Ervaringen met Lean Six Sigma Green Belt

9,0
Gemiddelde score van Lean Six Sigma Green Belt producten
Gebaseerd op 939 ervaringen
starstarstarstarstar
Nick de Fouw
Supply Chain trainee
10
Lean Six Sigma Green Belt

"Ben erg tevreden over de training. De cursusdagen waren goed ingedeeld, er werd de tijd genomen om iedereen het te laten begrijpen, herhaald wat de vorige keer besproken is en had niet het idee dat daardoor de tijd voor de nieuwe lesstof in het gedrang kwam. Was eerst wat sceptisch om 5 dagen alleen maar online te volgen, maar kon mijn aandacht er goed bij houden. Enige verbeterpunt zou zijn om de mogelijkheid te bieden om niet de 5 dagen in 6 weken te volgen, maar bijvoorbeeld in 8. In het huidige rooster lukte het me namelijk niet iedere keer om de nieuwe cursusdag voor te bereiden naast een drukke baan." - 08-05-2021 17:57

"Ben erg tevreden over de training. De cursusdagen waren goed ingedeeld, er werd de tijd genomen om iedereen het te laten begrijpen, herhaald… alles lezen - 08-05-2021 17:57

Beste Nick, dank je wel voor jouw mooie review. Bij 5ST3PS zorgen we zowel klassikaal als online door de werkvormen en koppeling naar de praktijk voor een zo optimaal mogelijke leerervaring. Het is trouwens altijd mogelijk om op een ander moment in te stromen. Onze opleidingen zijn modulair opgebouwd waardoor je bijvoorbeeld makkelijk jouw eigen schema kunt aanhouden.

- 08-05-2021 17:57
Eder Mufunko
starstarstarstarstar_half
Eder Mufunko
Medior adviseur BPM
9
Lean Six Sigma Green Belt

"Een duidelijke en overzichtelijke training met ervaren en betrokken trainers. De kennis die is opgedaan tijdens de cursus kan ik direct gebruiken in mijn werk. Ik kijk uit naar de volgende cursus!" - 06-05-2021 06:58

"Een duidelijke en overzichtelijke training met ervaren en betrokken trainers. De kennis die is opgedaan tijdens de cursus kan ik direct gebr… alles lezen - 06-05-2021 06:58

Beste Eder, dank je wel voor jouw review en onze trainingen zijn gebaseerd op wat je vandaag leert je direct kunt toepassen. En Nu toepassen en wellicht door gaan voor de Black Belt.

- 06-05-2021 06:58
starstarstarstarstar_half
Steven Duret
9
Lean Six Sigma Green Belt

"Intensieve maar toch zeer duidelijke training die goed te volgen is en waarbij de modules goed op elkaar aansluiten. Het is misschien een idee om voor het gedeelte waar data analyse in voor komt, steed dezelfde datasets te gebruiken (waar mogelijk) om zo beter het verschil tussen de formules te kunnen waarnemen. Verder wordt er goed gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden en helder beeldmateriaal." - 05-05-2021 05:46

"Intensieve maar toch zeer duidelijke training die goed te volgen is en waarbij de modules goed op elkaar aansluiten. Het is misschien een id… alles lezen - 05-05-2021 05:46

starstarstarstarstar
Claire Pijnacker
10
Lean Six Sigma Green Belt

"Ik heb zowel bij Sander als Willem online de opleiding gevolgd voor Lean Six Sigma Green Belt. Allebei hele fijne trainers, die naast het overbrengen van de stof ook ruimte maken voor humor en leuke praktijkvoorbeelden. De lessen vonden plaats in kleine groepen, met veel interactie, waren goed te volgen en prettig ingedeeld. Ze waren ingedeeld in een deel theorie, een quiz, oefenopdrachten en het was mogelijk om casussen vanuit de eigen werkomgeving in te brengen. Al met al een fijne training welke je mooie inzichten geeft voor verbeterprojecten.

Sander en Willem, bedankt voor de leerzame lessen!" - 04-05-2021 14:19

"Ik heb zowel bij Sander als Willem online de opleiding gevolgd voor Lean Six Sigma Green Belt. Allebei hele fijne trainers, die naast het ov… alles lezen - 04-05-2021 14:19

Beste Claire, dank je wel voor jouw mooie review namens ons beiden. Door te werken met kleine groepen zorg je voor meer dan voldoende interactie en aandacht en dat is een kenmerk van onze opleidingen.

- 04-05-2021 14:19
starstarstarstarstar_half
Lily Brand
Hr adviseur
9
Lean Six Sigma Green Belt

"Interessante training. Snel in te plannen, goede service. Steekwoorden voor mijn ervaring: Compleet. Verdiepend. inspirerend. Interactief. Meteen bruikbaar in de praktijk. Goede digitale leeromgeving met lesmateriaal en formats voor de praktijk. We hadden 2 trainers waardoor We de stof vanuit 2 invalshoeken kregen aangeboden. Láátste dag afgerond met examen." - 04-05-2021 14:05

"Interessante training. Snel in te plannen, goede service. Steekwoorden voor mijn ervaring: Compleet. Verdiepend. inspirerend. Interactief. M… alles lezen - 04-05-2021 14:05

starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Reeder
2
Lean Six Sigma Green Belt

"Zeer fijne vriendelijke open trainer. Ik was helaas zeer teleurgesteld in de online variant van de training. We werken al een jaar thuis en er is een hoop mogelijk om digitaal een leuke (niet vermoeiende) en interactieve training te organiseren. Maar het lijkt dat er geen enkele moeite in is gestoken om de training digitaal toepasbaar te maken. Ik zou de training dus ook zeker niet aanraden. " - 04-05-2021 13:58

"Zeer fijne vriendelijke open trainer. Ik was helaas zeer teleurgesteld in de online variant van de training. We werken al een jaar thuis en … alles lezen - 04-05-2021 13:58

starstarstarstarstar_half
Maarten van Rooijen
9
Lean Six Sigma Green Belt

"+ Online leeromgeving
+ lesmateriaal in pdf (makkelijk zoeken)
- dag 6 weinig toegevoegde waarde theorie
- meer toetsmateriaal zou fijn zijn
Energieke trainers, gevarieerde groep en gebruik van veel praktijkvoorbeelden!
." - 04-05-2021 13:06

"+ Online leeromgeving + lesmateriaal in pdf (makkelijk zoeken) - dag 6 weinig toegevoegde waarde theorie - meer toetsmateriaal zou fijn z… alles lezen - 04-05-2021 13:06

starstarstarstarstar_border
Kason Tsang
Accountmanager
8
Lean Six Sigma Green Belt

"Prima E-learning! Sluit uitermate goed aan op de training! Zeker een aanrader om dit af te nemen. Met de nodige kennis van de E-learning had ik een voorsprong tijdens de training." - 04-05-2021 13:01

"Prima E-learning! Sluit uitermate goed aan op de training! Zeker een aanrader om dit af te nemen. Met de nodige kennis van de E-learning had… alles lezen - 04-05-2021 13:01

starstarstarstarstar_half
Stanley Janssen
B2B marketing adviseur
9
Lean Six Sigma Green Belt

"Door de e-learning module werd mij veel flexibiliteit geboden en heb ik op een efficiënte wijze kennis opgedaan van de zeer kundige Klaas. Met de vele voorbeelden die zijn behandeld weet ik de theorie nu goed in de praktijk toe te passen. Wat mij het meeste beviel is dat Klaas mijn/onze behoeftes goed inventariseerde waardoor de training nog relevanter werd." - 04-05-2021 12:59

"Door de e-learning module werd mij veel flexibiliteit geboden en heb ik op een efficiënte wijze kennis opgedaan van de zeer kundige Klaas. M… alles lezen - 04-05-2021 12:59

starstarstarstarstar_half
Gijs Schermer
Accountant
9
Lean Six Sigma Green Belt

"Ik was zeer verrast door de gebruiksvriendelijk e-learning waarmee ik mijzelf optimaal kon voorbereiden en we tijdens de training meer aandacht konden besteden aan de praktijk en toepassing
Ik was zeer verrast door de gebruiksvriendelijk e-learning waarmee ik mijzelf optimaal kon voorbereiden en we tijdens de training meer aandacht konden besteden aan de praktijk en toepassing
" - 04-05-2021 12:54

"Ik was zeer verrast door de gebruiksvriendelijk e-learning waarmee ik mijzelf optimaal kon voorbereiden en we tijdens de training meer aanda… alles lezen - 04-05-2021 12:54

starstarstarstarstar_border
Willem Elderenbosch
8
Lean Six Sigma Green Belt

"Concrete cursus: veel informatie in korte tijd, werd gelukkig duidelijk door Edwin uitgelegd. Er zouden wel wat meer break-out sessies met oefeningen mogen zijn. Zeker met een virtuele classroom kunnen de dagen anders erg lang zijn." - 04-05-2021 12:53

"Concrete cursus: veel informatie in korte tijd, werd gelukkig duidelijk door Edwin uitgelegd. Er zouden wel wat meer break-out sessies met o… alles lezen - 04-05-2021 12:53

starstarstarstarstar_half
Kelly Haastrecht
Verzorgende
9
Lean Six Sigma Green Belt

"Een krachtige en waardevolle training waarvan ik nog steeds dagelijks veel voordeel heb. Veel aandacht voor je persoonlijke situatie. De prijs / kwaliteit verhouding is uitstekend en Tjalling is een bevlogen trainer. " - 04-05-2021 11:55

"Een krachtige en waardevolle training waarvan ik nog steeds dagelijks veel voordeel heb. Veel aandacht voor je persoonlijke situatie. De pri… alles lezen - 04-05-2021 11:55

starstarstarstarstar
Boers
Junior Consultant
10
Lean Six Sigma Green Belt

"Yvonne neemt de tijd, je kunt alle vragen stellen. Omdat ze veel ervaring heeft in service processen heeft ze veel voorbeelden. Dat maakte de lessen heel interessant. Haar collega Willem verzorgde de examentraining. Was een hele goede training, betrokken docenten, goede opdrachten. " - 25-04-2021 06:20

"Yvonne neemt de tijd, je kunt alle vragen stellen. Omdat ze veel ervaring heeft in service processen heeft ze veel voorbeelden. Dat maakte d… alles lezen - 25-04-2021 06:20

dank je wel voor jouw review! Lean en Six Sigma zijn overal toepasbaar en juist in service processen heb je heel veel verspillingen die je kunt wegnemen.

- 25-04-2021 06:20
starstarstarstarstar
Manon Westra
Informatieadviseur
10
Lean Six Sigma Green Belt

"Dat de sessie online was kwam niet ten nadelen. Erg goed opgepakt. Zowel de inrichting van de sessie als qua techniek. Leuke, enthousiaste trainer. Sander was inhoudelijk sterk, duidelijk, betrok iedereen goed bij de training en bracht veel lol in de training waardoor de lange sessies ook achter de computer prima waren vol te houden. Verder duidelijke communicatie tijdens de trainingen en over het examen. Eigenlijk geen verbeterpunten!" - 22-04-2021 13:17

"Dat de sessie online was kwam niet ten nadelen. Erg goed opgepakt. Zowel de inrichting van de sessie als qua techniek. Leuke, enthousiaste t… alles lezen - 22-04-2021 13:17

Beste Manon, dank je wel voor jouw mooie review. De continue zoektocht naar perfectie is de kern van Lean en voor ons bij 5ST3PS. We proberen zo goed mogelijk te zijn in wat we doen en wat we toepassen.

- 22-04-2021 13:17
starstarstarstarstar
Sema Ayhan
Logistics engineer
10
Lean Six Sigma Green Belt

"Sander is een hele fijne trainer! 5 weken lang samen met hem in een klein gezelschap (3 andere cursisten) alle stof besproken voor Lean Six Sigma Green Belt.

De lessen varieerde wekelijks met een stukje theorie, oefenen en eigen voorbeeld casus uit je werkomgeving.

Bedankt voor alle leerzame lessen Sander! " - 22-04-2021 11:03

"Sander is een hele fijne trainer! 5 weken lang samen met hem in een klein gezelschap (3 andere cursisten) alle stof besproken voor Lean Six … alles lezen - 22-04-2021 11:03

Beste Sema, Green, Black complimenten hoe je doelgericht de opleidingen hebt gevolgd en afgerond. Master is nog mooier ;)

- 22-04-2021 11:03
starstarstarstarstar_half
Vermeer
9
Lean Six Sigma Green Belt

"De trainer is er in geslaagd om digitaal een fijne, goed volgzame cursus te geven. Hierbij was er voldoende ruimte voor interactie onderling. Ook prettig dat de stof te herhalen is met de e-learnings en slides van de presentatie." - 14-04-2021 14:32

"De trainer is er in geslaagd om digitaal een fijne, goed volgzame cursus te geven. Hierbij was er voldoende ruimte voor interactie onderling… alles lezen - 14-04-2021 14:32

starstarstarstarstar_border
Sabrina Lentjes
Leidinggevende thuisondersteuning
8
Lean Six Sigma Green Belt

"Helaas kon de klassikale vorm niet door gaan, maar de digitale cursus bleek ook prima te volgen! Inhoudelijk goede presentatie met handige samenvattende elearning en oefenopgaven om goed voorbereid het examen in te gaan. In de elearning nog even aandacht voor kromme zinnen, waarschijnlijk door vertaling van Engels naar Nederlands :). " - 13-04-2021 14:08

"Helaas kon de klassikale vorm niet door gaan, maar de digitale cursus bleek ook prima te volgen! Inhoudelijk goede presentatie met handige s… alles lezen - 13-04-2021 14:08

starstarstarstarstar_border
Martijn Schakelaar
Klantmanager
8
Lean six sigma green belt

"In deze tijdens van Corona op een zeer interactieve en leuke manier digitaal de Green Belt training voltooid. Met het gebruik van Mural en de enthousiasme en expertise van de trainer heb ik de dagen als inspirerend ervaring en kan ik de opgedane kennis ook goed toepassen in de praktijk. Bedankt voor deze training!" - 11-04-2021 17:47

"In deze tijdens van Corona op een zeer interactieve en leuke manier digitaal de Green Belt training voltooid. Met het gebruik van Mural en d… alles lezen - 11-04-2021 17:47

starstarstarstarstar
Gerritsen
10
Lean Six Sigma Green Belt

"van Willem de Lean Six Sigma Green Belt gekregen in een leuke kleine groep met veel interactie. Iedereen kon zijn eigen praktijk inbrengen en Willem speelde daar heel goed op in volgens het principe 'vandaag geleerd morgen toegepast'. De lessen zijn duidelijk gestructureerd waarbij je elke les naar een einddoel toewerkt. Wat mij verbaasde was hoeveel je op deze manier leert. Ik ben gewend in lessen een docent die een verhaaltje doet, een opdrachtje, een vraag stelt en weer vooraan beginnen. Willem is een meester in doceren, heeft humor en houdt iedereen bij de les. Dank je wel Willem en 5ST3PS! " - 09-04-2021 05:41

"van Willem de Lean Six Sigma Green Belt gekregen in een leuke kleine groep met veel interactie. Iedereen kon zijn eigen praktijk inbrengen e… alles lezen - 09-04-2021 05:41

dank je wel voor de mooie review. We zijn bij 5ST3PS didactisch onderlegd en passen deze inzichten toe in onze lessen.

- 09-04-2021 05:41
starstarstarstarstar_border
Chris Smeets
Project Manager
8
Lean six sigma green belt

"Ondanks een volledige online versie van deze cursus heb ik onwijs genoten van het enthousiasme van Florike. steeds genoeg ruimte voor discussie en interactie. Er komt best veel op je af, maar als je het eenmaal doorhebt dan wordt het nog leuker. We hebben veel voorbeelden gezien en samen opdrachten kunnen en mogen uitvoeren wat mij enorm heeft geholpen in het verkrijgen van mijn eigen structuur." - 08-04-2021 06:49

"Ondanks een volledige online versie van deze cursus heb ik onwijs genoten van het enthousiasme van Florike. steeds genoeg ruimte voor discus… alles lezen - 08-04-2021 06:49

starstarstarstarstar_half
Robert Swarttouw
Unitmanager Technische Dienst
9
Lean six sigma green belt

"De reden dat ik een 9 geef voor deze Green Belt training is het feit dat Florike mij mee kon nemen in de processen en uitdagingen die ik met mijn afdeling heb binnen ons bedrijf.

In hele eenvoudige stappen en sprekende voorbeelden kon zij mij laten zien hoe zaken slimmer, eenvoudiger en vooral beter konden. Ik heb hier direct gebruik van kunnen maken en verwerkt als handvat in mijn verbeterplan voor mijn afdeling.

De gehele training was online en dit was even wennen voor ons als cursisten, neemt niet weg dat Florike het wel boeiend en inspirerend wist te maken en te houden.

Het mooiste wat ik persoonlijk ervaren heb is dat ik / wij een nog beter inzicht heb(ben) gekregen in de uitdaging(en) van de medecursisten en mijzelf. Ik heb niet alleen waarde(n)volle feedback ontvangen maar ook kunnen geven en dit is een cadeautje waar je daadwerkelijk iets aan hebt. " - 30-03-2021 07:53

"De reden dat ik een 9 geef voor deze Green Belt training is het feit dat Florike mij mee kon nemen in de processen en uitdagingen die ik met… alles lezen - 30-03-2021 07:53

starstarstarstarstar
Chris Mol
Manager Parts, Order&Planning
10
Lean Six Sigma Green Belt

"Goed. Is natuurlijk gek met een digitale opleiding inzake corona.
De trainer heeft het toch heel goed en flexibel opgepakt.
Zaken aangepast waar nodig en prettig in de omgang,
Gelukkig ook geslaagd dus goed resultaat!" - 16-03-2021 14:49

"Goed. Is natuurlijk gek met een digitale opleiding inzake corona. De trainer heeft het toch heel goed en flexibel opgepakt. Zaken aangepas… alles lezen - 16-03-2021 14:49

starstarstarstarstar
J Geenen
10
Lean Six Sigma Green Belt

"Fijne en inhoudelijk goede training, ookal was deze geheel online. Genoeg pauzes en oefeningen om de energie bij de groep deelnemers erin te houden. Verder prettig contact met de administratieve afdeling van Bureau Tromp " - 10-03-2021 10:06

"Fijne en inhoudelijk goede training, ookal was deze geheel online. Genoeg pauzes en oefeningen om de energie bij de groep deelnemers erin te… alles lezen - 10-03-2021 10:06

starstarstarstarstar
Mounir Ghazza
consultant PD
10
Lean Six Sigma Green Belt

"Wat een geweldige ervaring! Lesstof zo brengen dat deze leeft en bijna tastbaar is. Elke week was het een feest om de lessen van Willem te volgen. Hij neem alle tijd voor je buiten de training en van praktijkcasussen van de cursisten maakt hij lesstof. Ik heb LSSGB samn met de Scrum Master en de Product Owner in een pakket gedaan en volgende stap is de Black Belt te doen. " - 02-03-2021 17:16

"Wat een geweldige ervaring! Lesstof zo brengen dat deze leeft en bijna tastbaar is. Elke week was het een feest om de lessen van Willem te v… alles lezen - 02-03-2021 17:16

starstarstarstarstar_half
Léon Smit
Process Engineer
9
Six Sigma Green Belt Training

"Ik ben zeer te spreken over de cursus. Ik vond het erg leerzaam en informatief. Hans heeft veel geduld en zorgt voor veel lesmateriaal. De afwisseling tussen theorie en oefeningen maakt het goed te volgen!" - 25-02-2021 09:18

"Ik ben zeer te spreken over de cursus. Ik vond het erg leerzaam en informatief. Hans heeft veel geduld en zorgt voor veel lesmateriaal. De a… alles lezen - 25-02-2021 09:18