Normaal traject - 6 gesprekken voor functieniveau vanaf H1

Trainer
Henk Leisink

Normaal traject - 6 gesprekken voor functieniveau vanaf H1

Leisink Consultancy - Coaching - HRM
Logo van Leisink Consultancy - Coaching - HRM

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Beschrijving

PROFIEL COACH ENECO                                                                                                                         

Contactgegevens                                                   

Henk Leisink                                                                                                  

Leisink Consultancy – Coaching – HRM

M: 06 5236 8080                       

E: info@leisinkconsultancy.nl

Wie ben ik?

Sinds 2014 werk ik vanuit eigen bedrijf als (executive) coach en consultant. Ooit gestart als FNV-bestuurder in de luchtvaart (KLM), werkte ik daarna vele jaren als HRM-directeur in het openbaar vervoer (Connexxion), in de financiële dienstverlening (…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Personal Coaching Trajecten, Teamcoaching, Budgetcoach, Mental coach en Coaching in de zorg.

PROFIEL COACH ENECO                                                                                                                         

Contactgegevens                                                   

Henk Leisink                                                                                                  

Leisink Consultancy – Coaching – HRM

M: 06 5236 8080                       

E: info@leisinkconsultancy.nl

Wie ben ik?

Sinds 2014 werk ik vanuit eigen bedrijf als (executive) coach en consultant. Ooit gestart als FNV-bestuurder in de luchtvaart (KLM), werkte ik daarna vele jaren als HRM-directeur in het openbaar vervoer (Connexxion), in de financiële dienstverlening (Achmea), en in de ingenieurs advieswereld (RoyalhaskoningDHV). Ik werk thans met een diversiteit van organisaties en mensen, met al zijn dynamiek van innoveren, groeien, performen, samenwerken, ontwikkelen, veranderen; dat boeit me mateloos, daar ligt mijn betrokkenheid, mijn creativiteit, mijn passie.

 

Mijn specialisatie en ervaring?

Om wat etiketjes op mijn coach-schap te plakken: ik werk veelal met directies/ management als executive coach, daarnaast ook breder als organisatie – team - personal coach. Mijn rol en aanpak is maatwerk, net wat nodig is en zich in samenwerking met de klant ontwikkelt. Vragen waarop ik zoal coach: transformatie in business – organisatie - individu, professionele - persoonlijke effectiviteit & groei, inspirerend (business) partnerschap, teamontwikkeling & samenwerking, vragen rond strategie - sturing – zelfsturing - waarde gedreven leiderschap - leidinggeven, oriëntatie op loopbaanontwikkeling of -wending.

Ik studeerde af in Arbeid & Organisatie psychologie (RUU), nam deel aan diverse Executive MD-programma’s, en heb Coachopleidingen gevolgd. Belangrijker dan dat: mijn intensieve samenwerking als HRM-er met directies, managers & professionals, zowel teams als individueel, binnen diverse bedrijven.

Wat kun je van mij verwachten?

Ik zie mezelf vooral als een betrokken en inspirerende kompaan, die een tijdje met je oploopt, met nieuwsgierigheid en inlevingsvermogen, met inzet van expertise, ervaring en creativiteit, met toewijding, enthousiasme en humor. Het versterken van je reflectie- en ontwikkelkracht staat voorop. Dat begint bij vertrouwen opbouwen en scherp krijgen wat de precieze behoefte achter de vraag is, en welk traject jou past. Dat gaat niet alleen over wat je denkt en over verwachtingen van de ander, maar ook over voelen en werkelijk begrijpen van jezelf en je omgeving, over bewust-zijn. Ik help je bij beslissingen en bij passende acties te komen, bij verbinding met je omgeving en bij moed om die ambitie en kwaliteit neer te zetten die je altijd al in je had. Ondersteunend daaraan kan ik helpen een vertaalslag te maken naar de praktijk, door te coachen op visie, aanpak, eigen rol, stijl, vaardigheden.

Een coachingstraject bij mij bestaat uit een intake, veelal ca. 6 sessies, een tussen- en eindevaluatie; meer of minder kan ook: klantbehoefte, maatwerk en overleg staan voorop.

Ik kom met plezier naar Eneco, maar als je wilt ben je welkom bij mij in Soest, dicht bij de Soesterduinen: even weg van kantoor, in een rustige omgeving die inspireert tot reflectie.

Graag ga ik een open kennismakingsgesprek met je aan!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.