Microsoft 365 Identity and Services (MS-100) e-learning

Type product
Logo van Learnit
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,6 Learnit heeft een gemiddelde beoordeling van 8,6 (uit 512 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Learnit TrainingVolg al onze trainingen nu ook Live Online, comfortabel vanuit huis! 

Introductie

De training Microsoft 365 Identity en Services behandelt de drie centrale onderdelen van Microsoft 365 bedrijfs administratie: tenant en service management, Office 365 management en identity management. In tenant en service management ga je de hoofdcomponenten van jouw Microsoft 365 tenant onderzoeken, die gepland, geïmplementeerd en beheerd moeten worden. In Office 365 management maak je de overgang naar Office 365 configuratie, met een focus op de configuratie van Office client connectivity naar Office 365, Office ProPlus beheer, Office Telemetry en Microsoft Analytics. Als laatste leer je bij identity management hoe je Azure AD Connect plant en implementeert, hoe je gesynchron…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Microsoft Office (beheer), Identiteit, Microsoft Office 365, Excel en Data Analyse Excel.

Learnit TrainingVolg al onze trainingen nu ook Live Online, comfortabel vanuit huis! 

Introductie

De training Microsoft 365 Identity en Services behandelt de drie centrale onderdelen van Microsoft 365 bedrijfs administratie: tenant en service management, Office 365 management en identity management. In tenant en service management ga je de hoofdcomponenten van jouw Microsoft 365 tenant onderzoeken, die gepland, geïmplementeerd en beheerd moeten worden. In Office 365 management maak je de overgang naar Office 365 configuratie, met een focus op de configuratie van Office client connectivity naar Office 365, Office ProPlus beheer, Office Telemetry en Microsoft Analytics. Als laatste leer je bij identity management hoe je Azure AD Connect plant en implementeert, hoe je gesynchroniseerde identities beheerd en hoe je externe toegang designed en onderhoud.

Onderwerpen

 • Designing Your Microsoft 365 Tenant
 • Configuring Your Microsoft 365 Tenant
 • Managing Your Microsoft 365 Tenant
 • Office 365 Overview
 • Configuring Office 365
 • Managing Office 365 ProPlus Deployments
 • Managing Office 365 ProPlus installations
 • Planning and Implementing Identity Synchronization
 • Implementing Identity Synchronization
 • Implementing Application and External Access

Doelgroep

De training is ontworpen voor mensen die de Microsoft 365 Enterprise Admin role aspireren, en een van Microsoft’s role-based administrator certificeringen heeft behaald. De training fungeert als voorbereiding op Microsoft Examen MS-100: Microsoft 365 Identity and Services, wat deel uitmaakt van Microsoft 365 Certified: Enterprise Administrator Expert certificering.

Trainingsmateriaal

Voor het volgen van deze training ontvang je officieel Microsoft studie en oefenmateriaal. Je ontvangt het e-book dat dienst doet als naslagwerk voor het praktisch uitvoeren van opdrachten in een online leeromgeving. Je krijgt een half jaar toegang tot deze leeromgeving waarvoor je geen software nodig hebt, alleen een computer met internetverbinding. In de labs werk je door scenario’s waarbij je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen.

Door middel van een oefenexamen kun je je goed voorbereiden op het bijbehorende Microsoft examen. Dit oefenexamen volg je ook online. Het bestaat uit vragen vergelijkbaar met de vragen die je op het daadwerkelijke examen kunt verwachten en geeft gedetailleerde uitleg bij zowel correcte als incorrecte antwoorden. De training is volledig Engelstalig en zal in ongeveer 3 dagen af te ronden zijn.

Resultaten

Na het succesvol afronden van deze e-learning kun je:
 • jouw Microsoft 365 tenant ontwerpen, configureren en beheren
 • Office 365 product functionaliteiten uitleggen
 • Office 365 configureren
 • Office 365 ProPlus implementatie beheren
 • Identity synchronisatie plannen en implementeren
 • Applicaties en externe toegang implementeren

Certificaat

Na afronding van de e-learning ontvang je van Learnit een certificaat. Daarnaast kun je het bijbehorende Microsoft Examen MS-100: Microsoft 365 Identity and Services er direct bij boeken, waarbij je, na succesvolle afronding, een officieel Microsoft certificaat ontvangt.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.