Ervaringen met Lean Six Sigma Green Belt

9,0
Gemiddelde score van Lean Six Sigma Green Belt producten
Gebaseerd op 865 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Matthias Ouwejan
Consultant digitale transformatie
9
Lean six sigma green belt

"Prima training! Voor de digitale leeromgeving werden goede tools gebruikt. Veel ruimte voor eigen input.
Aankleding van de digitale omgeving leuk en aansprekend gedaan en er werden toepasselijke voorbeelden gebruikt.
Lastig aan te geven wat er beter kon, omdat het een verkorte GB training was en ik wellicht wat thema's wat verder uitgediept had (A3 en verandermanagement), maar ik weet dat korte tijd betekent dat er keuzes gemaakt moeten worden." - 26-10-2020 15:25

"Prima training! Voor de digitale leeromgeving werden goede tools gebruikt. Veel ruimte voor eigen input. Aankleding van de digitale omgevi… alles lezen - 26-10-2020 15:25

Geronimo Edwards
starstarstarstarstar
Geronimo Edwards
10
Lean Six Sigma Green Belt

"Thanks voor alle hulp Sander, zonder jou was het me vast niet gelukt!
Tijdens de trainingen was er een zeer goede sfeer en de leerstof werd op een zeer leuke manier gebracht. Nogmaals Thanks Sander. GOAT ;-)." - 23-10-2020 14:30

"Thanks voor alle hulp Sander, zonder jou was het me vast niet gelukt! Tijdens de trainingen was er een zeer goede sfeer en de leerstof werd… alles lezen - 23-10-2020 14:30

starstarstarstarstar_half
Wim van der Ent
Procurement Manager
9
Lean Six Sigma Green Belt training

"Een inspirerende training, waar ik enthousiast over ben, met de juiste balans tussen theorie en praktijk. Gelukkig is er ook tijd voor de basisstof en verschillende praktijksituaties van de deelnemers. De dagen waren leerzaam en leuk. Kortom een aanrader!" - 21-10-2020 12:37

"Een inspirerende training, waar ik enthousiast over ben, met de juiste balans tussen theorie en praktijk. Gelukkig is er ook tijd voor de ba… alles lezen - 21-10-2020 12:37

starstarstarstar_halfstar_border
Ron Visser
Proces Coordinator
7
Lean Six Sigma Green Belt

"Zeer tevreden over de training. Mascha heeft met een goede energie en enthousiasme LeanSixSigma gepresenteerd, ook met goede voorbeelden uit haar eigen praktijk.

De inhoud van de training vind ik echter wel veel diep in de statistieken/SixSigma gaan. De stof over de Leanprinciples is ten opzichte daar van erg kort. Ik had gehoopt hier meer diepgang in te krijgen.
Aan de ene kant zou je kunnen zeggen dat ik dat kan verwachten dat een groot deel SixSigma is, maar dit is anders dan dat ik vooraf heb geïnformeerd. Ik gaf duidelijk aan dat ik primair de interesse had in Lean, waar op werd geantwoord dat het Six Sigma maar 1 dag extra kost. Het werd zo gebracht dat er 4/5 Lean over blijft. Praktijk was toch 1/2.

Ben overigens wel ook tevreden over het SixSigma stuk, was ook zeker leerzaam. Maar de verwachtingen en mijn doel was anders." - 09-10-2020 13:59

"Zeer tevreden over de training. Mascha heeft met een goede energie en enthousiasme LeanSixSigma gepresenteerd, ook met goede voorbeelden uit… alles lezen - 09-10-2020 13:59

starstarstarstarstar
Luc Strijbosch
Business Consultant
10
Lean Six Sigma Green Belt e-learning

"Ik heb de e-learning cursus voor Lean Six Sigma Green Belt gevolgd (vanuit huis) en als zeer prettig ervaren. De e-learning is heel compleet, de stof is helder uitgelegd en de ingebouwde toets was een goede voorbereiding voor het examen. De virtual classroom sessies zijn een goede toevoeging. Dit geeft inzicht in het toepassen van de stof en er is ruimte om in te gaan op praktijkvoorbeelden van cursisten." - 08-10-2020 07:17

"Ik heb de e-learning cursus voor Lean Six Sigma Green Belt gevolgd (vanuit huis) en als zeer prettig ervaren. De e-learning is heel compleet… alles lezen - 08-10-2020 07:17

starstarstarstarstar_half
Martijn Van tilburg
Hoofd expeditie Koninklijke Luchtmacht
9
Lean Six Sigma Green Belt

"Prettige persoonlijkheid, neemt de tijd en zorgt ervoor dat eenieder op de trein blijft meerijden. Zo heb ik het persoonlijk ervaren. Spreekt uit ervaring, richt zich niet enkel op het examen maar wil je echt iets bijbrengen!!" - 28-08-2020 14:32

"Prettige persoonlijkheid, neemt de tijd en zorgt ervoor dat eenieder op de trein blijft meerijden. Zo heb ik het persoonlijk ervaren. Spreek… alles lezen - 28-08-2020 14:32

Dion Ligtvoet
starstarstarstarstar
Dion Ligtvoet
10
Lean Six Sigma Green Belt

"Erg leuke interactieve lesgeving, met veel praktijkgerelateerde cases. Niveau lag hoog, wat als positief ervaren is. Docent overtrof de verwachtingen en had aantoonbare ervaring in het onderwerp. Algemene ervaring over de cursus is uitstekend" - 28-08-2020 13:40

"Erg leuke interactieve lesgeving, met veel praktijkgerelateerde cases. Niveau lag hoog, wat als positief ervaren is. Docent overtrof de verw… alles lezen - 28-08-2020 13:40

starstarstarstarstar_half
Neering
9
Lean Six Sigma Green Belt

"Jelle gaf uitstekende begeleiding en wist een goede balans te bewaren gedurende de dag. Hij kon alles goed uitleggen en liet geen vragen onbeantwoord. De training was uitstekend verzorgd. Enkel het tempo had soms iets hoger gekund, maar dan had je wel tijd over gehad." - 28-08-2020 13:39

"Jelle gaf uitstekende begeleiding en wist een goede balans te bewaren gedurende de dag. Hij kon alles goed uitleggen en liet geen vragen onb… alles lezen - 28-08-2020 13:39

Boris Vinogradski
starstarstarstarstar
Boris Vinogradski
bvinogradski@hotmail.com
10
Lean Six Sigma Green Belt

"Een zeer geweldige school en leraar, waarbij veel praktijkgerichte opdrachten op logische wijs worden uitgelegd. Hierbij vond ik het ook enorm fijn dat ondanks corona, iedereen er goed mee omging en dit op een respectvolle manier werd weerlegd met elkaar.

De leraar is ook persoonlijk betrokken bij je eigen praktijk cases en betrekt dit ook in de opleiding en laat je hierbij zien hoe je iets eventueel aan moet vliegen.

Al bij al ben ik een zeer tevreden klant. Op het moment dat ik voor mijn black belt ga, zal ik zeer zeker weer hier les volgen!

Bedankt!

" - 03-08-2020 20:20

"Een zeer geweldige school en leraar, waarbij veel praktijkgerichte opdrachten op logische wijs worden uitgelegd. Hierbij vond ik het ook eno… alles lezen - 03-08-2020 20:20

starstarstarstarstar_half
Johan van der Lingen
Process Manager
9
Lean Six Sigma Green Belt

"Uitstekende training, theorie en inbreng eigen casus. Buitengewoon goede ondersteuning (ook naderhand!).
Verbeterpunt voor een 10: Materiaal voor review (m.n. Six Sigma gedeelte).
Warm aanbevolen, zou 5ST3PS zelf ook weer kiezen voor Black Belt." - 22-07-2020 09:58

"Uitstekende training, theorie en inbreng eigen casus. Buitengewoon goede ondersteuning (ook naderhand!). Verbeterpunt voor een 10: Materiaa… alles lezen - 22-07-2020 09:58

starstarstarstarstar
Tinus Ruben
interim Project Manager / Hoofd Technische Dienst
10
Lean Six Sigma Green Belt

"Ik had het voorrecht om een 1 op 1 online training te volgen met Willem.
Hierdoor was de training geheel op maat, maar werd in brede zin neergezet om in de praktijk op verschillende situatie toe te passen.
De stof werd op de eigen situatie belicht om gelijk de praktische kant te zien.
Maar ook praktijk voorbeelden die men zelf ondervonden heeft werden belicht waardoor je een totaal beeld kreeg.
Erg leerzaam om hulpmiddelen toe te passen op praktische zaken.
Al met al een leuke cursus welke zeker door het enthousiasme van Willem goed uitgelegd werd.
" - 22-07-2020 09:45

"Ik had het voorrecht om een 1 op 1 online training te volgen met Willem. Hierdoor was de training geheel op maat, maar werd in brede zin n… alles lezen - 22-07-2020 09:45

starstarstarstarstar
Rene Nieuwmans
10
Lean Six Sigma Green Belt

"Door de corona werd het een online training die wat mij betreft boven verwachting was. Goede dosering lesmateriaal en vaak uitnodigingen om wat te vragen, toe te voegen of open vragen te beantwoorden zodat je goed bij de les bleef. Tijdens maar ook buiten de lesuren goede begeleiding. Sander maakte nog wat extra tijd vrij om de laatste vragen te beantwoorden vlak voor het examen. Zeer gewaardeerd. De informatievoorziening vooraf had wat strakker gekund maar dit kan zijn beïnvloed door het feit dat corona ons allemaal overviel." - 21-07-2020 15:34

"Door de corona werd het een online training die wat mij betreft boven verwachting was. Goede dosering lesmateriaal en vaak uitnodigingen om … alles lezen - 21-07-2020 15:34

starstarstarstarstar
Gwendolyn Loois
10
Lean Six Sigma Green Belt e-learning

"De tijd thuis vanwege het COVID virus leende zich uitstekend voor de online training. Na het lezen van wat boeken over LEAN werd het tijd om die kennis meer gestructureerd in het grote geheel te zien. Was eerlijk gezegd wat huiverig of een online training die inzichten zou kunnen geven. Maar inmiddels weet ik beter. Mede door de laagdrempelige, persoonlijke begeleiding en de virtuele class waarin je met elkaar naar een praktijkcase kijkt en ervaringen deelt valt alle kennis die je tot je neemt op z'n plek. De training is overzichtelijk qua opbouw en goed qua inhoud. Na afloop heb ik zeker het gevoel gestructureerd met de opgedane kennis aan de slag te kunnen." - 14-07-2020 10:03

"De tijd thuis vanwege het COVID virus leende zich uitstekend voor de online training. Na het lezen van wat boeken over LEAN werd het tijd om… alles lezen - 14-07-2020 10:03

starstarstarstarstar_border
Ron Veerman
8
Lean Six Sigma Green Belt

"De Green Belt cursus was een interessante cursus die, ondanks de Corona situatie waarbij alles op afstand verliep, goed te volgen was. Waar ik persoonlijk wel wat meer aandacht aan had willen besteden is het toepassen van de stof in verschillende scenarios. Dit is blijkbaar wel onderdeel van de 'normale' cursus. Hopelijk dat op korte termijn dit extra dagdeel alsnog georganiseerd kan worden. Mijn ervaring is dat door toepassing van stof dit een stuk beter (en langer) blijft hangen!" - 06-07-2020 07:30

"De Green Belt cursus was een interessante cursus die, ondanks de Corona situatie waarbij alles op afstand verliep, goed te volgen was. Waar … alles lezen - 06-07-2020 07:30

starstarstarstarstar
Ricky Oostindiën
10
Lean Six Sigma Green Belt

"Uitstekende training in online variant (verkorte versie). Jörgen reikt handvaten aan die je in de praktijk kunt toepassen. Daarnaast is er ook ruimte voor het inbrengen van eigen cases. Door de mix van deelnemers krijg je interessante andere invalshoeken." - 25-06-2020 13:09

"Uitstekende training in online variant (verkorte versie). Jörgen reikt handvaten aan die je in de praktijk kunt toepassen. Daarnaast is er o… alles lezen - 25-06-2020 13:09

starstarstarstarstar_half
AFM Hamers
Manager
9
Lean Six Sigma Green Belt

"Duidelijke uitleg van theorie. De behandelde onderwerpen zijn direct toepasbaar in de praktijk. Door interactieve workshops kan ook al tijdens de lesdag geoefend worden. Er werd voldoende tijd genomen om vragen te beantwoorden. " - 25-06-2020 13:02

"Duidelijke uitleg van theorie. De behandelde onderwerpen zijn direct toepasbaar in de praktijk. Door interactieve workshops kan ook al tijde… alles lezen - 25-06-2020 13:02

starstarstarstarstar_border
Rowen Kemper
Relationship Developer
8
Lean Six Sigma Green Belt

"In COVID-19 tijden bezig blijven met continu verbeteren heb ik als zeer positef ervaren. De afwisseling digitaal (middels Zoom) en fysiek (Soesterberg) vond ik heel fijn. Ik kan de geleerde stof goed inzetten binnen onze organisatie. " - 19-06-2020 14:12

"In COVID-19 tijden bezig blijven met continu verbeteren heb ik als zeer positef ervaren. De afwisseling digitaal (middels Zoom) en fysiek (S… alles lezen - 19-06-2020 14:12

Rene Oldenkamp
starstarstarstarstar_border
Rene Oldenkamp
Operations Engineer
8
Lean Six Sigma Green Belt

"Fysiek erg goed. Mede door de praktijk ervaringen van mede cursisten. Online minder tevreden. Meer intensief door mindere verbinding af en toe. Overall prima en zeker voor de specifieke periode met Corona" - 18-06-2020 12:16

"Fysiek erg goed. Mede door de praktijk ervaringen van mede cursisten. Online minder tevreden. Meer intensief door mindere verbinding af en t… alles lezen - 18-06-2020 12:16

starstarstarstarstar
Andrea Hirzinger
Finance Professional
10
Lean Six Sigma Green Belt

"De training was heel interessant en ondanks dat de sessies online waren, was er genoeg interactie. Ik vond de afwisseling tussen een stuk theorie en toepassen in de praktijk erg prettig. Ook was er genoeg ruimte om vragen te stellen en dieper in te gaan op bepaalde onderwerpen. Willem heeft zich echt ingezet om te zorgen dat we allemaal de kern goed begrijpen en de concepten kunnen toepassen op verschillende situaties. Ik vond het ook erg leerzaam om met mensen uit verschillende sectoren en met een andere studie- en werkachtergrond naar de casussen te kijken. Ik ben heel erg tevreden en ik ga zeker nog de cursus tot Black Belt volgen bij 5ST3PS." - 10-06-2020 08:48

"De training was heel interessant en ondanks dat de sessies online waren, was er genoeg interactie. Ik vond de afwisseling tussen een stuk th… alles lezen - 10-06-2020 08:48

Rene Schotsman
starstarstarstarstar
Rene Schotsman
10
Lean Six Sigma Green Belt

"DE online training was persoonlijk en zeker interactief er was ruimte voor vragen samen opdrachten maken en vergelijken. trainer was altijd persoonlijk te benaderen buiten de trainingstijden dit was erg prettig. Zeer duidelijke uitleg van de stof met veel praktijk voorbeelden " - 01-06-2020 11:29

"DE online training was persoonlijk en zeker interactief er was ruimte voor vragen samen opdrachten maken en vergelijken. trainer was altijd … alles lezen - 01-06-2020 11:29

starstarstarstarstar
Ard van Boxel
Cost Specialist
10
Lean Six Sigma Green Belt

"Sharon weet de stof en zelfs statistiek interessant te brengen! De vele praktijkvoorbeelden maken het een praktisch toepasbaar geheel ipv enkel een theoretische benadering. Het cursusmateriaal was goed van opzet en de werkvormen waren erg afwisselend! " - 20-05-2020 13:33

"Sharon weet de stof en zelfs statistiek interessant te brengen! De vele praktijkvoorbeelden maken het een praktisch toepasbaar geheel ipv en… alles lezen - 20-05-2020 13:33

starstarstarstarstar_half
Eddy Koldeweij
Master Scheduler
9
Lean Six Sigma Green Belt

"
Er was genoeg tijd om elkaar te leren kennen. De training was erg interactief. Door het zelf maken van aantekeningen ben je actief bezig en blijft de stof beter hangen. Er werd op een gezonde manier het creatieve deel van mijn brein geprikkeld. Je wordt goed gestimuleerd om mee te doen, maar ook iedereen krijgt zijn of haar kans om input te geven.
Het training volgen vanaf huis werkte zeer goed. De lesstof (theorie) is goed te volgen en Marcus geeft genoeg vrijheid om ook via de webcam de humor in de les te houden.
Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren!" - 19-05-2020 12:59

" Er was genoeg tijd om elkaar te leren kennen. De training was erg interactief. Door het zelf maken van aantekeningen ben je actief bezig e… alles lezen - 19-05-2020 12:59

Sander Postema
starstarstarstarstar
Sander Postema
Manufacturing Excellence Engineer
10
Lean Six Sigma Green Belt

"Zeer goede en professionele training. Inhoudelijk erg sterk en interactief. De vaardigheden van de trainer zijn zeer goed en zijn inhoudelijke kennis is sterk. De helft van de training was gedurende de COVID-19 periode waardoor we genoodzaakt waren digitaal verder te gaan, dit was geen enkel probleem en het virtuele gedeelte van de cursus deed niet onder voor het fysieke deel." - 19-05-2020 12:56

"Zeer goede en professionele training. Inhoudelijk erg sterk en interactief. De vaardigheden van de trainer zijn zeer goed en zijn inhoudelij… alles lezen - 19-05-2020 12:56

starstarstarstarstar_border
Alfred mensen
8
Lean Six Sigma Green Belt

"Goede sfeer. Trainer wist van theorie EN praktijk en had leuke voorbeelden. De theorie is duidelijk en manier van uitleggen ook. Achteraf werd soms op sommige zaken lang op doorgegaan zonder de diepte in te gaan." - 19-05-2020 12:56

"Goede sfeer. Trainer wist van theorie EN praktijk en had leuke voorbeelden. De theorie is duidelijk en manier van uitleggen ook. Achteraf we… alles lezen - 19-05-2020 12:56

starstarstarstarstar_half
Dirk Besteman
Manufacturing Excellence Engineer
9
Lean Six Sigma Green Belt

"Wat een Topper! Wel een dikke huid ontwikkelen, maar dat is een goede test/persoonlijke ontwikkeling. Duidelijke uitleg en geeft de ruimte om vragen te stellen. Veel geleerd! Door Corona ook Visual Classroom geleerd! Daardoor een nieuw werkmethode ontwikkeld. " - 19-05-2020 12:55

"Wat een Topper! Wel een dikke huid ontwikkelen, maar dat is een goede test/persoonlijke ontwikkeling. Duidelijke uitleg en geeft de ruimte o… alles lezen - 19-05-2020 12:55