Taalcursus met Cultuurtraining

Type product
Tijdsduur
Logo van Language Partners
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 Language Partners heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 154 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Taalcursus gecombineerd met cultuurtraining

voor alle talen en culturen

Gaat u samenwerken of zakendoen in het buitenland of wordt u uitgezonden als expat? Dan is kennis van de taal én cultuur van belang. Daarom biedt Language Partners samen met partner Akteos taalcursussen aangevuld met een cultuurtraining. Omdat taal alleen niet voldoende is om effectief te communiceren. Wij bieden een taalcursus met cultuurtraining aan voor iedere taal en cultuur, waaronder Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Indonesisch, Italiaans, Nederlands (Dutch), Papiamento, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Turks en zakelijk Engels. DoelNa het volgen van deze training kunt u beter communiceren in …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Cultuur, Antropologie, Sociologie, Engels en Nederlands.

Taalcursus gecombineerd met cultuurtraining

voor alle talen en culturen

Gaat u samenwerken of zakendoen in het buitenland of wordt u uitgezonden als expat? Dan is kennis van de taal én cultuur van belang. Daarom biedt Language Partners samen met partner Akteos taalcursussen aangevuld met een cultuurtraining. Omdat taal alleen niet voldoende is om effectief te communiceren. Wij bieden een taalcursus met cultuurtraining aan voor iedere taal en cultuur, waaronder Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Indonesisch, Italiaans, Nederlands (Dutch), Papiamento, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Turks en zakelijk Engels. DoelNa het volgen van deze training kunt u beter communiceren in de doeltaal, signaleert u cultuurverschillen en speelt u daar op de juiste manier op in. Zo doet u op een professionelere, effectievere én succesvollere manier zaken in of met het buitenland. Unieke aanpakTijdens een taal- en cultuurtraining krijgt u training van een taaltrainer van Language Partners en een consultant van Akteos. Onze taaltrainers zijn native speakers en gespecialiseerd in het verzorgen van zakelijke maatwerktrainingen. Alle Akteos consultants bezitten specifieke landenexpertise, werkervaring in het desbetreffende land en kennis op het gebied van interculturele communicatie.  De trainingEen taal- en cultuurtraining is een maatwerktraining. Dit betekent dat u de training volgt op uw eigen niveau, aan de hand van uw persoonlijke leerdoelen en werksituatie. De Taal- en Cultuurtrainingen zijn te volgen als intensieve of als een flexibele training. Tijdens een intensieve training krijgt u 4 dagen taaltraining en 1 dag cultuurtraining. Bij een flexibel taaltrainingstraject zijn de lessen verdeeld over 30 uur training: 22 uur taal en 8 uur cultuur. In overleg is een andere opzet uiteraard ook mogelijk.

Language Partners verzorgt zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op een van onze locaties door heel Nederland en in Europa of online op ons eigen leerplatform.

Wij geloven dat uw taaltraining het meeste effect heeft als u leert op een manier die bij u past, met materiaal dat voor u relevant is. Elke taalcursus bij Language Partners wordt daarom op maat samengesteld, afgestemd op uw taalniveau, leerdoelen en werkomgeving.

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Cultuur.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.