Leiderschap Ontwikkelhuis

Adres:

Maarnse Grindweg 38
3951 LW Maarsbergen

Beschrijving

Impact de sleutel tot succes

Bij het Leiderschap Ontwikkelhuis hebben wij passie voor leiderschap en kennen we het klappen van de zweep. We bundelen kennis en persoonlijke verhalen tot praktische inzichten, helpen je om je potentieel te ontdekken en in te zetten in relatie tot de ander en binnen je organisatiecontext. Daarnaast leggen we verbinding met de nieuwste inzichten, methodes en technieke…

Lees de volledige beschrijving

Impact de sleutel tot succes

Bij het Leiderschap Ontwikkelhuis hebben wij passie voor leiderschap en kennen we het klappen van de zweep. We bundelen kennis en persoonlijke verhalen tot praktische inzichten, helpen je om je potentieel te ontdekken en in te zetten in relatie tot de ander en binnen je organisatiecontext. Daarnaast leggen we verbinding met de nieuwste inzichten, methodes en technieken rondom jouw werkcontext. Denk aan financiën, HR of verandermanagement.  Leiderschap met impact leer je niet alleen uit een boek. Inzicht, ervaren, theorie en toepassen is de krachtigste combinatie voor groei.

Bij het Leiderschap Ontwikkelhuis hebben we een duidelijke missie: professionals helpen leiderschap met impact te ontwikkelen. We geloven namelijk dat impact de sleutel is tot succes. Kijk eens om je heen, je herkent mensen met impact meteen. Formeel of informeel, in een individu of in een team. Bevlogen mensen die zich eigenaar voelen, autonoom handelen en verantwoording afleggen. Mensen die verandering aangaan en beweging creëren. Mensen die met anderen keuzes afstemmen op de organisatiedoelstellingen en zo bijdragen aan het succes. Het zijn mensen die leiderschap aanboren, bij zichzelf en daarmee bij anderen.

Ervaring met Leiderschap Ontwikkelhuis?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Leiderschap Ontwikkelhuis? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 86.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 110.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!