Lean Six Sigma Master Black Belt

Niveau
Tijdsduur
Trainers
Suzanne MeinenChris Snellen van Vollenhoven
Logo van Lean Six Sigma Groep
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Lean Six Sigma Groep heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 174 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Lean Six Sigma Groep biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Maastricht, Utrecht, Zwolle

Beschrijving

Lean, Agile en Lean Six Sigma in de praktijk echt werkend krijgen. Dat is waar we ons volledig voor inzetten. Natuurlijk, anderen zeggen dat ook, maar wij doen het ook echt. We helpen je resultaten te halen voor je organisatie en klanttevredenheid te vergroten.

Dat doen we door je op te leiden, te coachen, en ervoor te zorgen dat je uiteindelijk zelf succesvol veranderingen kunt implementeren. Verder zijn we flexibel. We proberen altijd een oplossing te vinden die bij jou past.

Werkt u al jaren als gecertificeerd Black Belt en wilt u de volgende stap zetten in uw Lean Six Sigma carrière? Dan is onze maatwerk opleiding Master Black Belt iets voor u. Het programma wordt helemaal afgestemd op uw eigen ontwikkeling en welke delen van Lean Six Sigma u verder wilt verdiepen. Het is dus meer een persoonlijk programma dan een opleiding. En dat is ook terecht want een Master Black Belt is een Lean Six Sigma expert op het gebied van grootschalige en permanente procesoptimalisatie. De Master Black Belt koppelt strategische doelen en klantbehoeften aan verbeterprojecten en cultuurveranderingen. Daarom heeft een Master Black Belt ook vaak een directe lijn met de directie of ze …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Lean Six Sigma Black Belt, Lean Six Sigma, Six Sigma, Lean en Lean Six Sigma Green Belt.

Lean, Agile en Lean Six Sigma in de praktijk echt werkend krijgen. Dat is waar we ons volledig voor inzetten. Natuurlijk, anderen zeggen dat ook, maar wij doen het ook echt. We helpen je resultaten te halen voor je organisatie en klanttevredenheid te vergroten.

Dat doen we door je op te leiden, te coachen, en ervoor te zorgen dat je uiteindelijk zelf succesvol veranderingen kunt implementeren. Verder zijn we flexibel. We proberen altijd een oplossing te vinden die bij jou past.

Werkt u al jaren als gecertificeerd Black Belt en wilt u de volgende stap zetten in uw Lean Six Sigma carrière? Dan is onze maatwerk opleiding Master Black Belt iets voor u. Het programma wordt helemaal afgestemd op uw eigen ontwikkeling en welke delen van Lean Six Sigma u verder wilt verdiepen. Het is dus meer een persoonlijk programma dan een opleiding. En dat is ook terecht want een Master Black Belt is een Lean Six Sigma expert op het gebied van grootschalige en permanente procesoptimalisatie. De Master Black Belt koppelt strategische doelen en klantbehoeften aan verbeterprojecten en cultuurveranderingen. Daarom heeft een Master Black Belt ook vaak een directe lijn met de directie of ze maken er onderdeel van uit. Daarnaast leiden Master Black Belts Green Belts  en Black Belts op en begeleiden hen bij hun ontwikkeling van Lean Six Sigma. Kortom, een Master Black Belt is de autoriteit op het gebied van Lean Six Sigma.

De Master Black Belt opleiding is dus meer een persoonlijk programma waarbij de stof verspreid over een aantal maanden wordt aangeboden. Tijdens het traject wordt geoefend met cases en wordt gewerkt met intervisie tussen de Master Black Belts in opleiding om coaching te oefenen. Vaak zien deelnemers van de training elkaar tussen de blokken door en ook na de training. Tijdens deze opleiding staan de cases van deelnemers op het programma. Het doel is om de theorie in de praktijk werkend te krijgen. De opleiding is een combinatie van individuele coaching waarbij praktijkcases worden besproken en aanvullende stof wordt doorgenomen. Daarnaast bevat deze groepstrainingen waarin met name coaching, policy deployment en statistiek op het programma staan.

Doelgroep Master Black Belt: Gecertificeerde Black Belts die de volgende verdiepingsstap willen maken in hun Lean Six Sigma carrière.

Duur van de Master Black Belt opleiding: Dit is een individueel traject. Gemiddeld duurt deze 7 dagen en bestaat uit coaching en uit het volgen van lessen in groepsverband.

Master Black Belt programma:
Deze opleiding omvat een maatwerk traject dat start met een intake van de potentiële Master Black Belt. Tijdens dit gesprek wordt het kennisniveau besproken en een overzicht gemaakt van datgene wat nodig is om Master Black Belt te worden. Deze kennis kan verschillende onderdelen omvatten:
- Policy Deployment; het opzetten en uitrollen van Lean Six Sigma en programma’s
- Achtergrond data analyse en statistiek; in de GB en BB training wordt gewerkt met statistische analyses, deze worden verdiept
- Coachingsvaardigheden
- Het opleiden van alle niveau Belts waarbij het overbrengen van de stof op alle gebieden hoort, het maken van opleidingen en het toetsen van de kennis van Belts

Coaching
Tijdens dit persoonlijk traject is er sprake van intensieve coaching zowel door onze ervaren Master Black Belts als ook onderling. U gaat tijdens de opleiding aan de slag met het opzetten en uitrollen van uw eigen verbeterprogramma. Het is uiteraard van essentieel belang dat dit succesvol wordt afgerond en daarom staan onze Master Black Belts u hierbij terzijde.

Toegang tot uw eigen Lean Six Sigma netwerk
Mocht de Master Black Belt de eerste opleiding zijn die u bij de Lean Six Sigma groep heeft gevolgd, dan wordt u uitgenodigd voor onze Leanspiratie bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten delen (oud)deelnemers van onze training hun ervaring met hun eigen Lean trajecten, is er mogelijkheid om te netwerken kortom u krijgt de mogelijkheid om uw eigen Lean Six Sigma netwerk op- of verder uit te bouwen. Als u eerder een opleiding heeft gevolgd, dan bent u hier al voor uitgenodigd.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.