Zakelijk Portugees - individueel

Type product
Tijdsduur
Logo van Language Partners
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 Language Partners heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 142 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Goed Portugees leren om zaken te kunnen doen in Portugal of Brazilië? Volg dan een cursus (Braziliaans) Portugees van Language Partners. Onze docenten spreken zowel Portugees als Braziliaans Portugees en zijn gespecialiseerd in het geven van zakelijke taaltrainingen.

Language Partners gaat verder dan het leren van Portugese woordjes en grammatica. Ook kennis van het specifieke jargon van uw branche staat op het lesprogramma, net zoals het leren presenteren en onderhandelen, het voeren van een telefoongesprek in het Portugees of zakelijk corresponderen per brief of e-mail. Spelenderwijs leert u de Portugese of de Braziliaanse cultuur kennen. Het resultaat? Als u binnenkort zaken doet met Rio…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Braziliaans, Portugees, Engels, Grieks en Nederlands.

Goed Portugees leren om zaken te kunnen doen in Portugal of Brazilië? Volg dan een cursus (Braziliaans) Portugees van Language Partners. Onze docenten spreken zowel Portugees als Braziliaans Portugees en zijn gespecialiseerd in het geven van zakelijke taaltrainingen.

Language Partners gaat verder dan het leren van Portugese woordjes en grammatica. Ook kennis van het specifieke jargon van uw branche staat op het lesprogramma, net zoals het leren presenteren en onderhandelen, het voeren van een telefoongesprek in het Portugees of zakelijk corresponderen per brief of e-mail. Spelenderwijs leert u de Portugese of de Braziliaanse cultuur kennen. Het resultaat? Als u binnenkort zaken doet met Rio de Janeiro, Lissabon of Sấo Paulo: u weet de weg om uw doel te bereiken!

Uw persoonlijke maatwerktraining

Uw training Portugees wordt samengesteld aan de hand van een intakegesprek en een online toets. Hierbij komen de volgende zaken aan bod:

  • Wat is het beoogde doel en niveau?
  • Heeft u specifieke wensen ten aanzien van de training?
  • Welke communicatievaardigheden wilt u trainen in welke professionele context?
  • Wat is uw leerstijl?

Wij maken, in overleg met u, ook graag afspraken over:

  • Locatie: incompany of één van onze vestigingen/trainingslocaties (of buitenland)
  • Planning: flexibel (gespreide sessies) of intensief (‘onderdompeltraject’) of een combinatie
  • Aantal cursisten: 1-op-1-training of een groepstraining (max. 8 cursisten)
  • Trainingsvorm: taalcoaching, maatwerktraining, opengroepstraining, workshop
  • Language Partners Online: face-to-face training of Blended Learning

Language Partners Online

De wereld is je leslokaal. Dat vindt Language Partners. U kunt daarom overal uw taaloefeningen maken, waar ook ter wereld, 24 uur per dag, elke dag van de week. U kunt daarom tot een jaar na de start van de training gebruik maken van uw licentie om te leren via Language Partners Online. De virtuele dependance van ons taleninstituut.

Language Partners verzorgt zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany of op een van onze locaties door heel Nederland en in Europa. Wij geloven dat uw taaltraining het meeste effect heeft als u leert op een manier die bij u past, met materiaal dat voor u relevant is. Elke taaltraining bij Language Partners wordt daarom op maat samengesteld. Zowel offline als online, of een combinatie van die twee.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.