humor en veel geleerd van de kennis en kunde van deze 2 heren! Mooi s… alles lezen - 17-11-2020 15:40